- 8 Ağustos 2011
- 11.952
- 10.288
- 498
nfk canım şimdi daha iyiyim canım sağol.zaten artık iki kişi birden çağıracam.ameliyat olmam lazımmış ama ben olmak istemiyorum.çevremde olanlar pek fayda görmemiş.ileryen süreçlerde gündelikçi alırım ne yapim sağlığım daha önemli değil yaa.bikaç güne tamamen geçer inşallah.ama bişey söyliyeyim mi evim çok temiz oldu ohh missss..
temmuz anneleri hala emzirenleriniz vardır benim gibi herhalde, ben kesme arefesindeyim ve stresi bastı. o korktuğum gün geldi çattı! oğlum fazlasıyla düşkün emmeye, gün içinde 2-3 saate bir ister, gece ise hak getire... onu bu kadar mutlu eden bir şeyden ayıracağım, bile bile ağlatacağım düşünceleri içimi kemiriyo.yaşamak zorundayız bu süreci ama nasıl başlayacağım gücü bulamıyorum kendimde. emmeyi kesen anneler siz hangi yöntemleri izlediniz? Anlatın ki oğlum nasıl daha çabuk ikna olur? hangi yol daha etkilidir? biriken sütün azalması nasıl sağlanır kiste dönüşmesi nasıl engellenir? doğru yolu çizebileyim. çeşitli yöntemler var ama siz ne tecrübe ettiniz?
cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
nihayet iyileştim.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
bugün kızımın folklör gösterisi var okulda,ona gidicez.
nfk ve pembe sizede kolay gelsin.şu çilekli tatlınızdan acayip yapasım var.
Teşekkür ederim pembişcim ve nfkcım , bugün halledicem tahlilleri inşaallah ve nöroloji Dr u bakacak bir de...
Nfk kolay gelsin canım , hızlıca karar verip aksiyon aldın tebrik ederimdarısı basıma ve ehliyetlerimizi almaya olsun .. Haziran'daki sınava gireceksin yani değil mi ? Kurs ücreti ne kadarmış peki, bizim Burada kurstan kursa fark ediyor bazen fiyatlar
Mantı ve çilekli pastaya hiç hayır diyememteşekkür ederiz nazik ikramların için
Günaydın. Şekerportakalı, bence hemen test yap bize de haber ver.
Herkese günaydınnn....
bugün kayseriden direk okula geldik, arya kayseride babannede. Bakalım nasıl olcak? Öğle paydosunda göremeyeceğim kuzumuÇıkışta tekrar kayseriye gideceğiz.
günaydın kızlar
evimden yazıyorum bu mesajı çok şükür.. dün akşam kv de eşimin gelmesini bekliyorduk. görümcemin oğlu babasına baba dedikçe kerem de birkaç kez adama baba dedi çok komikti.. Allah babasız bırakmasın.
sonra eşim geldi, kerem babasının kucağına gidip çorabını götürdü "baba giydir" diyorsonra evimize geldik..
bu sabah da uyanmıştı ;yatağından alacaktım bana gelmedi "bırak! git!" dedi sonra "babaa!" diye çağırdı ve babasının kucağına gitti
bugün rutin işlere dönüş ,evde yemek ve çamaşır.. bir de markete gitmem lazım keremi eşime satabilirsem. ev tam takır kuru bakır.
bu arada 30.haftaya girmişim bileçok duygulandım.. şükürler olsun
haftaya taşınma ile ilgili işlerimize başlıyoruz.
isimsiz bebeğimize kıyafet falan almadım, keremden kalanları yıkayıp ütüleriz yeni eve taşınınca. hiç giyilmemiş çok şey var.
bir de bebek şekeri hazırlamak lazım.. modellere bakmaya başlasam iyi olacak..
bu sabah kerem "kaka" deyince klozet adaptörüyle klozete oturttum ama ağladı inmek istedi. ben de bıraktım. lazımlık mi alsam acaba??
