Yedik, içtik, geldik. Şükür iyi anlaşıyoruz.Yolculukta bir kabus yaşatıcı daha
Niye uyanıyo yahuuu :/
Çok güzel valla eğer anlaştıysanız :)
Ben de öğle arası okula gelmeden mikrodalgada kek yaptımdört fincan çıktı ve güzel de oldu. Tavsiye ederim 8 dakikada mis gibi kek :)
Yoksa parkta vakit geçmiyor. Soğuk havalarda da çocuklar bir araya gelebiliyor.oo, pasta günü müüüüÜ?!
çocuklar bahane, muhabbet şahane
ben de adettendir dedim şöyle bi pazarı turladım geldim.
akşama eşime balık aldırtabilirsem ayşecikle birlekte uyumayı düşünüyorumm..
Buyur gel şekerim.Ağtamil kullandıydım ben ama bundan değil benim kullandığımdada vardır o zaman yaa off
Ne bılıyım hortluyom sabahları😃
Eski tatilleri unutalım hepberaber
Gecen yıl berbattı. Çocuk bakıcılığı tatildede Devam ettiğinden tatilden bi şey anlaşılmıyor. Tatil bakış açını değiştirirsen belkı eğlenceli olabılır 😃tatile kızınla denize girmeye gittiğin fikrine kendını alıştırırsan tatil daha guzel gecebılır. Bakıcısı olan oteller guvenılır gelmıyor. Tanımam etmem yabancı bır ilde yabancıı bırıne cocuğumu emanet edemem sanırım
Bı yerden sonra onları da yemıyor ya. Mesela bizde kedi işi misyonunu tamamladı
Ay ne guzel ya ben de boyle gunler ıstıyorum komşuculuk oynamak istiyorum
Sen gez pazarları sonrada guzellık uykusuna yat kocayada balık ısmarla😄
Haftaya kısmet olursa ben de salı pazarına gelicem yasasın
4 gibi kocamın mesajı ile akşam misafirim geleceğini öğrendim!! 4 kişiler ama olayın içeriğinde ev görme de var. Börek ve ekler aldım hazır. Şimdi de mor bulgur salatasına giriştim. Derken oğlum kalktı şimdi teyze devam ediyor kesme işlerine (ki teyzemiz hemen gitme planı yapıyordu..). Hiçbişi yapmasın demişler ama demekle olur mu?? Neyse artık bu akşamın macerası da böyle...
yaz bacim, yazz! :81:Selam herkezee. nabersiniz? iyisinizdir umarım. mause kullanmakktan yorulan ellerim size bir merhaba demeden geçemedi. yazdıklarım şirketteki bazı gerizekalı meraklı insanlar tarafından okunsada ben size yazmaya devam edeceğim canlar fırsat oldukça.
Kız allah seni kahretmesin, tabi arayacan!!! Bi haftasonu kaçamağnı da buraya yapn diye düşündüm ama kim niye gelsin allahın kayserisine gezmeyetatil konusunda soylediklerine katiliyorum. :13:
Bir de ben esime rahat tatil yapamicam, dinlenemicem hissini versem hemen annem de bizimle gelsin. O aysecige bakar sen de keyif yaparsin der. bir iki gunluk haftasonu kacamaklarinda bile bunu teklif ediyor. Ben de, ben cocuguma bakarim, gerek yok diyorum.hayalimdeki gibi olmuyor, yoruluyorum ama napayim onunu alamam sonra.
Saolsun balik almis esim.
Haftaya belkim karsilasiriz kiiiiz!
Arkadasin babasi memlekette rahatsizlanmis. Yogun bakimdaydi, hamdolsun servise cikmis. Suan kayseride bi hastanede. Gece ruyamda ben de hastanedeyim.
Evlerine gittim toparladim. Ziyarete gelenlere ikram hazirladim, agirladim. Sonra kayseriye kadar gelmisim madem boyke firsat bi daha gelmez aryayi arayayim da bulusalim diye dusundum. Heyecanlandim. Sonra topiktekilerden korkup vaz gectim.
Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Ailen olsa da bazen en ihtiyacın olduğu anda onlar da meşgul oluyor! Üzülme yani, bize rahat yok artık ben kabullendim.. Kv ve görümcemler çok yardım ediyor taşınmama ama ben de hiç boş kalmıyorum yani o kadar yoruldum ki anlatamam.. Yarın burda son gecemiz olacak ama bir de diğer evdeki kolileri yerleştirmek var.Teyze 17:15de totosuna ayakları vura vura gitti. Efeyle yaptım işte bişiler. En ihtiyacım olduğu anlarda onun da hep bişiyi oluyo ya sinir oluyorum...! Böyle zamanlarda da ailemden uzak olmama daha da sinir oluyorum. Oluyorum da oluyorum işte...
