Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Vallaha sustum!!!

15 mii hayy maşallah benim büyük kiz 6 yaşına girecek 17 kilo. gerci bizimki yaşına göre zayıf.

basi saolsun, ne imtihan..

Sen guzel olani yapiyorsun canim, yetime yardim buyuk sevap.

yine basladik taze anneyken yaptigimiz gibi boy-kilo kiyaslamaya.
Annelik icguduleri iste

Son düzenleme:
[MENTION][/MENTION]
15 mii hayy maşallah benim büyük kiz 6 yaşına girecek 17 kilo. gerci bizimki yaşına göre zayıf.

Canım benim kızım ilk altı ayda çok hızlı kilo aldı.
1 yaşındayken 13.5 kiloydu
Ben bir anne olarak hızlı kilo almasından çok korktım
Gerekli bütün tahliller yapıldı.
Çok şükür bir sorun çıkmadı
Dediğin gibi genetik bazı seyler ben altı aylık bebekken on kiloymusum
Şimdi 55 kiloyum
Sağlıklı olsunlarda gerisi boş

genetik sizde demekki. yok canım ben kiloya takmiyorum. saglikli olsunlarda. büyük yemek yemiyor bazen o biraz kizdirir beni çabuk hastalaniyor. ona rağmen yiyemiycem dedi mi zorlamam üç kaşık daha ye kalk derim.

bende büyük kızın dogum gunu hazirliklarina start verdim. menü olusturuyorum yavas yavas. degisik salata tarifleriniz varsa alabilitim.
pembis, gecen demistin instagramda da gordum başkasında. tepside içli kofte nasıl oluyor. onuda yapayim diyorum. doyurucu olur.

güneşli güzel bir istanbul öğlesinden selamlar bugün ablamız okula gitmedi, garibim babasının yokluğundan iyice bunaldı sanırım; bugün gitmesem olur mu dedi, izin verdim ben de, birazdan üçümüz parka çıkacağız inşallah
Busmai minik paşa ile randevu varmış bugün, sağlıklı hayırlı haberlerini al inşaallah ,
Şekerportakalım bayıldım hediyene çok güzel çok fonksiyonlu birşeymiş, ütü masası olarak kullanamazsa dahi sepeti dolap kısmı çok işini görür, sağlıkla kullansın , mutlu huzurlu yuvası olsun inşaallah , ailenin yaşadıklarına çok üzüldüm , hepimizin imtihanı farklı farklı
Dilanaz çok geçmiş olsun size de, iyileşmişsiniz çok şükür.. sağolasın bizler de iyiyz
İlbilge,aryam,Nfk.Kupaas,bahar,pembiş ve hepiniz , hayırlı huzurlu günler

genetik sizde demekki. yok canım ben kiloya takmiyorum. saglikli olsunlarda. büyük yemek yemiyor bazen o biraz kizdirir beni çabuk hastalaniyor. ona rağmen yiyemiycem dedi mi zorlamam üç kaşık daha ye kalk derim.
Bizde de 5 kaşık o

Maşa'Allah , bizde de küçükken abimle bayağı tosunmuşuz, annem de çok zayıf ve bize göre esmermiş , herkes evlat mı edindiniz bu çocukları dermiş
Şimdi de ben minyonum, kuzuları gören (ilk doğduklarından 1 yaşına kadar) " ay ne kadar toplu kime çekmiş bunlar. Babaya mı " diyor, ben de yok diyorum , ben küçükken böyle tıfıl değilmişim toramanmışım ama gel gör ki bir yaşında iken 12-13 kilo olan kızım, şimdi 6 yaşında 18 kilo var yok
Bizimkilerin yaşı hayat boyunca olacakları tipi kiloyu belirliyormuş esasında , tombik olurlarsa Hayat boyu kilo problemleri olur, o yüzden ben kızımın zayıf olmasından gayet memnunum, oğlan daha iştahlı ablasına göre, inşaallah o da tombik olmaz şimdilik normal

Nfk, teyzemin ellerinden öpüyorum, başkasının yanında soyup giydirme diyor ha çok yaşasın sağlıklı uzun ömrü olsun, esprili bi anniş
Sen de Alemsin , çocuğunun kilolu olması beklenen sen misin daha neler

Son düzenleme:

Ayy en heyecanlı kısmı işin, detaylı süslemeler olacak mı, karakter ne olacak ( meraklı melahat modu (; )
Tepside içli köfteyi ben de merak ediyorum ,çok pratik yazmıştı deneyenler , d.günü menüsü için de ideal olur,
Ig de mutlu_muna yı takip ediyor musun? Çok özgün tarifler var salata için bakabilirsin

Son düzenleme:

gecen hafta euro floraya gittik. kelebekli istiyormuş. aldık tabak, bardak, masa örtüsü, balonları puanyiye aldı. ona bıraktım. instagramda birinde görmüştüm. ışık aşmış kablo yani (nasıl anlatacagimida bilemedim) ona bebeklikten buyana fotoğraflarını aşmış. bende aldım. becerebilirsek onu yapacağım.
mutlu munayi takip ediyorum. oralardan çok kopya cektim zaten. Şu siralar ig de magnolia tatlısı meşhur ondan yapacağım. pembis bardak aldım sırf onun için

Çok doğru bir tespit...!

atarli gulistan mode on
Nasil sinirlendirmisler seniki, "tukurmek" fiilini bu sekilde kullandin. Tebrik ediyorum onlari!!

