Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Iyi geceler arkadaslar..oglus ve esim uyudu bende kafami dinliyorum biraz boyama yapuyorum..malum sonra pek vaktim olmayacak bunu biliyorum..benim kurs bitti..gecen hafta tatilimizi yapip donduk..korktugum gibi degildi ikinci gun acaba gelmesemiydik dedim ama iyiydi ya ogluss ozgurlukk dedi..yalinayak cimlerde gezdi bol bol..havuza girdi babasiyla..azi dislerinden dolayi istahi pek yoktu ama idare ettik sukur..simdi tatil fotolarimiza bakip duruyoruz..gecmisi okuyorum iki gundur..sondan basliyayim bende colicous gibi:)
Born cum cok cok gecmisler olsun bende yuregim agzimda okudum resmen..verilmis sadakaniz varmis yinede birini sevindir derim ben Allah korumus pasayi..
Elifnaz umarim kizinin ameliy at i bir an evvel olurda atlatirsiniz..boyle kaldimi ustunuzde yuktur eminim..sanada sinavda basarilar canim..
Aryamm..kocis busmainin dedigi gibi sansli valla..tek basina ispanya..sizsizz..ba baa baaa..bende cok kiskanc degilimdir ama bizsiz tatil..olmazz nokta..:)
Eagle..elbisenin rengine bayildim..aynisinin yaka kismi tasli bi elbisem var benimde..favorimdir..sade ama şık..yakacaksin ortaligi gorumce olarak
Busmai..evinin resmini goremedim ben ama eminim guzel olmustur ozendin bayagi..gule gule otur canim..dogumada az kaldi dimi..bu keremler hep boyle duygusal olacaksa yanina isim dusunmeliyim..
Pembisim kesintisiz gece uykusu icin cok once soylemistim..yeterince istifadede etti..sende bi el at valla canim..sanirim sen tatili bekliyosun oda az k aldi zaten..
Nfk senden aldigimiz gazla bizde araba isine el atacaz galiba..kombin oldumu bu arada?

Sayfa yetmedi sanirim..yada ben yapamadim..neyse devamm...
Colicous..yeni isin hayirli ugurlu olsun insallah..kres iside ustune kaymak olur..bide ev isini halledersenizz senden iyisi olmazz..hadi bakalim hayirlisi..
Sekerportakalim..ilbilge...baharr sizlerde iyisinizdir umarim..ge ce olunca kafa pek calismiyorr..benden bu kadar..herkese opucuklerimi yolluyorum..iyi uykularrrr

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah..

Dünden beri keyfim yok. Ülkemin resmen çivisi çıkmış. Yolları kesiliyor, kimse birşey yapamıyor ve haberlerde bunlar yok. İnsanlar internette okusa bile inanmıyo.. Irakta yine patlamalar ve Türkmen ölümleri.. Bazen böyle bir dünyaya cidden tek çocuğun yeterli olduğunu düşünüyorum..

Kerem isminden dolayı değil o duygusallık bence yengeç burcu olduğundan

Evet bazen ben de düşünüyorum onu doğduk da ne oldu.. Sorumluluk vicdan üzüntüler.. Zavallı çocukların önünde up uzun bir yol var, güzel olur bahtları inşallah

Canım benim geçmiş olsun.

Ohhh, ne güzel tatil yapmışsınız.

Günaydın canım.
Ben de bunu anlamıyorum haberler de kayda deper hiçbir şey yok. Şu ya da bu ayırmıyorum yandaş medyamız var. İşlerine geleni veriyorlar. İnternette bomba gibi düşüyor, haberlerde adı geçmiyor.

GunAydın şekerlerr
Giremedim bi kaç gundur.dun aksam ancak evıme geldi ceylin annemde kaldı hala yerleşemedim evde kalmayınca da yerleşilmiyor
Bornnn çok korktum kardeşim ya allah göstermesin kımseye bir daha
Şuanda en tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazım

Kerem twinkle twinkle little star'ı her izlediğinde ağlıyo, duygusal oğlum benim :)
http://m.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
Bende izletiyim cceyline bakalım ne tepki verecek:)

Günaydın canım
Çok hAklısın katılıyorum
Dunya iyice rezılleşiyor
Bu sene yaz gelmeyecek sanırım, hala kat kat giyiyoruz.

