Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sanırım Efeciğimin olduğu bir foto daha iyi olur. Yada o ikisinin olduğu.. Bakıcizzzz

Pijama ona alıcam inşallah. Takımlar için oğluşum büyük valla.

Kocacım giymişti o tshirtü tatilde. Ama şimdi nerde bilmiyorum; dolabında duruyordur :)

Kocana da kızdım yani; insan sözle kutlar bari..

Sen de çok naz etme be adam yapmış işte aaaa :)!!!

Bazı otellerde saatlik bakıcı var. Sizin otelde de varsa tutarsınız bir saatliğine takılırsınız bebek dostu otel bakacaksınız sanırım. Bu arada o vakte artık emmez kız. Kescez ya o vakte

Biz geçen sene gitmiştik ve tabiki ben hem adet olduğumdan hem de ufaklıkla ilgilendiğimden çok bişi yapmadım. Bu sene daha iyi olacak sanırım :)

Hadi bakalım kıyafet de olsa bişi almak güzel :) saati güle güle kullan :)

Aynen canım bizde de durum aynıydı:) hiç yerinde durmayan, süreklihareket halind bir çocuk, onun peşinde koşturan, denize bile doğru düzgün girip güneşlenemeyen bir anne, ( tabi bide yemek ve uyku saatlerinde çekilen rezillikler ) en sonunda 10 günlük tatili aryann sıcak alerjisi ve annesinin isyan ile bitirilen bir tatill!!! Eşe çok görev düşüyor, eşin sana yardımcıysa sorun yok Bide gecen yıl küçüklerdi bu yıl çok daha rahat olur. Sen korkma sizde bizdeki kocadan yokturr

biraz zor gibi gözüküyor ama bakalım belkim bir süpriz olur bizede

aynen yaa anne olunca artık tatil diye düşünmemek lazım aslında yeni yer ve melisadaki mutluluğu görme yeter sanırım

yok canım bizimki otel değil hotel olacak kısmetse çokda bütçeyi aşmak istemiyoruz o parayı daha çok yer görmeye harcıyacağız inşallah
emme işinide ben tatil sonrasına bırakırım herhalde çünküm bir prblem olursa benimde kurtarıcım meme olur

eee oturmak hayal yani tatilde dediğin gibi biraz daha büyümüş olacaklar inşallah rahat geçiririz eşimde yardımcı olur orda bilir ki burnundan getiririm oda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır inşallah :44:

Bence bolbol suya girerler ve sorun olmaz

Aslında dediğin mantıklı. Ama ben dört gözle haziran sonunu bekliyorum kesmek için. Hatta şuanda bile gece yatmadan önce biberon vermeye başladım. Artık gecelerimi geri istiyorummmm :)

Karadeniz turu biz istiyoruz ama bu sene zor. Bizimki o kadar saat arabada durmaz. 4 saatlik yolu bile uyku saatine denk getiriyoruz. Kalan bir iki saat yıl gibi geliyor.

Bi kestik de ne oldu? Şu sıralar geceler kabus gibi çok sık uyanıyor.

Bugün sitedeki arkadaşlarla pasta günümüz var. Herkes bir şey yapacak biri de çay. Çocuklar sayesinde tanıştık, iyi de oldu.

Yolculukta bir kabus yaşatıcı daha

Niye uyanıyo yahuuu :/

Bugün sitedeki arkadaşlarla pasta günümüz var. Herkes bir şey yapacak biri de çay. Çocuklar sayesinde tanıştık, iyi de oldu.

Çok güzel valla eğer anlaştıysanız :)

Ben de öğle arası okula gelmeden mikrodalgada kek yaptım dört fincan çıktı ve güzel de oldu. Tavsiye ederim 8 dakikada mis gibi kek :)

oo, pasta günü müüüüÜ?!
çocuklar bahane, muhabbet şahane

ben de adettendir dedim şöyle bi pazarı turladım geldim.
akşama eşime balık aldırtabilirsem ayşecikle birlekte uyumayı düşünüyorumm..

milupa aptamil sütlü tahıl karışımında gdo çıkmış, ürün toplatılıyormuş.!!!

