Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tembel gacılar, siz totoyu devirin yatın hala
ayşecikle parka gidiyoruz biz. döndükten sonra ben de spor, duş ve ayşecikle yatış!

tembel gacılar, siz totoyu devirin yatın hala
ayşecikle parka gidiyoruz biz. döndükten sonra ben de spor, duş ve ayşecikle yatış!

Yatmak nerdeeeee okuldayım bacım keske ben de sımdı kızımla parka gıdıyor olsaydım
Sana mesaj gondermeye calıstım ama beceremedım telefonla
Pc basına gecınce gonderırım artık

az misirli pilav ve domates corbasi var.
Yanina et sote yapicam bi de patlican kozlicem..

taze fasulye?.. Pratik ve cook lezzetli
Yanina da eriste-makarna yada bulgur pilavi..

Selam kızlar nasılsınız? Bayağıdır yazamadım ama okudum sizleri
Sınavlar yaklaştı, ders çalışmaya hız verdim (; kuzucuklara ve annelerine hayırlı huzurlu günler ..

taze fasulye?.. Pratik ve cook lezzetli
Yanina da eriste-makarna yada bulgur pilavi..

Evde fasülyem yoktu canım ya:/ bende severim fasülyeyi. Annem öğle arasında patlıcan yaptı, eşime de tavuk yapıcam ( o patlıcan sevmeyengillerden ) pilav da belkim yaparım yanına. Kaygım kalktı:)

kontrole gittik bugün doktora yasir de rahatsızdı bahsetmişmiydim hatırlamıyorum bu ıkıncı hamilelikle beraber bende zeka geriliği başladı hiçbişey hatırlamıyorum..neyse doktor yılda bi kez genel kan tahlili yapılması gerektiğini söyledi iyi dedik yaptırdık demir çok düşük dedi 50-120 olması gereken aralık 20 çıkmıs biz küçükken kabızlıgından dolayı kesmıştık ee şimdik tekrar başlıcaz mecbur dedi 3.5 ay kullancaz sonra yine bakcaz 100leri görmesi lazım falan dedi o ilaç beni sinir ediyo yaa neyse sizde hala kullanan var mı dicektimm..
busmai sizin taşınma bugünmüü valla kolay gelsin ben daha şimdiden çarşıya çıkmak istemiyıorum

Selam kızlar nasılsınız? Bayağıdır yazamadım ama okudum sizleri
Sınavlar yaklaştı, ders çalışmaya hız verdim (; kuzucuklara ve annelerine hayırlı huzurlu günler ..
ne sınavı pamuk helva

ben çoktan kestıydım ama ceylınde de var yuzdeyuz
keçi boynuzu pekmezini sulandırıp versen
bızımkı ıcmedıgınden veremıyorum

Kızlarrrrrrrrrr :)
Öğle arası okulda oğlum bi eğlendi bi eğlendi anlatamam. Maskot modundaydı resmen :) sonra teyzesi ve onu eve bıraktım. Ben de birazdan eve geçeceğim.

Yarın boş günümü hastanede geçireceğim. İnsülin direnci için tahliller yapılacak, tiroide bakılacak. Okulun sonu geldi ama bir boş gün boş geçmedi tahliller arasında bir saat olacak. O sırada da caddeye akıp oğluma yelek papyon bakmayı düşünüyorum düğün için. Ceketle çok terler diye düşündüm..

ne sınavı pamuk helva

ben çoktan kestıydım ama ceylınde de var yuzdeyuz
keçi boynuzu pekmezini sulandırıp versen
bızımkı ıcmedıgınden veremıyorum

aslında tahin pekmez sürekli yediriyorum ama epey düşük çıktı bu ilacı mecbur vericem inş yeniden kabızlık başlamaz dişlerde de leke yapıyo :;(

aslında tahin pekmez sürekli yediriyorum ama epey düşük çıktı bu ilacı mecbur vericem inş yeniden kabızlık başlamaz dişlerde de leke yapıyo :;(

Bu ilacın başka türlü alınma şansı yok mu?? Ufacık çocuğa dişine değdirmeden imkansız içiremezsin.. Sürekli pekmez yiyen çocuktanasıl düşük çıktı anlamadım :/

Demek ki okula daha sık götürmelisin.

Bu ilacın başka türlü alınma şansı yok mu?? Ufacık çocuğa dişine değdirmeden imkansız içiremezsin.. Sürekli pekmez yiyen çocuktanasıl düşük çıktı anlamadım :/
Igne varmis alternatifi!
bende sinir.oldm ama gercekten cok.dusuk tirnaklarini falan bi gorsen sen demir takviyesj vermiymiydin kucukken biz iste hic vermedik ondan oldu saniyorum

Demek ki okula daha sık götürmelisin.

Olduuuuuu; hergün götüreyim madem :) okul kızım orası kreş mi :)))?!?!

Igne varmis alternatifi!
bende sinir.oldm ama gercekten cok.dusuk tirnaklarini falan bi gorsen sen demir takviyesj vermiymiydin kucukken biz iste hic vermedik ondan oldu saniyorum

Tırnakları nasıl??? Küçükken ben önce bir ay kadar verdim. Sonra baktım çocuk püskürtüp heryeri batırıyo (ki park yatakta leke var ve çıkmıyo) bıraktım. Sonra sünnet olacakkene değerlerine bir bakıldı demiri düşük. Eşim sanki ilaçtan sorumlu devlet bakanı benmişim gibi bi ton laf saydı ve yine başladım. Bu dediklerim 8-9 ay civarı oldu. Neyse işte 12. ayın başına kadar kullandım ama yıldım. 1 yaşındayken yapılan kan testinde değerler normal çıkınca da hiçbişi kullanmayın dedi dr.
Sen şimdi geçmişi salla gitsin. İğne ne kadar süreli oluyo?? Eğer her ay bi tane tarzıysa ben onu tercih ederdim sanıyorum...

Tirnaklarii berbatt bizi en basindan beri takip.eden doktora binlerce kez gostermem ragmen o sadece bakaram tahlil falan yapmadan yoo normal demisti esim de sen cocuga surekli ilac verdirmeye calisiyosun zaten kabiz falan diye ezmisti ama simdi benim dedigim cikti ve degerler dusuk bizimkide sizin hesap 3 ay kdr kullanilcak dedi sonraki test sonucuna gore karar verilcek ignenin nasil oldugunu hic sormadim cuma kontrolde sorayim olmadi bide diste leke biraktimi sen fircaliyodun galiba dislerini biz hala baslamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…