Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ohh insanın evi gibi varmı? kayinvaliden bir şey demedi mi?
Demez de, biz şimdiye kadar bütün tatillerde gidip son gününe kadar kaldığımız için alıştırdık galiba. Tuhaf gelmiştir eminim bişi arar altında. Biz se ( eşimle ) 15 günde çocuk bu hale geldiyse, yaz tatilinde ne yapacağız diye kaygılanmaya başladık
yok yok allah soyletti 3 dedi:118:

Şu hastalık olaylarından sonra aslında arya bize fazlasıyla yetiyor başka çocuğa gerek yok kararı aldık eşimle:13: Ne zamana kadar sürer onu bilmem ama

Makarnayı çok severim mmmm
Makarna zaten faydalı bir besin; pilav gibi pişirirsen yani suyunu dökmezsen vitamini de kaybolmamış olur. az su koyacaksın ve suyunu çekecek. Domatesi pişirip karıştırırsın tamam. Bence makinaya gerek yok
her kasım ayrı bi heyecan

sen de az maharetli degilmissin yaniiiii kac hafta oldu makarna yemedim..
sen diyince krizim tuttu iyi miiii?!
makarna turunu seviyorsa mantı da yer

Çılgın busmai :)

Heeeeeee inşallah :)

Yürü git kızım yaaaaaaaa. Sen önce bi ikinciyi gör de sonra yorum yaparsın. Heleki elifnazın üç numara gibi yada benim kuzu gibi olursa eyvah eyvah :)
Tabi canım şimdi istiyorum ama sonrayı bilemem ,Allah nasip ederse inşallah sağlıkla
Sen üçüncüyü yaparken biz de üçüncüyü yaparız inşallah. Ben, arya, pembiş, nfk, destiny
Aminn
Kasım sizin ayınız yani

Ikinci planlarından eşimin haberi yok. Benim de gözümde büyüyor ama kardeş şart. Bakalım zaman ne gösterecek.

arada benim kafa gidiyor istiyorum bir bebek bu tecrübeyle kapının arkasında büyür diyorum eşim bu hamilelğinin zor geçtiğini istemediğini söylüyor

hahaha hepiniz bir gün üç çocuklu olacaksınız:86:

sonra bu 15 tatilin 15 tamgün işe dönüştüğünü hissedince "anam dön artık " türküleriyle ne çocuğu kafayı oynatacaksın diyorum kendime

Yine ikiz olursa!!!!

ikiz büyütmek kolay değil sana tavsiyem biraz daha beklemen.

Kiziiiiim, bugun yine costunuz hea! İkinci, yok ucuncu..
Bi yatin uyuyun daaaa

Bi yatin uyuyun daaaa

Sana katılıyorum canikom :)

Şimcik ben nişanda inşallah siyah elbisemi kırmızı ayakkabı ile kombinleyeceğim ya, kocam da kırmızı kravat ile siyah takım elbise giyer (canı isterse; bazen uyuzluğu tutuyo), Efeye de siyah pant, kot gömlek ve kırmızı kravat düşünüyorum ne dersinizzzzzz??? :) dün ve önceki gün boluda baktığım hiçbir çocuk kıyafeti mağzasında bişi bulamadım. Ya yoktu (ay sonuna doğru gelirmiş) yada acaip kro şeylerdi. O yüzdennnnnn evde hazır kırmızı kravat varken böyle bir kombin uydurdum :)

nfk cidden yaaa ben de onu diyecektim

bence süper oluurrr
burdan öte köy yok bana daha hiiiiç bişey olmaz çözdüm tüm denklemleri...kulağına bir tıpa iş biter

bencede çok güzel bir kombin olur

Bi yatin uyuyun daaaa
şaka falan derken bende tirsmaya başladım. milleti korkutmaya çalışırken başıma gelecek. hazirdaki hamisler bebislerini büyütsün, düşünenler az daha ertelesin please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…