ben de eve geldim. Yaz gelmeden gunes gozlugu almak istiyordum. Ta liseden kalma gozlugumden sikildim. Top ten marka , mubarek oyle kaliteliymiski, zerre asinmadi cizilmedi.
O kadar aysecik oynadi, bi sey olmadi. Neyse atasunda ikinci urune %30-35 indirim kampanyasi varmis. 150 liraya iki tane aldiiiiiim:82:
Aysecigi simdi uyuttum. Yemek yiyip ben de kestiricem.
Kalkinca toparlarim evi..
saol canim. Uzun sure idare eder bunlar beni.güneş gözlüğü benimde eksik okadar eksik var ki o hep sona kalıyor. Güle güle kullan..
saol canim. Uzun sure idare eder bunlar beni.
Dusunursen sen de atasuna ugra, her fiyata cok cesit ve marka pahali gozlukler de var.
Elifnaz çok sevindim ipeğin iyi olmasına , kış şöyle yağmur kar ile bi temizleseydi istanbulu çok iyi olacaktı , inşaallah baharda yağmur yağar bol bol,
Nfk hayırlı olsun gözlükler, nasıl modelleri , ben şöyle yusyuvarlak ve beyaz çerçeveli olanları beğeniyorum çok , almaya niyetliydim ki; Abi'm bi tane hediye etti pembeye yakın bi rengi var, kız gözlüğüne benziyor diyen olmuş, o da bana devrettigüle güle kullan , bu arada lisede benim de top ten vardı bi tane , metal çerçeveli... Çok da sağlamdı hakikatten hala durur (;
Ben de kendime yakistiramiyorum yaaa. Bacim yaninda olsaydi diye gecirdim icimden..en güzeli hediye gelmesi ama bana her gözlük yakışmıyor ondan hep kaldı zaten kizlarla gitmem lazim
lise zamaninda top ten modaydi galibaElifnaz çok sevindim ipeğin iyi olmasına , kış şöyle yağmur kar ile bi temizleseydi istanbulu çok iyi olacaktı , inşaallah baharda yağmur yağar bol bol,
Nfk hayırlı olsun gözlükler, nasıl modelleri , ben şöyle yusyuvarlak ve beyaz çerçeveli olanları beğeniyorum çok , almaya niyetliydim ki; Abi'm bi tane hediye etti pembeye yakın bi rengi var, kız gözlüğüne benziyor diyen olmuş, o da bana devrettigüle güle kullan , bu arada lisede benim de top ten vardı bi tane , metal çerçeveli... Çok da sağlamdı hakikatten hala durur (;
atasuna bi bakayım eşimin de ihtiyacı vardı bi sorayım. .
valla bazisi fazla rahat. Allah korusun onlarca risk var. Sanki pazara gitmese olecek. Yada al cocugunu beraber git..
iyi akşamlar.
kimler var?
oğlum hastalıktan sonra ancak dün normae döndü.
uykusu nihayet düzene girdi.bir hafta bize kök söktürdü.
bugün hava güzeldi çıktık dolaştık.
nfk gözlüğünü güle,güle kullan.bende düşünüyorumda
aynen senin dediğin gibi yanımda birisi olmalı, annemin fikrini almam lazım.
ilbilge sende tencerelerini güle,güle kullan.
elifnaz sizede geçmiş olsun canım.
eşim bugün oğluma bu oyuncağı almış.çok hoşuna gitti.
Eki Görüntüle 1010108 Eki Görüntüle 1010110
pembe nerelerde?busmai,pamuk helva,şeker portakalı ,born siz nasılsınız?
Kıyamammmmm :) bişi olmaz bak koca adam oldu
Yok kız anca 2 yaşında falanmış. Sinekler girdi içine demişler ve kocacım tiksinmiş :)
Parmak emme daha zor çünkü malum uzuv. Ama onu da bıraktırma yöntemi vardır herhalde. Çok abartırsa 5-6 yaşına kadar parmağı küçük kalıyormuş. Gerçi benim bi kuzenim ortaokulda hala emerek uyurdu. Noldu hiçbişi :)))
Kıvançcığımın yeni dizisini izledim. Bayılmadım ve üzüldüm 2 saatimi verdiğime.
Bugün okulda öğrencilerim beni baya bi gerdi. Oğlum da büyüyüp böyle salak mı olacak??? Neyse. Evde de Efe ömrümü yedi; yemek yemene, masaların üstüne çıkma, bağırıp tv yumruklama vs şeklinde. Bi ara tutup fırlatasım geldi. Ay valla yoruldummmmm.