Hahha rüyaya bak. Yani aslında sonuna bakcidden kayseriye gidecek olursanız önceden ayarlayın görüşün haaaaaa.
Ay sorma dün Kerem de çok uykusu olduğu halde uyumuyordu bağıra bağıra ağlıyordu ninni söylemeye başladım sustu ve uyudu :) Eskilerin bi bildiği varmışBu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Yedik, içtik, geldik. Şükür iyi anlaşıyoruz.
Yoksa parkta vakit geçmiyor. Soğuk havalarda da çocuklar bir araya gelebiliyor.
Ohhh balık, bayılırım. Afiyet olsun.
Buyur gel şekerim.
4 gibi kocamın mesajı ile akşam misafirim geleceğini öğrendim!! 4 kişiler ama olayın içeriğinde ev görme de var. Börek ve ekler aldım hazır. Şimdi de mor bulgur salatasına giriştim. Derken oğlum kalktı şimdi teyze devam ediyor kesme işlerine (ki teyzemiz hemen gitme planı yapıyordu..). Hiçbişi yapmasın demişler ama demekle olur mu?? Neyse artık bu akşamın macerası da böyle...
Bende sevmem son dakıka gollerinison dakika misafirlerini hiiic sevmiyorum. Elim ayagim birbirine dolasiyor
Neyseki ikram isini halletmissin. Teyze ordayken temizlik toparlamayi da bitirirsin..
Hee daade mi kiii?!! Bulmus da bunuyo
Bencede önünü alamazsın sonra verlen taviz geri alınmaztatil konusunda soylediklerine katiliyorum. :13:
Bir de ben esime rahat tatil yapamicam, dinlenemicem hissini versem hemen annem de bizimle gelsin. O aysecige bakar sen de keyif yaparsin der. bir iki gunluk haftasonu kacamaklarinda bile bunu teklif ediyor. Ben de, ben cocuguma bakarim, gerek yok diyorum.hayalimdeki gibi olmuyor, yoruluyorum ama napayim onunu alamam sonra.
Saolsun balik almis esim.
Haftaya belkim karsilasiriz kiiiiz!
Arkadasin babasi memlekette rahatsizlanmis. Yogun bakimdaydi, hamdolsun servise cikmis. Suan kayseride bi hastanede. Gece ruyamda ben de hastanedeyim.
Evlerine gittim toparladim. Ziyarete gelenlere ikram hazirladim, agirladim. Sonra kayseriye kadar gelmisim madem boyke firsat bi daha gelmez aryayi arayayim da bulusalim diye dusundum. Heyecanlandim. Sonra topiktekilerden korkup vaz gectim.
Selam canım durmak yok yola devam:)Selam herkezee. nabersiniz? iyisinizdir umarım. mause kullanmakktan yorulan ellerim size bir merhaba demeden geçemedi. yazdıklarım şirketteki bazı gerizekalı meraklı insanlar tarafından okunsada ben size yazmaya devam edeceğim canlar fırsat oldukça.
Ah gelebilsem keşkeYedik, içtik, geldik. Şükür iyi anlaşıyoruz.
Yoksa parkta vakit geçmiyor. Soğuk havalarda da çocuklar bir araya gelebiliyor.
Buyur gel şekerim.
Kıs deme öyle benım yolum düşer belki kayseriye eşim kayseriliKız allah seni kahretmesin, tabi arayacan!!! Bi haftasonu kaçamağnı da buraya yapn diye düşündüm ama kim niye gelsin allahın kayserisine gezmeye
İyi ya bende kendimi yalnız sanıyordum, tatilden bişi anlamama konusunda. 3-5 yıl rahat yok bize anacım!
Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Ay, ne güzel taşınıyorsun. Ben de taşınmak istiyorum artık.Herkese selam! aşırı derecede yoğunum..
Born cum ; elin gavurunun icad ettiği anneler günü hiç de önemli birşey değil bence. Kimi insan hediye almaz ama yardımı ve desteğiyle sana değer verdiğini zaten gösterir. Bakışıyla sözleriyle sevdiğini anlatır. Salla gitsin malı mülkü.. Evi boşaltırken gördüm ki; ne kadar gereksiz şeylere para verip almışım ,taşıması ayrı zahmet!
