Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim eşyaların tevellüdü ile seninkiler farklı tabi

yağmurlu bi istanbul sabahından herkese günaydınlar efemmm

dün salı pazarıyla başlayan günüm, öğleden sonra direksiyon dersiyle devam etti..
bana haber vermeden randevu saatini ertelemişter. sonra dedikleri saatte gittim, ortada hoca yok.
bi on dk daha bekledim. hanım geldi, bi afra bi tafra. kötü bi gün mü geçiriyordu, bana mı kıl oldu anlamadım.
bi ukala tavırlar, çocuk gibi davranmalar falan. ben sürmeye başlayınca daha 2. dk da teknik anlamda hiçbir zararı
olmayan bi şey yaptım. kadın bi çıkıştı bana.. ne kadar tez canlısın, annenin karnında nasıl durdun falan.
hasbinallah, daha yeni tanıştık, bu ilk ders ve akan trafikte direksiyon bende. ki yaptığımın hiçbir zararı yok.
durdurdum arabayı. döndüm. şunu bi baştan halledelim dedim. birincisi ben tezcanlı değil, heyecanlıyım.
siz de yılların hocası olarak bunu anlamadıysanız, ilerdeki derslerde idrak edersiniz. ikincisi de beni çocuk gibi azarlamayın.
siz çıkıştıkça ben daha da tedirgin oluyorum dedim. ayarı yiyince kadın 180 derece döndü, canım cicim.
ah ne güzel gittin, becerdin.. bi erkek hoca eminim daha iyi öğretirdi, bu kadınlardaki ukalalık öldürüyor beni

neyse oradan çıktım. salıdan eve dönüş yolunda olan destiny ile haberleştik ve buluştuk. muhabbet güzeldi.
canım benim, çok memnun oldum

Bu arada Galiba Keremin yüzüne sürdüğü yerdeki yağmur suları alerji yaptı, kırmızı kabartılar çıktı ağzının kenarında
bugün geçmiştir sanıyorum.
ayşecik de geçen gün yerdeki yağmur suyuna parmağını batırıp ağzına götürüyordu.
yapma dedim dinlemedi, kızdım. bu sefer elini o su birikintisinin içine sokup gelip sırıtan bir yüzle benim üstüme sürmeye başladı.

bilinçaltı.. hemen akşam olsun da evime çocuğuma gideyim diye düşünüyor beyin,
eeee göz de onu görüyor tabi..

sizinki zaten üniteydi, daha yüksek ve büyük bi şey mi sipariş ettiniz?
valla sabitlemek her bakımdan daha güvenli.. ah o bütün mobilyaları değiştirme isteği tüm hatunlarda mevcut bacım

Eki Görüntüle 1143679
görümce hazır...kuzularda yakında paylaşırım
yeşilll.. yeşilll yeşilli hatun ne güzel oldunn!
bebelerini de merakla bekliyorum. öyle bi ayakkabı gösterip bir hafta bekletme, toptan göster yaaaaaaa!

Benim eşyaların tevellüdü ile seninkiler farklı tabi
benimkiyle aynı olabilir mi acaba? ''bizimkisi kullanılmayacak hale gelene kadar kullanılır'' da

Tv sehpasıydı canımcım biximki. Şimdi arkası panolu birşey alıyoruz inşallah. Bakalım ondan ne gibi olaylar çıkaracak oğluşum

Aynen dediğin gibi; canı çıkana kadar kullanmak lazım mantığı mevcut hayranım 5-6 yılda bir sırf canı istediği için mobilya değiştirenlere :)

Günaydın cancağızlarım, sabahın nurundan beri poçaa diye ağlayan kuzuya poğaçasını pişirdim verdim yiyo çok şükür.. Ben de tüm gece rüyamda chesscake le uğraştım durdum, e artık bi tane yapmak lâzım di mi
Busmai , geçmiş olsun canım , biz de dün Selim'in popişini sabunlamak için banyodayken, ağzını da farklı bir sabunla yıkayayım yağlıydı dedim, çıktık bi baktım ; çocuğun ağzı ve yanakları kıpkırmızı, bi de ateş gibi yanıyor, neyse biraz vakit geçince düzeldi de vicdan azabından kurtuldum..
Evinizin fotograflarını da bekliyoruz, sağlıkla huzurla oturun inşaallah
Eagle, çok güzel olmuş elbisen, sağlıkla giyin insallah ..
Nfk, en korktuğum şey başına gelmiş, zaten ilk kez direksiyona oturan kişi yeterince heyecanlı ve kaygılı olur, üzerine bir de afra tafra hiç çekilmez, öğretmeni değiştirebilme şansı var mı acaba?
Buluşmanız da ne güzel olmuş , darısı başımıza
Aryam eşin gelmiş gözünüz Aydın
Şekerportakalım sağolasın cnm, evet misafirlerim de gittiler,
Hepinize hayırlı huzurlu günler

Son düzenleme:
hadi bakalım, efenin tv ünitesi ile maceraları çok yakında

bi tek kadın hoca var.. aslında erkek hoca da düşünülebilir.
benden ziyade eşim istemiyor. 3 saat direksiyon dersi var, yarım saati gitti.

evet darısı başımıza.. bakalım pembiş ve eaglee ne zaman istanbula gelecekler.
born ağırlaşmadan bi daha toplaşaydık

yanlış mı anladım, yoksa popo sabunuyla selimin elini yüzünü mü yıkadın?:26:
yine ucuz atlatmışsınız.. ben de dün aşure yaptım, cheesecake de ne güzel bi şe yaaaa!!!