Ben aryaya söylenenlere kızdım daha çok :) yani insanlar sağlıklı ve mutlu bir çocuk görünce niye yorum yapma ihtiyacı hissediyorlar saçma sapan anlamıyorum... Bak yine tüküresim geldi

Kızımmmm şalteri indireceksin ve tınmayacaksın yoksa yolun sonu yol değil yeğennnnnn :)

Bakıcımız öğleye doğru geldi şekerim.

Çok güzel bir hediye almışsın. Kesene bereket. Bence tencere setini boşver ve takacağın takıya bak. Yani gelen takılarla gönğllerine göre başka bişi alırlar. Ben olsam öyle yapardım. Bakıcınız çok zor şeyler yaşamış. Allah'ım sabır versin... Ama ne kadar şanslıki karşısına sen çıkmışsın. Duyarlı arkadaşım benim ....

Çok iyi yapmışsın canım.

Sen adamı önce soğut sonra niye almıyo de :)??? Hadi bakalım sen diyince ne olacak??? :)))

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de'

Cevap süper valla çaldım.

Bence de aryaya bakım lazım ve bi on kilo :)

Cahidenin sitesinden aldım canım tarifi. Herkes de çok beğendi.

kucuklukten beri Allah'ın hakkı üç tür denir ya. o bir türlü çıkmıyor akıldan
ilerde rejimle ugrasma dertleri olmayacak inşallah

http://oktayusta.samanyoluhaber.com/oktay-ustadan-fincanda-cikolatali-sufle-tarifi/
Bugün şunu denemek istiyorum , biraz kalori bombası olacak ama napalım bi saatcik yürür gelirim artık

Kızımmm kaç bi saat yürümek gerekir bilmem :)

Çok güzel olacak eminim :) o tatlı ne bak merak ettim.

biz genelde beraber yaparız alışverişi.çok bekletmezsem sever benimle alışverişi.

dün yeni açılan bir oyuncak mağasızından almış.ben tek başına birşey alması taraftarı değilim.

beğendiği zaman fiyatına bakmaz alır.ben öyle değilim.gerçi biraz, kendime benzetmeye başladım.

bu konuda dayımızın üstüne yoktur.canım kardeşim nereye gitse dönerken yeğenlerine mutlaka küçükde

olsa bir oyuncak alır.bende hala olsam artık.kilo olayına gelince benim oğlumda bebekliğinde tombul

bir bebekti.şuan 12 kilo hastalık ,diş çıkarma biraz zayıfladı.yürümeye başladıktan sonra bebeklikteki tombişlik kalmıyor.

çevremiz obez çocuklarla dolu birakın zayıf kalsınlar.kuzenimin 3 çocuğuda obez bebeklikleri zayıf olan çocuklar annelerinin

gayretiyle kilolu hantal birer çocuk oldular.şimdide zayıflayamıyorlar maalesef.

ayyy ne güzel kolay gelsin hazırlıklarda canım instagramda bir sürü şey bulursun sen maşallah sen ve pempiş aktifsiniz

iyi yapmışsın valla birazda tatil yapsın çocuk
sağol canım beğenmene sevindim

ayy birde bu durum var büyüdükçe kendileri herşeyleri beğenip seçecekler ne güzel
tabi çok şımarmadan her şeyi istmesinler sonra :18:

canım teşekkür ederim evet akşam bir sorayım bakalım ne diyecek
bu arada tepside içli köfte için cahidenin sitesindekini mi öneriyorsun
bizde içli köfte kızartılmaz haşlanır o yüzden bilemedim yaa eşim kızartma olanıda severse bende yapmak isterim

ne güzel canım beraber çıkıyormusunuz alışverişe bizde beraber çıkıyoruz ama sonra benimki uzun sürünce ben o zaman sen teknosaya falan gir dyorum
bizimkindede fiyata bakmadan alma vardı ama bende evlendiğmizden beri işledim onu eskiye nazaran biraz daha iyi ama daha çooook yolu var

Selam kızlar bebeğimizi gördük bu sefer çok netti ayrıntılı olduğu için:) Parmağını emiyordu, çook duygulandım.. Allahıma şükürler olsun ki bir sorun gözükmüyor. Kereme benzettik burnunu ağzını.. Bakalım, inşallah:) Akşam da bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz..
Sekerportakalım bence tencereye gerek yok artık, hediyen gayet iyi:))

Pamukhelva bu sefer daha bilinçli olduğum için bebeğimi görmek daha da heyecanlı geliyor; ikinciler daha rahat mı büyüyor söyle bakalım :) Keremle bu aralar sürekli öpüşüyoruz inşallah kardeşinin varlığından rahatsız olmaz

Aryam özellikle kız çocuklarına kilo için ısrar etmemek lazım ,malum.. Bir de sen çok ince yapılısın, kızın sana çekecek büyük ihtimal. Bir sürü de hastalık geçirdi, buna göre çok iyi. Mısır unundan kuymak biliyo musun, hem tok tutuyor hem kilo yapıyor istersen bi dene :)

Pembiş ya ;listerine lerin hep koca koca boyları vardı, küçüğünü ararken peeling i buldum deneyeyim dedim. Öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…