Kızlarrrrrrr hemen bişi yazıp çıkıcam. Sanırım radyodan samsung s4 kazandım!! Kro şarkılar çalan bi radyoydu ve okula hazırlanırken değiştirmeye fırsat bulamadım. Deken bi soru sordular. Aradım hemen düştü!! Cevabım doğru diye benden adresimi falan aldılar. 219 lira kapıda ödeyeceğim ve telefonum olacak!! Kola kapağından bedava bile çıkmayan bi insanımdır o yüzden şoktayım!! İnşallah katakullili bişi değildir. Görüşürüzzzzzz.
günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalarınız olsun inşallah.tüm geçmişi okumama rağmen yine de yazamadım.23 nisan yeni tek tetil günümü de bahar temizliğine ayırınca pert oldum resmen.tabi eve aldığım kadının elinin yavaşlığı ve benin sabirsızlığımız da çok etkisi var bun da.bir insan iki saatte bi camı siler mi ya?baktım olcağı yok neyse sen camları sil ben duvarları sileyim dedim.başladım oturma odası koridor mutfağın duvarlarını tavanlarını temizlemeye.içeribi geçtim.daha solonun camlarına yeni geçmiş. saat tam 2ydi.sabah da 8de gelmişti oysa.neyse salonun daduvar mobilyaları halısını temizledim.saat 9a kadar aralıksız temizlik yaptım.bereket oğlumu annemlere bıraktım.eşimi de yolladım.bana engel olmasınlar diye.benim fıtığım bituttu adım dahi atamadım.eşimi aradım bi ton fırça yedim ondan.annem kardeşlerim geldi bi ton da onlardan yedim.sabaha kadar ağladım durdum.dün de çok fena geçti.çok şükür bügün yazı yazabilecek kadar oturabliyorum.dün geçmişi kardeşin telinden okudum.ama cevap yazamadım fıtık illetinden.
ecrinn canım başın sağolsun babanın yeri dolmaz gerçekten.en büyük korkum onları kaybetmek.gerçekten insanın annesinin babasının yeri dolmuyor.
şeker portakalım test yapınca haber ediver.hırsızlık için tekrardan geçmiş olsun.
aryam inşallah sonuçların temiz çıkar.erkekler hep aynı yaa.bizde de mesela bişey ters gidince başlar vıdı vıdı konuşmaya.
nfk maşallah gezmeye tam gaz devam.ehliyet için de şimdiden hayırlı olsun.ehliyetimi aldığım zaman çokk mutlu olmuştum.sanki yeni bir kanat takmışlar gibi.daha rahat oluyosun bi bayan olarak::::::::))
busmai gözün aydın kociş gelmiş ALLAH ayırmasın.erkek çocuklar babaya çok düşkün oluyorlar di mi.ben akşam eve eşim olmadan girince oğlum kapıyı kapattmıyor beni yana itiyor başlıyor bağırmaya baba deell baba dell...allah hiç bi rçocuğu babasız bırakmasın.
pembe maşallah sana haftaya arkadaşım bana gelecek evlendiğimden beri hiç gelmemişti tabi bizm hem evlilik hem de doğum yapma günlerimiz aynıydı.anca rahata erdik.bu yüzden benim için çok önemli ve özel olsun istiyorum.sizden de fikir ve tarif isteyeceğim haberin ola.
colucus canım mutlu olmana çok sevindim.benim oğlum da ayakkabılarımı giyiyormuş ben işteyken annem deyip sarılıyormuş onlara.ayrıca benim kıyafetlerimi de giymeye çok meraklı...:)
elifnaz bol eğlenceli bir gün almasını diliyorum.
pamuk helvam eşin gelmiş gözün aydın canım.
ilbilge canım nasılsınbahar geldi gezzmler başlasın.yeni eleman alınacak işimin rahatlaması duurumu var.ah bi olsa varya evde durmam valla
ufak bi sinir harbi yaşadım ama işlerimi halledip eve döndüm çok şükür..
