Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın hayırlı hafta sonları

bugün allah kısmet ederse eve gidince ailecek pazara gitmeyi planlıyorum sokak terliği lazım bulursak onu alalım yırtıldı benimki
pazar günü de yeni evli arkadaşlar çağırdı oraya gidilecek topluca arkadaşlarla bakalım birde diyetteyiz ne yiycez

Valla ya insanlar çok tuhaf. Sanki ben mazoşistim de ondan böyle takılıyoruz...!!

Hayat sana güzel kızımmmmmmm :) güzel de olsun zaten. Ama burda da bekleniyosun yaniiiiiii!

Evet ben de kılım. Onları sokmak lazım eğitim camiasına da bakalım napacaklar...?

Hahha okula ve toplantılara az giderim büyük ihtimalle

O öğün yiyip akşam hafif geçirmek en mantıklısı. Zaten aydan yıldan bi kere oluyo :)

İyi gezmelerrrrrr :)

Selam kızlar dün oğlum bebek arabasında pek durmasa da ,bütün gün kuzenimle sokaklarda dolaştık..
Bi camide emzirdim, sonra uyudu da biraz rahatladık.. tabi gün çok yorucu oldu ve başım ağrıdı.
Sonuç: Avm lerden asla şaşma!

Neyse ki akşam oğluşu annemlere bırakıp ;kuzenimle dışarda yemek yedik çay içtik iyi oldu.

Bugün de kerem 8 de kalktı çok sevindim dün beni yorduğu için acıdı bana heralde..

Bakalım bugün bizi ne maceralar bekler ,herkes için güzel bi haftasonu olsun

Ha şeker portakalı diyet demişken; "taş kadayıf" hiç duydunuz mu bilmiyorum harika bir tatlı.. Ondan arıyordum uzun zamandır, bulunca hemen aldım ve hüplettim gittiiii:))

Bir de Pembiş "gençliklerine doyamadılar heralde" demene çol güldüm. Kızım millet senin gibi kocasıyla 10 sene rahat oturup sonra çocuk yapmıyo ki:)

Canım ilk defa senden duydum taş kadayıfı. Hangi yörenin ki?? Afiyet bal olsun :)

Kızımmmm resmen aydınlanma yaşamamı sağladın!! Hiçöyle düşünmemiştim ama tabi bana bu muhabbeti yapanlar genelde hemen evlenip çoluk çocuğa karışanlar.. Ama bi de şöyle bi durum var. Benim ailem bizi farklı büyüttü. Haftaiçi asla misafirliğe gitmediler ve misafir kabul etmediler. Düğünde dernekte veya başkasının evinde asla koltuklarda uyuya kalmadık. Yani hep öncelikleri biz olduk bir süre. Ben de şimdi oğluma şartları o şekilde sunmaya çalışıyorum sanırım....

Hareketli bir gece olmuş senin için.Her gece yeni bir macera.

Bir kereden bir şey olmaz.(Kötü arkadaş)

Offff taş kadayıfa bayılırım.Biz oralarda çok olur.

Adiş'i uyuttum.Gidip biraz yazılı okuyayım.Yazılı yaptım, teneffüs oldu sonra tekrar derse girdik.Çocuklar okudunuz mu diye soruyorlar.Bu da soru mu dedim, zaten ben bütün kağıtları göz ucuyla okuyorum ya.P.ertesiye bitersem iyi olur.
Aden uyanınca da dışarı çıkacağız.

Benim balıkla aram hiç yok ama oğluşa bi şekilde yedirmek lazım diye arada balıkçıya gidiyoruz bayadır gidememiştik küçükken az da olsa şapırdatarak yerdi bugün beni deli etti hiç yediremedim tamam zaten iştahsız falan ama balık genelde çocuklar yiyor balık çorbası mı soyleseydik falan dedi eşim sizler nasıl yediriyosunuz :S ve ne tarz balıklar

Ben karakiz3834 Şifremi emailimde unuttum :-D nasilsiniz ne var ne yok marmaray Kazlıçeşme benim evin yakininda natulus awm gittik bulunabilirliz artik :-D

iyice açken deneyin, yer balık. niye yemesin..