Ben dun gece yun yorganı çıkardım

Pamuk helva ne zamandır söylicem unutuyorum canım kızın nasıl oldu cok gecmiş olsun

Nfk ile buluştuk evet:) ilk kez forumdan bırıyle görustum canlı canlı sohbet rtmek cok daha guzel. İnşallah hep beraber bir araya gelebiliriz bi gun

gü-nay-dııııııın!!!
spor yapmam lazım, ama hiiç halim yoh :111:
siz nerde napıyonuz tembel gacılar? özellikle dilanaz?

alın bi kaçak daha.. tatildeydiniz demek çok sevindim..
güzel de geçmiş belliki.. darısı biz henüz gitmeyenlerin başına

sabah erken direksiyon dersim vardı.. ilk dersteki heyecan ve stresten ziyade bugün keyif aldım.
eğlenceliymiş bu iş.. sahilde tur bilem attımm

Kerem twinkle twinkle little star'ı her izlediğinde ağlıyo, duygusal oğlum benim :)
http://m.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU
hassas erkek, bunun neresine ağlıyon oğlum sen!!
ay sorma, sorma!! hükümetin sorumsuz ve lakayt halleri,
abuk sabuk gündem oluşturmalar, dikkati başka yere çekmeler.. devletin yolları kapanıyor, çocuklar kaçırılıyor..
dediğin gibi haberler lay-lay-lom! yazık halimize, ama revadır bu bize!

Bu sene yaz gelmeyecek sanırım, hala kat kat giyiyoruz.
karasal iklim etkisi, burada hava yağışlı ama tshirt giyilecek hava var..
aman yağsın yağmurlar, istanbulda 3 ay yetecek su bile yok..

"Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük

"Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük
ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu..

bizimki bir süre öncesine kadar numaradan ağlayınca ben gelip beni öpüyordu, sarılıyordu.
şimdi tınmıyor bileee

Ben biraz daha rahatım canım bu konularda. Yurtdışı olunca bi düşündüm sadece, ama sonra o da normalgeldi. Evlilikte birbirini bunaltan çiftlerden değiliz. Eşim de bana karşı öyle davranır. İkimizde sınırlarımızı biliriz zaten.

Gündüz uykusu bana göre değil.. Bi saat yatıyımdedim kabustan nasıl kalkacağımı bilemedim dayak yemiş gibiyim. Oğluşumla ilgili bir rüyaydı. Onu tek başına gece vakti dışarı bırakmışım güya ve camlardan bağırıp arıyorum çok kötüydü Allah çocuğunu kaybedenlere yardım etsin...

yaz moduna girdi topik....muhtarda izinde sanırım
elbise için teşekkürler ..busmai aslında kelebek güzel ama ben farkettiremedim galiba zaten ceket filan çok zor benim durum malum.
born çok geçmiş olsun hayal bile edemedim ....kuduruklar büyüdükçe neden kolaylaşmıyor
nfk kolay gelsin sen bide araba kullanırsan seni evde nasıl tutucaz

Hiç kimse yazmamış bugun
Ben evi yerleştırdım sayılır yoruldum. Sonra saat üçte bi arkadasa ev görmesine gittim evi çok hoş bahçeli falan sonra eve geldim kaldıgım yerden devam. Eşim de yardım etti saolsun sonra tekrar annaneye geldik ceylin bizi çok özlemiş bi beni bi babasını öpüyor:) kücücük seylerde nasıl güzel duygular var ya babası uçan balon almıştı iki gun önce sonra balon kaybolmuş evden. Sonra annem benı aradı balon yok dıye ama ağlıcak nerdeyse üZüntüsünden. Sonradan anladıkli balon balkondan ucup gitmiş:) çunku ceylin balon nerde diye sorunca telaşlı bı sekilde balkona giderek bişeyler anlatıyor eliyle gökyuZunu göstererek ditti diyor:) demekki balonu balkona götürüp ipini bıraktı:)

Yıne o menapoz teyzemıydı hoca?
Keyıf almana sevımdım canım daha da keyifli olacak ilerleyen zamanlardaa

Allallaa:)

Bende uyuyamam gündüzleri
Kabus görurum hep

Evet kımse yazmamış yaz geldi tpiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…