Kvme aldığım tuperlar geldi. Hiçbişi demeden açtım koliyi, fotoları çektim instagram için. O sırada bakıyo aldıklarıma özenerek (sonuçta onun en çok istediği ürünlerdi). Çekimim bitinxe "anne bunlar sana doğum günü hediyem güle güle kullan dedim". Şok oldu ve çok sevindi. Oğlu düşünmüyo onu bu kadar valla.
Agresifimmmmmmmmmmm.
Acı ojeler varmış, onlardan sürebilirsin. Çevremden gördüğüm kadarıyla 2,5-3 yaşında bıraktırıyorlar. Öyle olunca da anlıyor.Mesela bir arkadaşım yeni kesti emziği. Kızı 2011 şubat doğumlu. 2011 mart doğumlu var, o hala emiyor. Bakalım bizi neler bekliyor?
Yemedim yedirdim... Kendime alamıyorum kv'ye alıyorum diyorsun. Valla helal olsun sana. Ben birine alacak olsam o kişi kesin kendim olurdum. Kendimin kullanmadığını güvenip başkalarına hediye edemiyorum da.(burada beni yeme kekimi ye sesi) kv güle güle kullansın.
Günaydın tatlı mı tatlı anneler
Bugün de tam servise inecekken uyanan bıdığı kayı seyredip keke yerken bırakıp kaçtık, ağlamamış yalnızca burnu akmış selpak elinde beni arıyormuş eve çıktığımdaşu babamız gelse de rahatlasak biraz ,
Pembehipopotam cım, ne güzel hoş bir sürpriz olmuş kv ne, sağlıkla kullansın , bizim de gelinlerimiz böyle düşünceli zarif bizi seven kızlar olurlar inşaallah
Nfk gezme günüymüş bugün, ben de ananeciğimiz gelirse; istiklâl e akayım diyorum gençlik yıllarındaki gibi (; lisedeyken hep oraya giderdik okulu kırınca nedense
Bu oğlanın burnu akmaya, geceleri nefes alamamaya devam ediyor , kbb uzmanı kontrolü var önümüzdeki hafta, bakalım kulak ne durumda , geniz eti var mı , varsa bu yaşta alıyorlar mı meraktayım , allahım şifalar versin bütün hasta kuzucuklara
İlbilge günaydın , çalışan anneler kolaylıklar , aryam çok geçmiş olsun , inşaallah normale dönersin en kısa zamanda
Hayırlı huzurlu bir gün olsun hepimize
kendime almadigimi baskasina alma bende de var. adamina bagli tabi ama ben kendim icin cok begenip pahali diye vazgectigim bi esyayi (ki hala ihtiyacim var) sevdigim bi yakinima dusunmeden hediye aldim, ama hic kullanmadi. Baska bi tane kullaniyor. Kissadan hisse; istedigini alacaksin. İcimde ukde kaldi. Yeni eve tasininca alacagim ilk sey o...
Aynı şey bana da oldu biliyor musun , çok şık bi çaydanlık almıştım bir hanımefendiye, değişik renkli ve düdüklü çok hoş , o zaman bana da pahalı gelmişti ve kendime almamıştım, o da kullanmıyor!! ve kendime almaya niyet ettiğimde de artık o çaydanlığın satışta olmadığını öğrenmiştim , içimde kaldı vallahi
Hediye edilen şey nezâketen o kişinin yanında dahi olsa kullanılmalı diyorum , diğer türlüsü hediyeyi alan kişiye ayıptır ya hu
herkese günaydınnn
dün akşam toplantı vardı akşam 9 da eve gidebildim bugünde toplantının kalıntıları ile uğraşırız
hepinize güzel bir gün diliyorum bugün tencerelerim gelecek bakalım inşallah bu sefer sağlam gelir
nfk ohhh bugün gezmeler varmış ne güzel bu arada biz türkan saylan kültür merkezine gittik pazar günü
çocuk oyun alanına baya büyük bir alanda yeri şişme oyuncaklar var bir sürü zıplamalı şeyler top havuzları falan
giriştede jetonlu aletler vardı ben daha güzel bekliyordum ama gerçi melisanın çok hoşuna gitti o beğendi
içeriye alıyorlar ebeveynler ile birlikte yarım saat kalabiliyoruz içerde sanırım hafta sonuna özel kalabalık olduğu için
sonra biz çıkıyor diğer bekleyen grup giriyor ama melisa eğlendi yani gidilebilir
pempiş kız sen ne güzel bir gelinsin öyle rabbim sanada böyle tatlı hediyesi bol bir gelin nasip etsin
bende kendime aldığım tencerelerden kayınvalideme almayı düşünüyorum bakalım
elifnaz kızın nasıl oldu canım:26:
pamuk helva valla babanız bir an evvel gelsinde sende biraz rahatla gerçi bugün istiklal planında varmış
ilbilgehatun sizde oyun salonuna gitmişsiniz ne güzel vakit geçirmişsiniz öyle
bu arada soru sormuşsun bencede ikisini birden kesme melisaya biz zorla emzik vermiştik ki daha sonra kendi istemeyerek bıraktı
yani bizimki kolay oldu
Ah o 9 yaşındaki kuzenler var yaa, cankurtaran oluyor kesinlikle
Tupper dan saklama kabı almıştım sebzeleri uzun süre saklıyor diye. Kesinlikle yalan. Bi daha para vermem hiçbirşeyine.
