Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmai, bu sıralar ben bile bunalımdayımmmmm.seninki normal yani. Bu ayki bütün haklarıma hediye aldım, alışveriş yapıp rahatlayamıyorum da.

gunaydin kizlar.. Cok uzgunum..

İki yuz kusur eve gunes hic dogmadi bu sabah..
Ogullar, babalar, esler gitti de analari, cocuklari, hanimlari yetim kaldi.
Bu ne buyuk bi aci, ne buyuk bi imtihan..
Rabbim sabr-i cemil ihsan etsin.. Basimiz sagolsun.

Son düzenleme:

(((( Allah sabır versin.

Selamlar kızlar , dün anneler günü programı vardı kızımın okulunda , akşam da Ananeye gittik orada kaldık..

Busmai , Allah kolaylık versin cnm , yavaş yavaş halledersin insallah , sıkma canını

Ecrin , kuzunla iyileşmenize sevindim babanıza da çok geçmiş olsun.

Ilbilge hayırlı yolculuklar şimdiden ..

Pembiş Allah kolaylık versin , gece uykusuzluk çok zor oluyor ertesi gün hayalet gibi dolaşıyor insan ); emzirme bitince uyanmadan deliksiz uyuyacaklar insallah

Şekerportakalım , babacığına Allah şifalar versin , kolay toparlar insallah

Eagle korkuluklar takılmış , ben de birer Kanada düşünüyorum 6. Kattayız çünkü ); kızım cam pencere karıştırmazdı ama erkek çocuk farklı oluyormuş şimdiden pencerenin kolunu açabilme derdinde kendince...

Biz de iki yaş sendromundayız sanırım ,
Dün ananeye bırakmak için yolda yürüyorduk, durdu ağlıyor , kucağıma alayım diyorum ıııh diyo ağlıyo , eline evden ufak bi çanta almış onu taşımaya çalışıyo, zorlanıyor, onu bana ver diyorum yine ağlıyo, yoruldu diye kucağıma almaya yeltenince ayaklarıyla üzerime vuruyor bi de yaramaz sonuç , gösteriden 1 saat evvel evden çıkmamıza rağmen 10 dk kala yetişebildim..
Yolda yürütemediğim çocuk, apartmanda ananeyi görünce gülücükler saçmaya başladı , inadı nazı anneye bunların (;

Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Âmin Rabbim sabırların en büyüğünü versin
Bu son olsun insallah );

herkese günaydın rabbim umutlu bekleyişde olanların umutlarını boşa çıkarmasın
vefat edenlerinde ailelilerine sabır versin çok zor bir durum:26:

dün babamın testlerini başka bri doktora gönderdim hemen yatış yapılması lazım dedi nasıl
göndermişler bu hastayı dedi ben tabi bir panik
hemen izin aldım işten eve gittim babamları aldım haydarpaşa numuneye gittik testleri yenilediler
ve aşırı derecede kansızlık var ama bir yerden kan çıkışı olması lazım bu kadar kansızlığa dediler
kan çıkışı yok bağırsak ve mide kanserinden süpheleniyor babama yatış verdiler babam inat etti
yatmıycam evde ölücem diye 2 saat diller döktük yok olmadı en son gittik doktora bayıltın dedik yani
yatmıyor yapamam kan yok vücudunda riskli dedi neyse artık iyice halsiz kaldı bir şekilde
yatırdık gece biz geldikten sonra 3 ünite kan vermişler gene testler yapılacak çok üzülüyorum
bu haline çünkü resmen ağlayıp yalvardı bize beni eve götürün diye ama bizde onun iyiliği için uğraşıyoruz
doktorları itti falan eve gitmek istedi ki babam bize bu zamana kadar bırakın vurmayı yüksek sesle bağırmamıştır
bile hastalığın verdiği etkiyle agresif olabileceğini söyledi doktor
gene hastane günleri geldi rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
inşallah tedavi olabileceği bir hastalık olurda sağ salim hastaneden çıkarız:26:

busmai canım seni çok iyi anlıyorum çünkü melisaya ben hamile iken benimde kp dim hasta idi hatırlarsan bende çok problemler yaşamıştım
sadece eşim koşturuyordu ben hamileyim zaten stres yapıyorum benimle neden ilgilenmiyor diye sıkıntı yaşıyordum ama geldi geçti o günler şükür
ama şimdi benim babam da rahatsızlanınca bende onunla ilgilenmeye başlayınca eşimi daha iyi anladım o zamanlar hamileliğin verdiği hormonlar nedeniyle çok bencillik yapmışım allah kp nide acil şifalar versin canım eşim geceleri kp yanında kalıyordu hastanede ben hamileyim evde yalnız kalıyordum geceleri hep ağlardım telefonda trip atardım o da seni çok iyi anlıyorum ama babam hasta onunda yanında olmam lazım diye beni telkin ederdi
inşallah sizinde bu günlerin geçecek canım :26:

Rabbim şifalar versin , insallah şüphelendikleri çıkmaz , sağlıkla evine döner babacığın,
Hastane bir müddet sonra bıktırıyor, benim eniştem de bayağı uzun süre yAtıp kaçmıştı evine );
insallah evine döner amcamız sağlıkla Allah yardımcınız olsun

allah razı olsun pamuk helvacım inşallah bizimde dualarımız bu yönde ama babam bir delilik yapıp imza verip çıkma isteği
yapabilir ondan çok korkuyorum doktor o zaman birşey yapamayız dedi

günaydın kızlar kötü haberlerle başladık Allah mekanlarını cennet etsin işçilerin.. alın teri için,helal kazanç için ölümü göze alanlara Allah mükafatını verecektir..
pamukhelva ecrin sağolun desteğiniz için önce sağlık değil mi..