bastonu almadan gittim, sürekli sağa sola bakınan, elimden tutmak istemeyen, kucağa gelmeyen ayşecikle yol uzadı da uzadııı
neyse ayşeciği yıkadım, yedirdim yatırdım.. çamaşırları yıkanıyor. yapacak o kadar çok işim var ki, aslında ben de kestirmek istiyorum
kolay gelsin canım, benim 8 günden sonra oldu.
hayırlısı olsun ne diyim, senin kaçıncı günün? şüphelenmiyorsun sanırım test yapmadığına göre..
bu ara adamlarda tribal enfeksiyon salgını var şekerim..
fotoyu başka güne bıraktım kafamda.
ancak emniyet müdürlüğünde fotoğraf da istediler. koştur koştur ilk gördüğüm fotoğrafçıya girdim,
ne kıyafetim iyiydi, ne fotoğrafçı mahirdi.. vasat bi vesikalık çektirdim işimiz hallolsun..
iyi yanı, fotoğrafçı ayşecikle fotoğrafımızı çekip hediye etti..
işte o güzell
e sen de yaaaaaap!
senin de cuman mübarek olsun canım.. gösteri de çok güzel geçer, mahmut da eğlensin accık
hadi kolay gelsin şimdiden, hastaneye girince çıkılmıyor..
ben hazirandakinden sonraki sınava girmeyi düşünüyordum, eşim ikna etti haziran için acele ediyorum işte .
kurs fizibilitesini de eşime yaptırdım..
en son birini seçtim işte. kurs ücretleri de dediğin gibi farklı.. sınav harcı giderleri falan hariç 450-900 arası fiyat verdi sorduklarımız.
fırsat olursa derslere gidicem, olmazsa idare edecekler.. 6 saat da direksiyon dersi varmış. gerisi eşimle tamamlarık artıkın
ay iinnşşş. Allah ağzından duysun
bugün de böyle olsun canım, akşama yine berabersiniz inş..
sadece bi kısmını..
hadi bakalım, yavaştan doğum çantası bile hazırlayabilirsin
hem cinsiyet aynı, hem aynı aylarda doğum yapmanın avantajı, bence hiçbirşey almasan bile olur..
aldıkların yeni ve kaliteli şeyler, ikinciye de yeter..
klozete oturtunca bizimki de aynı tepkiyi vermişti.. lazımlık aldım. bunda daha sakin..
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!
hadi gelişmelerden haberdar et bizi.. iyice sor soruştur ama
okurken benim bile aklım gitti. hem hamilesin hem fıtığın var bi de cam duvar silmişsin..
kızııım, kendine gel.. bırak eksik kalsın, canından kıymetli mi yaa? şimdi nasılsın?
temmuz anneleri hala emzirenleriniz vardır benim gibi herhalde, ben kesme arefesindeyim ve stresi bastı. o korktuğum gün geldi çattı! oğlum fazlasıyla düşkün emmeye, gün içinde 2-3 saate bir ister, gece ise hak getire... onu bu kadar mutlu eden bir şeyden ayıracağım, bile bile ağlatacağım düşünceleri içimi kemiriyo.yaşamak zorundayız bu süreci ama nasıl başlayacağım gücü bulamıyorum kendimde. emmeyi kesen anneler siz hangi yöntemleri izlediniz? Anlatın ki oğlum nasıl daha çabuk ikna olur? hangi yol daha etkilidir? biriken sütün azalması nasıl sağlanır kiste dönüşmesi nasıl engellenir? doğru yolu çizebileyim. çeşitli yöntemler var ama siz ne tecrübe ettiniz?
hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!
ben en son 4 gün önce emzirdim, sanırım bizim hikayemiz bitti..
