Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gbBende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar
Boyumuz 88 cm kilo 12. Sizinkilerin boy- kilosu nasıl ya?
Ahhh ahh yine yaramı deştin kızNe isterdim bayıla bayıla yapışıp emmesini. Bknz: pembiş, born... Emzik olayını da baktım dişleri yamuk çıkıyor gb geldi, illa etkiliyordur emzik dedim kestim ne cesaretse. Üstünde düşünsem ertelerdim bende. Emziğini kesmiş bulundum bi kere Ttuvalet eğitimi de valla canı isterse söylüyor istemezse altına yapıyor. Bazen gün boyunca lazımlığa yaptığı da oluyor gün boyu bezine yaptığı da... Üstüne düşmüyorum, çünkü sürekli benim yanımda olmadığı için aksıyor ister istemez. Ver hasıl; bişi becerdiğim yok bacımm. Uyku eğitimini gözümde çok büyütüyorum baştan beri, sanmıyorum onu yapabileceğimi.
Yukarda anlattıklarımı okursan anlarsın canım aslında haketmediğimiAsıl büyük tebrik sana yani, 3 çocuk.... 2. Yi bile düşünemiyorummmmmmm!!!!
Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gbBende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar
hastalikla bukadar uğraşman bile iyi. diş doneminde bile çocuğun düzeni değişiyor. yavas yavas hepsini halledersin. valla 3 çocuklu hayat kolay diyemem yani hava almak için hafta ici dışarı bile cikamiyorum. biri uyuyor biri uyanıyor. bir yıl sonra anca rahata erecegim sanırım. yani umarım inşallah diyeyim.
sagol canim sizde atlatmissiniz birdaha gelmesin hastalıkiyi akşamlar.
kimler var?
oğlum hastalıktan sonra ancak dün normae döndü.
uykusu nihayet düzene girdi.bir hafta bize kök söktürdü.
bugün hava güzeldi çıktık dolaştık.
nfk gözlüğünü güle,güle kullan.bende düşünüyorumda
aynen senin dediğin gibi yanımda birisi olmalı, annemin fikrini almam lazım.
ilbilge sende tencerelerini güle,güle kullan.
elifnaz sizede geçmiş olsun canım.
eşim bugün oğluma bu oyuncağı almış.çok hoşuna gitti.
Eki Görüntüle 1010108 Eki Görüntüle 1010110
pembe nerelerde?busmai,pamuk helva,şeker portakalı ,born siz nasılsınız?
okuyunca annemin tanik oldugu bir olayi yazmadan gecemedim
annemin komsusu torununa bakiyor torununun da uykusu derinmis
buna guvenerek binada annemle bu kadin torununu evde yalniz uyurken
birakarak bi komsuya girmisler 10dk felan anca oturmuslar
o 10dk nin icinde eve hirsiz girmis bi gelmisler cocuk icli icli agliyor
anneme o kdar kizdimki hadi o kadin dusunemedi sen niye uyarmadin kadini cocugu evde birakma diye
hersey olabilirdi o cocugu kacirabilirlerdi allah koruusun
boyunu tam bilmiyorum ama kerem'de 13 kilo bide erkek yani. seninki hiçte az değilmiş.
Kız ne zayıfı????!!!! Boyunu unuttum ama kilosu 13.5. Erkek ve kız farkı dersek Arya gayet normal bence... Takıntılıya bağlamaaaaa.
Ben yerinde olsam kafayı yerdimmmmmmm. Efe varken bi tane de küçük kuzum olacak; kabusssssss!!! :)
Sen öyle diyorsun ben bu halde senin gibiyim. İş, ev, çocuk... Saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum. Kendimi saldım bu ara iyice artık. Benim " kendi" hayatım yok hala ya... Bunaldım bu ara iyice.hastalikla bukadar uğraşman bile iyi. diş doneminde bile çocuğun düzeni değişiyor. yavas yavas hepsini halledersin. valla 3 çocuklu hayat kolay diyemem yani hava almak için hafta ici dışarı bile cikamiyorum. biri uyuyor biri uyanıyor. bir yıl sonra anca rahata erecegim sanırım. yani umarım inşallah diyeyim.
Bakınca zayıf duruyor işte. Gören de hakkatten çok zayıf diyor. Sanki yiyor da ben elinden alıyorumKız ne zayıfı????!!!! Boyunu unuttum ama kilosu 13.5. Erkek ve kız farkı dersek Arya gayet normal bence... Takıntılıya bağlamaaaaa.
