Yemedim yedirdim... Kendime alamıyorum kv'ye alıyorum diyorsun. Valla helal olsun sana. Ben birine alacak olsam o kişi kesin kendim olurdum. Kendimin kullanmadığını güvenip başkalarına hediye edemiyorum da.(burada beni yeme kekimi ye sesi) kv güle güle kullansın.Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Haftanın ortası da geldi çok şükür. Umarım güzel bir gün olur :)
İlbilgecim sera set 4 ve 6 lt aldım. Bi de merdane aldım. Ben kendime tupperdan bişi almıyorum valla. Çok pahalı :) dediğin gibi o şefe ben de baktım. Hatta indirimdeydi bi ara ama sonra kendimi ölçtüm biçtim ve salladım
Nfkcım haklısın. Yani tvde başka bişi olmayıncave kıvanç olunca izlenir sanıyorum. Ama çok hareketsiz dizi yaaaaaaa. Dün balolarla geçti durdu :) umarım güzel çarşıya akışların olur bugün :)))
yiyip tukurmek mii?Ana sayfada gezinirken ne gördüm , tatlıları yiyip tükürüyorum diye bir başlık var
Bir de bir egzersiz yazılmış kegel di sanırım , doğum sonrasında vücut sıkılaştırmak için, de ben o hareketlerin hepsini yapsam tâkatim kalmaz ya hu, yapan kişi fotografını eklemiş ama , sıfır göbek
kendime almadigimi baskasina alma bende de var. adamina bagli tabi ama ben kendim icin cok begenip pahali diye vazgectigim bi esyayi (ki hala ihtiyacim var) sevdigim bi yakinima dusunmeden hediye aldim, ama hic kullanmadi. Baska bi tane kullaniyor. Kissadan hisse; istedigini alacaksin. İcimde ukde kaldi. Yeni eve tasininca alacagim ilk sey o...
yiyip tukurmek mii?
İstifra edeni duymustum da bunu ilk kez duyuyorum. Tobe YaRabbim!..
Kegeli normal zamanda vucudu sekillendirmek icin yapanlari gormustum kk de. Daha pratigi var, ben mekigi taavsiye ederim. Her gun 40-50 tane cekip bir ayda iki cm inceldim. Ve inanin 2 cm gobekte cok farkediyor.
Günaydın tatlı mı tatlı anneler
Bugün de tam servise inecekken uyanan bıdığı kayı seyredip keke yerken bırakıp kaçtık, ağlamamış yalnızca burnu akmış selpak elinde beni arıyormuş eve çıktığımdaşu babamız gelse de rahatlasak biraz ,
Pembehipopotam cım, ne güzel hoş bir sürpriz olmuş kv ne, sağlıkla kullansın , bizim de gelinlerimiz böyle düşünceli zarif bizi seven kızlar olurlar inşaallah
Nfk gezme günüymüş bugün, ben de ananeciğimiz gelirse; istiklâl e akayım diyorum gençlik yıllarındaki gibi (; lisedeyken hep oraya giderdik okulu kırınca nedense
Bu oğlanın burnu akmaya, geceleri nefes alamamaya devam ediyor , kbb uzmanı kontrolü var önümüzdeki hafta, bakalım kulak ne durumda , geniz eti var mı , varsa bu yaşta alıyorlar mı meraktayım , allahım şifalar versin bütün hasta kuzucuklara
İlbilge günaydın , çalışan anneler kolaylıklar , aryam çok geçmiş olsun , inşaallah normale dönersin en kısa zamanda
Hayırlı huzurlu bir gün olsun hepimize
ters mekik hic denememistim, bundan sonra oyle de calisicam.Evet bu da bulumianın başlangıç seviyesi herhalde , Allah irade sağlamlığı versin herkese
Tabii cnm iki cm çok fark eder , mekik o egzersizde de göbek için önerilmiş ve ters mekik , Ramazan da ne güzel oluyorum tam forma girdiğim kiloya inip , ama normal Zamanda su içsem şişkinlik oluyor , yürüyüş de etkili bayağı sanırım , geçen yıl kızımı okuldan almaya yürüyordum her akşam, git gel 40-45 dk, onda da bayağı fark etmiştim , hem sırt ağrılarım bile düzelmişti yürüyüş sayesinde
herkese günaydınnn
dün akşam toplantı vardı akşam 9 da eve gidebildim bugünde toplantının kalıntıları ile uğraşırız
hepinize güzel bir gün diliyorum bugün tencerelerim gelecek bakalım inşallah bu sefer sağlam gelir
Ben de çok tedirgin oldum çok ağlar falan diye ama kayyu ya dalmış anlamamış çok şükür ; zaten toplam 5 dk sürüyor inip çıkmam, bir arkadaşımın bizimkilerle yaşıt kızı var, onu bırakıp pazara gittiğini söylemişti, uyuyunca 3-4 saat uyanmıyormuş , ona güvenerek uyurken bırakıp çıkıyormuş ,ben genelde yanima aliyorum ama bir iki kez aysecigi evde birakip otomobilden bi sey almak icin asagiya inmek zorunda kaldim. Nedense anahtarim old halde kapiyi kapatmaktan korkuyorum, aralik birakiyorum. Gidip gelmem 1-2 dk suruyor. Aysecigi de ya parkyatagin icine ya mama sandalyesine birakiyorum.
