Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

halbuki buyudugunde daha çok kiskanacak. zaten dedigin gibi oda yasanilmasi gereken bir duygu. herkesi bukadar kafaya takma.

Günaydınnn....

arya böyle yapsa eşim önce beni, sonra kızı parçalar.
yok yook, bi şeycik yapmaz

ben gördüm yaptığını ama ses etmedim. bi de karalıyor, pepee diyor. pepee çizmiş yani
kolidorda dip noktada bi duvar, pek görünmüyor. salon olsa izin vermezdim.
zaten bina yıkılacak, yani inş

Ben evde olunca yumurta ve çok az diğer kahvaltılıklardan. Kv bakarken çoğunlukla helva ve süt.bizimki helvaya bayılıyor. Tek başına bir kutu helvayı bitirdi. İ

bende her şeyden veriyorum ama o lokma agzına girdimi begenmediği için hemn dışarı çıkıyo. helva ben hiç vermemiştim bende pek sevmen o yüzden evde pek bulunmazdı ama denemek lazım.

nfk maşallah ayşeye her şeyden yiyor. kavaltıda menemen filan ... sizin kavaltı çeşitleriniz çok bende pek öle şeyler yemedigim için hiç yapmamaıştım belki minik kzum sever. arasıra bende yapayım bali.

birde doğru düzün alıntı yapabilsemm:44:

yapsın anası salona da, çocuklu ev belli olsun biraz. bizimkiler pastel boyayla boyamislar. zor kapattık boyayla.

Helva foreverrrrrr :))

we love you baby

ayşeciğin bu sabahki çalışması :86:
Eki Görüntüle 1018782

Anammmmm. Valla benim kocam da böyle bişi görse başlar bıdı bıdıya :))

herkese hayırlı günlerrrr

duvar çizilmelerinden konuşulmuş banada bu denk geldi iyi oldu
bugün şok marketlere şu yazı tahtasından gelecekmiş

eşimin işyerine yakın şok market var öğlen alırmısın dedim
alırız da şimdi melisa yazı tahtası ile başlayıp sonra duvarlara çizmeye devam etmesin dedi
iyi o zaman alma dedim sonra kendi yok ya alalım sonuçta el becerisi gelişmesi lazım kızım için feda olsun boyarız ne olcek dedi

almak isteyenlere duyrulur

kim sormuştu hatırlayadım yaa bizimkide kahvaltıda benim yemesini istediğim şeyleri yemiyor
daha önceleri karışıtırıp mama olarak verdiğmde peynir yumurta pekmez falan hepsini yiyordu sonra onuda yememeye başladı
peynir zeytin ağzına koyunca atıyor yumurta yemiyo

bende onun yiyeceği şekilleri deniyorum bol kaşarlı tost yapıyorum onu yiyor ekmek içinde bazen kaşar çok uzuyor hemen anne "kıl" diye ağzını açıyor yavrum

sigara böreği yapıyorum bol peynirli çok seviyor bu şekilde peyniri yedirmiş oluyorum
poağaça yapıyorum zeytinli onuda bir şekilde azda olsa yiyor
yumurtalı menemen yapıyorum bazı günler patates kızartması bazı günler hazır ballı irmikli mama aslına bakarsan artık neyi isterse onu veriyorum
yani mesela yemek yiyeceğiz artık kendi istiyor mesela çorba istiyorsa yada makarna yada pilav istiyorsa onu söylüyor istediğinide çok güzel yiyor
yani artık damak tadları baya oturmaya başladı

ayşecikle çarşıya gittik. dün yanlış verilen çamaşırı değiştirdim. epey yoruldum.
ayşeciği dışarda zaptetmek artık çok zor, ben yürüyücem diyor illa.
ve kesinlikle elimi tutmuyor, daha kötüsü ben hangi yöne gidersem o terse gidiyor :86:
saat 6da kalkmıştı bugün, birazdan yemeğini yedirip yatırıcam.

sizinkiler de helvacı desene
ben bi de şarkısını söylüyorum ayşeciğe, ''helvacı helva, şeker lokumlu helva''

birde doğru düzün alıntı yapabilsemm:44:
sen sık sık yaz, öğrenirsiiiin
ozaman alıştır eşini canım bunlar olacak
di mi yaa!
yapsın anası salona da, çocuklu ev belli olsun biraz. bizimkiler pastel boyayla boyamislar. zor kapattık boyayla.
yapsın beah, salona da yapsın. çocuklu ev, o kadar da olacak :82:
kıl mı diyooooo?
börek yiyorsa ne güzel, bizimki 'gek'çi

bence de artık mama şeklinde kahvaltıyı yememesi normal. onun da damak tadı gelişiyor.
sevdiği var, sevmediği var. ben ek gıdaya başladığımdan beri hiç karıştırmadım, istediğinden istediği kadar yiyor.
yemediğini de hileyle yediriyorum; bknz peynir. bknz, mıhlama, kaşar eritme, peynirli omlet

