Çılgın busmai :)
Heeeeeee inşallah :)
Yürü git kızım yaaaaaaaa. Sen önce bi ikinciyi gör de sonra yorum yaparsın. Heleki elifnazın üç numara gibi yada benim kuzu gibi olursa eyvah eyvah :)
Sen üçüncüyü yaparken biz de üçüncüyü yaparız inşallah. Ben, arya, pembiş, nfk, destiny
Evet canım ya kediler mart ayında busmai kasım ayında hamile kalıyo kasımda aşk başkaymış :)))
Evime geldim şükürler olsunnnBugün yatışş, yarın işe girişirim
2. Demek istedin dimi????
Demez de, biz şimdiye kadar bütün tatillerde gidip son gününe kadar kaldığımız için alıştırdık galiba. Tuhaf gelmiştir eminim bişi arar altında. Biz se ( eşimle ) 15 günde çocuk bu hale geldiyse, yaz tatilinde ne yapacağız diye kaygılanmaya başladıkohh insanın evi gibi varmı? kayinvaliden bir şey demedi mi?
yok yok allah soyletti 3 dedi:118:
Makarnayı çok severim mmmmbi kaç kreş aradım bırı 950 tl dedi,diğeri 750 tl,sonra kocamı aradım hemen bı sponsor bul dedim:)
bu günlerde bi de makarna makınasına takmışlığım var,hoş gerçi makınası olmasada şöyle domatesli ıspanaklı makarnalar yoğurup kendım yapayım evde dıyorum.benım kız makarnadan başka bır sey yemıyor,hiç olmazsa vitamin alır
her kasım ayrı bi heyecan
sen de az maharetli degilmissin yaniiiiikac hafta oldu makarna yemedim..
sen diyince krizim tuttu iyi miiii?!
makarna turunu seviyorsa mantı da yer
Tabi canım şimdi istiyorum ama sonrayı bilemem ,Allah nasip ederse inşallah sağlıklaÇılgın busmai :)
Heeeeeee inşallah :)
Yürü git kızım yaaaaaaaa. Sen önce bi ikinciyi gör de sonra yorum yaparsın. Heleki elifnazın üç numara gibi yada benim kuzu gibi olursa eyvah eyvah :)
AminnSen üçüncüyü yaparken biz de üçüncüyü yaparız inşallah. Ben, arya, pembiş, nfk, destiny
Kasım sizin ayınız yani
Ikinci diyecektim.2. Demek istedin dimi????
Elifnazzzzzzzzzzzzzzzyok yok allah soyletti 3 dedi:118:
Ikinci planlarından eşimin haberi yok. Benim de gözümde büyüyor ama kardeş şart. Bakalım zaman ne gösterecek.Demez de, biz şimdiye kadar bütün tatillerde gidip son gününe kadar kaldığımız için alıştırdık galiba. Tuhaf gelmiştir eminim bişi arar altında. Biz se ( eşimle ) 15 günde çocuk bu hale geldiyse, yaz tatilinde ne yapacağız diye kaygılanmaya başladık
Şu hastalık olaylarından sonra aslında arya bize fazlasıyla yetiyor başka çocuğa gerek yok kararı aldık eşimle:13: Ne zamana kadar sürer onu bilmem ama
hahaha hepiniz bir gün üç çocuklu olacaksınız:86:
Yine ikiz olursa!!!!arada benim kafa gidiyor istiyorum bir bebek bu tecrübeyle kapının arkasında büyür diyorum eşim bu hamilelğinin zor geçtiğini istemediğini söylüyor
sonra bu 15 tatilin 15 tamgün işe dönüştüğünü hissedince "anam dön artık " türküleriyle ne çocuğu kafayı oynatacaksın diyorum kendime
Yine ikiz olursa!!!!
arada benim kafa gidiyor istiyorum bir bebek bu tecrübeyle kapının arkasında büyür diyorum eşim bu hamilelğinin zor geçtiğini istemediğini söylüyor
sonra bu 15 tatilin 15 tamgün işe dönüştüğünü hissedince "anam dön artık " türküleriyle ne çocuğu kafayı oynatacaksın diyorum kendime
ikiz büyütmek kolay değil sana tavsiyem biraz daha beklemen.
Kiziiiiim, bugun yine costunuz hea! İkinci, yok ucuncu..
Bi yatin uyuyun daaaa
Sana katılıyorum canikom :)
Şimcik ben nişanda inşallah siyah elbisemi kırmızı ayakkabı ile kombinleyeceğim ya, kocam da kırmızı kravat ile siyah takım elbise giyer (canı isterse; bazen uyuzluğu tutuyo), Efeye de siyah pant, kot gömlek ve kırmızı kravat düşünüyorum ne dersinizzzzzz??? :) dün ve önceki gün boluda baktığım hiçbir çocuk kıyafeti mağzasında bişi bulamadım. Ya yoktu (ay sonuna doğru gelirmiş) yada acaip kro şeylerdi. O yüzdennnnnn evde hazır kırmızı kravat varken böyle bir kombin uydurdum :)
burdan öte köy yok bana daha hiiiiç bişey olmaz çözdüm tüm denklemleri...kulağına bir tıpa iş biter
Sana katılıyorum canikom :)
Şimcik ben nişanda inşallah siyah elbisemi kırmızı ayakkabı ile kombinleyeceğim ya, kocam da kırmızı kravat ile siyah takım elbise giyer (canı isterse; bazen uyuzluğu tutuyo), Efeye de siyah pant, kot gömlek ve kırmızı kravat düşünüyorum ne dersinizzzzzz??? :) dün ve önceki gün boluda baktığım hiçbir çocuk kıyafeti mağzasında bişi bulamadım. Ya yoktu (ay sonuna doğru gelirmiş) yada acaip kro şeylerdi. O yüzdennnnnn evde hazır kırmızı kravat varken böyle bir kombin uydurdum :)
şaka falan derken bende tirsmaya başladım. milleti korkutmaya çalışırken başıma gelecek. hazirdaki hamisler bebislerini büyütsün, düşünenler az daha ertelesin pleaseKiziiiiim, bugun yine costunuz hea! İkinci, yok ucuncu..
Bi yatin uyuyun daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?