Demek sen de istiklale akacaksin..
Biz lisedeyken camlicaya giderdik haftada 2-3 kez
Ne guzel hatiralar.. Simdi gorusegimiz zaman yine camlicada bulusuyoruz
Uykuda burnunun tikanmasi da ne kotu. Dogru duzgun uyuyamaz. Dinlenemez.. Ertesi gun de miziltisi devam eder :100: Allah sifa versin. Bakalim dr bu sefer ne diyecek.. Bu kadar kucuk bebekten geniz eti qlindigini duymadim.
Sağolasın cnm iyi dileklerin için .herkese günaydınnn
dün akşam toplantı vardı akşam 9 da eve gidebildim bugünde toplantının kalıntıları ile uğraşırız
hepinize güzel bir gün diliyorum bugün tencerelerim gelecek bakalım inşallah bu sefer sağlam gelir
Ah o 9 yaşındaki kuzenler var yaa, cankurtaran oluyor kesinlikleMinik kuşumu oyun salonuna götürdük. Epey yoruldu, iyi oldu. Bir de 9 yaşındaki kuzeni de vardı. Beraber oynadılar.biz devrahat oturduk.
Tupper dan saklama kabı almıştım sebzeleri uzun süre saklıyor diye. Kesinlikle yalan. Bi daha para vermem hiçbirşeyine.Valla haklısın, oğlu senin kadar düşünmüyordur. İnşallah senin gelinin de senin gibi düşünceli olur. Neler aldın bakalım? Benim de almak istediğim birkaç ürün var aslında ama çok pahalı. Yeni eve geçene kadar bekleyeceğim. Saklama kaplarından ve yağ şişesinden almak istiyorum. Yağ şişesinin dışı yağ olmuyor dediler. Çok imrendim. Bir de dün arkadaşlar beraber master sef midir ne bir doğrayıcısı varmış. Onu alalım, indirim yaptırırız böylece dediler. 100 tl fiyatını duyunca rondom bana yeter dedim.
Ben de ,parkta kaydırağa ters çıkıp tepesinde cambazlık yapan ortaokullu çocukları gördükçe fena oluyorum. Allahım oğlum böyle olmasın diyeKıyamammmmm :) bişi olmaz bak koca adam oldu
Yok kız anca 2 yaşında falanmış. Sinekler girdi içine demişler ve kocacım tiksinmiş :)
Parmak emme daha zor çünkü malum uzuv. Ama onu da bıraktırma yöntemi vardır herhalde. Çok abartırsa 5-6 yaşına kadar parmağı küçük kalıyormuş. Gerçi benim bi kuzenim ortaokulda hala emerek uyurdu. Noldu hiçbişi :)))
Kıvançcığımın yeni dizisini izledim. Bayılmadım ve üzüldüm 2 saatimi verdiğime.
Bugün okulda öğrencilerim beni baya bi gerdi. Oğlum da büyüyüp böyle salak mı olacak??? Neyse. Evde de Efe ömrümü yedi; yemek yemene, masaların üstüne çıkma, bağırıp tv yumruklama vs şeklinde. Bi ara tutup fırlatasım geldi. Ay valla yoruldummmmm.
Kvme aldığım tuperlar geldi. Hiçbişi demeden açtım koliyi, fotoları çektim instagram için. O sırada bakıyo aldıklarıma özenerek (sonuçta onun en çok istediği ürünlerdi). Çekimim bitinxe "anne bunlar sana doğum günü hediyem güle güle kullan dedim". Şok oldu ve çok sevindi. Oğlu düşünmüyo onu bu kadar valla.
Agresifimmmmmmmmmmm.
gunaydin bacim.. İns sag salim gelir tencerelerin.. İslerinde kolaylik diliyorum..
