Kerem isminden dolayı değil o duygusallık bence yengeç burcu olduğundanIyi geceler arkadaslar..oglus ve esim uyudu bende kafami dinliyorum biraz boyama yapuyorum..malum sonra pek vaktim olmayacak bunu biliyorum..benim kurs bitti..gecen hafta tatilimizi yapip donduk..korktugum gibi degildi ikinci gun acaba gelmesemiydik dedim ama iyiydi ya ogluss ozgurlukk dedi..yalinayak cimlerde gezdi bol bol..havuza girdi babasiyla..azi dislerinden dolayi istahi pek yoktu ama idare ettik sukur..simdi tatil fotolarimiza bakip duruyoruz..gecmisi okuyorum iki gundur..sondan basliyayim bende colicous gibi:)
Born cum cok cok gecmisler olsun bende yuregim agzimda okudum resmen..verilmis sadakaniz varmis yinede birini sevindir derim ben Allah korumus pasayi..
Elifnaz umarim kizinin ameliy at i bir an evvel olurda atlatirsiniz..boyle kaldimi ustunuzde yuktur eminim..sanada sinavda basarilar canim..
Aryamm..kocis busmainin dedigi gibi sansli valla..tek basina ispanya..sizsizz..ba baa baaa..bende cok kiskanc degilimdir ama bizsiz tatil..olmazz nokta..:)
Eagle..elbisenin rengine bayildim..aynisinin yaka kismi tasli bi elbisem var benimde..favorimdir..sade ama şık..yakacaksin ortaligi gorumce olarak
Busmai..evinin resmini goremedim ben ama eminim guzel olmustur ozendin bayagi..gule gule otur canim..dogumada az kaldi dimi..bu keremler hep boyle duygusal olacaksa yanina isim dusunmeliyim..
Pembisim kesintisiz gece uykusu icin cok once soylemistim..yeterince istifadede etti..sende bi el at valla canim..sanirim sen tatili bekliyosun oda az k aldi zaten..
Nfk senden aldigimiz gazla bizde araba isine el atacaz galiba..kombin oldumu bu arada?
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah..
Dünden beri keyfim yok. Ülkemin resmen çivisi çıkmış. Yolları kesiliyor, kimse birşey yapamıyor ve haberlerde bunlar yok. İnsanlar internette okusa bile inanmıyo.. Irakta yine patlamalar ve Türkmen ölümleri.. Bazen böyle bir dünyaya cidden tek çocuğun yeterli olduğunu düşünüyorum..
Canım benim geçmiş olsun.canlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...
Ohhh, ne güzel tatil yapmışsınız.Iyi geceler arkadaslar..oglus ve esim uyudu bende kafami dinliyorum biraz boyama yapuyorum..malum sonra pek vaktim olmayacak bunu biliyorum..benim kurs bitti..gecen hafta tatilimizi yapip donduk..korktugum gibi degildi ikinci gun acaba gelmesemiydik dedim ama iyiydi ya ogluss ozgurlukk dedi..yalinayak cimlerde gezdi bol bol..havuza girdi babasiyla..azi dislerinden dolayi istahi pek yoktu ama idare ettik sukur..simdi tatil fotolarimiza bakip duruyoruz..gecmisi okuyorum iki gundur..sondan basliyayim bende colicous gibi:)
Born cum cok cok gecmisler olsun bende yuregim agzimda okudum resmen..verilmis sadakaniz varmis yinede birini sevindir derim ben Allah korumus pasayi..
Elifnaz umarim kizinin ameliy at i bir an evvel olurda atlatirsiniz..boyle kaldimi ustunuzde yuktur eminim..sanada sinavda basarilar canim..
Aryamm..kocis busmainin dedigi gibi sansli valla..tek basina ispanya..sizsizz..ba baa baaa..bende cok kiskanc degilimdir ama bizsiz tatil..olmazz nokta..:)
Eagle..elbisenin rengine bayildim..aynisinin yaka kismi tasli bi elbisem var benimde..favorimdir..sade ama şık..yakacaksin ortaligi gorumce olarak
Busmai..evinin resmini goremedim ben ama eminim guzel olmustur ozendin bayagi..gule gule otur canim..dogumada az kaldi dimi..bu keremler hep boyle duygusal olacaksa yanina isim dusunmeliyim..