canım babana çok geçmiş olsun inşallah korkulan şey değildir ve hastaneden çıkmaya kalkmaz yine
tamamiyle yazdığın duyguları yaşıyorum ,evvelki gün babasına kalmaya gitti ben gitmedim annemde kaldım.
hem keremle uğraşıyorum hem de hamilelik ;son aya dair tüm umutlarımı eşime bağlamıştım o da ortada yok..
haklısın ben de babam söz konusu olsa yerimde duramazdım..
şimdi gitmesine engel olurum sonra babasına birşey olur ;ömür boyu vicdan azabı duyarım diye ses çıkarmamaya çalışıyorum... ama dün akşam baya bi tavır yaptım eve geldiğinde saat 9 a geliyordu.

dediğin gibi sabretmem lazım; Allaha şükür sağlığım iyi,kimseye birşey olmasın da ben tek başıma işlerimi halledeyim.
Dün gece birkaç dolabı boşaltıp gazetelere poşetlere sardım içim ferahladı. her gece biraz yapsam atlatırım bu işi.
Busmai, bu sıralar ben bile bunalımdayımmmmm.seninki normal yani. Bu ayki bütün haklarıma hediye aldım, alışveriş yapıp rahatlayamıyorum da.
ayy ben de bugün alışveriş yapacağım rahatlarım inşallah :) alacağım da ne :"müzikli lazımlık" :)
taşınacağım diye birşey almak istemiyorum bir de bu işin taşıması var. öyle bi arada kaldım ki yani fesüphanallahhhh

haklısın canikom yaa en fazla erken doğum yaparım di mi, zaten 33 haftalık olcaz nerdeyse

Meraba kızlar, okuyorum da yazamıyorum bu ara.
şeker portakalım babana çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
efeciğin gözleri nasıl oldu pembişim?
busmai, hiiiç strese girme. Nasılsa o işlerin hepsi hallolacak, hızlı veya yavaş. Sen kendini dikkat et yeter.

seker portakalim, babacigina cook gecmis olsun.. Saniyorum suyuna gitmek lazim. Hastanedeki her saat onun sagligi icin kardir.. Benim dedem cok yasliydi, genelde halim selim bi yapida olmasina ragmen dr lafini duyunca cildiriyordu. Herkese bagiriyor, hatta kufrediyordu. Babanin aksine o olumden cok korkuyor ve hastanede olecegini sandigi icin gitmek istemiyordu.. Siz yine sabredin, dilleyin. İns bir iki gune kadar toparlar. Rabbim, acil sifalar versun tum hastalara...

sabahtan beri bi şekilde oyalanmaya çalıştım ama çok büyük acı. selalari duyunca dahada kötü oldum. biz bukadar uzulurken aileleri hep aklimda. Allah geride kalan tüm yakınlarına sabır versin. Allah bidaha böyle acılar yasatmasin ulkemize inşallah.

sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.

http://www.penkid.com/
kerdesime siparis verdik bundan çok memnun kaldı. bende ev işi hallolsun alacağım. tavsiye ederim. 1-2 gunde geliyor.

Allah sabır versin, çok zor. 5-10 ölüm haberi vardı akşam, sabah bir kalktım 201 olmuş.

Canım benim, babana çok üzüldüm. Umarım tez zamanda toparlar.

sağolasın canım

çok sağol canım allah razı olsun
şimdi babamla konuştuk akşam yanına geleceğim birşey istiyormusun diye yok kızım ben burayı çok beğendim demezmi allahım
anneme diyorum babama kimin kanını verdiler acaba çok sakinledi diyorum cidden adam düzelmiş sanki
bu arada benim babam 79 yaşında ve bu yaşına kadar kan grubunu bilmiyordu bizde kan verme konusu olunca hepimiz ben veririm diyoruz ama kan grubu ne acaba diye tahminlerde bulunuyorduk ben B+ annem ve kardeşim A+ babamda B+ dır diye düşünüyordum ben veririm dedim ama emziren anneden almıyorlarmış neyse ben yabancı kan istemem falan diyordu bende dalga geçtim babacım sana yabancı kanı vermesinler melisadan taze kan veririz sana diyorum ki melisa nın kan grubu ile babamın kan grubu aynıymış şimdi diyoruz o sana verilen melisanın kanı diye oda gülüp duruyor

canım çok sağol
senden beklediğimizde buydu zaten hemen bir çözüm bulmuşsun maşallah

sizede çok geçmiş olsun. inşallah iyi haberler alırsınız.

çok sağol canım amin

Canım benim, babana çok üzüldüm. Umarım tez zamanda toparlar.

inşallah canım sağolasın

Merhaba hanımlar. naber nasılsınız. geçmişe hiç bakamadım bir selam vereyim dedim. işten başımı kaldıramıyorum. masamda çizilmeyi bekleyen biryığın iş var. şimdilik öpüyorum.
Buarada bende çok üzgünüm haberlerle ilgili. eşimin abisi maden mühendisi. sanırım görevli olarak oda gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…