Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

güneş gözlüğü benimde eksik okadar eksik var ki o hep sona kalıyor. Güle güle kullan..

güneş gözlüğü benimde eksik okadar eksik var ki o hep sona kalıyor. Güle güle kullan..
saol canim. Uzun sure idare eder bunlar beni.
Dusunursen sen de atasuna ugra, her fiyata cok cesit ve marka pahali gozlukler de var.

Son düzenleme:
huuu, pembis nerdesin?
Sabahtan bi gunaydin dedin aksam oldu..

Elifnaz çok sevindim ipeğin iyi olmasına , kış şöyle yağmur kar ile bi temizleseydi istanbulu çok iyi olacaktı , inşaallah baharda yağmur yağar bol bol,
Nfk hayırlı olsun gözlükler, nasıl modelleri , ben şöyle yusyuvarlak ve beyaz çerçeveli olanları beğeniyorum çok , almaya niyetliydim ki; Abi'm bi tane hediye etti pembeye yakın bi rengi var, kız gözlüğüne benziyor diyen olmuş, o da bana devretti güle güle kullan , bu arada lisede benim de top ten vardı bi tane , metal çerçeveli... Çok da sağlamdı hakikatten hala durur (;

sağolasın hırıltı var ama diger hastalığına göre çok daha iyi.
en güzeli hediye gelmesi ama bana her gözlük yakışmıyor ondan hep kaldı zaten kizlarla gitmem lazim

en güzeli hediye gelmesi ama bana her gözlük yakışmıyor ondan hep kaldı zaten kizlarla gitmem lazim
Ben de kendime yakistiramiyorum yaaa. Bacim yaninda olsaydi diye gecirdim icimden..
Bi baskasi olsa guzel fikrimi soylerim. Ama terzi kendi sokugunu dikemez gibi epey zor karar verdim.

lise zamaninda top ten modaydi galiba

Beyaz cerceverli gozlukler guzel duruyor. Bugun ben de denedim. Ancak, kullanim alani biraz kisitli daha dogrusu basortulu birinin uyum acisindan kullanmasi zor. Ama birkac tane gozluk olacaksa biri de beyaz ve buyuk cerceveli olabilir yaniiii

Ben bi tane etrafi gulkurusu-kahveye benzer, cami da o tonlarda buyuk kemik cerceveli aldim. Digeri de cercevesi altin damla model.

valla bazisi fazla rahat. Allah korusun onlarca risk var. Sanki pazara gitmese olecek. Yada al cocugunu beraber git..

okuyunca annemin tanik oldugu bir olayi yazmadan gecemedim
annemin komsusu torununa bakiyor torununun da uykusu derinmis
buna guvenerek binada annemle bu kadin torununu evde yalniz uyurken
birakarak bi komsuya girmisler 10dk felan anca oturmuslar
o 10dk nin icinde eve hirsiz girmis bi gelmisler cocuk icli icli agliyor
anneme o kdar kizdimki hadi o kadin dusunemedi sen niye uyarmadin kadini cocugu evde birakma diye
hersey olabilirdi o cocugu kacirabilirlerdi allah koruusun

iyi akşamlar.

kimler var?

oğlum hastalıktan sonra ancak dün normae döndü.

uykusu nihayet düzene girdi.bir hafta bize kök söktürdü.

bugün hava güzeldi çıktık dolaştık.

nfk gözlüğünü güle,güle kullan.bende düşünüyorumda

aynen senin dediğin gibi yanımda birisi olmalı, annemin fikrini almam lazım.

ilbilge sende tencerelerini güle,güle kullan.

elifnaz sizede geçmiş olsun canım.

eşim bugün oğluma bu oyuncağı almış.çok hoşuna gitti.

pembe nerelerde?busmai,pamuk helva,şeker portakalı ,born siz nasılsınız?

Son düzenleme:

Ben de iyiyim sağol canım
oğlunun iyileşmesine sevindim
Yarın sabah ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım :)

acele etmicem valla huzurlu bebek lazım bir süre bana...parmak daha zor zaten doktorlar parmakla fazla uğraşmayın 10 tane var diğerleri kıymetlenir diyor

Seni o reklam müziği ile bunları söylerken hayal ettim de süper :))))

Anammm ben hiç cesaret edemem ufaklığı bırakıp aşağı inmeye. Tırsağım kız ben :)

Gelinlerimiz iyi olcak iyi inşallah tabi eğer olurlarsa :)

Hiç güzel bişi yapmamış bahsettiğiniz kişiler. Kendinize almaya kıyamamışsınız kıymet bilmeleri iyi olurdu...

Geldi mi kız tebcereler??? Umarım bi hasar yoktur :)

Canım sen de kvye alıyım diyosun bak; hepimiz aynı moddayız :))

Bizim oğullarımız da öyle olacakkkkkkk :)))

Kızımmmm onlar neler neler görüyorlar.. Ayrıca istersen özelde karından ultrason da yaptırabilirsin.

Wuhuuu güle güle kullan şekerim :)

huuu, pembis nerdesin?
Sabahtan bi gunaydin dedin aksam oldu..

Salak sulak işlerle uğraştım valla. Yarın misafir gelecek diye kıbrıs tatlısı yaptım bugünden. Kv peynirli poğaça yapacak inşallah ben de mercimek köftesi. Yetsin iki kişiye. Teyzemiz de sabahtan yine bi iş çıkardı sağolsun. Her perşembe böyle olursa işimiz var..

Ay Allah korumuş yaaaaaaa. Diyecek bişi bulamıyorum!!!

Sürünüyom bacımmmm :)

Biz bu oyuncağı almıştık, üst tabakasını kırdık bilem...

Ben de bunları düşünerek yaza bıraktırmaya karar verdim.

Güle güle kullan canım.

arya, masallah size yaa..
Memeden kestin, emzigi biraktirdin, tuvalet egitimi veriyorsun. Bi tek uyku egitimi kaldi..
Ben boşa demiyorum hepimizden bir adım öndesin diye.

Her şeyin normale dönmesine sevindim. Sen de aramıza dön artık.
Kız, tencereler benim değil, şekerportakalının.
Oyuncak çok şeker. Biz de istiyoruz. Neteden aldınız? Bu soruyu bilen herkes cevaplayabilir.

arya, masallah size yaa..
Memeden kestin, emzigi biraktirdin, tuvalet egitimi veriyorsun. Bi tek uyku egitimi kaldi..
Ahhh ahh yine yaramı deştin kız Ne isterdim bayıla bayıla yapışıp emmesini. Bknz: pembiş, born... Emzik olayını da baktım dişleri yamuk çıkıyor gb geldi, illa etkiliyordur emzik dedim kestim ne cesaretse. Üstünde düşünsem ertelerdim bende. Emziğini kesmiş bulundum bi kere Ttuvalet eğitimi de valla canı isterse söylüyor istemezse altına yapıyor. Bazen gün boyunca lazımlığa yaptığı da oluyor gün boyu bezine yaptığı da... Üstüne düşmüyorum, çünkü sürekli benim yanımda olmadığı için aksıyor ister istemez. Ver hasıl; bişi becerdiğim yok bacımm. Uyku eğitimini gözümde çok büyütüyorum baştan beri, sanmıyorum onu yapabileceğimi.
aryam, bir tebrikte benden
Yukarda anlattıklarımı okursan anlarsın canım aslında haketmediğimi Asıl büyük tebrik sana yani, 3 çocuk.... 2. Yi bile düşünemiyorummmmmmm!!!!

Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gb Bende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar
Boyumuz 88 cm kilo 12. Sizinkilerin boy- kilosu nasıl ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…