akşam üstü yemek yaparken kombiden çok yoğun tazyikli değil ama fışkırarak su akmaya başladı.
kombinin fişini çektim. fırını buzdolabını kollayayım diye onları ileri sürdüm.
yerler göl olmuş. leğen havlu falan koydum ama yarım saatte epey aktı. neyseki eşimin erken geldi de müdahale etti.
bilmiyorum contası borusu mu değişecek. Allahtan ben uyurken değil de mutfaktayken oldu.. yoksa daha kötü olacaktı.
artık birkaç gün sıcak susuz idare edicez..
senin adına çok sevindim. çok iyi şartlarda başlayacaksın belliki.. inş çalışma ortamı ve arkadaşları da iyidir. memnun olursun..
batuhanın durumuna gelince, bence iki yaş sendromuna hızlı biz giriş yapmışsınız
fazlaca enerjisi var ve atamadığı için de daha agresif oluyor gibi. yorulacağı bi şeylere yönlendirmek lazım..
büyükçe bi bahçe bi de arkadaşı olacak aslında, sağa sola koştursun bütün gün.. akşam da bi güzel uyur..
ne zaman neneye gitsek, ayşecik akşam dönüş yolunda uyuyakalıyor ve ertesi sabah daha geç uyanıyor.
bahçeye inmişsek zaten cozutuyor, ama yeğenim varsa evdeyken bile sağa sola koşturmaktan perte çıkıyorlar
bahçeli evi olanlar çok şanslı gerçekten.. bizimkinin çıkıp bakabileceği bi balkon pencere önü bile yok..
günde 1 saat parkta ne yapıyorsa o... valla üzülüyorum bu nesle.. biz sabah olunca bahçeye inicez diye ne sevinirdik..
akşam olur, hava kararır annem pencereden bağırırdı, anne beş dk diye yalvarırdık..
şimdi bu bebelerin oynayabileceği bahçe falan yok.
az daha büyüyünce zaten bilgisayara sarıyorlar, kendileri çıkmıyorlar...:100:
şuan bodrum buradan daha da sıcaktır. batuhan suyu seviyorsa, şişme havuz çok işe yarıyor.
ben 5 cm su dolduruyordum içine, epey takılıyordu..
Günaydıınnn....
bizde gergin bi sabaha uyandık. Aryacığım tezgahın üstünde duran uydu üzerindeki tv yi tezgahın üstüne düşürdü. Güm diye bir ses... Orada duran kahvaltılığın kapakları birden sağa sola fırlayarak kırıldı. Allahtan ona bişi olmadı ama çok gerildimm. Kenara çekilip papağan gb aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Baya korktu, ağlayamadı da. " özür dilem anneciğim bi daha yapamıcam" diye tekrarlayıp durdu. :18:
Buarada iş görüşmem çoook olumlu geçti. burda daha fazla maaş teklif ettiler çünki çalıştığımı biliyorlar. şirket arabada verdi kabul etmedim. yol parası vercekler. bide kreş ayarlıcak batuşa bi altı ay sonra vermeyi düşünüyorum.
geçmişi okuyamadım ama yarın fırsatım olur sanırım. hepinizi öpüyorum.
sayfada hiç ilerlemiyor hayırdır yaa nerelerdesiniz...
ah canım benim yaa.. maşallah..Günaydın kızlar
Aryam çok geçmiş olsun , Allah korumuş fıstığı.. Oy kıyamam bir de anneciğinden özür mü diliyormaşallah o dillerine..
Bizimki de ben masada ders çalışırken, yanımda oturmuş bilmiş bir edayla boyama kitabını karalıyodün de ablasının tükenmez kalemini ele geçirmiş iki elini de bi güzel boyamış kendine yüzük bilezik falan yapmak istemiş galiba
ah canım benim yaa.. maşallah..
bizimki ben ders çalışırken kalemimi alıp kaçıyor, kağıdımı çekiştiriyor.
pc nin ekranını sallıyo :111:
ne zaman şu sınavların? hayırlısıyla bitsin gitsin de aramıza dön yaa
son günler annesine güzellik yapıyor deseneBu hafta sonu insallah cnm
Yok bizimki de her zaman böyle iyi tarafında olmuyo, bazen illa beni masadan kaldırana kadar ağlıyor ya da maviş ciş kuş ciş diye beni çekiştiriyo durmadan
Sizin de kombi su basmış gecmis olsun , bi keresinde benim de yüzüme püskürtmüştü o pis suyu kombi su basarken (; bayağı akmıştı komşunun tavanına bile inmişti hatta
Sorma son zamanlarda ben mutfakta uğraşırken sandalyeyi çekip o da tezgahı karıştırıyoraman amaaan!:18: Allah korumuş ya..
hamdolsun ona bi şey olmadı.. senden ziyade korkmuştur o, nasıl çıkmış oralara?
Sağol canım benim. Bu ara yapıp yapıp özür dileme modunda. Özür dileyince herşey geçiyor sankiGünaydın kızlar
Aryam çok geçmiş olsun , Allah korumuş fıstığı.. Oy kıyamam bir de anneciğinden özür mü diliyormaşallah o dillerine..
Bizimki de ben masada ders çalışırken, yanımda oturmuş bilmiş bir edayla boyama kitabını karalıyodün de ablasının tükenmez kalemini ele geçirmiş iki elini de bi güzel boyamış kendine yüzük bilezik falan yapmak istemiş galiba
Sorma son zamanlarda ben mutfakta uğraşırken sandalyeyi çekip o da tezgahı karıştırıyorHemen ayşecik geldi aklıma. Allah korusun kuzularımızı ya.
