Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tahammülsüz komşu çok zor valla Allah kolaylık versin :/ bir de kendilerini bilmemeleri daha kötü..

Günaydınlar herkeseeeee.

Oğlum okul başladı diye kutlama yapıyo sanırım; iyice coştu. Çok uykusuzum çooook

Herkese günaydınnn....
bugün güzel bi kahvaltı yaptım. Aryanın bişi yememesi bile umrumda değil valla Günüm güzel başladı güzel geçsin inşallahh. Herkesin günü güzel geçsinnnnn

Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter

bizim asagidaki de hamak sesinden rahatsız oldu. kullanmıyorum artık. gerci kendisi burda mimli. herkesle kavga ediyor.

gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.

Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter

Ben hiç kurutulmuş yeşil fasulye yemedim. Normalini de çok bayılmasam da yerim :)

bizim asagidaki de hamak sesinden rahatsız oldu. kullanmıyorum artık. gerci kendisi burda mimli. herkesle kavga ediyor.

Yuh artık yani hamak ne kadar ses çıkarıyor ki?? Valla ben komşularıma çok müsamahalıyımdır; aynısını da beklerim.

gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.

Ooooo salı pazarı akarrrrr :) umarım güzel şeyler bulup alırsınız :)

Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Bizim evde ben hariç herkes hasta , umre diye niyet ederken hastanede geçirdik tatili , Allah dermansız dert vermesin , şimdi evdeyiz hafta sonu çıktık , kendisine bir hafta daha ev istirahati verilen işkolik beyim işe koştu tabii..
Sizler napıyorsunuz , geçmişe azıcık bakabildim , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ..

tekrar geçmiş olsun canim. bu kış hastalık herkese uğradı. dediğin gibi allah dermansiz dert vermesin..

Canım geçmiş olsun. Aramıza dönmene sevindimmmm :) umre de başkabir zaman nasip olur inşallah.

Dün akşam oğluşa yine biberon hazırladım. Yarısından azını içip itti. Tutturdu yere koy diye. Koyunca da üstümü açmamı işaret etti emecek diye!! Birkaç kez denedim ama almadı

selam kızlar,2 gundur gıremıyorum,şu an okuldayım da öğlen tatılınde bi bakayım dedim,benım koşturmaca dört nala başladı.bugun tokamız çıktı.kocamın doğum gunu bugun,sabah annem aradı müjde diye,ben de kocamı aradım,kocamın yorumu şu,babasına doğum gunu hediyesı verdi:))

saol canım cok teşekkür ederım,cabucak gecıversın

çok gecmıs olsun,nedir bu cektıgın hastalaıklardan allah beterinden sakınsın canım
ben zeynep istanbuldan yaş 21
19 aylık bir paşam var !!yorgunluktan agrıyan ellerımle cay içmeye calısıyorummm bi yandn da nete bakıyom sen kimsinnn :)
kız Zeynep sen nerelerdesın,hos gercı ben de yoktum uzun zamandır :)
ay sorma sopalık tam

Ayyyyy geçmiş olsunnnnn. Nasıl başardı ya inanamıyorummm?!?!?

Pzt sendromuna yalnız girmiyim diye seni de aldım yanıma

Beğenmedik portakallı tatlıyıı ( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu
limonla dene bakalım belkı olur,benım kocam şekerliyi sevdiğinden bize ıyı geldi.belkı portakalların da tatlıydı bayagı
gecmıs olasun canım,sağlık olsun başka zaman gıdersın umreye,bizler için de dua ett bol bol.

Dün akşam oğluşa yine biberon hazırladım. Yarısından azını içip itti. Tutturdu yere koy diye. Koyunca da üstümü açmamı işaret etti emecek diye!! Birkaç kez denedim ama almadı

pembe efe daha önce biberon almıyormuydu?benim aklımda biberon alıyor diye kalmış.

sonradan alışmaları zor oluyor.

Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…