günaydııııııın!
yaz gelince, bana da rehavet gelmiş olmalı.
artık ismen çağırıyorum, toptan yoklamayı kestim.
neyseki akşam çıkmışsınız. burda sıcaklar başladı.
eşim gece yatakodasında bunalıp salondaki koltuğa gidip yatıyor gece. salona taşınmamız yakındır..
ooy gözün aydın.. kısa süreli gitti, ama çoook hissettin kocacığının yokluğunu
malzemeyi ayarlayamadım, çok fazla doğramışım. 2 borcamdan sonra en büyüğüne koydum da sığdı.
yemek güzel oldu, ama patatesler bile güzel piştiği halde bazı patlıcanlar çig kalmıştı
üzerine sarımsaklı domates sos yaptım. hepiciğini yedik bitirdikoruclu diye bi tabak da kv ye gönderdim.
teşekkür ederim cicim, tuttum ben bu yöntemi
vay babalar günü de geldi demek.
geçen sene aryanın hediyesi çok güzeldi.. kapak fikri de güzel. bilmiyordum böyle kapak sipariş edilebildiğini.
her bakımdan züpper bi hediye, adı bile güzel sanakapakolsun.com
belki sadece efenin çok güzel bi fotosunu da koyabilirsin.. erkeklerin mantık biraz farklı.
üçünüzün olduğu bi kapağı kullanmaktan imtina eder mi bilmiyorum, hoş senin adam bu konularda sevecen ve mülayim.
benimki telefonuna duvar kağıdı olarak ayşeciğin fotosunu koymaz. nedeeeen?
insanlara kızım var diye göstermek istemez, kıskanır..ahahahahahah
a benim hamile asabi güzel küçük annem, yeni yaşın hayırlı olsun.. sağlıkla mutlulukla nice yıllara
sana en güzel hediye bebelerinden gelecek bırak odun kocanı
anneler gününde beklemiyordum ama eşim günümü kutladı, hediye de alacaktım ama zamanım olmadı falan dedi.
ben de doğumgünümde evlilik yıldönümünde almanı tercih ederim dedim. (kendisi bu günleri de unutur hediye zaten olmaz)
o ne dese beğenirsiniz; zaten benim sana değil aslında anneme hediye almam gerekiro yüzden takmaaa!
Sanırım Efeciğimin olduğu bir foto daha iyi olur. Yada o ikisinin olduğu.. Bakıcizzzz
Günaydınnnn..... Hepinizi öpücüklerimlen kucaklıyorummmmNot:aryacık pek kahvaltı yapmadığı için canım sıkkın beaa:26:
Valla şekerim anneler gününde hediye alanlar düşünsün!! Benim zahmet edip sözlü bir şekilde bile kutlamadığı için, heeeçbişe yapmayacağım:). Şu baba oğul pijama takımları oluyor ya dagi de falan, yada başka hangi markalarda var bilmiyorum. Ama ben bayılıyorum onlara. Dagide 4 yaştan başlıyor ama efe iri bi çocuk olabilir 4 yaşı.
Telefon kapağı da hoş bi fikirAma benim koca böyle şeyleri kullanmıyor o yüzden bakamıyorum böyle şeylere. Gecen yılki tşörtü bile henüz hiç giymedi Birde güzel bir albüm yapılabilir. Sizin evlenmeden önceki fotolarınızla başlayıp bugüne kadar gelen... Altına küçük notlarla ve güzel bir albüm seçimiyle güzel olur. Ama o kadar uğraşabilir misin yada eşin böyle duygusal hediyeleri sever mi bilemem tabi:44:
Anammm!!! Allah belalarını versin ya!!! Ben bunlardan kullanmıştım
Pijama ona alıcam inşallah. Takımlar için oğluşum büyük valla.
Kocacım giymişti o tshirtü tatilde. Ama şimdi nerde bilmiyorum; dolabında duruyordur :)
Kocana da kızdım yani; insan sözle kutlar bari..
Cok saol canim hep birlikte nice yillara ins...tahmin ettigim gibi gece biyerlere pasta saklamis oniki de.iki.pasta cikardi biri kizimdan biri oglumdan falan diye ama yemezler ben.anneler gununde.cok kirildim gectigimiz yil kutlamis hediye de almisti bu yil.ne degisti fazlam bi bebe daha var eksigim yok :)))) hediyr olarak da hamile badisi ve canta almis ailelerinde dogumgunu ozel.gun.kulturu yok hic ama bende var napalim yani dime zaten sevgililer gunu cart curt kutlamiyoruz bari dgunu evlilik yildonumu kutlyalim dime aksam da yemege cikicakmisiz.yemek.yapma dedi.zaten yapmicaktm :))) hiic halim yokk
Cok saol canim nica guzel yillara birlikte ins sozel olaram benimkide kutladi ama bu kdr cocuk yapma heveslisi bi adamin annrler gununde de ayni hevste olmasi gerektigi kanisindayim.haksizmiyim :) bana da anneler gunu diye imada bulundu merak etmw seninki gb
Sen de çok naz etme be adam yapmış işte aaaa :)!!!
dün akşam annemlere gittik baya oturduk melisa da epeyce oynadı
babamıda iyi gördük allaha şükür
bu arada biz ağustos ayında tatile çıkma gibi bir plan yapıyorduk yaptık hatta kardeşimde gelecekti en azından arada melisa ile ilgilenir ben dinlenirim diye
ama izin işinde aksama oldu onun işyerinde bizimle gelemeyecek
şimdi kara kara düşünmeye başladık acaba tatilimiz nasıl geçecek gittiğimize pişman mı olacağız diye bir yandan melisa içinde çok iyi olacak kum deniz güneş süper olur diyorum ama iki kişi olacağımız için sürekli birimiz melisa ile olacak eşim yüzerken ben melisa ya bakacağım o bakarken ben yüzeceğim
tabi hala emdiği içinde bütün yük bende olacak tekne turu palnlarımız vardı şimdi acaba nasıl olur soru işaretleri
uzun tatil yapan kızlar nasıl geçti tatillerinizi bir fikir verin :44:
Bazı otellerde saatlik bakıcı var. Sizin otelde de varsa tutarsınız bir saatliğine takılırsınız
Biz geçen sene gitmiştik ve tabiki ben hem adet olduğumdan hem de ufaklıkla ilgilendiğimden çok bişi yapmadım. Bu sene daha iyi olacak sanırım :)
Eşim bana saat aldı. Ben ne alırım bilmîyorum ama romantşk bir şey olmayacağı kesin. Kıyafet olabilir.
Geçmiş olsun ve iyi ki doğdunnnnnnn.
Miyavları çok seviyor. Şurada miyav gördüm hadi yakalayalım diyerek.
Hadi bakalım kıyafet de olsa bişi almak güzel :) saati güle güle kullan :)