Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın günaydın günaydın canlarımmm.. cumamız mübarek olsun..
herkes sağlıkta sıhhattedir inş..

ah canım benim yaa.. yine duruma şükretmek lazım..
inş böylelikle biter. eşini de takma, söylensin söylensin dursun.. hepinize bıkkınlık geldi haklısınız..

küçükk insan, yerim seni beeen
çilekli pasta da yaparım, mantı da açarım kııız!

Çoğunluk olmak da adamın evi.
Mîniğim annesine bir güzellik yaptı teyzesi.bugün öğle uykusuna yatırmayacağım. Sabaha kadar oturmak istemiyorum.
hö höööööyt!! ben varken konuşmak onun ne haddine?!!
Püü nfk dan umut kesildi, sekerportakalı sendeyizz)

Bugün benim eşim geliyo inşallah darısı başına pamukhelvacım:)
gözün aydın, çekirdek aileniz tekrar bi bütün oldu.. darısı pamuk helvanın başına
nasıl olduuuu?!

maşallah kız, onca işin gücün dışında yine herşeye zaman ayırıyorsun.. yoruluyorsun ama bi bakıma sana enerji olarak geri dönüyor..

Nfk ve şekerportakalını size kaptırmayız.
beni verme ellereeeee!!!
hakikaten kızlarda idrar tahlili vermek ne kadar zor yahuu:26:
kuzen de kaç kez uğraşmıştı, sinirleri harap oldu.. inş sorunsuz sonuç çıkar..

geldi mi odanız canımcım? nasıl oldu?
sen de daha iyisindir inş..

Evet amele ruhluyum

Zaten pratiktim çocuk olunca daha da coştum. Bir çoğumuz öyle olmuşuzdur gerçi :)
kadınların genelinde var o gen
ama tespitin doğru; çocuktan sonra daha hızlı ve pratik oldum ben de.. zaman mı var?!

Krepler hazır, iç krema hazır; soğuyunca rulo yapması kaldı bi tek. Ay şu gün muhabbeti bi biteydiiiiiiiiiiii.
sen yemek işine fazlasıyla önem verdiğin ve mükemmeliyetçi olduğun için
bu gün muhabbeti bazen stres yapıyor sende

Uyuzlar ya küstüm konuşmuyorum! O henüz bunun farkında değil ama:)
Yok bacım bende pratiklikten eser yok valla. Zaten mıy mıydım. Aryayla daha da oyalanıyorum artık:/
hala farkında değil mii?

he he, ben de inandım. aryayla daha da yayılmış da falan da filan.. daha geçen gün en ince bahar temizliğini iki güne bitirdin kızımm

başın sağolsun bacım.. en korktuğum şeylerden biri..
ama malesef yaşayacağız.. tahayyül bile etmek istemiyorum.. Rabbim herkesin anne babasına sıhhat ve hayırlı uzun ömür versin..
çocuklarımıza da..

ooooh, ne güzel yaaa valla ben de çocukken yediğim çileklerin kokusunu tadını anımsıyorum bazen.
bi daha öylesini yiyemeyeceğiz diye üzülüyorum.. büyük nimettesiniz. batuhan da oradayken herşeyden yararlanır..

her karanlıktan sonra bi aydınlık var bacım.. inş yakında aydınlığa çıkacaksınız..
evet, kesinlikle bana da oluyor. benim de herkes için kafamda bi silüet, bi yüz vardı.
çoğusu da tuttu gibi

NFK cım bana mailini tekrar gönderirmisin canım. yardımın için ayrıca çok teşekkürler. mesaj kutusu ve foto ekleme ile ilgili.
yollarım tabi. inş bu sefer bağlantı kurabiliriz yaa
Bugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde
yaramaz ilhaaaan!! totosuna bi tane pat yap annesii
ayşecik de gözlerini boyuyor fırçayla
hakkikaten ne yapsam, anında kapıyor. babasıyla vakit geçirmesi batuhanın cinsel kimliğinin yerleşmesi açısında da çok önemli..

Enemmmm mesai bitmeden geçmişi okudum.alkışş banaaa.
helal sana.. o kadar işin içinde okuyor, bi de yazıyorsun..