Pembisim kesintisiz gece uykusu icin cok once soylemistim..yeterince istifadede etti..sende bi el at valla canim..sanirim sen tatili bekliyosun oda az k aldi zaten..
Nfk senden aldigimiz gazla bizde araba isine el atacaz galiba..kombin oldumu bu arada?
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah..
Dünden beri keyfim yok. Ülkemin resmen çivisi çıkmış. Yolları kesiliyor, kimse birşey yapamıyor ve haberlerde bunlar yok. İnsanlar internette okusa bile inanmıyo.. Irakta yine patlamalar ve Türkmen ölümleri.. Bazen böyle bir dünyaya cidden tek çocuğun yeterli olduğunu düşünüyorum..
Bornnn çok korktum kardeşim ya allah göstermesin kımseye bir dahacanlarim sizleri cok ozledik...
bu memleket gezimiz.cok kotu geciyor hayatimin en kotu anlarini yasadim cok uzunca anlatamicam ama yasir kayboldu((
hersey saniyeler icinde gelisti bi dugune gitmistik ben yigenim ve yasirin pesinde kosturuyodm hamilr.halimle ortada dolasmiyim diye enistem goz kulak olcakti dugun cok kalabalikti kasla goz arasinda disari kacmis bir anda yasir yok diye bagrinti oldu yemin ediyorum hayatimda daha kotu bi an yasamadm bir iki surmemistr ama yani.kelimelerle anlatamiyorm disari ciktik sag sola bakiniyoruz ve dugun salonu sahilin dibi denize.mi uctu biri mi.kacirdi ya aklimdan neler gecti off.dusundukce bayilcak gb oluyorum sonra karsimda tekrardan gorunce Allah'im ya gercekten cok zor biseymis sukurler olsun bagislayan Allah'ima...gercekten bu yillardir olan kayip olaylari ne aci bisey(
ikinci olay da gece buyuk bir kut sesiyle uyandim inanilmaz aglamaya basladi yataktan dusmus ama basladi ogurmeye feci kusu tabi inanilmaz korktum kaldirdim baktim biyerinde bisey yok ama kusma cok.kotu bi belirti sonucta 1 saatten fazla gozlemledim internneten arastrdm doktora goturmedik oyle kaldi ins bisi olmaz su ana kdr iyi gorunuyor..
ayy kendimi.anlattim.durdum sizlerde ne var ne yok herkesler iyidir ins...
Bende izletiyim cceyline bakalım ne tepki verecek:)Kerem twinkle twinkle little star'ı her izlediğinde ağlıyo, duygusal oğlum benim :)
http://m.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
Günaydın canımGünaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah..
Bu sene yaz gelmeyecek sanırım, hala kat kat giyiyoruz.
alın bi kaçak daha.. tatildeydiniz demek çok sevindim..Iyi geceler arkadaslar..oglus ve esim uyudu bende kafami dinliyorum biraz boyama yapuyorum..malum sonra pek vaktim olmayacak bunu biliyorum..benim kurs bitti..gecen hafta tatilimizi yapip donduk..korktugum gibi degildi ikinci gun acaba gelmesemiydik dedim ama iyiydi ya ogluss ozgurlukk dedi..yalinayak cimlerde gezdi bol bol..havuza girdi babasiyla..azi dislerinden dolayi istahi pek yoktu ama idare ettik sukur..simdi tatil fotolarimiza bakip duruyoruz..gecmisi okuyorum iki gundur..sondan basliyayim bende colicous gibi:)
hassas erkek, bunun neresine ağlıyon oğlum sen!!Kerem twinkle twinkle little star'ı her izlediğinde ağlıyo, duygusal oğlum benim :)
http://m.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
ay sorma, sorma!! hükümetin sorumsuz ve lakayt halleri,Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah..
karasal iklim etkisi, burada hava yağışlı ama tshirt giyilecek hava var..Bu sene yaz gelmeyecek sanırım, hala kat kat giyiyoruz.
gü-nay-dııııııın!!!
