Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hay Allah ya. Annelik olayı içgüdü işte.. Ama o içgüdüyü destekleyecek bilinçli doktor ve eş de lazım görüldüğü üzere.. Neyse moral bozmak yok. Çok şükür çaresi olan birşey.

Biz diş fırçalamaya vakit bulamıyoruz valla kudurmaktan. Yani uyumadan önce olayı oturtmuştum bir ara ama yalan oldu :/ o dönem dişleri minnacık iki taneydi o yüzden boyama gibi bişi pek olamadı. Şimdi ben Efeye hayatta şırınga ile o ilacı içiremem de o yüzden iğneyi tercih ederdim dedim. Allah kolaylık versin canım.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Pamuk helvacım ya sizin tüp taktırma olayı noldu??? Benim aklım biraz geç geliyor valla kusura bakma

gunaydin canlar..
pembisim, seni ruyamda gordum. Ben bi seyi kaybetmisim. Artik o neyse blmyrm ama cok uzgunum. Sana sarilip agladim butun gece

Suan yoldayim, simulator egitimine gidiyorim.
Gelince ayrintili donucem ben size herkese huzurlu guzel bi gun diliyorum..

Yorum olayım sıfır o yüzden ne desem bilemedim ama ağlamak ferahlıktır derler hızlı şoför dikkatli sür :)

Ben de hastanedeyim. Açlık kanını verdim. 75lik şeker yüklemem yapıldı. Hamileyken suya karıştırıp içmiştim. Şimdi gazoz gibi bişi içirdiler. Teknoloji gelişiyor :)

Günaydınnnn.... 2 gündür topikle uğraşıyorsun rüyanda, hayırdır inşallah:44:

Gunaydinlar birazdan kizimizi gormeye gidicez bakalim napiyomus bidigim...nfkcim kolay gelsn sana da aman dikkat et bende ruyamda arabayla kaza yapiyodum perte cikiyodu Allah korusun..

Gunaydinlar birazdan kizimizi gormeye gidicez bakalim napiyomus bidigim...nfkcim kolay gelsn sana da aman dikkat et bende ruyamda arabayla kaza yapiyodum perte cikiyodu Allah korusun..

Rüyaların tersi çıkarrrrrrr
Minik prenses iyidir inşallah. Güzel haberlerle dönün...

12 itibari ile eve geldim çok şükür. Su bile içmemiştim kaç saattir. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Öğleden sonra kaş bıyık randevum var, bi de mümkün olursa bi arkadaşla buluşucam..

benim kuduruk nefis kendini sağa sola atmaya başladı.
ayşeciği parka götürdüm, şimdiden pilim bitti.
neyse, farkettimki, yakındaki küçük parka öğleden önce 11 gibi bebekler geliyor.
2-3 yaş arası 5-6 bebek oluyoruz. hiç büyük çocuk olmuyor.
öğleden sonraki sıcağa da kalmamak iyi oluyor, bundan sonra böyle..

valla ben toplasan 1-1,5 ay ya verdim ya vermedim.
aylardır da hiiç pekmez yemedi, yediremedim. tırnaklarında öyle gözle görülür bi sorun yok.
ama pekmez olayına biraz daha yüklensem iyi olacak..

simülatör bu yaaaa, ama yine de virajı alamayıp kaldırıma sürttüm o ayrı
o gelişmiş teknoloji bizim hamilelikte de vardı. birilerinden duymuştum, hazır bi içecek içtiklerini.
ne zaman çıkacak sonuçlar? aman tahlil vermek de bi dert, yok akşamdan sonra bi şey yeme, su içme..
saatlerce eziyet. inş sonuçlar iyi çıkar bacım..

Günaydınnnn.... 2 gündür topikle uğraşıyorsun rüyanda, hayırdır inşallah:44:
amaan, benim rüyalar bol aksiyon, duygu, gerilim ve fantastik oluyor.
takılmaaaaa

oy oy oooy!! hadi bakalım, inş bol bol görürsünüz yüzünü.
tatlı yiyince güzel pozlar veriyor mu annesiiii?

bende de öyle bi korku hasıl oldu bir süredir. kaza yapmaktan, hatta kendim yaralanmaktan ziyade
birine çarparsam gibi bi endişem var. Allah görünür görünmez kazalardan korusun.. :18:

amiiiin! haftada bir mi gidiyorsun kaş bıyığa?
ay ben çok tembelim ya, sen gidiyon ben üşeniyom
inş arkadaşınla da buluşur kaynatırsınız..

Aslınd on günde bir gidiyorum. Ama okulda karneleri pala renzi dağıtmasın diye bu sefer böyle denk geldi kız bana değişiklik oluyo böyle şeyler. Başka türlü evden dışarı çıkamıyorum. Bu arada okul işim var diye de teyzeye yalan uydurdum arkadaşımla buluşmak için. Bi akrabalarına taziyeye gidecekti; 1 saat geç gidecek artık...

Bayanların yaptıkları kazalar Allah korusun ölümcül olmuyo bacımmmm. Bizimkiler genelde sürtme etme şeklinde. Ama erkeklerin kazalarından Allah korusun :/

Burda ne parka gitmesi; bir yağmur patladı anlatamam. İki dk içinde hastane dönüşü sırılsıklam oldum :/

Oğluşuma kitapçıdan iki kitap aldım. Biri traktör vs araçlar diğeri de hayvanlarla ilgili. Yani sevdiği şeyler. Ama 48 lira koymadı değil.. Bir kere daha çocuklarla ilgili şeylerin pahalılığına sövmek istedim.

