- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.102
- 698
Ben hiçbir şeyle takviye etmiyorum o hazır çeşnilerle yapacaksam... Ama takviye edilebilir de. Fırın torbasında güzel pişiyo valla ama uzun sürüyo tabi :)
biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
merhabalar çok güzel bir konu olmuş birbirimize destek olup faydalı bilgiler alabilmek açısından bu topikten sıklıkla faydalanabiliriz.
Yaşadığım sıkıntıdan bahsedeyim canım bebişim memeyi malesef fazla emmek istemiyor o yüzden sağarak vermeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor o yüzden mama takviyesi yapıyorum.Dün ilk defa iki göğsümden de emzirmeyi başardım. Bugün sağarak verdim ama 30 cc ancak çıktı o yüzden yine mama takviyesine devam. Göğsümlerim hiç bir zaman yeterince dolmayacak gibi geliyor. Sütümü artırabilecek her şeyi içmeye ve yemeye çalışıyorum umarım zamanla artar. Ayrıca edindiğim deneyim Kraftın elektrikli pompasını kesinlikle almayın 2.gün bozuldu. Pompalar içinde en kötüsüymüş çok fazla şikayet varmış.Almadan önce yeterince araştırmadığıma pişmanım.Dün KK da araştırdığım kadarıyla ortak fikir medelanın elektrikli ve pilli mini pompasının en iyisi olmasıydı.Dün medelayı aldım bugün ilk defa kullandım süper bebeğin çekim gücüyle çekip bırakıyor acıtmadığı gibi daha çabuk sağıyor.Tavsiye ederim.
Bir diğer problemime gelince minik oğlum geceleri durmadan viyaklıyor saatte bir uyanıyor. Geceleri sanki hiç sevmiyor gündüzleri 3 saatte bir uyanıyor her sey normal döngüde ilerliyor.Benden şimdilik bu kadar ve tecrübe sıkıntılarımı zamanla paylaşırım öptüm hepinizi.
Bizde bu çalışmalardan bol miktarda bulunuyor. Mum boys, keçeli, kuru boya, kurşun kalem ve tahta kalemi ile yapılmış olanları mevcut.we love you baby
ayşeciğin bu sabahki çalışması :86:
Eki Görüntüle 1018782
Merhabalar, ben de temmuz annesi olacaktım ama oğlum 29 haziranda doğdu. Biz de bugün 17 günlük olduk ve benim oğlumun da gaz sancıları var. Doktorum biogaia ve sap simplex verdi. Ben bir kaç gün sap simplex kullandım bir faydası olmadı. Şimdi bioagaia'yaya devam ediyorum. Humananın rezene çayını oğluma vereyim mi diye doktora sordum ama bebeğe verme sen kendin iç dedi. Oğlumun gaz sancıları devam ediyor. Karnına masaj da yapıyorum ama sancılar bitmiyor.
Bu arada siz bebekleri nasıl gidiyorsunuz, kısa kollu badi giydiriyor musunuz mesela?
Neyseki bazıları silince geçiyor.Günaydınnn....
arya böyle yapsa eşim önce beni, sonra kızı parçalar.
Canım benim bizim çocuklar 1,5 yaşını geçti artık.Bebeğinizi sıcak tutun arkadaşlar ve ayaklarının altına yağla masaj yapın gerçekten gaz sancısına çok iyi geliyor
Bizim milletimiz ne çok biliyor ya. Mübarek hepsi psikolog sanki.kimi görsem "kerem kardeşini kıskanacak" lafı ağızlarına pelesenk olmuş; valla taktım bu lafa birden sinirim zıplıyor
kıskanmak da doğal bir süreç, zarar verici olmadıkça.
hatta ben kardeşimi hiç kıskanmamışım; ya da belli etmemişim.
ben oğlumun kardeşi olacak diye sevinirken millet felaket tellallığında,Allahım bize güzel günler göstersin inşallah..
herşey yolunda gider inşallah
ben zaten latteyi çok severim
helva yemesi iyiymiş kızının ama çok yerse bıkabilir belki?
gerçi ben de helvayı çok severim yıllardır bıkmadım
kilo yapmasa 3 öğün yiyeceğim, o derece.
ya evet sürekli rahatlama yaşı ilerliyo, bence bu rahatlama kelimesini çıkaralım lügatimizden o zaman rahatlarız:)
Sorma yahu, taktım işte..duyunca söyleyenin üzerine atlayasım geliyor.halbuki buyudugunde daha çok kiskanacak. zaten dedigin gibi oda yasanilmasi gereken bir duygu. herkesi bukadar kafaya takma.