Ben yerinde olsam kafayı yerdimmmmmmm. Efe varken bi tane de küçük kuzum olacak; kabusssssss!!! :)
valla canim bazen yiyorum kafayi zaten. hafta sonları niye akiyorum alemlere
allah sabrinida veriyor. saglikli olsunlarda.
Sen öyle diyorsun ben bu halde senin gibiyim. İş, ev, çocuk... Saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum. Kendimi saldım bu ara iyice artık. Benim " kendi" hayatım yok hala ya... Bunaldım bu ara iyice.
Geçen bi tanıdık çocuklarını anlatıyor. 3 kızı var biri ortaokulda, biri 3. Sınıfta, biri 1. Sınıfta. Bizimkiler yataklarından bile çıkmazlardı diyor. Önüne oyuncakları koyarmış oynarmış çocuklar. ( öyle de olsun istermiydim bilmiyorum ama) aryayı görünce şok oldu kadın zaten. ( ki arya o gün iyiydi bana göre) nitekim kadın 4. Ye hamile. Ailecek rahat insanlar, çocuklarda öyle galiba. Bizde pimpiriklendikçe kuduruyorlar heralde. Bazen diyorum ki 2. Çocuk olunca allah kolaylığını veriyor diyorlar ya, ya büyük çocuk biraz uslanıyor yada yeni doğan yoran bir çocuk olmuyor. Bu ihtimali bile deneyesim geliyor
Bakınca zayıf duruyor işte. Gören de hakkatten çok zayıf diyor. Sanki yiyor da ben elinden alıyorum
Aryam bi kere de kendinle gurur duy yahuu
Sen başarılısın, mütevazilik yapma :)
Kızlar bu arada; ayak bakımı için bir yöntem buldum. Paylaşayım.
Ayak peeling'i. Ben watsons'dan foot doctor diye bir peeling aldım rastgele. Uyguladım ayak törpüsüyle. sonra da yıkayıp nemlendirici sürdüm ,sonuçtan çok memnun kaldım. Çabuk ve etkili. 2-3 hafta gidiyor. Ayaklarım yumuşacıkkk
kızıııım, Allah dağına göre kar veriyor.Sen öyle diyorsun ben bu halde senin gibiyim. İş, ev, çocuk... Saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum. Kendimi saldım bu ara iyice artık. Benim " kendi" hayatım yok hala ya... Bunaldım bu ara iyice.
Geçen bi tanıdık çocuklarını anlatıyor. 3 kızı var biri ortaokulda, biri 3. Sınıfta, biri 1. Sınıfta. Bizimkiler yataklarından bile çıkmazlardı diyor. Önüne oyuncakları koyarmış oynarmış çocuklar. ( öyle de olsun istermiydim bilmiyorum ama) aryayı görünce şok oldu kadın zaten. ( ki arya o gün iyiydi bana göre) nitekim kadın 4. Ye hamile. Ailecek rahat insanlar, çocuklarda öyle galiba. Bizde pimpiriklendikçe kuduruyorlar heralde. Bazen diyorum ki 2. Çocuk olunca allah kolaylığını veriyor diyorlar ya, ya büyük çocuk biraz uslanıyor yada yeni doğan yoran bir çocuk olmuyor. Bu ihtimali bile deneyesim geliyor
benim annem de sen bu çocuğu gündüz sık sık uyut, 4-5 saat uyusunki, et tutsun diyoBakınca zayıf duruyor işte. Gören de hakkatten çok zayıf diyor. Sanki yiyor da ben elinden alıyorum
atarli gulistan mode onGörenlere tükürmiyim haaaaaa!!! Sağlıklı ve yaşına göre becerileri gelişmiş mi daha ne?? Biraz büyüyüp de kilolu olursa da insanlar zayıflat diyecekler emin ol. Çok atarlandım çünkü evdekilerin tek takıntısı kilo şu anda. Çok zayıfmış çocuğum onlar gitmeden de toparlamışmış... !!!
güzel bir gün olsun, misafirlerimiz çabuk gelip gitsin
Aryam bi kere de kendinle gurur duy yahuu
Sen başarılısın, mütevazilik yapma :)
Kızlar bu arada; ayak bakımı için bir yöntem buldum. Paylaşayım.
Ayak peeling'i. Ben watsons'dan foot doctor diye bir peeling aldım rastgele. Uyguladım ayak törpüsüyle. sonra da yıkayıp nemlendirici sürdüm ,sonuçtan çok memnun kaldım. Çabuk ve etkili. 2-3 hafta gidiyor. Ayaklarım yumuşacıkkk
Ya sorma ya kv değil ama kp her gördüğünde çok zayıflamış bu diye başlıyor. İnsanın sinirleri bozuluyor. Hastayım senin bu etrafa kulak tıkayışınaAmin tabi en önemlisi sağlıklı olmaları....
