Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sultan kebabını eşim pek beğenmedi. Bence dena değildi. Ben de ilk kez yedim. İç harcı kuşbaşı et, havuç, bezelye, patates falan. Onu yufkaya koyuyorsun. Üzerine beşamal sos ve kaşar. İnternette görmüştüm. Yemesi biraz zor ama değişik. Klasik yemeklerden sıkıldım bu sıralar.
Kova, kürek parkta çok işe yarıyor ama bazen kavga nedeni olabiliyor.
O ohhhh pohhhhh hali bu sıralar benim eşimde de mevcut. Bahar hali deyip hiç üzerinde durmuyorum. Valla onlar kadar biz de yoruluyoruz.

Başlayacam onların bahar sendromunaaaaaa :))

Yufka yerine krepe sarılsa daha güzel oluyo o malzemeler bence.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallahhhh :)

Selam kızlar
Pembişim aynen. Bi de konuşuyorlar ya bıdı bıdı...

Eşim kediden nefret eder. dün Keremi babamların yazlığında kedilerle oynattım babasına da yolladım.(ig videomuzu izleyin) Adam şoklarda:))

Günaydın kızlar ah ah yakınacağım bir eşim bile yok; çok uzaklarda ); ( yalnızlık zor olsa da ;galiba iyi oluyo böyle ufak ayrılıklar, kıymetimizi anlıyodur belki beyefendi )
Gece anneannede kaldık, benim tek kişilik yatağıma sıkışan iki bücürükle her yerim tutulmuş olarak uyandım
Busmaicim , videoya bayıldım; turşu gibi kovaya basıyor kediyi afacan bizimki de dün sokak kedisinden bi Tırmık yedi, Allah'tan kıyafeti uzun kolluydı derisine gelmedi...öp öp diyo peşinden dolaşıyo; tırmalanmaktan korkmadı daha kediyi öpecekmiş , sevgi pıtırcığı... taşı Toprağı hayvanı neyi bulursa öpüyor
Hayırlı huzurlu kazasız belâsız sağlık dolu bir gün dilerim hepinize ...

günaydın canlar..
dün nasıl bi sıcak vardı, bugün de bulutlu ama sıcaklık şuan 23 derece..
bu yaz fena olacak, belli oldu..
biz bugün neneye geldik kahvaltımızı yaptık..
8 gün gecikmeden sonra dün gece regl oldum. şekerportakalım, sende durum nedir?

busmai, keremi gördüm, hamur gibi yoğuruyor kediciği yaa
Allah hayvancığa dayanma gücü versin

pembişim; eşinin dönemsel tribal enfeksiyonu başlamış.. sana da sabır diliyorum.
arada bi şarlamaya devam, ki cozutmasın

pamuk helvacım; bir yatakta 2,5tan 3 kişi yattınız öyle mi?

canlar, bugün carrefour da tüm oyuncaklarda %60 indirim var, son gün

Bu arada aryam ben seni takip ediyorum zaten ig de

Biliyorum canımcım :)

Günaydınlar herkese. Bugün üniversitede aryanın kontrolü vardı ordaydık sabah beri. İdrar testi istediler yine, aldık başımıza belayı. Poşeti taktıkmı yapmıyor hanfendi. Yapınca da poşet çıkmış oluyor. Çok zor bu kızlardan idrar almak ya:/ ultrason için de haziran sonuna gün verdî. Vücut kendi yapıyormuş taşı, ilaç kullansak ta yeniden oluşabilirmiş. İlacı da 2-3 yıl boyunca kullanacakmışız!!!!!!! Birde kocamın şarlamasını çekiyorum, yok onu niye sormadın yok bunu niye sormadın. Çocuğu zor zapdettim daha ne yapayım. Ömrümü yedi, ömrümüüü!!!!

Başlayacam onların bahar sendromunaaaaaa :))

Yufka yerine krepe sarılsa daha güzel oluyo o malzemeler bence.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallahhhh :)
Hımmm, bir de öyle deneyeyim. Belki yemesi daha kolay olur.

Nfkciğim, rüyamda kızlarka sana geliyormuşuz. Pembiş, aryam, born, baha, colicıs, busmai, pamukhelva,ecrin. Bize değişik bir sakata yapmışsın. Sonra eşinin haberi yokmuş, gelmiş bizi basıyor.

Hiççççç duyma canım, kulaklarını kapat.
Herkese günaydınnnnm. Bir uyumuşuz ki daha yeni kalktıkkkkk.

Nfkcım evet cnm 2,5 o minik insan eziyor beni zaten
Aryam , o poşet hiçbir işe yaramıyor ve sinir ediyor , kızda da oğlanda da yapışır yapışmaz çıkmıştı bizde ınsaallah ultrson sonucu olumlu olur ilaca lüzum kalmaz ..
İlbilgecim hayır olsun rüyan, nfk ya gitsek o da bize çilekli pastasından ikram etse fena olmazdı sahiden

allah bir daha mecbur bırakmasin zor gerçekten idrar almak. inşallah sonuçlar iyi çıkar.

anam iyi sigmissiniz bizimkiler çok deli yatıyor. akşam oyle yatsak sabah kendimizi yerden toplariz

basiyor muuu?! Ahahahaaah
Biz cogunluguz kizim, savariz onu

Mesaji okumaya sondan basladim, kimin yazdigini da gormedim.
Bu saatte kalkan kim olabilir diye dusundum.
İlk tahminim sendin

basiyor muuu?! Ahahahaaah
Biz cogunluguz kizim, savariz onu

Mesaji okumaya sondan basladim, kimin yazdigini da gormedim.
Bu saatte kalkan kim olabilir diye dusundum.
İlk tahminim sendin
Çoğunluk olmak da adamın evi.
Mîniğim annesine bir güzellik yaptı teyzesi.bugün öğle uykusuna yatırmayacağım. Sabaha kadar oturmak istemiyorum.

Püü nfk dan umut kesildi, sekerportakalı sendeyizz)

Bugün benim eşim geliyo inşallah darısı başına pamukhelvacım:)

Ay kediye resmen üzüldümmmmmmm :)

Yerim ben o sevgi pıtırcığını yaaaaa :)

Canım Allah kolaylık versin inşallah sonuçlar güzel çıksın da gerisi boş. Eşin kendi soraymış olmuyo mu????

Hay maşallah!! Ben oğluşum yokken bile 8de kalkan bir insan olaraktan çok yabancıyım böyle şeylere :)))

Rüyan keşke gerçek olsaaaaa :)

Gözünaydın canım :)

Nfkcım semawerdeki çilekli tatlıyı denedîm. BuZDolabında. Bakalım ev ahalisi yiyince beğenecekler mi?? :)

Sabahtan yemeğimi, çorbamı ve tatlımı yaptım. Oğlumu 1,5 saat dışarda oynattım. Artık uyusun da bişiler atıştırıp yarınki günün hazırlığına girişeyim diyorum..

Nfk ve şekerportakalını size kaptırmayız.

Oooooooo, ben bir uyurum ki!!!!!!

Saolun kızlar da bu zaten idrar yolu enf varmı diye kontrol amaçlı bakacaklar sanırım. Ama olmadığını düşündüğüm için üstünde durmuyorum. Birde zar zor gönderiyoruz idrarı 3 gün sonra geçersiz numune demiyorlar mı işte o zaman kuduruyorum!
İdrarımızı. 3. Poşetten sonra gönderdik inş sorun çıkmaz://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…