Şu anda aşağı komşuyu yolasım var.kızım çok gürültü yapmamasına rağmen durmadan tak tak vuruyor. Kendisinin çoooooook haylaz iki çocuğu var. Çocuğumuz olmadan önce kaç gece seslerine uyandık. Çocuk ağlaması sesine değil. Bunların çocuklara niye uyandınız diye bağırma sesine. Kızımı çocuk kavga sesleriyle kaç kez uykudan uyandırdılar vs vs. Çok tuhaflar ya.gidip konuşalım diyorum eşime.
evliliğin kötü yanlarından biri. ne pişiricem sorunsalı
diğeri de kocanın gereksiz akrabalarına katlanmak ve idare etmek olmalı, ahahahahah
Sağol canim. Tesekkur ederim. Evet ikisi de su grubu.
Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter
Şu anda aşağı komşuyu yolasım var.kızım çok gürültü yapmamasına rağmen durmadan tak tak vuruyor. Kendisinin çoooooook haylaz iki çocuğu var. Çocuğumuz olmadan önce kaç gece seslerine uyandık. Çocuk ağlaması sesine değil. Bunların çocuklara niye uyandınız diye bağırma sesine. Kızımı çocuk kavga sesleriyle kaç kez uykudan uyandırdılar vs vs. Çok tuhaflar ya.gidip konuşalım diyorum eşime.
Bende seviyorum:) kışın rahatlık oluyor . Dolma yapsam bende yarına iyi olur. Ama çok üşeniyorummmmdaha ne olsun. kurutulmuş fasulyeye bayılırım. bende dolma yapacağım.
Bende tam seni soracaktımgunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.
Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter
bizim asagidaki de hamak sesinden rahatsız oldu. kullanmıyorum artık. gerci kendisi burda mimli. herkesle kavga ediyor.
gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.
Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Bizim evde ben hariç herkes hasta , umre diye niyet ederken hastanede geçirdik tatili , Allah dermansız dert vermesin , şimdi evdeyiz hafta sonu çıktık , kendisine bir hafta daha ev istirahati verilen işkolik beyim işe koştu tabii..
Sizler napıyorsunuz , geçmişe azıcık bakabildim , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ..
Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Bizim evde ben hariç herkes hasta , umre diye niyet ederken hastanede geçirdik tatili , Allah dermansız dert vermesin , şimdi evdeyiz hafta sonu çıktık , kendisine bir hafta daha ev istirahati verilen işkolik beyim işe koştu tabii..
Sizler napıyorsunuz , geçmişe azıcık bakabildim , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ..
saol canım cok teşekkür ederım,cabucak gecıversınmrb arkadaşlar nasılsınız.
aryam kızın nasıl oldu ilaçları vermekte halen zorlanıyormuşsun.çok üzüldümbi de biberonda vişne suyula vermeye çalış.o da asidik ama alması lazımmış.iyibirdoktor görse aslında sen bilirsin tabi ama.kardeşim doktor benim.ona anlattım o tavsiye etti de.
elifnaz bizim buralar gündüz bile -9 :2: sıfırı görsek mutlu oluruz anlayacağın. şimdi antalyada olmak vardı.
nfk nasılsın canım. ben de hafta sonu kadın aldım eve pencere duvar tüm evi temizledik birlikte.akşam fıtığım tuttu sırt üstü kıpırdamadan yatmak zorunda kaldımsabaha kadar.tabi olan oğlana oldu.baba bakınca zavallım bi tuhaf oluyor. ama evim tertemiz oldu.halılarımı perdelerimi de yıkatmıştım.çok mutluyum anlayacağın
busmai nasıl gidioyr canım gebeliğin? ben de halen geçmedibulantılaar.dün çok fenaydım. bu hafta 12. haftam bitiyor. bu arada 1kilo daha verdim. bakalım belki fazlalıklarımda kurtulurum. nasılsa bebişe bişey olmuyormuş.
born ecrin destiniy kızlar cümleten nasılsınız.bu arada öğretmen arkadaşlar.yeni döneminiz hayırlı olsun. çabucak tatili göresiniz inşalllah
pembe kombinin güzelmiş efe için.tercih edilebilir canım.
çok gecmıs olsun,nedir bu cektıgın hastalaıklardan allah beterinden sakınsın canımHerkese günaydınnn....
gece annemi acile götürdük, burun kanaması vardı baya, durduramadık. Tansiyondanmış. Orda tansiyonu düzenleyip kanamayı durdurup gönderdiler.
Sabah aryaya ilaca başladım, kabus gb ya. Bütün kozları denememe rağmen çok zorladı. Nasıl olacak anlamadım.
kız Zeynep sen nerelerdesın,hos gercı ben de yoktum uzun zamandır :)ben zeynep istanbuldan yaş 21
19 aylık bir paşam var !!yorgunluktan agrıyan ellerımle cay içmeye calısıyorummm bi yandn da nete bakıyom sen kimsinnn :)
ay sorma sopalık tamOf of offffffff...
Ay, ben dönembaşı toplantısını tamamen unutmuştum. Bir darbe daha.
Ne güzel ya... Görümcemlerin arkadaş gibi olmayı çok isterdim.
Şuna bak ya annesinin yaptığı yemekleri yemiyor, toka yutuyor. Geçmiş olsun canım. Neyseki fark etmişsin.
Ayyyyy geçmiş olsunnnnn. Nasıl başardı ya inanamıyorummm?!?!?
Pzt sendromuna yalnız girmiyim diye seni de aldım yanıma
limonla dene bakalım belkı olur,benım kocam şekerliyi sevdiğinden bize ıyı geldi.belkı portakalların da tatlıydı bayagıBeğenmedik portakallı tatlıyıı( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu
gecmıs olasun canım,sağlık olsun başka zaman gıdersın umreye,bizler için de dua ett bol bol.Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Dün akşam oğluşa yine biberon hazırladım. Yarısından azını içip itti. Tutturdu yere koy diye. Koyunca da üstümü açmamı işaret etti emecek diye!! Birkaç kez denedim ama almadı
Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Oy oy oy hem nene hem de salı.gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?