beni özeline eklersen bir foto gönderirim canım ama herkez göndersin bende merak ediyorum. aslında bazılarınızı gözümde canlandırıyorum sanki herkez bir model çünki yazarken bilmiyorum sizede oluyormu. tanıyor gibiyim sanki.Nfk..bende gornek istiyorum seni ayrica kiskandimm baharii..seni,pembisi,sekerportakalini,busmaiyi,bahari,pamukhelvayi,bornu, elifnazi,coliousu,elifnazi,dilanazi,eagle ..yani hepinizi..birtek nfk nin instagrami var bende ondada goremiyoruz kendisini:)bu bi cagridirr...sizi nasil gorebilirimmm..kestane kebap ozelden acil cevap..bekliyorumm bakkkk:)
Nfk..bende gornek istiyorum seni ayrica kiskandimm baharii..seni,pembisi,sekerportakalini,busmaiyi,bahari,pamukhelvayi,bornu, elifnazi,coliousu,elifnazi,dilanazi,eagle ..yani hepinizi..birtek nfk nin instagrami var bende ondada goremiyoruz kendisini:)bu bi cagridirr...sizi nasil gorebilirimmm..kestane kebap ozelden acil cevap..bekliyorumm bakkkk:)
NFK cım bana mailini tekrar gönderirmisin canım. yardımın için ayrıca çok teşekkürler. mesaj kutusu ve foto ekleme ile ilgili.demeeee!:26: hemen yapıcam inş..
Offf ya çok yoruldum.iyi eğlencelerr.
Her hafta bana stres olurdu. Katılmazdım valla.Niye katılmazdın kız?? Değişiklik oluyo işte :)
İyi eğlencelerrrrrr :)
hogeldin canım.Merhaba kizlar yeniyim burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onların camia için hiçde şaşırtıcı değil. güzel kadında aldatılır. yeterki kocalar eşşek olmasın. sözüm meclisten dışarı. e aldatıyorsa eşşektir dimi ama.Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)
Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh
batuşumu bende götürmek isterdim törene ama malesef çalıştım. hem zaten gösteriler tek biryerdemiymiş. ne saçmaaa. eskiden böylemiydi. önce okullarda olup sora stadyumlarda olsa daha güzel olurdu bence.Törenlere eskisi gibi zorla katılma falan olmasa da, isteyenler katılsa bence. Ve evet törensiz olmaz.
Saçlarını şimdiden güle güle kullan.
Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde
tünaydııın, tatil günü olunca anca
eşim arkadaşıyla buluşmaya gitti, ben de spor yaptım duş aldım.. çamaşır yıka as mode on
ayşecik ayakkabı kutularını devirmiş, kendine bi ayakkabı beğenmiş, getirdi giydi.. kız iştee
Eki Görüntüle 1083159
güzel oldu, güzelll
eşim yarısından fazlasını yediçok hafif ve lezzetli, pandispanyası da düşündüğümden iyi oldu..
sanırım öyle oldu, ama üç ay daha bekleseydim daha iyi olacaktı.
nesye, sağlık olsun, nasibi o kadarmış diyelimm..
merhaba.. biz de eskiyiz, neredeyse 3 yıl oldu
ecrinin dediği gibi kompres yaptım, sağ göğsüm rahatladı biraz.
bugün de sol sızlıyor.. inş böyle böyle rahatlar, ilerlemez.. :18:
yok artık yaaa, fıkra gibiii
Allah korkusu ve günah endişesi yoksa, erdem ve sadakat da bi yere kadar tutuyor bu herifleri..
yine de pasta yemeyi abartmayın derim
amiiin.. artık her okulda eskisi gibi tören yok mu? bilmiyordum bak.
stadlardaki kutlamalar bitti sanıyordum. pembişim, şimdiden sıhhatler olsun
adriananın güzelliği cazibesi otada, onu beğenmeyenler de kadınsal sebeplerden beğenmiyordur bence...
ay negüzelll çok özedim şimdi size. çocuklar için çok güzelbir coşku. müzik ve eğlence.rengarenk çocuklar.Günaydın kızlar , kuzucuklarımızın bayramı kutlu olsun, nice güzel günler görsünler inşaAllah
Biz ablamızı ve Selim ciği süsleyip balonlarımızj bayraklarımızı alıp gittik okulumuzaçook eğlendi Selim de ablaların Abi'lerin gösterilerini izlerken ...
