Anneanneyle kalmıştır.
Geçmiş olsun canım.
Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.
Güle güle kullanın canım. Benim de her şeyi değiştiresim var ama eşyalarıma kıyamıyorum. Bir de eşim arabayı değiştirmek istiyor. Bana bütçe yok yani.
Şıkır şıkır olmuşsun, süslü görümce:))))
bugün geçmiştir sanıyorum.Bu arada Galiba Keremin yüzüne sürdüğü yerdeki yağmur suları alerji yaptı, kırmızı kabartılar çıktı ağzının kenarında
bilinçaltı.. hemen akşam olsun da evime çocuğuma gideyim diye düşünüyor beyin,Kızlar az önce çok komik bişey oldu. halaa gülüyorum yaaa. işyerindeyim gözüm duvardaki saate takıldı aaa 7 olmuş dedim apar topar toplandım bigisayarımı kapattım hadi görüşürüüüz dedim. arkadaşlardan biri saat daha altı niye gidiyorsun dedi. bir baktım gerçektende altı. hayal kırıklığına uğradım. aklımdada hep batuş vardı havada çok kapalı inşallah yağmura yakalanmam diye düşünüyordum o dalgınlıkla çıkıp gidiyordum. hayret birşeyim yaa beni bir gülme aldı. patronda diyorki gülün gülün hiç gülmüyordunuz diyo. bilseki niye gülüyorum. hayallah yaa.
sizinki zaten üniteydi, daha yüksek ve büyük bi şey mi sipariş ettiniz?Bu arada iki gün önce gidip tv ünitesi siparişi verdik. Artık Efe tv ile iyice haltercilik oynamaya başlamıştı :/ 2-3 haftaya gelecek inşallah. Monte ettiricem tvyi. Yoksa çocuk bigün bi kaza yapacak(( neyse işte bu vesile ile telesete girince herşeye atlayasım; tüm mobilyaları değiştiresim geldi
yeşilll.. yeşilll
benimkiyle aynı olabilir mi acaba? ''bizimkisi kullanılmayacak hale gelene kadar kullanılır'' daBenim eşyaların tevellüdü ile seninkiler farklı tabi
yağmurlu bi istanbul sabahından herkese günaydınlar efemmm
dün salı pazarıyla başlayan günüm, öğleden sonra direksiyon dersiyle devam etti..
bana haber vermeden randevu saatini ertelemişter. sonra dedikleri saatte gittim, ortada hoca yok.
bi on dk daha bekledim. hanım geldi, bi afra bi tafra. kötü bi gün mü geçiriyordu, bana mı kıl oldu anlamadım.
bi ukala tavırlar, çocuk gibi davranmalar falan. ben sürmeye başlayınca daha 2. dk da teknik anlamda hiçbir zararı
olmayan bi şey yaptım. kadın bi çıkıştı bana..ne kadar tez canlısın, annenin karnında nasıl durdun falan.
hasbinallah, daha yeni tanıştık, bu ilk ders ve akan trafikte direksiyon bende. ki yaptığımın hiçbir zararı yok.
durdurdum arabayı. döndüm. şunu bi baştan halledelim dedim. birincisi ben tezcanlı değil, heyecanlıyım.
siz de yılların hocası olarak bunu anlamadıysanız, ilerdeki derslerde idrak edersiniz. ikincisi de beni çocuk gibi azarlamayın.
siz çıkıştıkça ben daha da tedirgin oluyorum dedim. ayarı yiyince kadın 180 derece döndü, canım cicim.
ah ne güzel gittin, becerdin.. bi erkek hoca eminim daha iyi öğretirdi, bu kadınlardaki ukalalık öldürüyor beni
neyse oradan çıktım. salıdan eve dönüş yolunda olan destiny ile haberleştik ve buluştuk. muhabbet güzeldi.
canım benim, çok memnun oldum
bugün geçmiştir sanıyorum.
ayşecik de geçen gün yerdeki yağmur suyuna parmağını batırıp ağzına götürüyordu.
yapma dedim dinlemedi, kızdım. bu sefer elini o su birikintisinin içine sokup gelip sırıtan bir yüzle benim üstüme sürmeye başladı.
bilinçaltı.. hemen akşam olsun da evime çocuğuma gideyim diye düşünüyor beyin,
eeee göz de onu görüyor tabi..
sizinki zaten üniteydi, daha yüksek ve büyük bi şey mi sipariş ettiniz?
valla sabitlemek her bakımdan daha güvenli.. ah o bütün mobilyaları değiştirme isteği tüm hatunlarda mevcut bacım
yeşilll.. yeşilllyeşilli hatun ne güzel oldunn!
bebelerini de merakla bekliyorum. öyle bi ayakkabı gösterip bir hafta bekletme, toptan göster yaaaaaaa!
