Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hay Allahım, Ya Rabbim yaaaa!!

ben en son 4 gün önce emzirdim, sanırım bizim hikayemiz bitti..
tek pişmanlığım, 2 senelik süreyi sonuna kadar kullanmamak. ben uzun ve meşakkatli olacağını düşünüp
süreci zamana yayarım diye şimdi başladım. ama bir haftada bitti. dün gittiğim meclislerde kadınlar sordu emiyor mu diye
ben de yeni kestim, birkaç gün oldu dedim. beni bi taşlamadıkları kaldı inanır mısınız? bıdı bıdı konuşup durdular.
güzel güzel emen çocuğu memeden sebepsiz yere erkedenden kestin.
ayşeciğe ay yavrum, vah yavrum seni sütten kestiler mi yazık sana muhabbeti yaptılar az daha ağlayacaktım yani..
en sonunda ciddi ciddi tamam şu konuyu kapatın, ben hala hassasım. siz de duyarlı olun beni acıtmayın dedim.
madem sen de üzgünsün tekrar emzirmeye başla, emer nasılsa diyorlar. 2 yaşına 2,5 ay kaldığını bildikleri halde.
ben de bu kanlı canlı bi bebek, öyle bi kestim bi vazgeçtim olmaz. neden çocuğun pskilojisiyle oynayayım.
hem o memeden tatmin olmuşki, korktuğum bu süreç hem beni hem kızımı zorlamadan bitti dedim. millet ne kadar duyarsız yaa?!

nacizane tavsiyem gündüz azaltman olacaktır. gündüz bile bu kadar çok emmek isterken gece ile başlamak çok daha zorlayıcı olabilir:26:
ben bir süredir gündüz ikiye indirmiştim. bi öğle bi de akşam yatırmadan önce emziriyordum. onları da kesince gece kendi kalkmamaya başladı.
hoş iki gündür, kalkıp biraz mızıldıyor ama hamdolsun ikna olup tekrar yatıyor, su verdim bikaç kez.. ama en korktuğum olmadı,
yani gece kalkıp meme diye ağlarsa kıyamet koparırsa ne yaparım diye korkuyordum. inş sen de sıkıntısız ve kolay bi şekilde halledersin.

göğsümde de birkaç kez sızlama ve beze oldu. ıslak havluyla duşla biraz rahatladı.

Son düzenleme:

inşallah güzel geçmiştir gösteri canım

benmi kaçırdım geçmişden nöroloji ne içindi:26:

Günaydın. Şekerportakalı, bence hemen test yap bize de haber ver.

tamam canım

Herkese günaydınnn....

bugün kayseriden direk okula geldik, arya kayseride babannede. Bakalım nasıl olcak? Öğle paydosunda göremeyeceğim kuzumu Çıkışta tekrar kayseriye gideceğiz.

ahh kayseri ahh eee sizin ev sahibi ne yaptı sattımı evi siz en iyisi kayseriye taşının bari

profil resmi çok güzelmiş
ohh rutine dönmüşsünüz babanızda gelmiş gözünüzaydın rabbim ayırmasın

ayyy ne çabuk geçti tabi bize kolay erkek olması senin için ekstra bir telaş olmasını engelledi bak her işte bir hayır vardır hem taşınma hemde kız çocuğuna ayrı alışveriş çok yorulacaktın gerek kalmadı

annaaaaa ne güzel inşallah birşey çıkmaz altından valla bugün şanslı günündesin

canım çok geçmiş olsun valla haklılar sana kızmakta yalnız hem temizlik için bayan alıyorsun hemde sen temizliyorsun yani
neyse inşallah bir an evvel iyileşirsin canım :26:

aynen yaa tribal enfeksiyon bizimkinede bulaştı

ayyy ne kadar inceymiş fotoğrafçı amannn çokda özenme resme yaa sonuçta ehliyet benim çantamın içinde duruyor polis sormadıkça çıkarmıyorum
regl günüm tam olarak tutmuyorum canım uzun zamandır ama olmam lazımdı gibime geliyor bakalım test yapmayada elim varmıyor yaa pozitif çıkarsa diye kendim geciktiriyorum yani :18:

bende halen emzirenlerdenim:26:

Öncelikle nette okuduklarımdan sonra gelen teli geri yollamaya karar verdim. Çin malı telefonları veriyorlarmış. Değişik bir heyecan oldu işte sabahtan bitti

Pamuk helvacım sonuçtan haberdar et

Baharcım sen deli misin?!?!?! Sen kendi kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez diyim valla :/

Busmai ben de babasını isteyen bi çocuk istiyorummmmm

Nfkcım fırtına gibi dalmışın ehliyet işine maşallah :) sonu da güzel gelsin inşallah.