Sağol canım benim. Bu ara yapıp yapıp özür dileme modunda. Özür dileyince herşey geçiyor sanki
amiiin!.. valla başka hiiiçbişey yapmasam da,Eşim dün yine ankaraya gitti, bu gece gelecek. Hava burda yağmurlu, sabah sabah ta tv öyle olunca bütün negatifliğim üstümde. Yaklaşmayın yakarım uleyyynn
Nfk cım bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum, sizede geçmiş olsun, erken farketmişsin allahtan. Hiç sevmiyorum şu sulu işleri
Heryer batıyor.
günaydın tembel gacılar, hadi kalkın gariiiii
klip biraz müstehcen ama kusura bakmayın, sabah sabah dilime dolandı duramıyorum
[video=dailymotion;x1c7r88]http://www.dailymotion.com/video/x1c7r88_gipsy-casual-bate-toba-mare-official-video-hd_music [/video]
Günaydıınnn....
bizde gergin bi sabaha uyandık. Aryacığım tezgahın üstünde duran uydu üzerindeki tv yi tezgahın üstüne düşürdü. Güm diye bir ses... Orada duran kahvaltılığın kapakları birden sağa sola fırlayarak kırıldı. Allahtan ona bişi olmadı ama çok gerildimm. Kenara çekilip papağan gb aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Baya korktu, ağlayamadı da. " özür dilem anneciğim bi daha yapamıcam" diye tekrarlayıp durdu. :18:
Eşim dün yine ankaraya gitti, bu gece gelecek. Hava burda yağmurlu, sabah sabah ta tv öyle olunca bütün negatifliğim üstümde. Yaklaşmayın yakarım uleyyynn
Nfk cım bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum, sizede geçmiş olsun, erken farketmişsin allahtan. Hiç sevmiyorum şu sulu işleri
Heryer batıyor.
Gerçekten melekler koruyor ya. Yoksa ne sakatlıklar ne sakatlıklar... Ya titreyerek söylüyordu bunları o yüzden çok üzüldüm.amiiin!.. valla başka hiiiçbişey yapmasam da,
tüm gün gözlerim üstünde yakın markaj peşine dolaşsam yine de koruyamam ben bu bebeyi.
Allah koruyor.. bazen mm ile bi yere çarpmaktan kurtuluyor, Allahın melekleri tutuyor. yoksa ben ben nasıl yetişiceeem!
özür dilemesi çok hoşuma gitti. şimdi sen her şeyi göz göre göre yapıyor, ardından özür diliyor diyorsun da o da bi şe
senin eşin de öğretmen değil miydi? bu ara sıklaştı seyahatleri.. sen de ayrı kalmaya dayanamıyorsun
Bende görünmüyo kız link vs nedense....??
Öncelikle ben Aryanın o bıdı bıdı konuşan dillerini yerim :) sonra büyük geçmiş olsun. Olabilecekleri düşünmek istemiyorumAllah korumuş. Kızma annesiiiiii.
Niye gidiyo kız senin kocacın ankaraya durup durup??? Özelse cevaplama :)
Gerçekten melekler koruyor ya. Yoksa ne sakatlıklar ne sakatlıklar... Ya titreyerek söylüyordu bunları o yüzden çok üzüldüm.
İkinize birden cevaplayım:) haftaya arkadaşıyla 1 haftalığına ispanyaya gidecek tatile. Vize işlemleri için ankara gidiyor. Gitmesini önce istememiştim ama sonra gitsin dedim. Bakalım...
herkese merhaba
nasılsınız kızlar
pazartesi işler yoğundu öğleden sonrasında da izin aldım doktor kontrolüm vardı
sonrasında da taksitleri yatırırken birkaç alışveriş yaptım iyi oldu
geçmise azda olsa bakabildim allahtan bir sıkıntı yok
busmai hayırlı olsun tatlım tamamen taşınmışsınız buzluk önerisi sormuşsun ben sigara böreği
koyuyorum taze barbaunya kırmızı biber fasülye falan ama daha bunların zamanı gelmedi ama aklına
gelebilecek herşeyi koyuyorlar buzlukda yer sıkıntısı olduğu için en fazla sevdiğimiz şeyleri koyuyorum
ben ama ilerleyen zamanlarda eltim gibi bizede bir dondurucu iyi olacak galiba
onda yok yoktur yani
nfk hadi hayırlı olsun artık araba kullanmaya başlayacaksın
kombi içinde çok geçmiş olsun allahtan erken farketmişsin bugünkü işlerinde kolay gelsin
aryam çok geçmiş olsun sanada ucuz atlatmışsınız ne kadar dikkat etsekte böyle kazalar olabiliyor rabbim korusun
yavrularımızı:26:
pamuk helva aa ben kızın ameliyat olmuştur diye düşünmüştüm demek ertelendi misafirleriniz gittimi peki ?
pempiş kızz herkesden bir bir emzirme sonlandırma hikayesi dinliyoruz farkındamısn
bu arada komşu kızı yürüyüşlerinize bayıldım aynı yaşlardamı
colıcos canım çok sevindim şartları çok iyi bir iş olmuş senin için kreş işide seni epey rahatlatır
hayırlı olsun
Gerçekten melekler koruyor ya. Yoksa ne sakatlıklar ne sakatlıklar... Ya titreyerek söylüyordu bunları o yüzden çok üzüldüm.
İkinize birden cevaplayım:) haftaya arkadaşıyla 1 haftalığına ispanyaya gidecek tatile. Vize işlemleri için ankara gidiyor. Gitmesini önce istememiştim ama sonra gitsin dedim. Bakalım...
Pembiş, senin fikrini aryam uygulamaya geçirmiş bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?