ben de gelirken şoka uğradım gördüm. alınabilir bi oyuncak. hem eğlenceli, hem fonksiyonel.
teyzesi ayşeciğe daha küçük bi yazı tahtası almış, yazıp çiziyor, siliyor. bize resim yaptırıyor. epey oynuyor.
babaannesi de geçen abaküs almış, boncukları koparıp yer diye daha veremedik biraz daha büyüsün bakalımm

aynen büyüdükçe dışarda yürümek epey zor gerçekten
evet anne olunca insan öyle yemiyormu birde böyle deniyim diyebir sürü şey yapıyoruz

yaa gördünmü büyüklüğü falan güzelmi birde o üzerinde bulunan harfler manyetikmi yoksa etiketmi anlaşılmıyor resimden :44:

aryam, gelirken knor tavuk çeşnisi ve fırın torbası aldım.
daha önce hiç yapmadım. çiğden konulduğu için tam pişecek mi endişesi var.
nette limon, un gibi takviyeli tarifler gördüm.
sen nasıl yapıyorsun, bi tarif et bacına, hadi kuşumm

paketteydi, açıkta ürün yoktu. ben de dışından öyle bi baktım. incelemedim.

Burda şok tutunamadı kapandıııı

Ben Efeye hep bulamaç vermeye çalıştım ama yemedi bir türlü. Ayrı ayrı verînce yemeye başladı :) hepsinin huyu türlü türlü...

Ben hiçbir şeyle takviye etmiyorum o hazır çeşnilerle yapacaksam... Ama takviye edilebilir de. Fırın torbasında güzel pişiyo valla ama uzun sürüyo tabi :)

İnşaalah bitirirsin bu yıl cnm ben de örgün iki yıldan sonra iktisata geçiş yapmıştım ama o bölümü sevemedim hiç, şimdi edebiyat 1. Sınıftayım,
Isim konusunda madem iki isim söylemek istiyorsunuz ikincisi kesinlikle içinin ısındığı bi isim olsun, dede ve amca ikisi aynı çocukta olmasın mümkünse Ayşe sena , habip Arda güzel uydu meselâ, çok haklısın sağlıkla doğsunlar hayırlı birer evlat olsunlar da gerisi için üzülmeye değmiyor hiç... Hayırla sağlıkla kucakla inşaallah minik habip kuzucuğunu
Değişik peynir çeşitlerini denediniz mi, mesela bizimkiler , hellim ve Antep peynirini seviyorlar , ben kokularına tahammül edemem mesela onların , ama babamız seviyor onlar da babadan alıştı, değişik çeşitler deneyin bir de bakalım siz de,
Biz de kahvaltı şöyle oluyor , bir gün ; bir dilim hellim yanında Haşlanmış yumurta ( bazen tavuk, bazen bıldrıcın) ya da sade omlet,
Bir gün ; lor peynirli omlet,
Bazı günler ; az tuzlu beyaz peynirli tava böreği, bazen sadece kek ya da kendi yaptığımız patateslisi ekmek ..
Bazen de , siyah ve yeşil zeytin yanında taze kaşar , minik minik yapınca hepsini , kendi yiyor bu menülerin yanında da ballı veya pekmezli süt...iki turda yiyor genelde , birazını erken saatte yer , sonra devamını yer ; uykudan sonra veya biraz oynadıktan sonra.. Ama oğlum kızıma göre daha iştahlı maşallah..
kızım çok iştahsızdı, ona yesin diye sabahları , peynirini anlamasın diye iyice eritip , tavuk suyunda veya sebzeler ile birlikte başladığım makarna yedirmişliğim bile oluyordu , süt ile ıslatılmış kek yerdi bazen ya da bebe bisküvili , haftada üç dört gün zorla da olsa bıldrıcın yumurtası yerdi , evde yaptığımız poğaça kek gibi şeyler yerdi az da olsa, ki bunları bütün çocuklar seviyor genelde.. yemeyen çocuk çok zor, Allah annelere sabır ve kuzucuklara da

aysecik lazimligiyla siftahi yaptiiii

Ama altinda bezi vardi Bu kadar cabuk adapte olacagini tahmin etmezdim.
Belki de rastgeldi ama yine de becermis gibi sevindirik oldum

Oo hayırlı olsun

Annelerimiz bunun en guzel örneği hakikatten, bizden ve dertlerimizden kurtulamıyorlar bir türlü demek ki annelik buymuş, anne olunca anlıyor insan sahiden de...
Tatlıcı kuzucuk demek ki, afiyet şifa olsun

Yarın 12 mart programı yapacağım. Dua edin kızlar, alnımın akıyla çıkayım.
Kolaylıklar diliyorum inşaallah güzel geçmiştir çok gurur verici bir program olacaktır

Âmin canım sen tabii ki en doğrusunu düşünüyorsun , kardeş hayatta onlara verebileceğimiz en güzel şey; biliyor musun kıskançlık bizde hat safhalarda yaşanmasına rağmen, birlikte oynadıklarını veya sarıldıklarını görmek , ikisini aynı anda uyurken seyretmek , hissettiğim en güzel duygu.. Tabii ki zorlukları da olacaktır elbet ama bunlara göğüs geremeyecek olsak zaten anne olma sorumluluğunu hiç almazdık, Allah'ım önce sağlık sonra huzur versin , herşey çok güzel olacak eminim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…