tek pişmanlığım, 2 senelik süreyi sonuna kadar kullanmamak. ben uzun ve meşakkatli olacağını düşünüp
süreci zamana yayarım diye şimdi başladım. ama bir haftada bitti. dün gittiğim meclislerde kadınlar sordu emiyor mu diye
ben de yeni kestim, birkaç gün oldu dedim. beni bi taşlamadıkları kaldı inanır mısınız?bıdı bıdı konuşup durdular.
güzel güzel emen çocuğu memeden sebepsiz yere erkedenden kestin.
ayşeciğe ay yavrum, vah yavrum seni sütten kestiler mi yazık sana muhabbeti yaptılar az daha ağlayacaktım yani..
en sonunda ciddi ciddi tamam şu konuyu kapatın, ben hala hassasım. siz de duyarlı olun beni acıtmayın dedim.
madem sen de üzgünsün tekrar emzirmeye başla, emer nasılsa diyorlar. 2 yaşına 2,5 ay kaldığını bildikleri halde.
ben de bu kanlı canlı bi bebek, öyle bi kestim bi vazgeçtim olmaz. neden çocuğun pskilojisiyle oynayayım.
hem o memeden tatmin olmuşki, korktuğum bu süreç hem beni hem kızımı zorlamadan bitti dedim. millet ne kadar duyarsız yaa?!
nacizane tavsiyem gündüz azaltman olacaktır. gündüz bile bu kadar çok emmek isterken gece ile başlamak çok daha zorlayıcı olabilir:26:
ben bir süredir gündüz ikiye indirmiştim. bi öğle bi de akşam yatırmadan önce emziriyordum. onları da kesince gece kendi kalkmamaya başladı.
hoş iki gündür, kalkıp biraz mızıldıyor ama hamdolsun ikna olup tekrar yatıyor, su verdim bikaç kez.. ama en korktuğum olmadı,
yani gece kalkıp meme diye ağlarsa kıyamet koparırsa ne yaparım diye korkuyordum. inş sen de sıkıntısız ve kolay bi şekilde halledersin.
göğsümde de birkaç kez sızlama ve beze oldu. ıslak havluyla duşla biraz rahatladı.
Değinmeyi unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmasın bu arada :)
Nfk kız ne biçim insanlar var ya?!? Sen hiç moralini bozma. Eğer ayşrcik hazır olmasaydı zaten burnundan gelirdi. Gayet sağlıklı bir bırakma süreci oldu
Okuldakiler krepli tarife bayıldı. Hem sunum hem lezzet hoşlarına gitti ve tarif aldılar. Çok şükür bitti yani :)
Okulda kalıp yazılı okuma işlerimi hallediyordum ki evden tel geldi. Oğlum bu saate kadar uyumadı diye. Toplandım eve geldim apar topar tabi. Neyseki şimdi uyudu :)
Memeden kesme işini haziran sonunda düşünücem. Ve ozamn başlıcam ben. İki yaşa kadar emzirin derken tam iki yaşta bitsin diye bişi yok sonuçta. Bir ay fazla olsa dünyanın sonu gelmezrahat olmalıyız yoksa nasıl ikincileri yapıcaz
Değinmeyi unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmasın bu arada :)
Nfk kız ne biçim insanlar var ya?!? Sen hiç moralini bozma. Eğer ayşrcik hazır olmasaydı zaten burnundan gelirdi. Gayet sağlıklı bir bırakma süreci oldu
Okuldakiler krepli tarife bayıldı. Hem sunum hem lezzet hoşlarına gitti ve tarif aldılar. Çok şükür bitti yani :)
Okulda kalıp yazılı okuma işlerimi hallediyordum ki evden tel geldi. Oğlum bu saate kadar uyumadı diye. Toplandım eve geldim apar topar tabi. Neyseki şimdi uyudu :)
Memeden kesme işini haziran sonunda düşünücem. Ve ozamn başlıcam ben. İki yaşa kadar emzirin derken tam iki yaşta bitsin diye bişi yok sonuçta. Bir ay fazla olsa dünyanın sonu gelmezrahat olmalıyız yoksa nasıl ikincileri yapıcaz
canım yaaa iyi demişsin ne kadar anlayışsızlar gerçekten emzirenin halinden ancak bir emziren anlar
bencede kafana çok takma şurda 2 yaşına zaten çok az kalmıştı hemde dediğin gibi eğer bırakmak istemeseydi hırçınlaşırdı demekki oda doymuş artık
darısı başımıza artık bakalım biz 2 yaşını bulacağız herhalde çünkü geçen gün misafir gelmişti bu hırsızlık olayından geçmiş olsuna eşimin erkek akrabaları melisada yeni uyanmıştı uyanır uyanmaz da bir meme faslımız olur bizim o olamadı diye mızmızlanma ağlama hali kucağımdan inmeme sürekli meme pozisyonuna gelme
neyse kedi var ayy şöyle falan dedik ama unutturamadık beni görünce anne meme nütfen
ahhh ahh bugünlerini çok özleyeceğim onuda biliyorum sanırım meme bende bağımlılık yaptı
anne meme nütfen miii?