Ben de ,parkta kaydırağa ters çıkıp tepesinde cambazlık yapan ortaokullu çocukları gördükçe fena oluyorum. Allahım oğlum böyle olmasın diye
Ben de bugün avm ye gideceğim annemle. Yarın akşam bir arkadaşa yemeğe gideceğiz, keremin yaşında oğlu var. Ona oyuncak alırım dedim bir de kereme klozet adaptörü bakıcam. Hava çok güneşli daha marttayız Allah sonumuzu hayretsin
Pembişim erkek kadım soğum uzmanlarına karşı önyargım var ya. Alttan bakmayacağını bilsem giderim belki de öyle olduğunu bile bile çok zor... Birde kanama olduğu için o halde göstermek ayrı bi sıkıntı zaten. Ayyy iğrencim dimi yaaa???
İlbilgehatun, canım biz emziği bıraktık 3-4 ay oldu heralde. Arya da sadece uykuya geçişte kullanıyordu. İlk iki gün zor oldu evet, ama sonrasında alıştı. Emziğin ucunu kestim öyle verdim, ağladı ağladı 2 gün boyunca, uykuya geçmede zorlandı.
ben de eve geldim. Yaz gelmeden gunes gozlugu almak istiyordum. Ta liseden kalma gozlugumden sikildim. Top ten marka , mubarek oyle kaliteliymiski, zerre asinmadi cizilmedi.
O kadar aysecik oynadi, bi sey olmadi. Neyse atasunda ikinci urune %30-35 indirim kampanyasi varmis. 150 liraya iki tane aldiiiiiim:82:
huuu, pembis nerdesin?
Sabahtan bi gunaydin dedin aksam oldu..
okuyunca annemin tanik oldugu bir olayi yazmadan gecemedim
annemin komsusu torununa bakiyor torununun da uykusu derinmis
buna guvenerek binada annemle bu kadin torununu evde yalniz uyurken
birakarak bi komsuya girmisler 10dk felan anca oturmuslar
o 10dk nin icinde eve hirsiz girmis bi gelmisler cocuk icli icli agliyor
anneme o kdar kizdimki hadi o kadin dusunemedi sen niye uyarmadin kadini cocugu evde birakma diye
hersey olabilirdi o cocugu kacirabilirlerdi allah koruusun
iyi akşamlar.
kimler var?
acele etmicem valla huzurlu bebek lazım bir süre bana...parmak daha zor zaten doktorlar parmakla fazla uğraşmayın 10 tane var diğerleri kıymetlenir diyor
Ben de bunları düşünerek yaza bıraktırmaya karar verdim.Pembişim erkek kadım soğum uzmanlarına karşı önyargım var ya. Alttan bakmayacağını bilsem giderim belki de öyle olduğunu bile bile çok zor... Birde kanama olduğu için o halde göstermek ayrı bi sıkıntı zaten. Ayyy iğrencim dimi yaaa???
İlbilgehatun, canım biz emziği bıraktık 3-4 ay oldu heralde. Arya da sadece uykuya geçişte kullanıyordu. İlk iki gün zor oldu evet, ama sonrasında alıştı. Emziğin ucunu kestim öyle verdim, ağladı ağladı 2 gün boyunca, uykuya geçmede zorlandı.
Güle güle kullan canım.ben de eve geldim. Yaz gelmeden gunes gozlugu almak istiyordum. Ta liseden kalma gozlugumden sikildim. Top ten marka , mubarek oyle kaliteliymiski, zerre asinmadi cizilmedi.
H
Ben boşa demiyorum hepimizden bir adım öndesin diye.arya, masallah size yaa..
Memeden kestin, emzigi biraktirdin, tuvalet egitimi veriyorsun. Bi tek uyku egitimi kaldi..
Her şeyin normale dönmesine sevindim. Sen de aramıza dön artık.iyi akşamlar.
kimler var?
Ahhh ahh yine yaramı deştin kızarya, masallah size yaa..
Memeden kestin, emzigi biraktirdin, tuvalet egitimi veriyorsun. Bi tek uyku egitimi kaldi..
Yukarda anlattıklarımı okursan anlarsın canım aslında haketmediğimiaryam, bir tebrikte benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?