Hosgeldin sefa geldin cnm...
Biz cok uzun bir suredir tek uykuya dustuk kac ay oldu hatirlayamiyorum bile tek uykuya dusunce suresi de hic uzamadi 1 saat bazen de cok az fazla ama asla 2 saat degilgeceleri de 9 9.30 gibi ama bu ara illa da emerek uyumak istiyo...
Yaa en sinir oldugum sey suna alistir buna alistir sayip sovesim geliyo ben keyfimden boyle yapiyorum tobee yaa
Slm kızlar...
Bugün hep birlikte kayseriye geldik. Akşamda aryayı uyutup kv ye satıp görümceyle kuzene gittik. Baya iyi geldi, kakara kikiri....
Yarında arkadaşlarla gidiciiiz gezmelere, ohh, stres kalmasın....
O kadar alıntı yapıyorum, hatta bi kısmını yazıyorum ama tamamlayamadan bişiler çıkıyor. Yazamıyorum, ama takipteyim...
Hiçbir şey bilmeyip de çok şey bildiğini zanneden velilere kılım.
Gezdiniz demek,ohhhh ne güzel.O nasıl fiyat öyle.
Aden, 8'de uyusa gece birde geri kalkar kesin.
İşte bizdeki eğitim sistemiSistem siyasetin kurbanı oluyor. Ben de alanımı çok seviyorum. İsteyerek okudum ve severek yapıyorum.
Hımmm, merak ettim.
kız şimdi efe büyüyecek ya sonra okula gidecek sende bir veli olacaksın eee sisteminde içindesin herşeyi biliyorsun nasıl bir veli olurdun acaba birden o geldi aklıma nedense:44:
ohh ne güzel bu alışveriş kardeşine yaradı desene
neyse dediğin gibi sende sezon sonu yaparsın alışverişi şurda ne kaldıki
amann çok bilmişler bunlar
ohhh valla iyisin
günaydın kıyamam kuzuya bak
herkese günaydın hayırlı hafta sonları
bugün allah kısmet ederse eve gidince ailecek pazara gitmeyi planlıyorum sokak terliği lazım bulursak onu alalım yırtıldı benimki
pazar günü de yeni evli arkadaşlar çağırdı oraya gidilecek topluca arkadaşlarla bakalım birde diyetteyiz ne yiycez
Ha şeker portakalı diyet demişken; "taş kadayıf" hiç duydunuz mu bilmiyorum harika bir tatlı.. Ondan arıyordum uzun zamandır, bulunca hemen aldım ve hüplettim gittiiii:))
Bir de Pembiş "gençliklerine doyamadılar heralde" demene çol güldüm. Kızım millet senin gibi kocasıyla 10 sene rahat oturup sonra çocuk yapmıyo ki:)
Uykum vaaaaaaaar. Oğluş dün 8e doğru uyudu ya meğer gece uykusuymuş. Tabi altını değiştiremedim aralarda kalktığında. Derken 4:30daki kalkışta bi baktım çiş dışardaüstünü değiştirmek zorunda kaldım. Tabi oğluş ağla ağla modunda. Yazık emzirirken kafasını koyduğum yastığı alıp bana göstermeye çalışıyo üstünü değiştirirken. Neyse kocamı da uyandırdım valla çarşafını değiştirmeye.uyumamız 6yı buldu. Sabah 7:30da da hortladık. Yani uykum vaaaaaar
herkese günaydın hayırlı hafta sonları
bugün allah kısmet ederse eve gidince ailecek pazara gitmeyi planlıyorum sokak terliği lazım bulursak onu alalım yırtıldı benimki
pazar günü de yeni evli arkadaşlar çağırdı oraya gidilecek topluca arkadaşlarla bakalım birde diyetteyiz ne yiycez
Ha şeker portakalı diyet demişken; "taş kadayıf" hiç duydunuz mu bilmiyorum harika bir tatlı.. Ondan arıyordum uzun zamandır, bulunca hemen aldım ve hüplettim gittiiii:))
Bir de Pembiş "gençliklerine doyamadılar heralde" demene çol güldüm. Kızım millet senin gibi kocasıyla 10 sene rahat oturup sonra çocuk yapmıyo ki:)
Benim balıkla aram hiç yok ama oğluşa bi şekilde yedirmek lazım diye arada balıkçıya gidiyoruz bayadır gidememiştik küçükken az da olsa şapırdatarak yerdi bugün beni deli etti hiç yediremedim tamam zaten iştahsız falan ama balık genelde çocuklar yiyor balık çorbası mı soyleseydik falan dedi eşim sizler nasıl yediriyosunuz :S ve ne tarz balıklar
Ben karakiz3834 Şifremi emailimde unuttum :-D nasilsiniz ne var ne yok marmaray Kazlıçeşme benim evin yakininda natulus awm gittik bulunabilirliz artik :-D
Hareketli bir gece olmuş senin için.Her gece yeni bir macera.
Bir kereden bir şey olmaz.(Kötü arkadaş)
Offff taş kadayıfa bayılırım.Biz oralarda çok olur.