ah canlarım benimm, ayşecik de emme öbüür diyo
hakikaten emzirmek bizde de bağımlılık yapıyor.
tam gününü bilmiyorsun, ama adet zamanın geldi ve olmadın. bu akşam lütfen bi test yap. topik meraktan kırılacak kııız
Geçenlerde hayırlı olsuna gittiğimiz bir arkadaşta gördüm. Süslü bir ağaç vardı, şekerler ona asılıydı. Kesemin içinde. Çok hoşuma gitti. Biri de kutuya hazırlatmıştı. Aman sakın buzdolabı süsü olmadın. Gına geldi.bu arada 30.haftaya girmişim bileçok duygulandım.. şükürler olsun
haftaya taşınma ile ilgili işlerimize başlıyoruz.
isimsiz bebeğimize kıyafet falan almadım, keremden kalanları yıkayıp ütüleriz yeni eve taşınınca. hiç giyilmemiş çok şey var.
bir de bebek şekeri hazırlamak lazım.. modellere bakmaya başlasam iyi olacak..
bu sabah kerem "kaka" deyince klozet adaptörüyle klozete oturttum ama ağladı inmek istedi. ben de bıraktım. lazımlık mi alsam acaba??
İleriki sayfaları okumadım. Umarım olumsuz bir şey olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.Kızlarrrrrrr hemen bişi yazıp çıkıcam. Sanırım radyodan samsung s4 kazandım!! Kro şarkılar çalan bi radyoydu ve okula hazırlanırken değiştirmeye fırsat bulamadım. Deken bi soru sordular. Aradım hemen düştü!! Cevabım doğru diye benden adresimi falan aldılar. 219 lira kapıda ödeyeceğim ve telefonum olacak!! Kola kapağından bedava bile çıkmayan bi insanımdır o yüzden şoktayım!! İnşallah katakullili bişi değildir. Görüşürüzzzzzz.
şimdi bizim işyerinde bir arkadaşım var arka arkaya oluyoruz onu sorayım dedim ben bugün yarın olacağım sizde bugün olursunuz dedi kız benden daha iyi biliyor günümü
bende sizden biliyorum dedi siz oluyorsunuz bende ertesi günü oluyorum dedi tatlı krizimiz tutunca çikolata almaya gideriz de
demekki benim daha geçmemiş yani ohhh rahatladım şimdi ama kız benden önce olursa test yapayım bari
Geçenlerde hayırlı olsuna gittiğimiz bir arkadaşta gördüm. Süslü bir ağaç vardı, şekerler ona asılıydı. Kesemin içinde. Çok hoşuma gitti. Biri de kutuya hazırlatmıştı. Aman sakın buzdolabı süsü olmadın. Gına geldi.
