Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembiş ne hamarat hatunsun sen yaaa? Maşallah kız sana elinin çabukluğuna ve çalışkanlığına hayranım

Son düzenleme:

Ayy ins oyle bisey demezler bu sefer ya insan acaip sinir olur ve ins 2 3 yil kullanim kesin olmaz vucudun uretmesi ne kdr ilginc bisey ya Allah'im acil sifalar versin...
bende evi temizledim toparladim mobilyacilar yarin gelicek ins odamiz nasil olucak heyecanla beklemedeyiz ..

Yasir nasıl tepki verecek bakalım.
Akşama bakla yapacağım. Eşim de ikna oldu. Baklayı çok severim ama eşim sevmiyor. Yanına da çorba.

:) sağol canımm
Benim de pazartesi misafirim var bakalım
Nfk ve şekerportakalını size kaptırmayız.

Oooooooo, ben bir uyurum ki!!!!!!
görüciiiiz
gözünüz aydın. arada iyi olur ozlemissizdir birbirinizi
Sağolasın canım evet aslında arada yapmak lazım
Gözün aydın busmaiii, darısı pamuk helvama:)
Sağol tatlımm kızıyoruz mızıyoruz ama onlarsız da olmuyo napalım :)

Pembiş ne hamarat hatunsun sen yaaa? Maşallah kız sana elinin çabukluğuna ve çalışkanlığına hayranım

Evet amele ruhluyum

Zaten pratiktim çocuk olunca daha da coştum. Bir çoğumuz öyle olmuşuzdur gerçi :)

Ayyy hadi bakalım minik kuş ne diyecek :)???

Yasir nasıl tepki verecek bakalım.
Akşama bakla yapacağım. Eşim de ikna oldu. Baklayı çok severim ama eşim sevmiyor. Yanına da çorba.

Baklayı ben diyim 1 sen de 2 kere yemişimdir. Ben de sevmem pek :/ ama fava severim

görüciiiiz

Kolay gelsin şimdiden canımcımmmm.

Krepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.

Saol canımcım.
Odanız güzel olur inşallah, foto bekliyoruz:)

görüciiiiz

Uyuzlar ya küstüm konuşmuyorum! O henüz bunun farkında değil ama:)

Yok bacım bende pratiklikten eser yok valla. Zaten mıy mıydım. Aryayla daha da oyalanıyorum artık:/

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış:)
Krepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.
Ayy evettt:)

Sağol canommm
Bakalım

Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
Bugun yaptigim tek sey oglumun gundelik yiyeceklerini hazirlamakti..kabak,havuc ve patates uclusunden mucver yaptim severek yedigi yegane sebze yemegi diyebilirim..az once resmen sizdi uyumamak icin takla atiyor bu cocuk ya..uyutmazdim aslinda ama bende pil bitti..

off ya canım çekti sizin yüzünüzden. çileğin her türlüsünü severim. nfk haklıymışsın canım geçen hafta pazarın içinden geçiyordum çileklerin alasıı burda. dalından kopmuş pazara bukadar lezzetlisini ilkkez tadıyorum. hormonsuz ya. bende aldım 2 kilo kadar blanderda ezdim içine vanilye attım biraz şeker attım torba yoğurduyla karıştırdım. mmmm enfes oluyor. batuhanda çok seviyor.

allah onları ıslah etsin. sizinkiler yola gelirde benim kv gelmez. allah onuda bildiği gibi yapsın.

canım nasıl oldun sonuç nasıl çıktı.

Negatifimm evettt..ama korkuyorum ya ikinci cocugun altindan nasil kalkacagiz biz ya.yakinlarda bi yardimcim yok en onemlisi annem kardesim vs yok..bi kv eline dusecegiz..oda bir gun iyi uc gun kotu..annemler olsa 3 gune bir gidersin mesela nefes alirsin.simdi diyebilirsinizde onlarami guvenip cocuk yapiyosun..ama olsa iyi olmazmiydi...ayyyyyy daraliyorum dusundukce siz beni bugun bosverin en iyisi

nazar değmesin tatlikom maaşallah. kesinlikle keyfini çıkar. çok büyük avantaj.

ha haaah haklısın. sizde alıştınız artık kadının manyaklıklarına. birazda keçileri kaçırmış desem hiç ayıp etmem heralde.

iyi dileklerin için saol canım. inşallah. bu son zamn larda artık okadar çok şey olduki birtürlü bazı şeyleri oturtamamıştık. herşey eşimin işiyle alakalı işte. ilk işi iptal olmasaydı bunların hiçbirini yaşamayacaktık. buraya kv kalmaya değil eşimin işi dolayısıyla geldik ama herşey hesapladığımız gibi olmuyor malesef. ancak herşeyde bir hayır vardır derlerya daha iyi imkanları olan yönetici olarak bir iş buldu. eşimle anlaşmamış yani artık kesin olarak verdiğimiz bir karar var eşim işini burda rayına oturttuğunda ankaraya dönüş yapacağız. bağlı olan firmanın ankara şubeside var. e biz buraya niye geldik eşim burda daha fazla maaş daha üst düzey yönetici ve annesine yakın olcaktı. o iş olmayınca biz kv kalmak durumunda kaldık. bidahada ayrılamadık çünki kv bildiğiniz gibi manyak huyları var. yeni işide aynı ve daha iyi biz burdan ev alsak bile ankaraya döncez. burayada sadece tatil ve ziyaret amaçlı gelcez. benimde kafam sakin artık. kadının manyaklıklarındanda ancak bir tutup ayrılınca kurtulcam. ne karışık bir hayatım var dimi. kabus oldu şu son birkaç ay bana.

çokj üzüldüm canım yaa geçmiş olsun.

geçmiş olsun hemen moral bozma bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…