Gunes gorundu, hava supper. Ben de avmye gdyrm.
Kimsecikler yokken rahat rahat gezeyim
valla bazisi fazla rahat. Allah korusun onlarca risk var. Sanki pazara gitmese olecek. Yada al cocugunu beraber git..Ben de çok tedirgin oldum çok ağlar falan diye ama kayyu ya dalmış anlamamış çok şükür ; zaten toplam 5 dk sürüyor inip çıkmam, bir arkadaşımın bizimkilerle yaşıt kızı var, onu bırakıp pazara gittiğini söylemişti, uyuyunca 3-4 saat uyanmıyormuş , ona güvenerek uyurken bırakıp çıkıyormuş ,
Allah korusun yardıma ihtiyacı Olan bir durum olur, deprem olur vs..cesarereet edemem.
Ah o 9 yaşındaki kuzenler var yaa, cankurtaran oluyor kesinlikle
Tupper dan saklama kabı almıştım sebzeleri uzun süre saklıyor diye. Kesinlikle yalan. Bi daha para vermem hiçbirşeyine.
Ben de ,parkta kaydırağa ters çıkıp tepesinde cambazlık yapan ortaokullu çocukları gördükçe fena oluyorum. Allahım oğlum böyle olmasın diye
Ben de bugün avm ye gideceğim annemle. Yarın akşam bir arkadaşa yemeğe gideceğiz, keremin yaşında oğlu var. Ona oyuncak alırım dedim bir de kereme klozet adaptörü bakıcam. Hava çok güneşli daha marttayız Allah sonumuzu hayretsin
nfk ohhh bugün gezmeler varmış ne güzel bu arada biz türkan saylan kültür merkezine gittik pazar günü
çocuk oyun alanına baya büyük bir alanda yeri şişme oyuncaklar var bir sürü zıplamalı şeyler top havuzları falan
giriştede jetonlu aletler vardı ben daha güzel bekliyordum ama gerçi melisanın çok hoşuna gitti o beğendi
içeriye alıyorlar ebeveynler ile birlikte yarım saat kalabiliyoruz içerde sanırım hafta sonuna özel kalabalık olduğu için
sonra biz çıkıyor diğer bekleyen grup giriyor ama melisa eğlendi yani gidilebilir
pempiş kız sen ne güzel bir gelinsin öyle rabbim sanada böyle tatlı hediyesi bol bir gelin nasip etsin
bende kendime aldığım tencerelerden kayınvalideme almayı düşünüyorum bakalım
elifnaz kızın nasıl oldu canım:26:
pamuk helva valla babanız bir an evvel gelsinde sende biraz rahatla gerçi bugün istiklal planında varmış
ilbilgehatun sizde oyun salonuna gitmişsiniz ne güzel vakit geçirmişsiniz öyle
bu arada soru sormuşsun bencede ikisini birden kesme melisaya biz zorla emzik vermiştik ki daha sonra kendi istemeyerek bıraktı
yani bizimki kolay oldu
Ben de çok tedirgin oldum çok ağlar falan diye ama kayyu ya dalmış anlamamış çok şükür ; zaten toplam 5 dk sürüyor inip çıkmam, bir arkadaşımın bizimkilerle yaşıt kızı var, onu bırakıp pazara gittiğini söylemişti, uyuyunca 3-4 saat uyanmıyormuş , ona güvenerek uyurken bırakıp çıkıyormuş ,
Allah korusun yardıma ihtiyacı Olan bir durum olur, deprem olur vs..cesaret edemem ben
Evet ya lise yılları ve ünv yurt anıları hayatımın en en güzel yıllarıydı belki de... Gençlik , özgürlük
Normalde et çok sıkıntı vermiyorsa 3 yaşa kadar bekleniyormuş ,kendiliğinden kaybolabilirmiş geniz eti fakat bizdeki gibi nefes alma sıkıntısı ve kulakta sıvı birikmesi olduğunda takib edip ona göre karar verilir demişlerdi, bakalım hayırlısı olsun. Gercekten çok kötü sıkıntı verici , ağzı kapalı nefes almaya çalışıyor alamayınca irkilerek uyanıyor kuzum . Rabbim dermansız dert vermesin hiç kimseye
Elifnaz atlamışım ben İpekcik mi hasta, Allah şifalar versin , bugün nasıl oldu kuzucuk
Sağolasın cnm iyi dileklerin için .
Tencerelerin kırılmadan eline ulaşsın , sen de sağlıkla kullan inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?