http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi/haber/951840-unlu-bebek-markasi-toplatiliyor
Ağtamil kullandıydım ben ama bundan değil benim kullandığımdada vardır o zaman yaa off
Ne bılıyım hortluyom sabahları😃
Eski tatilleri unutalım hepberaber
Gecen yıl berbattı. Çocuk bakıcılığı tatildede Devam ettiğinden tatilden bi şey anlaşılmıyor. Tatil bakış açını değiştirirsen belkı eğlenceli olabılır 😃tatile kızınla denize girmeye gittiğin fikrine kendını alıştırırsan tatil daha guzel gecebılır. Bakıcısı olan oteller guvenılır gelmıyor. Tanımam etmem yabancı bır ilde yabancıı bırıne cocuğumu emanet edemem sanırım
Bı yerden sonra onları da yemıyor ya. Mesela bizde kedi işi misyonunu tamamladı
Ay ne guzel ya ben de boyle gunler ıstıyorum komşuculuk oynamak istiyorum

Sen gez pazarları sonrada guzellık uykusuna yat kocayada balık ısmarla😄
Haftaya kısmet olursa ben de salı pazarına gelicem yasasın

Kız born erkeklerin menşeinin odun oldugunu dusunursek senın koca bayağı bi ince davranmış
Kırılma uzulme
Doğum gunun kutlu olsun şekerim

4 gibi kocamın mesajı ile akşam misafirim geleceğini öğrendim!! 4 kişiler ama olayın içeriğinde ev görme de var. Börek ve ekler aldım hazır. Şimdi de mor bulgur salatasına giriştim. Derken oğlum kalktı şimdi teyze devam ediyor kesme işlerine (ki teyzemiz hemen gitme planı yapıyordu..). Hiçbişi yapmasın demişler ama demekle olur mu?? Neyse artık bu akşamın macerası da böyle...

son dakika misafirlerini hiiic sevmiyorum. Elim ayagim birbirine dolasiyor
Neyseki ikram isini halletmissin. Teyze ordayken temizlik toparlamayi da bitirirsin..

tatil konusunda soylediklerine katiliyorum. :13:
Bir de ben esime rahat tatil yapamicam, dinlenemicem hissini versem hemen annem de bizimle gelsin. O aysecige bakar sen de keyif yaparsin der. bir iki gunluk haftasonu kacamaklarinda bile bunu teklif ediyor. Ben de, ben cocuguma bakarim, gerek yok diyorum. hayalimdeki gibi olmuyor, yoruluyorum ama napayim onunu alamam sonra.

Saolsun balik almis esim.
Haftaya belkim karsilasiriz kiiiiz!
Arkadasin babasi memlekette rahatsizlanmis. Yogun bakimdaydi, hamdolsun servise cikmis. Suan kayseride bi hastanede. Gece ruyamda ben de hastanedeyim.
Evlerine gittim toparladim. Ziyarete gelenlere ikram hazirladim, agirladim. Sonra kayseriye kadar gelmisim madem boyke firsat bi daha gelmez aryayi arayayim da bulusalim diye dusundum. Heyecanlandim. Sonra topiktekilerden korkup vaz gectim.

Son düzenleme:
son dakika misafirlerini hiiic sevmiyorum. Elim ayagim birbirine dolasiyor
Neyseki ikram isini halletmissin. Teyze ordayken temizlik toparlamayi da bitirirsin..

Teyze 17:15de totosuna ayakları vura vura gitti. Efeyle yaptım işte bişiler. En ihtiyacım olduğu anlarda onun da hep bişiyi oluyo ya sinir oluyorum...! Böyle zamanlarda da ailemden uzak olmama daha da sinir oluyorum. Oluyorum da oluyorum işte...

Hahha rüyaya bak. Yani aslında sonuna bak cidden kayseriye gidecek olursanız önceden ayarlayın görüşün haaaaaa.

Selam herkezee. nabersiniz? iyisinizdir umarım. mause kullanmakktan yorulan ellerim size bir merhaba demeden geçemedi. yazdıklarım şirketteki bazı gerizekalı meraklı insanlar tarafından okunsada ben size yazmaya devam edeceğim canlar fırsat oldukça.

Çok alemsin pembiş yaa

Aptamil konusunda çok tepkiliyim. çok sinirlendim yaa. Çok kullananlardanım bende. off sanırım şirkette kimse kalmadı. çıkmam lazım öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…