çocuğum kırkbinkere maaşallah3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr
emzirmek içn yatırıyorum yavrum hırslanıyor kıpkırmızı oluyor kalkmaya çalışıyor kaplumbağ gibi oluyor
çok kötü birşey Allah ım kimseye yaşatmasın
Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??
Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??
Benimkide aynıbikaç gündür memeyi verince agliyo tutmuyor memeyi ne yapacağım şaşırdım öyle ağlıyor ki zorlayamıyorum da acaba böyle mi bırakıyorlar memeyi. Oğlum biraz büyüyüp bilinçli tepkiler vermeye başladığında emmesini öyle isterdim ki. Meme diyip gelsin koynuma diye allahım çok zor bi durum. Doğduğundan beri emmesi hep problem oldu.
çocuğum kırkbinkere maaşallah3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr
emzirmek içn yatırıyorum yavrum hırslanıyor kıpkırmızı oluyor kalkmaya çalışıyor kaplumbağ gibi oluyor
herkese merhaba kızlar ...
bebeğinde aşırı derece de iştahsızlık yaşayanınız var mı ???:44:
Doktorumuz eger memeyle kavga eder gibi reddettigi bir durum olursa muhtemelen disetlerinden kaynaklandigini soyledi. cok zorda kalirsam saatler gecmesine ragmen emmeyi reddetigi durumda ben zaten anliyorum cok salya akitiyor ve elleri agzinda sinirleniyor kipkirmizi oluyor. o zaman doktorun onerisiyle bi jelle damaklarini ovuyorum rahatlatiyor ama bu aralar cok huzursuz sanki gece aglayarak uyanmalar bizdede basladi. onceden azcik mizirdanirsi emzirip geri yatirirdim simdi hem memeyi almak istemiyor hem agliyor cok uzuluyorum
kes,nlikle açda olsa tokda el emiyoruz :26:
moralini bozma yaa..çocuğum kırkbinkere maaşallah3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr
valla bu ara hepimizde aynı problem var görüyorum..Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??
merhaba canderin..kızlar merhaba,
ben kızım 1,5 aylıkken işe başladım. su an kızım 4 ay 2 günlük. şu ana kadar sadece anne sütü verim. yazdan kalma stoklarım çok işe yarıyordu. ama kızım gun gectıkçe daha cok içmeye başladı. veeee stoklar bıttı...
ve bugun mecburi mamaya başladık. ben işteyken annem 3 öğün anne sütü verecek. 1 yada 2 öğün mama takviyesi yapacak.6. aya kadar mecbur böyle gideceğiz.
Arkadaslar bebeklerini yalniz basina yikayanlar nasil yikiyor acaba? bende bu hafta oldu yikamadimbugun yikamak lazim ama yalnizim.
canım hıc zor degıl ben 20 gunlukken felan basladım tek basıma yıkıyortum suan mesela kuvetını ııce su ıle dolduruyorum usumesın dıe bı kafası dısarıda kalıo ılk once vıcudunu yıkıyorum sampuanla zaten ustten sıkmalı tek elımle alabılıyorum basının altından koltuk altına doğru tek elımle tutuyorum tek elımlede yıkıyorum sonra sırtını cevırıyorum yıkıyorum sonra basına su dokup sampuanla yıkıyorum su dokup durluyorum hemen havlusuna sarıyorum cok basıt canım
canım hıc zor degıl ben 20 gunlukken felan basladım tek basıma yıkıyortum suan mesela kuvetını ııce su ıle dolduruyorum usumesın dıe bı kafası dısarıda kalıo ılk once vıcudunu yıkıyorum sampuanla zaten ustten sıkmalı tek elımle alabılıyorum basının altından koltuk altına doğru tek elımle tutuyorum tek elımlede yıkıyorum sonra sırtını cevırıyorum yıkıyorum sonra basına su dokup sampuanla yıkıyorum su dokup durluyorum hemen havlusuna sarıyorum cok basıt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?