Kaşınma şekerim :) aryacık bi büyüsün; biraz daha bekle
Görenlere tükürmiyim haaaaaa!!! Sağlıklı ve yaşına göre becerileri gelişmiş mi daha ne?? Biraz büyüyüp de kilolu olursa da insanlar zayıflat diyecekler emin ol. Çok atarlandım çünkü evdekilerin tek takıntısı kilo şu anda. Çok zayıfmış çocuğum onlar gitmeden de toparlamışmış... ?!?!
Ya hani listerinli tarifi deneyecektin ve bana diyecektin gıcık busmai??? :) inşallah unutmazsam büyük bi şehre gittiğimde bakarım dediğine...
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün olsun, misafirlerimiz çabuk gelip gitsin
boyun da etkisi çok sanırım. Zayıf durmasında. Hamileyken aryaya fl 2 hafta geriden geliyordu ( fl: üst bacak boyu) dr kısa boylu olur demişti. Bizim gözümüzde cüce gb bişi canlandı, çok şükür öyle olmadı. Aynı kaygıları bende yaşıyorum, az daha bol giydirmeye çalışıyorum napıyım.günaydın canlarıııııım
aryam; sen kızçeye zayıf diyorsun da, boyu da maşallah uzunmuş.
ben ayşeciği en son 1,5 yaş aşısında ölçtürmüştüm, 81 yada 82 cm di.
şimdi de aşağı yukarı aynı gibi. persentilden baktım, arya 2 yaşındaki kız çocuklarının %70inden
daha uzun. bizim ayşecik hep diyorum 4 kilo doğdu, bugün hala 10 kg
inan soyunca, tek tek kaburgalarını sayarsın, çırpı bacaklı kızım diyorum, hiç anasına çekmemiş, ahahahahah
koca bi kafa, incecik bi vücut. annem, aman başkasının yanında çocuğu soyundurup giydirme, gülerler sana diyo
pembişim; seninkilere diyecek söz bulamıyorum
yani efeyi gözümle görmemiş, kucağıma almamış olsam belki diyeceğim ama çocuk meydanda.
her tarafı tontiş tontiş, hala kilo muhabbeti yapıyorlar..
haluk yavuzer diyorki, benim çok milletten hastalarım, danışanlarım oldu.
türk annelerdeki en büyük takıntı başta çocuğun kilosu, sonra okuldaki başarısıdır.
hakikaten çok doğru..
Yazın valla kurtul milletin çenesinden kurtulabilirsen. Yedirmeye zorlasan bırak çocuğu zorlama derler, bünyesine bakınca çok zayıf bişi yedirmiyormusun derler. Gündüz 4-5 saat uyku nerdeee??? Sende idolümsün canım bu arada kulak tıkamalarınlakızıııım, Allah dağına göre kar veriyor.
ilk çocukları yaramaz ve huysuz olsaydı, şuan kadın 4. hamile olur muydu?
bazen bi dane 3 taneye bedeldir.. az olsun, öz olsun, herşeyin hayırlısı olsun diyerekten sözlerimi sonlandırıyorum efeemm
benim annem de sen bu çocuğu gündüz sık sık uyut, 4-5 saat uyusunki, et tutsun diyo
sanki uyuyor çocuk da ben zorla kaldırıyorum.. töbe YaRabbiiiiim!
ben tayt giydirmiyorum ayşeciğe. giydirsem, bana da bıdı bıdı ederler..
bakalım yazın napcaz?
Sus, sus döveceğim şimdi. Bizimkileri söyleyeyim de moralin düzelsin biraz. 9.9 kg ve 83 cm.Ya kızlar bu arada aryayı soyunca afrikalı çocuklara benziyor. Acayip zayıf ya. Tayt falan giyince çok komik oluyor, ikitane çöpün üstüne gövdeyi oturtmuşlar gbBende hiç ısrar etmiyorum artık yemesine, kendi haline bırakınca da böyle oluyor. Zayıf mı acaba bizimki? Yani zayıf onu biliyorum da biraz uğraşmak mı lazım yemesine acaba? Yine başladı benim takıntılı durumlar
seker portakalim, bu ne guzel guzel bi sey yaa, bayildimmm
Bana kalirsa hediyeni almissin, bi de tencere takimi fazla olur.
Ama gonlunden kopuyorsa sen bilirsin. Kv ye de alicam diyordun, yanlis mi hatirliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?