Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

beni özeline eklersen bir foto gönderirim canım ama herkez göndersin bende merak ediyorum. aslında bazılarınızı gözümde canlandırıyorum sanki herkez bir model çünki yazarken bilmiyorum sizede oluyormu. tanıyor gibiyim sanki.

demeeee!:26: hemen yapıcam inş..
NFK cım bana mailini tekrar gönderirmisin canım. yardımın için ayrıca çok teşekkürler. mesaj kutusu ve foto ekleme ile ilgili.

Bugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde

Merhaba kizlar yeniyim burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hogeldin canım.

Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
onların camia için hiçde şaşırtıcı değil. güzel kadında aldatılır. yeterki kocalar eşşek olmasın. sözüm meclisten dışarı. e aldatıyorsa eşşektir dimi ama.

batuşumu bende götürmek isterdim törene ama malesef çalıştım. hem zaten gösteriler tek biryerdemiymiş. ne saçmaaa. eskiden böylemiydi. önce okullarda olup sora stadyumlarda olsa daha güzel olurdu bence.

ay negüzelll çok özedim şimdi size. çocuklar için çok güzelbir coşku. müzik ve eğlence.rengarenk çocuklar.

akılları hep parkta batuşda öyle. seviyorlar işte.

kızzzz. süsülü seniii.

Aman boşver uyusun. Birgün saçma saatte uyuması ile dünyanın sonu gelmez

Mekanı cennet olsun babacığının canım. Allah sizlere sabır versin.

Kv yoktan iyidir boşver. Ben ona bile razıyım yani :) zaten iki çocukla kv görecek halin olmayacak büyüğü kreşe verirsin bi süre sonra ki bu da toparlatır azıcık. Tabiki keşke hepimiz anne babalarımızın yanında olsak. Ama yok öyle bir dünya malesef :/ sonuçta bunu bi tek sen yaşamıyosun; herkes nasıl altından kalkıyorsa sen de kalkacaksın inşallah :)

Bugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde

Kızımmmm salonunda saksı mı var senin?!?! Kendin kaşınmışsın bi kere kolay gelsin temizlikte

Offf ya çok yoruldum.

Her hafta bana stres olurdu. Katılmazdım valla.

Aslında iki tur döndüğünde iyiydi. Keşke üçüncüye katılmasaydım. Baydımmm :) bu arada her turda bi kere sıra geliyo yanlış anlaşılmasın

NFK cım alıntı yapmışım yorum yazmamışım. ayşecik nasılda annesine özeniyor. batuhanda allık fırçasını almış yanaklarına sürüyordu. nekadar dikkatliler. hemen aldım elinden. sen erkeksin oğlum traş olcaksın . erkek çocuklar allık sürmezler dedim. anlamıştır heralde.

allah kavuştursun canım. ufak ayrılıklar güzel oluyor bazen.

canlar, bugün carrefour da tüm oyuncaklarda %60 indirim var, son gün
waaaw bakalım hemen.

hımm bende aynı dertten yakınmıştım birkeresinde . off bu erkeklerr. ama ne derlerse desinler erinde gecinde bizim dediğimiz oluyor. bu yönlerini seviyorum ben.

Ben her hafta yapıyorsun sandım.

öncelikle başın saolsun mekanı cennet olsun canım. bende babamı 5 yıl önce kaybettim. yokluğu gerçekten çok zor doldurulmuyor.

işin ne temizle canımm. (laf aramızda offf yaaaaa oğlummm naptııın)

Enemmmm mesai bitmeden geçmişi okudum.alkışş banaaa.

masallah kizlar, bugun sayfalar cok guzel ilerlemis. Hepinize yildizli pekiyi

Bugun buyuk neneye ve yengemlere gittik.
İk ev de kalabalik bol misafirli ve ikramliydi.
Okudum ama yazamadim hic. Yarin telafi edicem ins

masallah kizlar, bugun sayfalar cok guzel ilerlemis. Hepinize yildizli pekiyi

Bugun buyuk neneye ve yengemlere gittik.
İk ev de kalabalik bol misafirli ve ikramliydi.
Okudum ama yazamadim hic. Yarin telafi edicem ins

Görev tamamlandı yani tarafımızdan sen de yarın bolca telafi et bakalım

Sayfaya her girdiğimde raklam çıkıyor. Telefondan girince kapatmak çok zor oluyor. Bu ne yaaaa!!!!!
Üç gün tatilden sonra yarın okul. Sonra tekrar üç gün tatillll.

Sayfaya her girdiğimde raklam çıkıyor. Telefondan girince kapatmak çok zor oluyor. Bu ne yaaaa!!!!!
Üç gün tatilden sonra yarın okul. Sonra tekrar üç gün tatillll.

Hayat sana güzel kızımmmmmm

Günaydınlar herkese :)

Gece yine burun tıkanıklığı dolayısı ile uyumadık serum fizyolojik de pek işe yaramadı. Zaten dün yorulmuştum iyice pert oldum. Umuyorum güzel bir duş ve kahvaltı beni toparlar...

Güzel bir gün olsun inşallah :)

Günaydın , hayırlı cumalar arkadaşlarım, bu hafta cuma nasıl geldi hiç anlayamadım doğrusu:44:

Ecrin, Rabbim mekânını cennet eylesin babacığının, Nur içinde yatsın... Salona toprak döken oğluşa da aferin sen lekeler için bozma moralini, hallolur inşaallah .. Böyle durumlarda açıp ; evlat edinenlerin sayfasını okuyorum ben , sonra kendimden utanıp çocuğa kızmalardan vazgeçiyorum , çok şükür varlıklarına ...

Colicos canım teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için , tahlilleri yaptıramadım henüz, eşim bugün öğle saatinde dönüyor, birlikte farklı bi Dr a daha gidicez..

Born ; Yasir'in odası hayırlı olsun , sağlıkla mutlulukla kullanıp eskitsin inşaallah küçük abicik

İlbilge, Dilanaz, Pembe, Elifnaz, Nfk, Aryam ve unuttuğum arkadaşlar , hepimiz için hayırlı huzurlu bir gün olsun ..

Güzel dualarının hepsine amin arkadaşım :)

Tahlillerini bir an önce yaptırsan keşke canikom. Gerçi ben "iki çocuklu hayat" kaynaklı olduğunu düşünüyorum durumun ama yine de ihmal etmemeli

Dün ben de oğluşa çok kızdım. Senin yaptığın çok mantıklı. Zor durumdakileri okuyup şükretmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…