nasıl bi uykum var anlatamam. sabah çok zor kalktım.
eşim işe gittikten sonra ayşecik de uyanmamışken yatayım mı diye düşündüm. ama ben dalmadan uyanır diye vazgeçtim.
her sabah 7.30da ayağa dikilen bebe, bugün ne olduysa şu saat oldu hala yatakta döne döne yatıyor yaaaa! :111:

Yok cnm her zamanki sabunu ile poposunu yıkadık, iste farklı bi sabunla da ağzını yıkadım , kendi tarçın özlü sabunumdu , o hasssasiyet yaptı cildinde sanırım .. Normalde her yerini sebamed sabunla yıkıyorum , popiş sabunu kenarda ayrı tabii

Erkek hocayla da rahat olunmaz , inşaallah tavırları değişmez yine hanımın..
Aşûre
Insallah görüşmek nasib olur bakalım

O hep öyle olur zaten , meselâ dışarıya biryere götürecek olurum uyansın da giydireyim diye gözüne bakarım uyanmaz

Bugün 6. Gün Selim hala ara ara gelip , meme istedi diyo , kızım iki üç günden sonra unutmuştu galiba, Ayşecik sordu mu uzun süre ?

ayneeeen :111:

emme konusuna gelince, ısrar edip ağlamıyorsa sorsun.. birkaç güne pes eder.
ben zaten bir süredir sadece uykudan önce emziriyordum, yani günde iki kez.
ilk iki akşam emmek istedi hatta ağladı. ama 3. günü ikna oldu.
gelip istemiyordu ama sürekli emme pozisyonunda gelip kucağıma yatıyordu.
yüzüğünü göğsüme dayıyordu, öpüyordu. o daha fena yapıyor insanı
bir hafta sonra onlar da bitti..

canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu ((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey (
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...

ay sen ne diyosun yaaa?!
'yasir kayboldu' cümlesinden sonra döndüm yazının sonunu okudum direkt.
ay aklım başımdan gitti yaaa Allahım korusun..
açık alandaysa düğün rüzgar çarpmış olabilir, midesini üşütmüştür belki.. ya da yediği bi şey ağır gelmiştir..
ay tekrar çok cooook geçmişler olsun, Rabbim böyle şeyler yaşatmasın bi daha:18:

Eşim gitti...
Nfk hocayı çok güzel kalaylamışsın helal sana. Erkekle gerçekten rahat olmuyo, ben bi kere uyuz bi adama denk gelmiştim o da azarlıyordu. Gene kadını yola getirirsin de adam zor.

Pamukhelvacım tam geçmedi ama azaldı.. aslında mikroplara alışsın istiyorum çok da sakınmam,ama ilk kez böyle oldu

Eaglee elbisen ve renk yakışmış ama terzi kelebeği düzgün dikememiş sanki? Üzerine kısakollu hırka bolero veya ceket gibi bişey mi alsan?

Canı çıkana kadar mantığı bende de var ama sadece ev mobilyalarında.

Bornnnnnnn Allah a şükür bulunmuş minik kuş. Yüreğim ağzımda okudum. Senin ne yaşadığını düşünemiyorum ( yataktan düşme olayına takılma canım eğer şuana kadar iyiyse..

Born!!!! Çok korktum Allahım yaa ( ben olsam bulunca bağıra bağıra ağlardım heralde
Keşke doktora götürseydiniz ama neyse ki şimdi iyi diyosun sorun yoktur
Offf ne berbat bi tatil olmuş
Ben de artık evden çıkmak istemiyorum, birazdan arkadaşım beni alıcak AVM ye gidicez ama o kadar üşeniyorum ki anlatamam

Ay geçmiş olsun canım ya, neyse ki bulunmuş.
Yataktan düşünce korktuğu için de kusmuş olabilir. Aklına kötü birşeyler getirme.
Şaşırdımm

Son düzenleme:
Born canım allah korumuş. Deniz kenarı salonmuş üstelik , ayy nereye kaçmış peki afacan? Bizim de daha evvel anlatmıştım g.antepe giderken mola yerinde arabadan yere bırakınca tesisin içine doğru yürümüştü de o birkaç sn de göremeyince neler neler geçmişti hafızamdan ); Allah kimseye yaşatmasın , en kötüsü en korktuğum kaybolma ve boğulma vakaları ); allahım tüm masumları gücü yetmeyenleri korusun ..

kizlar Allah razi.olsn cok saolun gercekten verilmis sadakamiz varmis.deniz kismina dogru hizlica kosuyomus enistemin kucaginda onu gorunce artik bi adim aticak halim.kalmadi resmen ayaklarimin bagi cozuldu hamile oldugumu falan unuttum zaten yaa cok kotu bi duyguydu hala da dusundukce.elim ayagim titriyo birdaha hicbirimiz yasamayalim ins..

Aryamm ben de şaşırdım:) sonra zaten niye ayaklarımın geri geri gittiği belli oldu Kerem kudurdu Özsütü birbirine kattı falan.. Ayy çok yoruldum. Sonra biraz uyudu da alışveriş yaptım, tabi ki yine kereme:) Guess te biraz çanta bakındım kendime,ayların acısını çıkarayım dedim ama istediğim renkte bulamadım neyseeee

Eşim yarın dönüyormuş, 3gün kalacaktı planlar değişmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…