İleriki sayfaları okumadım. Umarım olumsuz bir şey olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
Yazdıklarını okudum sonradan. Boşver, dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya değmez.Çılgınsın kız sen :)) yani o kızın senden iyi bilmesine inanamıyorummm
Vazgeçtik almaktan canımcım. Çok işler dönüyomuş :/
şu insanların olur olmaz herşeye burunlarını sokmaları yok mu???????uyuz bi durum.ben çalışınca hüseyin memeyi erken unuttu yavrum 11 aydan sonra emmedi.onun sütten kesilmesinden ziyade insanların lafları beni çokkk üzmüştü.ağlatıyorlardı resmen.vicdan azabından öleyim diye mi yaptılar bilmiyorum ama hakkımı helal etmiyorum.bi anne için de çok zor bir durum zaten Allah Allah insan az destek olur yahu.halen de korkudan 11 emdi diyemiyorum.ki benim içimde hep ukte olarak kalacatır.anne meme deyip bana yapışması.hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!
tek pişmanlığım, 2 senelik süreyi sonuna kadar kullanmamak. ben uzun ve meşakkatli olacağını düşünüp
süreci zamana yayarım diye şimdi başladım. ama bir haftada bitti. dün gittiğim meclislerde kadınlar sordu emiyor mu diye
ben de yeni kestim, birkaç gün oldu dedim. beni bi taşlamadıkları kaldı inanır mısınız?bıdı bıdı konuşup durdular.
ayşeciğe ay yavrum, vah yavrum seni sütten kestiler mi yazık sana muhabbeti yaptılar az daha ağlayacaktım yani..
en sonunda ciddi ciddi tamam şu konuyu kapatın, ben hala hassasım. siz de duyarlı olun beni acıtmayın dedim.
madem sen de üzgünsün tekrar emzirmeye başla, emer nasılsa diyorlar. 2 yaşına 2,5 ay kaldığını bildikleri halde.
ben de bu kanlı canlı bi bebek, öyle bi kestim bi vazgeçtim olmaz. neden çocuğun pskilojisiyle oynayayım.
hem o memeden tatmin olmuşki, korktuğum bu süreç hem beni hem kızımı zorlamadan bitti dedim. millet ne kadar duyarsız yaa?!
nacizane tavsiyem gündüz azaltman olacaktır. gündüz bile bu kadar çok emmek isterken gece ile başlamak çok daha zorlayıcı olabilir:26:
ben bir süredir gündüz ikiye indirmiştim. bi öğle bi de akşam yatırmadan önce emziriyordum. onları da kesince gece kendi kalkmamaya başladı.
hoş iki gündür, kalkıp biraz mızıldıyor ama hamdolsun ikna olup tekrar yatıyor, su verdim bikaç kez.. ama en korktuğum olmadı,
yani gece kalkıp meme diye ağlarsa kıyamet koparırsa ne yaparım diye korkuyordum. inş sen de sıkıntısız ve kolay bi şekilde halledersin.
göğsümde de birkaç kez sızlama ve beze oldu. ıslak havluyla duşla biraz rahatladı.
canım çok geçmiş olsun valla haklılar sana kızmakta yalnız hem temizlik için bayan alıyorsun hemde sen temizliyorsun yani
neyse inşallah bir an evvel iyileşirsin canım :26:
aynen yaa tribal enfeksiyon bizimkinede bulaştı
ayyy ne kadar inceymiş fotoğrafçı amannn çokda özenme resme yaa sonuçta ehliyet benim çantamın içinde duruyor polis sormadıkça çıkarmıyorum
regl günüm tam olarak tutmuyorum canım uzun zamandır ama olmam lazımdı gibime geliyor bakalım test yapmayada elim varmıyor yaa pozitif çıkarsa diye kendim geciktiriyorum yani :18:
bende halen emzirenlerdenim:26:
ii etmişin canım ya benim enişteme çocuk odası takımı çıkmıştı çarkıfelekten.aldığına alacağına bin pişman etmişlerdi.mobilyaları görseydiniz o kadar dandikti ki anlatamam yani..ay benim canım söyleyene bak.sen de kendini çok yoruyorsun.ben ayda yılda bir yormuşum çok mu.senin yanında yağtığımı demeye utanırım kııızzÖncelikle nette okuduklarımdan sonra gelen teli geri yollamaya karar verdim. Çin malı telefonları veriyorlarmış. Değişik bir heyecan oldu işte sabahtan bitti
Pamuk helvacım sonuçtan haberdar et
Baharcım sen deli misin?!?!?! Sen kendi kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez diyim valla :/
Busmai ben de babasını isteyen bi çocuk istiyorummmmm
Nfkcım fırtına gibi dalmışın ehliyet işine maşallah :) sonu da güzel gelsin inşallah.