Ohooo bu ne ki:) bizde çizilmedik duvar ,kapı ,mobilya kalmadı desem yeridir. Eşim de ben de umursamıyoruz.. Eve gelenler şaşırıyor. Sanata saygı :) O yüzden yeni eve yeni eşya da almayacağız ,bunları halletsinler :))we love you baby
ayşeciğin bu sabahki çalışması :86:
Eki Görüntüle 1018782
İyi birşey demek ağır geliyor olmalı, tam tersi ben insanlara her zaman moral vermeyi severim. Herkes bana çok pozitifsin beni rahatlatıyorsun der. Halbuki kendime pozitif değilim ve üstüne negatif konuşma da yapılınca sinir oluyorum. Şurda hamileyim zaten endişeliyim ,nedir yani nedirrrr!!!????Bence bizim toplumumuz böyle... İyi birşey demek ağır mı geliyordur nedir....?? İlk zamanlar tabiki zor geçer ama sonra herşey rayına oturur elbet.
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) bu haftanın da ortası geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallah...
şaka gibi yaaaCanım benim bizim çocuklar 1,5 yaşını geçti artık.
Bizim milletimiz ne çok biliyor ya. Mübarek hepsi psikolog sanki.
İyi birşey demek ağır geliyor olmalı, tam tersi ben insanlara her zaman moral vermeyi severim. Herkes bana çok pozitifsin beni rahatlatıyorsun der. Halbuki kendime pozitif değilim ve üstüne negatif konuşma da yapılınca sinir oluyorum. Şurda hamileyim zaten endişeliyim ,nedir yani nedirrrr!!!????
Nfk cım al işte bugün de ben agresifim hahahaha
Canım benim bizim çocuklar 1,5 yaşını geçti artık.
Tv'ye çıkan dr'lerden sonra herkesin bir fikri oldu. Herkes tıp altıdan terk.şaka gibi yaaa
tabi kızıııım. bizdeki tüm teyzeler çocuk beslenmesi ve sağlığı hatta çocuk gelişimi ve psikolojisi uzmanıdır.
ayy çok güldüm. okudum bende sonra ilk sayfalardayim sandım.
sağolsun yinede
''agresif cadımm benimmm'' gel öpiyim
kızııııım, onlar seni çekemiyorlar.
köyün en yakışıklı ve zengin delikanlısı ile evlendin. kocan sana mis gibi bakıyor.
yediğin önünde yemediğin çantanda.. her gün gezmelerdesin..
yakında hipodrom gibi eve taşıncan. üç senede iki bebe yaptın, tabi kıskancaklar...
hoşgeldin canım. valla çok özlettin..Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdımdoktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyokurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...
Anammm ayda yılda bi işe yarayacağım tutmuş, onda da ben girmemişiimmaryam, gelirken knor tavuk çeşnisi ve fırın torbası aldım.
daha önce hiç yapmadım. çiğden konulduğu için tam pişecek mi endişesi var.
nette limon, un gibi takviyeli tarifler gördüm.
sen nasıl yapıyorsun, bi tarif et bacına, hadi kuşumm
Evet ya güzel gerçekten.mangal soslusunu denemedim ama diğerlerinin hepsini biliyorum. Sarmsaklı kekikli olan güzel gerçekten.aryam, tavuk çok güzel olduuu
mangal soslusu birazcık acı ve yoğun baharatlıymış ama şapur şupur yedik valla
tuttum bu işi, bagetler çok güzel pişmişti. bi dahaki sefere sarımsaklı-baharatlıyı denicem..
ve bu arada saçlarımı kestirmek çok iyi oldu. iki gündür havam değişti. çok kolay tarıyorum, fön yapıyorum.
sen de kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!
hoşgeldin canım. valla çok özlettin..
geçmiş olsun, yasir şimdi nasıl?
sen memeden kesme işini hallettin, darısı da başımıza artık
cinsiyeti de ay sonunda mı öğreneceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?