Busmai, bu sıralar ben bile bunalımdayımmmmm.seninki normal yani. Bu ayki bütün haklarıma hediye aldım, alışveriş yapıp rahatlayamıyorum da.evet aynen öyle
evet canım haklısın silkindim kendime geldim:)
şimdi oğluş uyudu ben de salondaki bazı dolapları döktüm, vitrindeki bazı şeyleri gazeteye sardım iyi geldi kafam dağıldı yoksa o kadar iş varken boş boş durmaktan tırlatmak üzereyim
aman ben de bilmiyorum biri tansiyonunu ölçüyo biri yemeğini hazırlıyo eşim de doktora taşıyıp duruyo neyse işte el elin eşeğini türkü söyleyerek arar demişler ben yavaş yavaş kendi başımın çaresine bakayım kendi işimi kendim göreyim.. böyle daha mutluyum, huyum kurusun.
mutfaktaki yüksek dolaplarla başa çıkamam ama, onlar görümcelerin ellerinden öper
Somadakilerin de yakınlarının da Allah yardımcısı olsunbu kaçıncı yaa
gunaydin kizlar.. Cok uzgunum..
İki yuz kusur eve gunes hic dogmadi bu sabah..
Ogullar, babalar, esler gitti de analari, cocuklari, hanimlari yetim kaldi.
Bu ne buyuk bi aci, ne buyuk bi imtihan..
Rabbim sabr-i cemil ihsan etsin.. Basimiz sagolsun.
Rabbim şifalar versin , insallah şüphelendikleri çıkmaz , sağlıkla evine döner babacığın,herkese günaydın rabbim umutlu bekleyişde olanların umutlarını boşa çıkarmasın
vefat edenlerinde ailelilerine sabır versin çok zor bir durum:26:
dün babamın testlerini başka bri doktora gönderdim hemen yatış yapılması lazım dedi nasıl
göndermişler bu hastayı dedi ben tabi bir panik
hemen izin aldım işten eve gittim babamları aldım haydarpaşa numuneye gittik testleri yenilediler
ve aşırı derecede kansızlık var ama bir yerden kan çıkışı olması lazım bu kadar kansızlığa dediler
kan çıkışı yok bağırsak ve mide kanserinden süpheleniyor babama yatış verdiler babam inat etti
yatmıycam evde ölücem diye2 saat diller döktük yok olmadı en son gittik doktora bayıltın dedik yani
yatmıyor yapamam kan yok vücudunda riskli dedi neyse artık iyice halsiz kaldı bir şekilde
yatırdık gece biz geldikten sonra 3 ünite kan vermişler gene testler yapılacak çok üzülüyorum
bu haline çünkü resmen ağlayıp yalvardı bize beni eve götürün diye ama bizde onun iyiliği için uğraşıyoruz
doktorları itti falan eve gitmek istedi ki babam bize bu zamana kadar bırakın vurmayı yüksek sesle bağırmamıştır
bile hastalığın verdiği etkiyle agresif olabileceğini söyledi doktor
gene hastane günleri geldi rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
inşallah tedavi olabileceği bir hastalık olurda sağ salim hastaneden çıkarız:26:
Rabbim şifalar versin , insallah şüphelendikleri çıkmaz , sağlıkla evine döner babacığın,
Hastane bir müddet sonra bıktırıyor, benim eniştem de bayağı uzun süre yAtıp kaçmıştı evine );
insallah evine döner amcamız sağlıkla Allah yardımcınız olsun
canım babana çok geçmiş olsun inşallah korkulan şey değildir ve hastaneden çıkmaya kalkmaz yinebusmai canım seni çok iyi anlıyorum çünkü melisaya ben hamile iken benimde kp dim hasta idi hatırlarsan bende çok problemler yaşamıştım
sadece eşim koşturuyordu ben hamileyim zaten stres yapıyorum benimle neden ilgilenmiyor diye sıkıntı yaşıyordum ama geldi geçti o günler şükür
ama şimdi benim babam da rahatsızlanınca bende onunla ilgilenmeye başlayınca eşimi daha iyi anladım o zamanlar hamileliğin verdiği hormonlar nedeniyle çok bencillik yapmışım allah kp nide acil şifalar versin canım eşim geceleri kp yanında kalıyordu hastanede ben hamileyim evde yalnız kalıyordum geceleri hep ağlardım telefonda trip atardım o da seni çok iyi anlıyorum ama babam hasta onunda yanında olmam lazım diye beni telkin ederdi
inşallah sizinde bu günlerin geçecek canım :26:
ayy ben de bugün alışveriş yapacağım rahatlarım inşallah :) alacağım da ne :"müzikli lazımlık" :)Busmai, bu sıralar ben bile bunalımdayımmmmm.seninki normal yani. Bu ayki bütün haklarıma hediye aldım, alışveriş yapıp rahatlayamıyorum da.