benimkiyle aynı olabilir mi acaba? ''bizimkisi kullanılmayacak hale gelene kadar kullanılır'' da
hadi bakalım, efenin tv ünitesi ile maceraları çok yakındaTv sehpasıydı canımcım biximki. Şimdi arkası panolu birşey alıyoruz inşallah. Bakalım ondan ne gibi olaylar çıkaracak oğluşum
Aynen dediğin gibi; canı çıkana kadar kullanmak lazım mantığı mevcuthayranım 5-6 yılda bir sırf canı istediği için mobilya değiştirenlere :)
bi tek kadın hoca var.. aslında erkek hoca da düşünülebilir.Günaydın cancağızlarım, sabahın nurundan beri poçaa diye ağlayan kuzuya poğaçasını pişirdim verdim yiyo çok şükür.. Ben de tüm gece rüyamda chesscake le uğraştım durdum, e artık bi tane yapmak lâzım di mi
Busmai , geçmiş olsun canım , biz de dün Selim'in popişini sabunlamak için banyodayken, ağzını da farklı bir sabunla yıkayayım yağlıydı dedim, çıktık bi baktım ; çocuğun ağzı ve yanakları kıpkırmızı, bi de ateş gibi yanıyor, neyse biraz vakit geçince düzeldi de vicdan azabından kurtuldum..
Evinizin fotograflarını da bekliyoruz, sağlıkla huzurla oturun inşaallah
Eagle, çok güzel olmuş elbisen, sağlıkla giyin insallah ..
Nfk, en korktuğum şey başına gelmiş, zaten ilk kez direksiyona oturan kişi yeterince heyecanlı ve kaygılı olur, üzerine bir de afra tafra hiç çekilmez, öğretmeni değiştirebilme şansı var mı acaba?
Buluşmanız da ne güzel olmuş , darısı başımıza
Aryam eşin gelmiş gözünüz Aydın
Şekerportakalım sağolasın cnm, evet misafirlerim de gittiler,
Hepinize hayırlı huzurlu günler
Yok cnm her zamanki sabunu ile poposunu yıkadık, iste farklı bi sabunla da ağzını yıkadım , kendi tarçın özlü sabunumdu , o hasssasiyet yaptı cildinde sanırım .. Normalde her yerini sebamed sabunla yıkıyorum , popiş sabunu kenarda ayrı tabiihadi bakalım, efenin tv ünitesi ile maceraları çok yakında
bi tek kadın hoca var.. aslında erkek hoca da düşünülebilir.
benden ziyade eşim istemiyor. 3 saat direksiyon dersi var, yarım saati gitti.
evet darısı başımıza.. bakalım pembiş ve eaglee ne zaman istanbula gelecekler.
born ağırlaşmadan bi daha toplaşaydık
yanlış mı anladım, yoksa popo sabunuyla selimin elini yüzünü mü yıkadın?:26:
yine ucuz atlatmışsınız.. ben de dün aşure yaptım, cheesecake de ne güzel bi şe yaaaa!!!
nasıl bi uykum var anlatamam. sabah çok zor kalktım.
eşim işe gittikten sonra ayşecik de uyanmamışken yatayım mı diye düşündüm. ama ben dalmadan uyanır diye vazgeçtim.
her sabah 7.30da ayağa dikilen bebe, bugün ne olduysa şu saat oldu hala yatakta döne döne yatıyor yaaaa! :111:
Öyle evde bırakıp giden insanlar varya, hayret ediyorum.Kızımmmmm Arya nolacakkkkk????? Yada ne oldu diyim artık olan olmuş çünkü
Cevabını almışsınn:)Anneanneyle kalmıştır.
O hep öyle olur zaten , meselâ dışarıya biryere götürecek olurum uyansın da giydireyim diye gözüne bakarım uyanmaz
Bugün 6. Gün Selim hala ara ara gelip , meme istedi diyo , kızım iki üç günden sonra unutmuştu galiba, Ayşecik sordu mu uzun süre ?
canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...
Tv sehpasıydı canımcım biximki. Şimdi arkası panolu birşey alıyoruz inşallah. Bakalım ondan ne gibi olaylar çıkaracak oğluşum
Aynen dediğin gibi; canı çıkana kadar kullanmak lazım mantığı mevcuthayranım 5-6 yılda bir sırf canı istediği için mobilya değiştirenlere :)
canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
Ay geçmiş olsun canım ya, neyse ki bulunmuş.canlarim sizleri cok ozledik...
ŞaşırdımmBorn!!!! Çok korktum Allahım yaa( ben olsam bulunca bağıra bağıra ağlardım heralde
Keşke doktora götürseydiniz ama neyse ki şimdi iyi diyosun sorun yoktur
Offf ne berbat bi tatil olmuş
Ben de artık evden çıkmak istemiyorum, birazdan arkadaşım beni alıcak AVM ye gidicez ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?