Sayfaya her girdiğimde raklam çıkıyor. Telefondan girince kapatmak çok zor oluyor. Bu ne yaaaa!!!!!
Üç gün tatilden sonra yarın okul. Sonra tekrar üç gün tatillll.
ballı hatun seniiiii
ben de sinir oluyorum o reklama ya

Gece yine burun tıkanıklığı dolayısı ile uyumadık serum fizyolojik de pek işe yaramadı. Zaten dün yorulmuştum iyice pert oldum. Umuyorum güzel bir duş ve kahvaltı beni toparlar...
)
kaç gündür devam ediyor bu tıkanıklık böyle? gecelerin zaten zor, tıkanıklık iyice kötü yapıyor.
inş ilerleyen saatlerde kendine gelirsin bacım..

Tahlillerini bir an önce yaptırsan keşke canikom. Gerçi ben "iki çocuklu hayat" kaynaklı olduğunu düşünüyorum durumun ama yine de ihmal etmemeli
evet, söylediğin kuvvetle muhtemel
Görev tamamlandı yani tarafımızdan sen de yarın bolca telafi et bakalım
edebilmişizdir inş

huuu, hatunlar nerdesiniz bakimm?
bi ehliyet kursu buldum. belgeleri toparlamak için haftasonu dahil 4 günüm var. ayşecik kahvaltısını yapsın çıkıcaz.
sağlık ocağına, emniyet müdürlüğüne ve ehliyette cillop bi vesikalık için fotoğrafçıya gitmem lazımm.. :82:

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar

dün izinliydim o yüzden baya ilerlemiş sayfalar maşallah

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler polis parmak izi tutanak falan tuttu ama
ben birşey çıkacağını sanmıyorum artık kısmet canımız sağolsun demekten başka çaremiz yok
üzüldük ama üzülmek pek birşey değiştirmiyor

dünde kocamın triplerini çektim acaba neden tripte onuda bilmiyorum dün kutlama süprizi yapacaktım
ama trip yaptığı için sinir oldum bu sabah aklıma geldi ben yemeğe götürecektim diye

bu arada regl olmadım testde yapmadım amann dün itibariyle sinir yüklüyüm
bakalım bugün biraz düzelirim inşallah tatilden sonrada cuma günü çalışmak hiç güzel değil
hepinizi öpüyorum

çok sevindim canım sen hallerdersin hemen işleri vesikalık resim gitmişken ayşeciğide çektir

cumanız mübarek olsun arkadaşlar.

nihayet iyileştim.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

bugün kızımın folklör gösterisi var okulda,ona gidicez.

nfk ve pembe sizede kolay gelsin.şu çilekli tatlınızdan acayip yapasım var.

Teşekkür ederim pembişcim ve nfkcım , bugün halledicem tahlilleri inşaallah ve nöroloji Dr u bakacak bir de...

Nfk kolay gelsin canım , hızlıca karar verip aksiyon aldın tebrik ederim darısı basıma ve ehliyetlerimizi almaya olsun .. Haziran'daki sınava gireceksin yani değil mi ? Kurs ücreti ne kadarmış peki, bizim Burada kurstan kursa fark ediyor bazen fiyatlar
Mantı ve çilekli pastaya hiç hayır diyemem teşekkür ederiz nazik ikramların için

Günaydın. Şekerportakalı, bence hemen test yap bize de haber ver.

Yoldan çekilin nfk geliyorrrr.
Sen bu azimle ehliyeti de alırsın eşinden arabayı da.

Herkese günaydınnn....

bugün kayseriden direk okula geldik, arya kayseride babannede. Bakalım nasıl olcak? Öğle paydosunda göremeyeceğim kuzumu Çıkışta tekrar kayseriye gideceğiz.

günaydın kızlar
evimden yazıyorum bu mesajı çok şükür.. dün akşam kv de eşimin gelmesini bekliyorduk. görümcemin oğlu babasına baba dedikçe kerem de birkaç kez adama baba dedi çok komikti.. Allah babasız bırakmasın.

sonra eşim geldi, kerem babasının kucağına gidip çorabını götürdü "baba giydir" diyor sonra evimize geldik..

bu sabah da uyanmıştı ;yatağından alacaktım bana gelmedi "bırak! git!" dedi sonra "babaa!" diye çağırdı ve babasının kucağına gitti

bugün rutin işlere dönüş ,evde yemek ve çamaşır.. bir de markete gitmem lazım keremi eşime satabilirsem. ev tam takır kuru bakır.

bu arada 30.haftaya girmişim bileçok duygulandım.. şükürler olsun

haftaya taşınma ile ilgili işlerimize başlıyoruz.
isimsiz bebeğimize kıyafet falan almadım, keremden kalanları yıkayıp ütüleriz yeni eve taşınınca. hiç giyilmemiş çok şey var.
bir de bebek şekeri hazırlamak lazım.. modellere bakmaya başlasam iyi olacak..

bu sabah kerem "kaka" deyince klozet adaptörüyle klozete oturttum ama ağladı inmek istedi. ben de bıraktım. lazımlık mi alsam acaba??