Canım bizde böbrek kanalında büyüme tespit edildi doğuma 2-3 hafta kala. 1 yaşına doğru geçer dedi doktorumuz. 2 yaşına geliyoruz yeni toparlıyo. Sürekli ultrasona girdi (iki haftada bir sonra her ay sonra iki üç ayda bir). Böbrek sintigrafisi de çektirdik. Şimdilik durum kötü görünmüyor bakalım inşallah. Siz de sürekli kontrol ettireceksiniz. Gerekirse voiding yapılacak. Hep şöyle dedim kendime; sana da tavsiyem o "eskiden bu imkanlar yokken insanlar bu sebeplerden böbrek hastası olup böbrek kaybediyormuş. İlerde böyle birşey olacağına şimdi birşeylere katlanıp çözüm bulmak daha iyi". Allah şifa versin canım ve sağlıkla kucağına aldırsın bebişi :)
Veeee busmaiii sahalardaaaaaferin kız sana. Biz senin iş bitirici haline alışkınız biliyosun
Babanıza geçmiş olsun canım :/ hepiniz turp gibi olun inşallah :)
Çaylı pamuğu bolca bekletmeye çalışıp içine de kaçmasını sağlamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım :/ bugün olmazsa damlaya başlıcam ama onu damlatmak da çoook eğlenceli olacak gibi
Çantalarını güle güle kullan canım :)
Amin canım aminnnn :/
Canım bizde böbrek kanalında büyüme tespit edildi doğuma 2-3 hafta kala. 1 yaşına doğru geçer dedi doktorumuz. 2 yaşına geliyoruz yeni toparlıyo. Sürekli ultrasona girdi (iki haftada bir sonra her ay sonra iki üç ayda bir). Böbrek sintigrafisi de çektirdik. Şimdilik durum kötü görünmüyor bakalım inşallah. Siz de sürekli kontrol ettireceksiniz. Gerekirse voiding yapılacak. Hep şöyle dedim kendime; sana da tavsiyem o "eskiden bu imkanlar yokken insanlar bu sebeplerden böbrek hastası olup böbrek kaybediyormuş. İlerde böyle birşey olacağına şimdi birşeylere katlanıp çözüm bulmak daha iyi". Allah şifa versin canım ve sağlıkla kucağına aldırsın bebişi :)
çok geçmiş olsun..senin kız mı ,oğlan mı?
daha çok erkeklerde görünüyormuş galiba?
çok sağol canım cevabın için
siz de kaç santim büyüme vardı????
bi de nette down sendromu belirtisi diyordu bu böbrek rahatsızlıkları ?
sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.herkese günaydın rabbim umutlu bekleyişde olanların umutlarını boşa çıkarmasın
dün babamın testlerini başka bri doktora gönderdim hemen yatış yapılması lazım dedi nasıl
hemen izin aldım işten eve gittim babamları aldım haydarpaşa numuneye gittik testleri yenilediler
ve aşırı derecede kansızlık var ama bir yerden kan çıkışı olması lazım bu kadar kansızlığa dediler
kan çıkışı yok bağırsak ve mide kanserinden süpheleniyor babama yatış verdiler babam inat etti
yatmıycam evde ölücem diye2 saat diller döktük yok olmadı en son gittik doktora bayıltın dedik yani
yatmıyor yapamam kan yok vücudunda riskli dedi neyse artık iyice halsiz kaldı bir şekilde
yatırdık gece biz geldikten sonra 3 ünite kan vermişler gene testler yapılacak çok üzülüyorum
bu haline çünkü resmen ağlayıp yalvardı bize beni eve götürün diye ama bizde onun iyiliği için uğraşıyoruz
doktorları itti falan eve gitmek istedi ki babam bize bu zamana kadar bırakın vurmayı yüksek sesle bağırmamıştır
inşallah tedavi olabileceği bir hastalık olurda sağ salim hastaneden çıkarız:26:
http://www.penkid.com/Selamlar kızlar , dün anneler günü programı vardı kızımın okulunda , akşam da Ananeye gittik orada kaldık..
Busmai , Allah kolaylık versin cnm , yavaş yavaş halledersin insallah , sıkma canını
Ecrin , kuzunla iyileşmenize sevindim babanıza da çok geçmiş olsun.