Ailen olsa da bazen en ihtiyacın olduğu anda onlar da meşgul oluyor! Üzülme yani, bize rahat yok artık ben kabullendim.. Kv ve görümcemler çok yardım ediyor taşınmama ama ben de hiç boş kalmıyorum yani o kadar yoruldum ki anlatamam.. Yarın burda son gecemiz olacak ama bir de diğer evdeki kolileri yerleştirmek var.
Ay sorma dün Kerem de çok uykusu olduğu halde uyumuyordu bağıra bağıra ağlıyordu ninni söylemeye başladım sustu ve uyudu :) Eskilerin bi bildiği varmış
Pasta varsa ben de varım hım hım hımm:)
Kafa dengi insanlarsa ne de güzel olur
Gunaydın kızlar güzel bir gun diliyorum herkeese
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) haftanın ortası geldi çok şükürrrr :) bugün okulda kermes var. Eve gelip oğluşu da alıcam inşallah; dağıtsın ortalığı :) herkese güzel bir gün diliyorum.
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) haftanın ortası geldi çok şükürrrr :) bugün okulda kermes var. Eve gelip oğluşu da alıcam inşallah; dağıtsın ortalığı :) herkese güzel bir gün diliyorum.
oh çok iyi valla.. ikiniz için de nimet..Yoksa parkta vakit geçmiyor. Soğuk havalarda da çocuklar bir araya gelebiliyor.
hadi bakalım.. kendi yatağında mı uyudu?Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Başarılarının devamını dilerim
kolay gelsin. nasıl kolayladınız mı?Herkese selam! aşırı derecede yoğunum..
Born cum ; elin gavurunun icad ettiği anneler günü hiç de önemli birşey değil bence. Kimi insan hediye almaz ama yardımı ve desteğiyle sana değer verdiğini zaten gösterir. Bakışıyla sözleriyle sevdiğini anlatır. Salla gitsin malı mülkü.. Evi boşaltırken gördüm ki; ne kadar gereksiz şeylere para verip almışım ,taşıması ayrı zahmet!
olabülüüüBencede önünü alamazsın sonra verlen taviz geri alınmaz
Karşılaşalım bebek müsaitsen ciddiyim:)
Ruyanın senaryosu sağlam yalnız:)
Sana malum olmuş arkadasının babasının durumu ayan beyan
ben deeeeAy, ne güzel taşınıyorsun. Ben de taşınmak istiyorum artık.
Abiler ablalar oyalar, bırak onlar koşsun peşinde.bîr yılın acısını çıkar öğrencilerinden.
Tamamgünaydınlar efeeem!
sabahın kör vakti kalkan ayşecikle güne başladık, hadi bakalımm..
herkese güzel huzurlu bi gün diliyorum..
oh çok iyi valla.. ikiniz için de nimet..
hadi bakalım.. kendi yatağında mı uyudu?
kolay gelsin. nasıl kolayladınız mı?
ev ne kadar küçük, eşya ne kadar az görünürse görünsün paketlemeye gelince ıvır zıvır bi işe yaramayan o kadar eşya çıkıyorki..
hamallıktan başka bi şey değil. her taşındığımda poşet poşet veriyorum, gereksizleri atıyorum valla.
olabülüüü
ben deeee
ilahi yaa
Herkese selam! aşırı derecede yoğunum..
Ailen olsa da bazen en ihtiyacın olduğu anda onlar da meşgul oluyor! Üzülme yani, bize rahat yok artık ben kabullendim.. Kv ve görümcemler çok yardım ediyor taşınmama ama ben de hiç boş kalmıyorum yani o kadar yoruldum ki anlatamam.. Yarın burda son gecemiz olacak ama bir de diğer evdeki kolileri yerleştirmek var.
Ay sorma dün Kerem de çok uykusu olduğu halde uyumuyordu bağıra bağıra ağlıyordu ninni söylemeye başladım sustu ve uyudu :) Eskilerin bi bildiği varmış
Pasta varsa ben de varım hım hım hımm:)
Kafa dengi insanlarsa ne de güzel olur
bu da başarınfk cım evet kendi yatağındaydı ama bende onunyatağındaydımmm
Tamam
Ben ogun sabahtan beşiktasa gitcem toplantıya 10 da baslıcak toplantı ne zaman biter bilmiyorum sanırım 1 den sonra pazarda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?