Oğluşuma yelek papyon baktım. Keten bir takım buldum 95 lira. Hem pahalı hem de keten olması beni durdurdu. Bi yere daha bakıcam bakalım. Bi de şirin olsun yeleği istiyorum ama hep büyük adam modelleri var burda... Neyse arayıp bulalım inşallah :)

Tahlil sonuçlarım çok şükür iyi çıktı. İnsülin direncim yokmuş çok şükür. Bol spor önerdi. İki gündür diyetin anasını ağlattım artık yarın başlarım inşallah. Ama sporu napıcam bilmem :/

amaan, bana bakma diyorum ya sen gidiyorsun ben üşeniyorum.
saç bakım-boya değil de kaş bıyık olduğu için sordum. insülin direncin yoksa ne güzel..
valla bir süreden sonra diyette istikrar çok güç. hele de sıcakta, soğuk soğuk karpuzlar dolapta dururken..
şuan ben de salmış durumdayım. spora yükleniyorum bu ara. haftada iki üç gün kafi.

iki kitap 48 lira mıı? nasıl kız, dışı altın kaplama heralde?
yelek için de aklında bi model varsa, diktirebilirsin. daha ucuza bile gelir.
bazen aklındaki şey çok basit olsa da bulunmuyor.
her yerde aynı tarz. :100:

Son düzenleme:
Süpeeer. hareketlisin zaten sende sporda iyi gelir canım. ama bukadar güzel tatlılar börekler çörekler varken nasıl dayancaksın. tatlılara düşkünlüğünden sordum. ancaaak azmin elinden birşey kurtulmaz. bak bana ben kv diyeti yapıyorum. benim kv göndereyim sana 1 saatte zayıflatır seni.

İyi htırlattın, yarına da dolapta bezelyem var geçen yıldan onu yapayım:)

Bitir artık şu sınavları da aramıza katılllll!!!
Uzun süredir bugün bende yemek yapacağım. bezelye pilav ve çorba ama ne çorbası yapsam karar veremedim. kv ankaraya gönderdik. yaklaşık 10 gün yok iş başa düştü.

geçmiş olsun canım bayaa düşük çıkmış. ama sıkma canını düzelmicek bişey değil.

ayy ne tatlı olur efecik. şimdiden nazar değmesin diyelim.

Bu ilacın başka türlü alınma şansı yok mu?? Ufacık çocuğa dişine değdirmeden imkansız içiremezsin.. Sürekli pekmez yiyen çocuktanasıl düşük çıktı anlamadım :/
evet yaaa.

Igne varmis alternatifi!
bende sinir.oldm ama gercekten cok.dusuk tirnaklarini falan bi gorsen sen demir takviyesj vermiymiydin kucukken biz iste hic vermedik ondan oldu saniyorum
bende bebekken birkaç ay verdim bıraktım.

Evde fasülyem yoktu canım ya:/ bende severim fasülyeyi. Annem öğle arasında patlıcan yaptı, eşime de tavuk yapıcam ( o patlıcan sevmeyengillerden ) pilav da belkim yaparım yanına. Kaygım kalktı:)
Sorma canım yaaa. eşimde ne ıspanak yer ne patlıcan ne mantı ne pırasa karnıbahar brokoli. yeşil fasulyede zoraki. yemiyor adam.

Bu arada bir ilk!!! Aryacık ben masal anlatırken bi baktım uyumuş kuzucum:)) inanmazdım böyle uyunanacağına, bir bilinen varmış demek
Waaaaaw süpeeerr. tebrik ederim canım. artık bol bol masal anlatırsın.

Aaaa canım taşındın demek. yeni evinde güle güle otur tatlım. haklısın bende taşınırken 50-60 koli yapmıştık eşimle gereksiz biryığın şey. üstelik şunun şurasında kaç yıllık evliyim. giderken çoğunu dağıttık etrafa ihtiyacı olanlara. bu arada tır da zor almıştı benim eşyaları. gülesi geliyoır insanın.

Kız born erkeklerin menşeinin odun oldugunu dusunursek senın koca bayağı bi ince davranmış
Kırılma uzulme
Doğum gunun kutlu olsun şekerim
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. 21 mayıs benimde doğum günümdü işyerinde akşama kadar bekledim eşim arar diye aramadı. dedimki kesin bir süpriz yapacak dolmuşle eve gittim indiğim yerdede beni beklemiyor. artık boynumu büküp eve doğru yol aldım. unutmuş numarası yapıyor evde bir süpriz var dedim eve bir gittim herkez kendi halinde. buzdolabına baktım pastada yok. eşimle dışarı çıktım dedimki bugün günlerden ne. bişey hatırlatıyormu sana gayri ihtiyari bugünün dünden ne fdarkı olacak dedi. herhangi bir gün işte. üstüne gitmedim. kimse hatırlamadı anlayacağınız. aslında önemlide değil. yani anneler gününde bir öpücük yetiyorda doğum günü falan amaaan hatırlanmasada olur. takıntılı değilim böyle günlere.

Mmmmmmmm

son dakika misafirlerini hiiic sevmiyorum. Elim ayagim birbirine dolasiyor
Neyseki ikram isini halletmissin. Teyze ordayken temizlik toparlamayi da bitirirsin..
bende hiç sevmeeeemmm.

ben iki yıldır tatil yapamıyordum. bu sene tam gaz bir tatil olur artık. fırsat buldukça..

çoook zor gibi bence canım.

Bugün sitedeki arkadaşlarla pasta günümüz var. Herkes bir şey yapacak biri de çay. Çocuklar sayesinde tanıştık, iyi de oldu.
Ayyy negüzeeel. süper olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…