Ilbilge hayırlı yolculuklar şimdiden ..
Pembiş Allah kolaylık versin , gece uykusuzluk çok zor oluyor ertesi gün hayalet gibi dolaşıyor insan ); emzirme bitince uyanmadan deliksiz uyuyacaklar insallah
Şekerportakalım , babacığına Allah şifalar versin , kolay toparlar insallah
Eagle korkuluklar takılmış , ben de birer Kanada düşünüyorum 6. Kattayız çünkü ); kızım cam pencere karıştırmazdı ama erkek çocuk farklı oluyormuş şimdiden pencerenin kolunu açabilme derdinde kendince...
Biz de iki yaş sendromundayız sanırım ,
Dün ananeye bırakmak için yolda yürüyorduk, durdu ağlıyor , kucağıma alayım diyorum ıııh diyo ağlıyo , eline evden ufak bi çanta almış onu taşımaya çalışıyo, zorlanıyor, onu bana ver diyorum yine ağlıyo, yoruldu diye kucağıma almaya yeltenince ayaklarıyla üzerime vuruyor bi de yaramazsonuç , gösteriden 1 saat evvel evden çıkmamıza rağmen 10 dk kala yetişebildim..
Yolda yürütemediğim çocuk, apartmanda ananeyi görünce gülücükler saçmaya başladı , inadı nazı anneye bunların (;
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Allah sabır versin, çok zor. 5-10 ölüm haberi vardı akşam, sabah bir kalktım 201 olmuş.gunaydin kizlar.. Cok uzgunum..
Canım benim, babana çok üzüldüm. Umarım tez zamanda toparlar.herkese günaydın rabbim umutlu bekleyişde olanların umutlarını boşa çıkarmasın
Meraba kızlar, okuyorum da yazamıyorum bu ara.
şeker portakalım babana çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
efeciğin gözleri nasıl oldu pembişim?
busmai, hiiiç strese girme. Nasılsa o işlerin hepsi hallolacak, hızlı veya yavaş. Sen kendini dikkat et yeter.
seker portakalim, babacigina cook gecmis olsun.. Saniyorum suyuna gitmek lazim. Hastanedeki her saat onun sagligi icin kardir.. Benim dedem cok yasliydi, genelde halim selim bi yapida olmasina ragmen dr lafini duyunca cildiriyordu. Herkese bagiriyor, hatta kufrediyordu. Babanin aksine o olumden cok korkuyor ve hastanede olecegini sandigi icin gitmek istemiyordu.. Siz yine sabredin, dilleyin. İns bir iki gune kadar toparlar. Rabbim, acil sifalar versun tum hastalara...
günaydın kızlar kötü haberlerle başladık Allah mekanlarını cennet etsin işçilerin.. alın teri için,helal kazanç için ölümü göze alanlara Allah mükafatını verecektir..
pamukhelva ecrin sağolun desteğiniz için önce sağlık değil mi..
canım babana çok geçmiş olsun inşallah korkulan şey değildir ve hastaneden çıkmaya kalkmaz yine
tamamiyle yazdığın duyguları yaşıyorum ,evvelki gün babasına kalmaya gitti ben gitmedim annemde kaldım.
hem keremle uğraşıyorum hem de hamilelik ;son aya dair tüm umutlarımı eşime bağlamıştım o da ortada yok..
haklısın ben de babam söz konusu olsa yerimde duramazdım..
şimdi gitmesine engel olurum sonra babasına birşey olur ;ömür boyu vicdan azabı duyarım diye ses çıkarmamaya çalışıyorum... ama dün akşam baya bi tavır yaptım eve geldiğinde saat 9 a geliyordu.
dediğin gibi sabretmem lazım; Allaha şükür sağlığım iyi,kimseye birşey olmasın da ben tek başıma işlerimi halledeyim.
Dün gece birkaç dolabı boşaltıp gazetelere poşetlere sardım içim ferahladı. her gece biraz yapsam atlatırım bu işi.
ayy ben de bugün alışveriş yapacağım rahatlarım inşallah :) alacağım da ne :"müzikli lazımlık" :)
taşınacağım diye birşey almak istemiyorum bir de bu işin taşıması var. öyle bi arada kaldım ki yani fesüphanallahhhh
haklısın canikom yaa en fazla erken doğum yaparım di mi, zaten 33 haftalık olcaz nerdeyse
sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.
Canım benim, babana çok üzüldüm. Umarım tez zamanda toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?