şimdi zaten sezonu, haftada 2 kez net balık yiyoruz biz.
eşim tutuyor, tutamazsa satın alıyoruz
ayşecik de bizimle yiyor. genelde çinekop veriyorum.
hem yağlı bi balık olduğu için çok lezzetli, hem kılçık sıkıntısı olmuyor.
ama mezgit, istavrit de veriyorum.
lüfer, palamut, sarıkanat gibi büyük balıklardan gayet rahat veribiler sanıyorum.

ayşeciğin zaten damak tadı iyice değişmeye başladı.
balığın yanında aynı bizim gibi bol limonlu havuç kıvırcık salatası ve salatalık turşusu yiyor

Ben karakiz3834 Şifremi emailimde unuttum :-D nasilsiniz ne var ne yok marmaray Kazlıçeşme benim evin yakininda natulus awm gittik bulunabilirliz artik :-D

o kadar uzun süre girmezsen unutursun tabi

bunu bi yere yaz da yine aynı şey yaşanmasın..
sen natiulusa gel, benim haberim olursa inş gelirim bak

Hareketli bir gece olmuş senin için.Her gece yeni bir macera.

Bir kereden bir şey olmaz.(Kötü arkadaş)

Offff taş kadayıfa bayılırım.Biz oralarda çok olur.

Heeee; sabaha kadar dans dans dans :)

Ben cuma günü quiz yaptım; pzt soracaklar ama eve bile getirmedim! Yani o bol mikroplu kağıtları Efenin yırtmaya çalışacağı kesinken zaten okuyamacaktım. Ama çocuklardaki bu hemen okumamızı bekler duruma hastayım :)

Ben balık çok severim ama kocam yemediği için bizde pişmez. Anca dışarda pişiren yerlerden alırsak yenir evde. Geçen Amasraya gittiğimizde ağzına tıkıp durdum ama çok bayıldığı söylenemez....

Öyle uzun süre girmezsen buraya şifreni unutursun tabi!! Haberler sende olsa gerek :)

Ben o balık gurmesi Ayşeciği yerimmmmmm :)

Oğluşla dışarı çıktık. Pazara gitmedim marketten alırım diye. Parka gidip salıncağa bindik. Top oynayanları görünce o da heyecanlanıp oynamak istedi ama olmadı tabi (çocuklar 12 yaşlarında falanlardı). Bi bayanla tanıştık. Niye hala yürümediğini sordu oğluşun. Bilmiyorum dedim :) efe evdeyken kesinlikle emeklemiyor. Her yere yürüyerek gitmeye çalışıyor. Kaç kez düşerse düşsün kalkıyor. Ama dışarıda en ufak birşey görse emeklemek istiyor. Nedir bu olay anlamadım valla....?

bana kalırsa, dışarıda kısıtlı zamanda olduğu için
hızla varmak niyetiyle emekliyordur. ben ayşeciği hatırlıyorum. elinden tutup yürümeye meraklıyken bile
parka gittiğimizde sürekli yere oturuyor, kendi emeklemek istiyordu..

Son düzenleme:

Hedef odaklı adam zaten. İkeadan aldığımız oyuncak vardı ya hani boncukları tek tek karşı köşeye geçirmesi beklenen. Oğlum avuçlayıp 3-4 tane birden geçiriyo karşıya ve bitiriyo işi! Bu çocuk büyüyene kadar bakalım daha ne kadar saç ağartıcam :)