Değinmeyi unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmasın bu arada :)

Nfk kız ne biçim insanlar var ya?!? Sen hiç moralini bozma. Eğer ayşrcik hazır olmasaydı zaten burnundan gelirdi. Gayet sağlıklı bir bırakma süreci oldu

Okuldakiler krepli tarife bayıldı. Hem sunum hem lezzet hoşlarına gitti ve tarif aldılar. Çok şükür bitti yani :)

Okulda kalıp yazılı okuma işlerimi hallediyordum ki evden tel geldi. Oğlum bu saate kadar uyumadı diye. Toplandım eve geldim apar topar tabi. Neyseki şimdi uyudu :)

Memeden kesme işini haziran sonunda düşünücem. Ve ozamn başlıcam ben. İki yaşa kadar emzirin derken tam iki yaşta bitsin diye bişi yok sonuçta. Bir ay fazla olsa dünyanın sonu gelmez rahat olmalıyız yoksa nasıl ikincileri yapıcaz

canım yaaa iyi demişsin ne kadar anlayışsızlar gerçekten emzirenin halinden ancak bir emziren anlar
bencede kafana çok takma şurda 2 yaşına zaten çok az kalmıştı hemde dediğin gibi eğer bırakmak istemeseydi hırçınlaşırdı demekki oda doymuş artık
darısı başımıza artık bakalım biz 2 yaşını bulacağız herhalde çünkü geçen gün misafir gelmişti bu hırsızlık olayından geçmiş olsuna eşimin erkek akrabaları melisada yeni uyanmıştı uyanır uyanmaz da bir meme faslımız olur bizim o olamadı diye mızmızlanma ağlama hali kucağımdan inmeme sürekli meme pozisyonuna gelme
neyse kedi var ayy şöyle falan dedik ama unutturamadık beni görünce anne meme nütfen
ahhh ahh bugünlerini çok özleyeceğim onuda biliyorum sanırım meme bende bağımlılık yaptı

yani tam 2 yaşını doldurunca kesin kesilsin diye birşey yok 1 aydan birşey olmaz
bende yıllık iznime getirmeyi planlıyorum bakalım

krepli tatlının leziz olduğunu tahmin etmiştiiiiim afiyet olsun..

tabi iki yaştan sonra da kesebilirsin, benim en küçük kardeşimi annem 2,5 yaşı geçerken bıraktırmıştı..

anne meme nütfen miii?
ah canlarım benimm, ayşecik de emme öbüür diyo
hakikaten emzirmek bizde de bağımlılık yapıyor.
tam gününü bilmiyorsun, ama adet zamanın geldi ve olmadın. bu akşam lütfen bi test yap. topik meraktan kırılacak kııız

şimdi bizim işyerinde bir arkadaşım var arka arkaya oluyoruz onu sorayım dedim ben bugün yarın olacağım sizde bugün olursunuz dedi kız benden daha iyi biliyor günümü
bende sizden biliyorum dedi siz oluyorsunuz bende ertesi günü oluyorum dedi tatlı krizimiz tutunca çikolata almaya gideriz de
demekki benim daha geçmemiş yani ohhh rahatladım şimdi ama kız benden önce olursa test yapayım bari

Geçenlerde hayırlı olsuna gittiğimiz bir arkadaşta gördüm. Süslü bir ağaç vardı, şekerler ona asılıydı. Kesemin içinde. Çok hoşuma gitti. Biri de kutuya hazırlatmıştı. Aman sakın buzdolabı süsü olmadın. Gına geldi.

