Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu ara nedense herkese bir hediye alasım var yaa
ama işte bu aralar biraz sıkışıklıkda var offf bilemedim alışveriş zamanım gelmiş herhalde benim

dilanaz sen eşim gelirken oyuncak almış demiştin ya o zaman aklıma geldi de benim eşim melisaya birşey alıp gelmedi
bir kez o zamanlar melisa küçüktü civile göndermiştim ıslak mendil alsın diye orda bir tulum görmüş kırmızı hoşuna gitmiş almıştı bende çok küçük bu keşke biraz daha büyük alsaydın çok az giyecek bunu demiştim o gün bugün adam birşey almadı birde düşünüyorumda ben adama hiç fırsat vermedim evden çıkmaya başladıktan sonra hep aldım hep aldım
dur bir hatırlatayım kendisine bu akşam hani ben hamileyken çocuğum doğsun her akşam elim kolum dolu gelirim derdin nerde o günler diyeyim

Sus, sus döveceğim şimdi. Bizimkileri söyleyeyim de moralin düzelsin biraz. 9.9 kg ve 83 cm.
vallaha gıcık pimpirikli hatun oldum. Aldım ağzımın payını tamam, sustum.

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de'

ben bu ütü masasiji görmüştüm instagramda. çok güzel dusunmussun. pahali bir hediye bence tencere takimina gerek yok

Kimi erkek merakli oluyor, bizim gibi gidip gezip arayip almak hosuna gidiyor. Benim esim oyle deil. Aksam aysecige getirdigi tek sey bez ve islak mendil.
Ha, bi de meyve ve cilolata.

Sunu al desem; ben bilemem sen daha iyisini bilir alirsin der
Saka bi yana; ben sikayetci deilim. Aksine isime geliyor.
İncik cincik da olsa alisverisi yapmak, kizima bi seyler almak cok hosuma gidiyor. Allah esimden razi olsun.
O sponsor olsun yeter. Geri kalanla ben ilgilenirim..

Son düzenleme:
vallaha gıcık pimpirikli hatun oldum. Aldım ağzımın payını tamam, sustum.

kız sakın öyle bilmişlik falan tasladığımı düşünme haa
yani sonuçta herşeyin başı sağlık öyle düşünmek lazım ve zaten ben sana bu konudada inanmıyorum çünküm sen aryanın resimlerini koymuştun
o zamanda bu çocuk çok zayıf diyordun ama resimler hiçte öyle demiyordu yani sen takıntı yapma bunu
bu arada eğer zayıf biri varsa oda sensin asıl senin bakıma ihtiyacın var (kilolu kadın psikolojisi benimki)

ben tasinicam, yeni ev hediyesi olarak bana bi seyler alabilirsin
alırım tabi ne demek canım yeterki sen iste

demi birde öyle bir durum var sponsor durumu kızımın sponsoruda benim
birazcıkda babası olsun ya sponsor fırsat vereyim ben ona biraz

Aryacım boy kilo genetik şeyler
Maşallah Aryanın persentili gayet iyi
Benim kızım 90 cm 15 kilo
Ama dedeğim gibi geNetik
Eşim de ben de 3-4 ysşımıza kadar tombişmişiz
Sonra boya vermişiz
Sıkma o güzel canını
Okuduğum kadar arya rahatsızlık geçirmişti
İdrar yollarından
Amaan büyüyünce hepsinin hayali 36 beden

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de'
Benim etrafımda olan arya yaşıtları iri ve kilolu. onlarla kıyaslandığı için galiba kaybediyor. Birde ben bu konulara hakim değilim o yüzden gerçekten zayıf sanıp üzülüyorum salak gb
pimpirikli bacim benimmmm

seker portakalimm, simdi baktim da utu madasinin fiyati 350 civari yaa
Hala tencere seti diyorsun, dugune gidip ceyrek taksaydin yeterdi yani. Fazla fazla almissin hediyeni aklina takilmasin.
Bak ben bilirkisi olarak soyluyorum, bu konuyu da burda kapatiyorum.

Son düzenleme:

tamam sustum

Kupaas maşallah kuzuna

Seninki de iyi cevapmış, dur bundan sonra bende bunu kullanayım

demi birde öyle bir durum var sponsor durumu kızımın sponsoruda benim
birazcıkda babası olsun ya sponsor fırsat vereyim ben ona biraz
hah, iste bu guzel fikir
Benim etrafımda olan arya yaşıtları iri ve kilolu. onlarla kıyaslandığı için galiba kaybediyor. Birde ben bu konulara hakim değilim o yüzden gerçekten zayıf sanıp üzülüyorum salak gb

yavrum, burda aryanin muadili bebekler var, bizimkilerle kiyasla iste.
Baskasiyla kiyaslarsan bak dariliriz

Bu arada seker portakali cok onemli bi sey soyledi.
Sen zaten dal gibisin, aryanin zayifligina takilman ilginc. Konuda bahsi gecen anne ben olsam; mantikli olurdu yaniii, ahahahaaah

Şeker portakalım bizim de bakıcı teyzemizin kızı evleniyor bu sene
Aldığın hediye çok hoş bence bir de düğünde takını takarsın
Tencereye gerek yok bence

ben olsam, boyle pahali bi hediyeden sonra taki da takmam. Dugune giderim ama taki takmam

canım senin kızınada maşallah çok uzun boyluymuş
teşekkürler canım

ben olsam, boyle pahali bi hediyeden sonra taki da takmam. Dugune giderim ama taki takmam

allah iyiliğini versin kız
aslında almak istememin altında biraz şu nedenler yatıyor
şimdi bizim bakıcımızın eşi polismiş gölcükte yaşıyorlarmış 3 çocuğu varmış ve gölcük depreminde eşini ve en küçük 3-4 yaşlarında kız çocuğunu kaybetmiş evi falan herşeyleri gitmiş tabi ordan bizim buraya gelmişler durumları o kadar da iyi değil kocasından bağlanan maaşı var sadece
işte oğluda yok iki kızı var o yüzden birazda yardım amaçlı olacak aslında sanırım bu yüzden alma taraftarıyım ama dediğin gibi başka birisi olsaydı nfk cım bende sadece bu hediye yada düğünde altın takardım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…