spor yapmam lazım, ama hiiç halim yoh :111:
siz nerde napıyonuz tembel gacılar? özellikle dilanaz?
alın bi kaçak daha.. tatildeydiniz demek çok sevindim..
güzel de geçmiş belliki.. darısı biz henüz gitmeyenlerin başına
sabah erken direksiyon dersim vardı.. ilk dersteki heyecan ve stresten ziyade bugün keyif aldım.
eğlenceliymiş bu iş.. sahilde tur bilem attımm
hassas erkek, bunun neresine ağlıyon oğlum sen!!
ay sorma, sorma!! hükümetin sorumsuz ve lakayt halleri,
abuk sabuk gündem oluşturmalar, dikkati başka yere çekmeler.. devletin yolları kapanıyor, çocuklar kaçırılıyor..
dediğin gibi haberler lay-lay-lom!yazık halimize, ama revadır bu bize!
karasal iklim etkisi, burada hava yağışlı ama tshirt giyilecek hava var..
aman yağsın yağmurlar, istanbulda 3 ay yetecek su bile yok..
ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu.."Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük
Ben biraz daha rahatım canım bu konularda. Yurtdışı olunca bi düşündüm sadece, ama sonra o da normalgeldi. Evlilikte birbirini bunaltan çiftlerden değiliz. Eşim de bana karşı öyle davranır. İkimizde sınırlarımızı biliriz zaten.Iyi geceler arkadaslar..oglus ve esim uyudu bende kafami dinliyorum biraz boyama yapuyorum..malum sonra pek vaktim olmayacak bunu biliyorum..benim kurs bitti..gecen hafta tatilimizi yapip donduk..korktugum gibi degildi ikinci gun acaba gelmesemiydik dedim ama iyiydi ya ogluss ozgurlukk dedi..yalinayak cimlerde gezdi bol bol..havuza girdi babasiyla..azi dislerinden dolayi istahi pek yoktu ama idare ettik sukur..simdi tatil fotolarimiza bakip duruyoruz..gecmisi okuyorum iki gundur..sondan basliyayim bende colicous gibi:)
Yıne o menapoz teyzemıydı hoca?gü-nay-dııııııın!!!
spor yapmam lazım, ama hiiç halim yoh :111:
siz nerde napıyonuz tembel gacılar? özellikle dilanaz?
alın bi kaçak daha.. tatildeydiniz demek çok sevindim..
güzel de geçmiş belliki.. darısı biz henüz gitmeyenlerin başına
sabah erken direksiyon dersim vardı.. ilk dersteki heyecan ve stresten ziyade bugün keyif aldım.
eğlenceliymiş bu iş.. sahilde tur bilem attımm
hassas erkek, bunun neresine ağlıyon oğlum sen!!
ay sorma, sorma!! hükümetin sorumsuz ve lakayt halleri,
abuk sabuk gündem oluşturmalar, dikkati başka yere çekmeler.. devletin yolları kapanıyor, çocuklar kaçırılıyor..
dediğin gibi haberler lay-lay-lom!yazık halimize, ama revadır bu bize!
karasal iklim etkisi, burada hava yağışlı ama tshirt giyilecek hava var..
aman yağsın yağmurlar, istanbulda 3 ay yetecek su bile yok..
Allallaa:)"Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük
Bende uyuyamam gündüzleriGündüz uykusu bana göre değil.. Bi saat yatıyımdedim kabustan nasıl kalkacağımı bilemedimdayak yemiş gibiyim. Oğluşumla ilgili bir rüyaydı. Onu tek başına gece vakti dışarı bırakmışım güya ve camlardan bağırıp arıyorum çok kötüydü Allah çocuğunu kaybedenlere yardım etsin...
yaz moduna girdi topik....muhtarda izinde sanırım
elbise için teşekkürler ..busmai aslında kelebek güzel ama ben farkettiremedim galiba zaten ceket filan çok zor benim durum malum.
born çok geçmiş olsun hayal bile edemedim ....kuduruklar büyüdükçe neden kolaylaşmıyor
nfk kolay gelsin sen bide araba kullanırsan seni evde nasıl tutucaz
Ekleyemedim canım.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?