İleriki sayfaları okumadım. Umarım olumsuz bir şey olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Çılgınsın kız sen :)) yani o kızın senden iyi bilmesine inanamıyorummm

Vazgeçtik almaktan canımcım. Çok işler dönüyomuş :/

Busmaicim adaptör de olsa korkuyolar. Efe okadar seviyodu klozete (kapağı kapalıyken) çıkmayı; bigün adaptöre oturttum nasıl ineceğini bilemedi..! Lazımlığı tercih ediyolar sanırım

Biz doğum gününde nazar boncuklu kutuya draje koymuştuk. Öyle birşey yapabilirsin

şu insanların olur olmaz herşeye burunlarını sokmaları yok mu???????uyuz bi durum.ben çalışınca hüseyin memeyi erken unuttu yavrum 11 aydan sonra emmedi.onun sütten kesilmesinden ziyade insanların lafları beni çokkk üzmüştü.ağlatıyorlardı resmen.vicdan azabından öleyim diye mi yaptılar bilmiyorum ama hakkımı helal etmiyorum.bi anne için de çok zor bir durum zaten Allah Allah insan az destek olur yahu.halen de korkudan 11 emdi diyemiyorum.ki benim içimde hep ukte olarak kalacatır.anne meme deyip bana yapışması..aman takma cancağzım sıkma o güzel canını.hem 2.5 önce sonra çok da mühim değil bence de....

çok sağol canım benim.haklısın şirketten bile gönderince ev büyük yetiştiremiyoruz diyorlar.paranla rezil oluyosun dedikleri durum bu olsa gerek... yok böyle bişey
ii etmişin canım ya benim enişteme çocuk odası takımı çıkmıştı çarkıfelekten.aldığına alacağına bin pişman etmişlerdi.mobilyaları görseydiniz o kadar dandikti ki anlatamam yani..ay benim canım söyleyene bak.sen de kendini çok yoruyorsun.ben ayda yılda bir yormuşum çok mu.senin yanında yağtığımı demeye utanırım kııızz
ben de düşünmeye başladım şimdiden.hüseyinde bisiklette şekerdi hediyemiz.bakalım bunda ne yapacam.çok güzel şeyler var aslında.bi arkadaşım notluk yapmıştı o da çok hoş olmuştu.

aa evet canım ya ağaçtan ben de bugün nette gördüm gerçekten güzel görünüyor,sağol fikir için. keremde lavanta keseleri hazırlamıştık şimdi de çok farklı birşey olmasın istiyorum. çikolata keseleri olabilir.
kıza göre gününü hesaplıyor ilahi
ohh beee krep beğenildi demek:)
babasına düşkündür seninki de canım hiç iplemiyor mu babasını? az daha büyüsün mecbur onla takılır toptu maçtı derken:)
sağol tatlımm
evet çok şükür, gerçi kız olsa da mavilerle idare etmeyi düşünüyordum
ben sana ne diyorum millet beni deli etti. sürekli kereme kuma geliyor, pabucu dama atılacak..diye diye içimi şişirdiler.
bildiğinden şaşma bacım. ağlatmadan kesmişsin işte ne güzel, var mı ötesi

hey Allahım duvarları silmiş..
bi an başımı kaldırıp duvarlarıma baktım:)

kızlar çıkmam lazım hepinizi tektek öpüyorum.Aeo cümleten.yarına görüşürz.çok işim var patrona gitmem lazım.çak da severim ya kendisini:))))))

lazımlığa alışınca da klozete nasıl geçeceğiz yaaa

heralde ben de bebek şeklinde çikolatalar var onlardan alıp kağıda veya kutuya koyarım diye düşünüyorum.
yazısını etiketini nasıl yaparız bi fikrim yok. nasıl içim geçmiş anlatamam:)

bu arada sen deyince ben de içimden çakma samsung olmasın diye geçirmiştim neyse iyi olmuş vazgeçtiğin

Yazdıklarını okudum sonradan. Boşver, dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya değmez.

Aynennnn.

Kızımmmmm ben hamile olsam var yaaaa kılımı kılırdatmam :)

Kerem gibi bir düşkünlüğü yok valla. Yani akşam zaten 9 gibi eşim geliyo, 10 gibi Efe uyuyo. Paylaşımları çok olmuyo. Zaten eşim de çok sevgi pıtırcığı bi tip olmayınca...

Kızımmmmmm kocaman olup da hala lazımlığa yapan mı var?? Boşver nerde rahat ediyosa orda yapsın :) sorunları adım adım halledeceksin bebeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…