ben de düşünmeye başladım şimdiden.hüseyinde bisiklette şekerdi hediyemiz.bakalım bunda ne yapacam.çok güzel şeyler var aslında.bi arkadaşım notluk yapmıştı o da çok hoş olmuştu.Geçenlerde hayırlı olsuna gittiğimiz bir arkadaşta gördüm. Süslü bir ağaç vardı, şekerler ona asılıydı. Kesemin içinde. Çok hoşuma gitti. Biri de kutuya hazırlatmıştı. Aman sakın buzdolabı süsü olmadın. Gına geldi.
İleriki sayfaları okumadım. Umarım olumsuz bir şey olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
aa evet canım ya ağaçtan ben de bugün nette gördüm gerçekten güzel görünüyor,sağol fikir için. keremde lavanta keseleri hazırlamıştık şimdi de çok farklı birşey olmasın istiyorum. çikolata keseleri olabilir.Geçenlerde hayırlı olsuna gittiğimiz bir arkadaşta gördüm. Süslü bir ağaç vardı, şekerler ona asılıydı. Kesemin içinde. Çok hoşuma gitti. Biri de kutuya hazırlatmıştı. Aman sakın buzdolabı süsü olmadın. Gına geldi.
kıza göre gününü hesaplıyor ilahişimdi bizim işyerinde bir arkadaşım var arka arkaya oluyoruz onu sorayım dedim ben bugün yarın olacağım sizde bugün olursunuz dedi kız benden daha iyi biliyor günümü
bende sizden biliyorum dedi siz oluyorsunuz bende ertesi günü oluyorum dedi tatlı krizimiz tutunca çikolata almaya gideriz de
demekki benim daha geçmemiş yani ohhh rahatladım şimdi ama kız benden önce olursa test yapayım bari
ohh beee krep beğenildi demek:)Öncelikle nette okuduklarımdan sonra gelen teli geri yollamaya karar verdim. Çin malı telefonları veriyorlarmış. Değişik bir heyecan oldu işte sabahtan bitti
Pamuk helvacım sonuçtan haberdar et
Baharcım sen deli misin?!?!?! Sen kendi kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez diyim valla :/
Busmai ben de babasını isteyen bi çocuk istiyorummmmm
Nfkcım fırtına gibi dalmışın ehliyet işine maşallah :) sonu da güzel gelsin inşallah.
sağol tatlımmprofil resmi çok güzelmiş
ohh rutine dönmüşsünüz babanızda gelmiş gözünüzaydın rabbim ayırmasın
ayyy ne çabuk geçti tabi bize kolay erkek olması senin için ekstra bir telaş olmasını engelledi bak her işte bir hayır vardır hem taşınma hemde kız çocuğuna ayrı alışveriş çok yorulacaktın gerek kalmadı
annaaaaa ne güzel inşallah birşey çıkmaz altından valla bugün şanslı günündesin
ben sana ne diyorum millet beni deli etti. sürekli kereme kuma geliyor, pabucu dama atılacak..diye diye içimi şişirdiler.hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!
nfk canım şimdi daha iyiyim canım sağol.zaten artık iki kişi birden çağıracam.ameliyat olmam lazımmış ama ben olmak istemiyorum.çevremde olanlar pek fayda görmemiş.ileryen süreçlerde gündelikçi alırım ne yapim sağlığım daha önemli değil yaa.bikaç güne tamamen geçer inşallah.ama bişey söyliyeyim mi evim çok temiz oldu ohh missss..