Adiş'i uyuttum.Gidip biraz yazılı okuyayım.Yazılı yaptım, teneffüs oldu sonra tekrar derse girdik.Çocuklar okudunuz mu diye soruyorlar.Bu da soru mu dedim, zaten ben bütün kağıtları göz ucuyla okuyorum ya.P.ertesiye bitersem iyi olur.
Aden uyanınca da dışarı çıkacağız.
Benim balıkla aram hiç yok ama oğluşa bi şekilde yedirmek lazım diye arada balıkçıya gidiyoruz bayadır gidememiştik küçükken az da olsa şapırdatarak yerdi bugün beni deli etti hiç yediremedim tamam zaten iştahsız falan ama balık genelde çocuklar yiyor balık çorbası mı soyleseydik falan dedi eşim sizler nasıl yediriyosunuz :S ve ne tarz balıklar
Ben karakiz3834 Şifremi emailimde unuttum :-D nasilsiniz ne var ne yok marmaray Kazlıçeşme benim evin yakininda natulus awm gittik bulunabilirliz artik :-D
iyice açken deneyin, yer balık. niye yemesin..
şimdi zaten sezonu, haftada 2 kez net balık yiyoruz biz.
eşim tutuyor, tutamazsa satın alıyoruz
ayşecik de bizimle yiyor. genelde çinekop veriyorum.
hem yağlı bi balık olduğu için çok lezzetli, hem kılçık sıkıntısı olmuyor.
ama mezgit, istavrit de veriyorum.
lüfer, palamut, sarıkanat gibi büyük balıklardan gayet rahat veribiler sanıyorum.
ayşeciğin zaten damak tadı iyice değişmeye başladı.
balığın yanında aynı bizim gibi bol limonlu havuç kıvırcık salatası ve salatalık turşusu yiyor
efe evdeyken kesinlikle emeklemiyor. Her yere yürüyerek gitmeye çalışıyor. Kaç kez düşerse düşsün kalkıyor. Ama dışarıda en ufak birşey görse emeklemek istiyor. Nedir bu olay anlamadım valla....?
bana kalırsa, dışarıda kısıtlı zamanda olduğu için
hızla varmak niyetiyle emekliyordur. ben ayşeciği hatırlıyorum. elinden tutup yürümeye meraklıyken bile
parka gittiğimizde sürekli yere oturuyor, kendi emeklemek istiyordu..
sokak terliği,herkese günaydın hayırlı hafta sonları
oh gez bacım. böyle günler her zaman gelmiyor.Selam kızlar dün oğlum bebek arabasında pek durmasa da ,bütün gün kuzenimle sokaklarda dolaştık..
Bi camide emzirdim, sonra uyudu da biraz rahatladık.. tabi gün çok yorucu oldu ve başım ağrıdı.
Sonuç: Avm lerden asla şaşma!
Neyse ki akşam oğluşu annemlere bırakıp ;kuzenimle dışarda yemek yedik çay içtik iyi oldu.
Bugün de kerem 8 de kalktı çok sevindimdün beni yorduğu için acıdı bana heralde..
Bakalım bugün bizi ne maceralar bekler ,herkes için güzel bi haftasonu olsun
oooh sefan olsun, gez toz eğlen bacımmSlm kızlar...
Bugün hep birlikte kayseriye geldik. Akşamda aryayı uyutup kv ye satıp görümceyle kuzene gittik. Baya iyi geldi, kakara kikiri....
Yarında arkadaşlarla gidiciiiz gezmelere, ohh, stres kalmasın....
O kadar alıntı yapıyorum, hatta bi kısmını yazıyorum ama tamamlayamadan bişiler çıkıyor. Yazamıyorum, ama takipteyim...
Bugün bi arkadaşım da bana diyoki "alıştır dışarda uyumaya. Rahat eder hayatından kısmazsın". Yahu dedim her çocuk ayrı ayrı e benimki de uyumayı sevmeyen bir velet. Heleki dışarda olunca hayatta o gürültüde uyumaz, uykusu da geldiği için sürekli emmek ister ve ağlayıp durur. Durdu dediki bu sefer "her anne çocuğum ayrı der ama aslında tüm çocuklar aynıdır". Valla sana bravo diyorum dedim. İstersen bikaç günlüğüne oğlumu vereyim de gör bakalım ağlayarak uyuyo mu yoksa napıyo...? Kızıyorum böyle insanlara ya. İki çocuk büyütmüş bi de neresiyle büyüttüyse. Bi de nedir bu insanlardaki eğlencemden geri kalmıyım olayı anlamıyorum?!?!? Gençliklerini mi yaşayamamışlar nedir bilmem!! Atarlı gülistannnnnnnnn hahahah
Akşam olsa da uyusak diye bekliyorum resmen! Oğluş hamakta keyif yapıyor, ben kitap okuyorum. Haftasonundan hiçbişi anlamadım. Parktaki bayan diyoduki "çamaşırı mı halledeyim yemeğimi yoksa çocukla mı ilgileneyim bilmiyorum. Çok zor yetişiyorum pazara". Allah'ım dedim içimden bi de çalışan anne olsan nolacak? O saydıkların var üstüne bi de iş hayatı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?