Nfk dün yazmayı atlamışım, o şekilde sızı ve beze olayı bende de oldu birkaç kez , bir iki gün içerisinde kayboldu , ben Mastit de oldum bir kez, o daha farklı . Ateş ve ağrıdan kendimden geçmiştim Allah vermesin kimseye fenaydım
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
akılları hep parkta batuşda öyle. seviyorlar işte.Selam kızlar. Dün misafir nedeniyle yazamadım. Bir de park diye tutturan miniğimi parka götürdüm o kadar hazırlık arasında. 2 saat oark molasına rağmen her şey yetişti. Geçmişi okuyamadım. Bir okuyayım öpüldünüz.
kızzzz. süsülü seniii.Aaaaaa noluyo size be?!! İnsan sayfa ilerlettirir
Saçlarımı boyattım. Sonra da bi arkadaşıma uğrayıp bir saat oturdum. Eve geldim ki oğluş uyuyo. Yemeğimi de rahat rahat yedim :) şimdi ise hasret gideriyoruzaslında amacım eve gelince Efeyi arabasına koyup migrosa gitmekti ama geç kaldık artık zannımca :/ daha kendine gelecek, bişiler yiyecek vsvsvs
Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
Bugun yaptigim tek sey oglumun gundelik yiyeceklerini hazirlamakti..kabak,havuc ve patates uclusunden mucver yaptim severek yedigi yegane sebze yemegi diyebilirim..az once resmen sizdi uyumamak icin takla atiyor bu cocuk ya..uyutmazdim aslinda ama bende pil bitti..
Negatifimm evettt..ama korkuyorum ya ikinci cocugun altindan nasil kalkacagiz biz ya.yakinlarda bi yardimcim yok en onemlisi annem kardesim vs yok..bi kv eline dusecegiz..oda bir gun iyi uc gun kotu..annemler olsa 3 gune bir gidersin mesela nefes alirsin.simdi diyebilirsinizde onlarami guvenip cocuk yapiyosun..ama olsa iyi olmazmiydi...ayyyyyy daraliyorum dusundukce siz beni bugun bosverin en iyisi
Bugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde
Offf ya çok yoruldum.
Her hafta bana stres olurdu. Katılmazdım valla.
allah kavuştursun canım. ufak ayrılıklar güzel oluyor bazen.Günaydın kızlarah ah yakınacağım bir eşim bile yok; çok uzaklarda ); ( yalnızlık zor olsa da ;galiba iyi oluyo böyle ufak ayrılıklar, kıymetimizi anlıyodur belki beyefendi )
Gece anneannede kaldık, benim tek kişilik yatağıma sıkışan iki bücürükle her yerim tutulmuş olarak uyandım
Busmaicim , videoya bayıldım; turşu gibi kovaya basıyor kediyi afacanbizimki de dün sokak kedisinden bi Tırmık yedi, Allah'tan kıyafeti uzun kolluydı derisine gelmedi...öp öp diyo peşinden dolaşıyo; tırmalanmaktan korkmadı daha kediyi öpecekmiş , sevgi pıtırcığı... taşı Toprağı hayvanı neyi bulursa öpüyor
Hayırlı huzurlu kazasız belâsız sağlık dolu bir gün dilerim hepinize ...
waaaw bakalım hemen.canlar, bugün carrefour da tüm oyuncaklarda %60 indirim var, son gün
hımm bende aynı dertten yakınmıştım birkeresinde . off bu erkeklerr. ama ne derlerse desinler erinde gecinde bizim dediğimiz oluyor. bu yönlerini seviyorum ben.Biliyorum canımcım :)
Günaydınlar herkese. Bugün üniversitede aryanın kontrolü vardı ordaydık sabah beri. İdrar testi istediler yine, aldık başımıza belayı. Poşeti taktıkmı yapmıyor hanfendi. Yapınca da poşet çıkmış oluyor. Çok zor bu kızlardan idrar almak ya:/ ultrason için de haziran sonuna gün verdî. Vücut kendi yapıyormuş taşı, ilaç kullansak ta yeniden oluşabilirmiş. İlacı da 2-3 yıl boyunca kullanacakmışız!!!!!!! Birde kocamın şarlamasını çekiyorum, yok onu niye sormadın yok bunu niye sormadın. Çocuğu zor zapdettim daha ne yapayım. Ömrümü yedi, ömrümüüü!!!!
