Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yedik, içtik, geldik. Şükür iyi anlaşıyoruz.

Yoksa parkta vakit geçmiyor. Soğuk havalarda da çocuklar bir araya gelebiliyor.
Ohhh balık, bayılırım. Afiyet olsun.

Buyur gel şekerim.

Çocuk olmasa neyse de. Çocukla son anda çok zor.

yaz bacim, yazz! :81:

Kız allah seni kahretmesin, tabi arayacan!!! Bi haftasonu kaçamağnı da buraya yapn diye düşündüm ama kim niye gelsin allahın kayserisine gezmeye

İyi ya bende kendimi yalnız sanıyordum, tatilden bişi anlamama konusunda. 3-5 yıl rahat yok bize anacım!

Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek

Herkese selam! aşırı derecede yoğunum..
Born cum ; elin gavurunun icad ettiği anneler günü hiç de önemli birşey değil bence. Kimi insan hediye almaz ama yardımı ve desteğiyle sana değer verdiğini zaten gösterir. Bakışıyla sözleriyle sevdiğini anlatır. Salla gitsin malı mülkü.. Evi boşaltırken gördüm ki; ne kadar gereksiz şeylere para verip almışım ,taşıması ayrı zahmet!
Ailen olsa da bazen en ihtiyacın olduğu anda onlar da meşgul oluyor! Üzülme yani, bize rahat yok artık ben kabullendim.. Kv ve görümcemler çok yardım ediyor taşınmama ama ben de hiç boş kalmıyorum yani o kadar yoruldum ki anlatamam.. Yarın burda son gecemiz olacak ama bir de diğer evdeki kolileri yerleştirmek var.
Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Ay sorma dün Kerem de çok uykusu olduğu halde uyumuyordu bağıra bağıra ağlıyordu ninni söylemeye başladım sustu ve uyudu :) Eskilerin bi bildiği varmış

Buyur gel şekerim.

Pasta varsa ben de varım hım hım hımm:)
Kafa dengi insanlarsa ne de güzel olur

son dakika misafirlerini hiiic sevmiyorum. Elim ayagim birbirine dolasiyor
Neyseki ikram isini halletmissin. Teyze ordayken temizlik toparlamayi da bitirirsin..
Bende sevmem son dakıka gollerini
Ama pembiş çıkar bu işin içinden alnın akıyla

de mi kiii?!! Bulmus da bunuyo
Hee daa

Bencede önünü alamazsın sonra verlen taviz geri alınmaz
Karşılaşalım bebek müsaitsen ciddiyim:)
Ruyanın senaryosu sağlam yalnız:)
Sana malum olmuş arkadasının babasının durumu ayan beyan
Selam canım durmak yok yola devam:)

Buyur gel şekerim.
Ah gelebilsem keşke
Kıs deme öyle benım yolum düşer belki kayseriye eşim kayserili
Tatil pplanları baska baharlara kaldı bızım melekler buyuyunce belki
Gerçi o zaman da biz menapoz teyze kıvamında içimiz geçmiş ihtiyarlar oluruz sanırım

Ay maşallah ben ne zaman masala başlasam susmamı istıyor feryat figan
Gerçi ceyline uyuyalım demıceksın en buyuk problem uykudan gebersede uyumak istemıyor kafam bozuluyor

Ay, ne güzel taşınıyorsun. Ben de taşınmak istiyorum artık.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) haftanın ortası geldi çok şükürrrr :) bugün okulda kermes var. Eve gelip oğluşu da alıcam inşallah; dağıtsın ortalığı :) herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydınlar efeeem!
sabahın kör vakti kalkan ayşecikle güne başladık, hadi bakalımm..
herkese güzel huzurlu bi gün diliyorum..

oh çok iyi valla.. ikiniz için de nimet..
hadi bakalım.. kendi yatağında mı uyudu?
Başarılarının devamını dilerim

kolay gelsin. nasıl kolayladınız mı?
ev ne kadar küçük, eşya ne kadar az görünürse görünsün paketlemeye gelince ıvır zıvır bi işe yaramayan o kadar eşya çıkıyorki..
hamallıktan başka bi şey değil. her taşındığımda poşet poşet veriyorum, gereksizleri atıyorum valla.

Bencede önünü alamazsın sonra verlen taviz geri alınmaz
Karşılaşalım bebek müsaitsen ciddiyim:)
Ruyanın senaryosu sağlam yalnız:)
Sana malum olmuş arkadasının babasının durumu ayan beyan
olabülüüü
Ay, ne güzel taşınıyorsun. Ben de taşınmak istiyorum artık.
ben deeee
Abiler ablalar oyalar, bırak onlar koşsun peşinde.bîr yılın acısını çıkar öğrencilerinden.
ilahi yaa

huuuuu! kaçaklar, ses verin bakim nerdesiniz siz?

naragacı
elifnaz
dilanaz
bahar
ecrin
pamuk helva

Tamam
Ben ogun sabahtan beşiktasa gitcem toplantıya 10 da baslıcak toplantı ne zaman biter bilmiyorum sanırım 1 den sonra pazarda olurum

Ivır zıvır bitmiyor evet bende bı suru şey attım kıyafet falan

Destiny cim size kayseri yolu görünüyor o zaman:) gelirsen mutlaka ara görüşelimmm

nfk cım evet kendi yatağındaydı ama bende onunyatağındaydımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…