Busmaicim adaptör de olsa korkuyolar. Efe okadar seviyodu klozete (kapağı kapalıyken) çıkmayı; bigün adaptöre oturttum nasıl ineceğini bilemedi..! Lazımlığı tercih ediyolar sanırım
Biz doğum gününde nazar boncuklu kutuya draje koymuştuk. Öyle birşey yapabilirsin
Yazdıklarını okudum sonradan. Boşver, dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya değmez.
şu insanların olur olmaz herşeye burunlarını sokmaları yok mu???????uyuz bi durum.ben çalışınca hüseyin memeyi erken unuttu yavrum 11 aydan sonra emmedi.onun sütten kesilmesinden ziyade insanların lafları beni çokkk üzmüştü.ağlatıyorlardı resmen.vicdan azabından öleyim diye mi yaptılar bilmiyorum ama hakkımı helal etmiyorum.bi anne için de çok zor bir durum zaten Allah Allah insan az destek olur yahu.halen de korkudan 11 emdi diyemiyorum.ki benim içimde hep ukte olarak kalacatır.anne meme deyip bana yapışması..aman takma cancağzım sıkma o güzel canını.hem 2.5 önce sonra çok da mühim değil bence de....
çok sağol canım benim.haklısın şirketten bile gönderince ev büyük yetiştiremiyoruz diyorlar.paranla rezil oluyosun dedikleri durum bu olsa gerek...yok böyle bişey
ii etmişin canım ya benim enişteme çocuk odası takımı çıkmıştı çarkıfelekten.aldığına alacağına bin pişman etmişlerdi.mobilyaları görseydiniz o kadar dandikti ki anlatamam yani..ay benim canım söyleyene bak.sen de kendini çok yoruyorsun.ben ayda yılda bir yormuşum çok mu.senin yanında yağtığımı demeye utanırım kııızz
ben de düşünmeye başladım şimdiden.hüseyinde bisiklette şekerdi hediyemiz.bakalım bunda ne yapacam.çok güzel şeyler var aslında.bi arkadaşım notluk yapmıştı o da çok hoş olmuştu.
aa evet canım ya ağaçtan ben de bugün nette gördüm gerçekten güzel görünüyor,sağol fikir için. keremde lavanta keseleri hazırlamıştık şimdi de çok farklı birşey olmasın istiyorum. çikolata keseleri olabilir.
kıza göre gününü hesaplıyor ilahi
ohh beee krep beğenildi demek:)
babasına düşkündür seninki de canım hiç iplemiyor mu babasını? az daha büyüsün mecbur onla takılır toptu maçtı derken:)
sağol tatlımm
evet çok şükür, gerçi kız olsa da mavilerle idare etmeyi düşünüyordum
ben sana ne diyorum millet beni deli etti. sürekli kereme kuma geliyor, pabucu dama atılacak..diye diye içimi şişirdiler.
bildiğinden şaşma bacım. ağlatmadan kesmişsin işte ne güzel, var mı ötesi
hey Allahım duvarları silmiş..
bi an başımı kaldırıp duvarlarıma baktım:)
lazımlığa alışınca da klozete nasıl geçeceğiz yaaa
heralde ben de bebek şeklinde çikolatalar var onlardan alıp kağıda veya kutuya koyarım diye düşünüyorum.
yazısını etiketini nasıl yaparız bi fikrim yok. nasıl içim geçmiş anlatamam:)
bu arada sen deyince ben de içimden çakma samsung olmasın diye geçirmiştim neyse iyi olmuş vazgeçtiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?