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr hemen bişi yazıp çıkıcam. Sanırım radyodan samsung s4 kazandım!! Kro şarkılar çalan bi radyoydu ve okula hazırlanırken değiştirmeye fırsat bulamadım. Deken bi soru sordular. Aradım hemen düştü!! Cevabım doğru diye benden adresimi falan aldılar. 219 lira kapıda ödeyeceğim ve telefonum olacak!! Kola kapağından bedava bile çıkmayan bi insanımdır o yüzden şoktayım!! İnşallah katakullili bişi değildir. Görüşürüzzzzzz.

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalarınız olsun inşallah.tüm geçmişi okumama rağmen yine de yazamadım.23 nisan yeni tek tetil günümü de bahar temizliğine ayırınca pert oldum resmen.tabi eve aldığım kadının elinin yavaşlığı ve benin sabirsızlığımız da çok etkisi var bun da.bir insan iki saatte bi camı siler mi ya?baktım olcağı yok neyse sen camları sil ben duvarları sileyim dedim.başladım oturma odası koridor mutfağın duvarlarını tavanlarını temizlemeye.içeribi geçtim.daha solonun camlarına yeni geçmiş. saat tam 2ydi.sabah da 8de gelmişti oysa.neyse salonun daduvar mobilyaları halısını temizledim.saat 9a kadar aralıksız temizlik yaptım.bereket oğlumu annemlere bıraktım.eşimi de yolladım.bana engel olmasınlar diye.benim fıtığım bituttu adım dahi atamadım.eşimi aradım bi ton fırça yedim ondan.annem kardeşlerim geldi bi ton da onlardan yedim.sabaha kadar ağladım durdum.dün de çok fena geçti.çok şükür bügün yazı yazabilecek kadar oturabliyorum.dün geçmişi kardeşin telinden okudum.ama cevap yazamadım fıtık illetinden.
ecrinn canım başın sağolsun babanın yeri dolmaz gerçekten.en büyük korkum onları kaybetmek.gerçekten insanın annesinin babasının yeri dolmuyor.
şeker portakalım test yapınca haber ediver.hırsızlık için tekrardan geçmiş olsun.
aryam inşallah sonuçların temiz çıkar.erkekler hep aynı yaa.bizde de mesela bişey ters gidince başlar vıdı vıdı konuşmaya.
nfk maşallah gezmeye tam gaz devam.ehliyet için de şimdiden hayırlı olsun.ehliyetimi aldığım zaman çokk mutlu olmuştum.sanki yeni bir kanat takmışlar gibi.daha rahat oluyosun bi bayan olarak::::::::))
busmai gözün aydın kociş gelmiş ALLAH ayırmasın.erkek çocuklar babaya çok düşkün oluyorlar di mi.ben akşam eve eşim olmadan girince oğlum kapıyı kapattmıyor beni yana itiyor başlıyor bağırmaya baba deell baba dell...allah hiç bi rçocuğu babasız bırakmasın.
pembe maşallah sana haftaya arkadaşım bana gelecek evlendiğimden beri hiç gelmemişti tabi bizm hem evlilik hem de doğum yapma günlerimiz aynıydı.anca rahata erdik.bu yüzden benim için çok önemli ve özel olsun istiyorum.sizden de fikir ve tarif isteyeceğim haberin ola.
colucus canım mutlu olmana çok sevindim.benim oğlum da ayakkabılarımı giyiyormuş ben işteyken annem deyip sarılıyormuş onlara.ayrıca benim kıyafetlerimi de giymeye çok meraklı...:)
elifnaz bol eğlenceli bir gün almasını diliyorum.
pamuk helvam eşin gelmiş gözün aydın canım.
ilbilge canım nasılsınbahar geldi gezzmler başlasın.yeni eleman alınacak işimin rahatlaması duurumu var.ah bi olsa varya evde durmam valla

İnşallah bişey çıkmaz canım benim.Allah kolaylık versin ..

ufak bi sinir harbi yaşadım ama işlerimi halledip eve döndüm çok şükür..
bastonu almadan gittim, sürekli sağa sola bakınan, elimden tutmak istemeyen, kucağa gelmeyen ayşecikle yol uzadı da uzadııı
neyse ayşeciği yıkadım, yedirdim yatırdım.. çamaşırları yıkanıyor. yapacak o kadar çok işim var ki, aslında ben de kestirmek istiyorum

kolay gelsin canım, benim 8 günden sonra oldu.
hayırlısı olsun ne diyim, senin kaçıncı günün? şüphelenmiyorsun sanırım test yapmadığına göre..

bu ara adamlarda tribal enfeksiyon salgını var şekerim..