Ne olursa olsun sadece sağlıkları için şükredip hiçbir şeye moralimixi bozmamalıyız aslında. Annemler geçenlerde hastaneye gittiklerinde asansörde gözleri bembeyaz bir çocukla karşılaşmışlar. İki yaşındaymış yavrucak ve doğuştan o haldeymiş. Sadce ışığı farkediyormuş. Ne kadar zor. Öyle çocuğu büyütmek de zor ilerde o çocuğun hayatı da bu ülkede zor çünkü engellilerin pek düşünüldüğü söylenemez :/

sokak terliği,
belli bi yaş teyze grubu için o kadar önemli bi aksesuardırki
gittiniz mi pazara? yanında birileri varken melisaya göz kulak olurlar güzelce bakarsın tezgahlara.
ama tek zor oluyor..keyfi çıkmıyor

işte böyle günler diyetin en büyük düşmanı ve sınavı sanırsam
hafif atıştırmalıklardan tadarsın. baktın olmuyor, abartmamak kaydıyla ufak bi kaçamak yapacaksın artıkın, seninki de can yafuuu

oh gez bacım. böyle günler her zaman gelmiyor.
senin yerinde olsam; yorgunluğa ve zorluğa rağmen maksimum gezmek benim düsturum olurdu sanırım

oooh sefan olsun, gez toz eğlen bacımm

Akşam olsa da uyusak diye bekliyorum resmen! Oğluş hamakta keyif yapıyor, ben kitap okuyorum. Haftasonundan hiçbişi anlamadım. Parktaki bayan diyoduki "çamaşırı mı halledeyim yemeğimi yoksa çocukla mı ilgileneyim bilmiyorum. Çok zor yetişiyorum pazara". Allah'ım dedim içimden bi de çalışan anne olsan nolacak? O saydıkların var üstüne bi de iş hayatı var.

millet ne çok biliyor yahuu?!
kendi sakin uslu çocuğuğu protatip görüp, herkese aynı tavsiyeyi veriyorsa vay ona!

ayşeciği yeğenimle çok kıyaslıyorlar oysa ne kadar yanlış.
o yaramaz, ayşecik uslu. o ağlak, ayşecik sakin.
oysa yeğenim başka bi fıtrat, kızım başka.
ben de biliyorumki, kızım sakin yapıda bi bebek. ve eşime de diyorum.
bi daha Allah nasip eder bi çocuğumuz olursa, onu da ayşecikle kıyaslayacağız.
ve ayşeciğin uyumlu yapısına alıştığımız için o, her vesileyle bize zor gelecek.

şimdi sen gel, ayşeciğe uyguladığın yöntemi yeğene uygula, onun da uymasını bekle..
annelik tabi zor ve yorucu. ama biliyorumki, yengemin yarısı kadar yorulmuyorum ben..
born kadar zor ilk aylar geçirmedik çoğumuz. ve senin kadar uykusuz kalmadık hiçbirimiz..
herkes kendi çektiğini bilir. herkesin anneliği kendine..
o yüzden kimse ahkam kesmesin, bilmediği şeye de biliyormuş gibi yorum yapmasın kardeşimm !

Hayırlı akşamlar kızlar , bugün uzunca süredir diş hekimi koltuğundan kaçan bücür cadımı oturtmayı başardık koltuğa arada ağlayıp sızlanmalar olsa da, 1 dolgu tamamdır, geriye kaldı 3 minik çürük diş :86:
Elifnazcım tarifi sevmenize sevindim , benim favori cizkekimdir kendileri , hem havalı hem basit afiyet olsun yiyenlere...
Kızım anneannesine kalmaya gitti , babamiz işte, oğluşla başbaşayız..
Karakız neyneyse hoşgeldiniz özletiyorsunuz kendinizi :79:

şu bi gerçekki, kişinin becerisi ve yapabildikleri; yükümlülükleri ve zorlanmasıyla doğru orantılı.
yani, şimdi sabah sen kalkıyorsun, yemeği halledip işe gideceksin. ona göre plan programın var. yetiyorsun, yetişiyorsun.
bi de ben varım. large mode on. öğleye kadar ev kalk gidelim modundadır. öğleyin toplar, ancak ikindide yemek yaparım.
işte böyle olunca da yetişilemiyor

baattinden tespitler
'Bu hayattan bir ders çıkarmamız gerekiyorsa matematiği çıkartalım herkes kurtulsun.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…