Ben her hafta yapıyorsun sandım.Aman boşver uyusun. Birgün saçma saatte uyuması ile dünyanın sonu gelmez
Mekanı cennet olsun babacığının canım. Allah sizlere sabır versin.
Kv yoktan iyidir boşver. Ben ona bile razıyım yani :) zaten iki çocukla kv görecek halin olmayacakbüyüğü kreşe verirsin bi süre sonra ki bu da toparlatır azıcık. Tabiki keşke hepimiz anne babalarımızın yanında olsak. Ama yok öyle bir dünya malesef :/ sonuçta bunu bi tek sen yaşamıyosun; herkes nasıl altından kalkıyorsa sen de kalkacaksın inşallah :)
Kızımmmm salonunda saksı mı var senin?!?! Kendin kaşınmışsın bi kerekolay gelsin temizlikte
Aslında iki tur döndüğünde iyiydi. Keşke üçüncüye katılmasaydım. Baydımmm :) bu arada her turda bi kere sıra geliyo yanlış anlaşılmasın
öncelikle başın saolsun mekanı cennet olsun canım. bende babamı 5 yıl önce kaybettim. yokluğu gerçekten çok zor doldurulmuyor.Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
Bugun yaptigim tek sey oglumun gundelik yiyeceklerini hazirlamakti..kabak,havuc ve patates uclusunden mucver yaptim severek yedigi yegane sebze yemegi diyebilirim..az once resmen sizdi uyumamak icin takla atiyor bu cocuk ya..uyutmazdim aslinda ama bende pil bitti..
Selamlarr..bugun ustumde huzun var babami kaybedeli 11 yil oldu..seneler geciyor onun yoklugunun yerini hicbisey doldurmuyor..
işin ne temizle canımm. (laf aramızda offf yaaaaa oğlummm naptııın)Bugun niye siyirdigimin altinda yatan sebeplerden biride benim haydut oglum ben mutfaktayken salonumdaki cicegin topraklarindan avuc avuc koltugumun kenarina bi guzel sivazlamis..buda yetmemis bes parmaginin izleri koltugun muhtelif yerlerinde
masallah kizlar, bugun sayfalar cok guzel ilerlemis. Hepinize yildizli pekiyi
Bugun buyuk neneye ve yengemlere gittik.
İk ev de kalabalik bol misafirli ve ikramliydi.
Okudum ama yazamadim hic. Yarin telafi edicem ins
Enemmmm mesai bitmeden geçmişi okudum.alkışş banaaa.
Sayfaya her girdiğimde raklam çıkıyor. Telefondan girince kapatmak çok zor oluyor. Bu ne yaaaa!!!!!
Üç gün tatilden sonra yarın okul. Sonra tekrar üç gün tatillll.
Günaydın , hayırlı cumalar arkadaşlarım, bu hafta cuma nasıl geldi hiç anlayamadım doğrusu:44:
Ecrin, Rabbim mekânını cennet eylesin babacığının, Nur içinde yatsın... Salona toprak döken oğluşa da aferinsen lekeler için bozma moralini, hallolur inşaallah .. Böyle durumlarda açıp ; evlat edinenlerin sayfasını okuyorum ben , sonra kendimden utanıp çocuğa kızmalardan vazgeçiyorum , çok şükür varlıklarına ...
Colicos canım teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için , tahlilleri yaptıramadım henüz, eşim bugün öğle saatinde dönüyor, birlikte farklı bi Dr a daha gidicez..
Born ; Yasir'in odası hayırlı olsun , sağlıkla mutlulukla kullanıp eskitsin inşaallah küçük abicik
İlbilge, Dilanaz, Pembe, Elifnaz, Nfk, Aryam ve unuttuğum arkadaşlar , hepimiz için hayırlı huzurlu bir gün olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?