çok sevindim canım sen hallerdersin hemen işleri vesikalık resim gitmişken ayşeciğide çektir
fotoyu başka güne bıraktım kafamda.
ancak emniyet müdürlüğünde fotoğraf da istediler. koştur koştur ilk gördüğüm fotoğrafçıya girdim,
ne kıyafetim iyiydi, ne fotoğrafçı mahirdi.. vasat bi vesikalık çektirdim işimiz hallolsun..
iyi yanı, fotoğrafçı ayşecikle fotoğrafımızı çekip hediye etti..
işte o güzell

e sen de yaaaaaap!
senin de cuman mübarek olsun canım.. gösteri de çok güzel geçer, mahmut da eğlensin accık

hadi kolay gelsin şimdiden, hastaneye girince çıkılmıyor..

ben hazirandakinden sonraki sınava girmeyi düşünüyordum, eşim ikna etti haziran için acele ediyorum işte .
kurs fizibilitesini de eşime yaptırdım..
en son birini seçtim işte. kurs ücretleri de dediğin gibi farklı.. sınav harcı giderleri falan hariç 450-900 arası fiyat verdi sorduklarımız.
fırsat olursa derslere gidicem, olmazsa idare edecekler.. 6 saat da direksiyon dersi varmış. gerisi eşimle tamamlarık artıkın

Yoldan çekilin nfk geliyorrrr.
Sen bu azimle ehliyeti de alırsın eşinden arabayı da.
ay iinnşşş. Allah ağzından duysun
Herkese günaydınnn....

bugün kayseriden direk okula geldik, arya kayseride babannede. Bakalım nasıl olcak? Öğle paydosunda göremeyeceğim kuzumu Çıkışta tekrar kayseriye gideceğiz.
bugün de böyle olsun canım, akşama yine berabersiniz inş..
Nfk içini dökmüşsün
sadece bi kısmını..
hadi bakalım, yavaştan doğum çantası bile hazırlayabilirsin
hem cinsiyet aynı, hem aynı aylarda doğum yapmanın avantajı, bence hiçbirşey almasan bile olur..
aldıkların yeni ve kaliteli şeyler, ikinciye de yeter..

klozete oturtunca bizimki de aynı tepkiyi vermişti.. lazımlık aldım. bunda daha sakin..

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!
hadi gelişmelerden haberdar et bizi.. iyice sor soruştur ama

okurken benim bile aklım gitti. hem hamilesin hem fıtığın var bi de cam duvar silmişsin..
kızııım, kendine gel.. bırak eksik kalsın, canından kıymetli mi yaa? şimdi nasılsın?

nfk canım şimdi daha iyiyim canım sağol.zaten artık iki kişi birden çağıracam.ameliyat olmam lazımmış ama ben olmak istemiyorum.çevremde olanlar pek fayda görmemiş.ileryen süreçlerde gündelikçi alırım ne yapim sağlığım daha önemli değil yaa.bikaç güne tamamen geçer inşallah.ama bişey söyliyeyim mi evim çok temiz oldu ohh missss..

temmuz anneleri hala emzirenleriniz vardır benim gibi herhalde, ben kesme arefesindeyim ve stresi bastı. o korktuğum gün geldi çattı! oğlum fazlasıyla düşkün emmeye, gün içinde 2-3 saate bir ister, gece ise hak getire... onu bu kadar mutlu eden bir şeyden ayıracağım, bile bile ağlatacağım düşünceleri içimi kemiriyo. yaşamak zorundayız bu süreci ama nasıl başlayacağım gücü bulamıyorum kendimde. emmeyi kesen anneler siz hangi yöntemleri izlediniz? Anlatın ki oğlum nasıl daha çabuk ikna olur? hangi yol daha etkilidir? biriken sütün azalması nasıl sağlanır kiste dönüşmesi nasıl engellenir? doğru yolu çizebileyim. çeşitli yöntemler var ama siz ne tecrübe ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…