Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım ya geçmiş olsun. Ne sevimsiz bi durum olmuş neyseki dediğin gibi eşin erken gelmiş. Kombi de elimiz ayağımız dimi...??

Oğluşum komşu kızı ile yürüyüşe çıkıyo hergün. Hiç değilse hem sosyalleşme hem de enerji boşaltma oluyo. Ama tabiki yetmiyo :/ apartmanın yan bahçesi var ama burdaki havalar malum :/ artık kreşe yollar orda deşarj olmalarını sağlarız napalım :)???

günaydın tembel gacılar, hadi kalkın gariiiii

klip biraz müstehcen ama kusura bakmayın, sabah sabah dilime dolandı duramıyorum

[video=dailymotion;x1c7r88]http://www.dailymotion.com/video/x1c7r88_gipsy-casual-bate-toba-mare-official-video-hd_music [/video]

Günaydıınnn....
bizde gergin bi sabaha uyandık. Aryacığım tezgahın üstünde duran uydu üzerindeki tv yi tezgahın üstüne düşürdü. Güm diye bir ses... Orada duran kahvaltılığın kapakları birden sağa sola fırlayarak kırıldı. Allahtan ona bişi olmadı ama çok gerildimm. Kenara çekilip papağan gb aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Baya korktu, ağlayamadı da. " özür dilem anneciğim bi daha yapamıcam" diye tekrarlayıp durdu. :18:

Günaydın kızlar
Aryam çok geçmiş olsun , Allah korumuş fıstığı.. Oy kıyamam bir de anneciğinden özür mü diliyor maşallah o dillerine..

Bizimki de ben masada ders çalışırken, yanımda oturmuş bilmiş bir edayla boyama kitabını karalıyo dün de ablasının tükenmez kalemini ele geçirmiş iki elini de bi güzel boyamış kendine yüzük bilezik falan yapmak istemiş galiba

aman amaaan!:18: Allah korumuş ya..
hamdolsun ona bi şey olmadı.. senden ziyade korkmuştur o, nasıl çıkmış oralara?

Hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına , Allah hayırlı eylesin ...
Batuş için kreş de süper olacak, ne inat ne ağlayan çocuklar, yaşıtlarıyla ve öğretmen disiplini ile okulda olunca kedi gibi uysallaşıyorlar.. Insaallah hakınızda en hayırlısı olur

ah canım benim yaa.. maşallah..
bizimki ben ders çalışırken kalemimi alıp kaçıyor, kağıdımı çekiştiriyor.
pc nin ekranını sallıyo :111:

ne zaman şu sınavların? hayırlısıyla bitsin gitsin de aramıza dön yaa

Bu hafta sonu insallah cnm
Yok bizimki de her zaman böyle iyi tarafında olmuyo, bazen illa beni masadan kaldırana kadar ağlıyor ya da maviş ciş kuş ciş diye beni çekiştiriyo durmadan
Sizin de kombi su basmış gecmis olsun , bi keresinde benim de yüzüme püskürtmüştü o pis suyu kombi su basarken (; bayağı akmıştı komşunun tavanına bile inmişti hatta

Son düzenleme:
son günler annesine güzellik yapıyor desene

daireye gelen temiz suyun kombiye giriş yaptığı boruydu. yine de ucuz kurtardık.
akşam uğraşmadım, şimdi silip yerleştiricem dolabı fırın..

aman amaaan!:18: Allah korumuş ya..
hamdolsun ona bi şey olmadı.. senden ziyade korkmuştur o, nasıl çıkmış oralara?
Sorma son zamanlarda ben mutfakta uğraşırken sandalyeyi çekip o da tezgahı karıştırıyor Hemen ayşecik geldi aklıma. Allah korusun kuzularımızı ya.
Sağol canım benim. Bu ara yapıp yapıp özür dileme modunda. Özür dileyince herşey geçiyor sanki

Eşim dün yine ankaraya gitti, bu gece gelecek. Hava burda yağmurlu, sabah sabah ta tv öyle olunca bütün negatifliğim üstümde. Yaklaşmayın yakarım uleyyynn

Nfk cım bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum, sizede geçmiş olsun, erken farketmişsin allahtan. Hiç sevmiyorum şu sulu işleri
Heryer batıyor.

amiiin!.. valla başka hiiiçbişey yapmasam da,
tüm gün gözlerim üstünde yakın markaj peşine dolaşsam yine de koruyamam ben bu bebeyi.
Allah koruyor.. bazen mm ile bi yere çarpmaktan kurtuluyor, Allahın melekleri tutuyor. yoksa ben ben nasıl yetişiceeem!

özür dilemesi çok hoşuma gitti. şimdi sen her şeyi göz göre göre yapıyor, ardından özür diliyor diyorsun da o da bi şe

senin eşin de öğretmen değil miydi? bu ara sıklaştı seyahatleri.. sen de ayrı kalmaya dayanamıyorsun

Bende görünmüyo kız link vs nedense....??

Öncelikle ben Aryanın o bıdı bıdı konuşan dillerini yerim :) sonra büyük geçmiş olsun. Olabilecekleri düşünmek istemiyorum Allah korumuş. Kızma annesiiiiii.

Niye gidiyo kız senin kocacın ankaraya durup durup??? Özelse cevaplama :)

herkese merhaba
nasılsınız kızlar

pazartesi işler yoğundu öğleden sonrasında da izin aldım doktor kontrolüm vardı
sonrasında da taksitleri yatırırken birkaç alışveriş yaptım iyi oldu

geçmise azda olsa bakabildim allahtan bir sıkıntı yok
busmai hayırlı olsun tatlım tamamen taşınmışsınız buzluk önerisi sormuşsun ben sigara böreği
koyuyorum taze barbaunya kırmızı biber fasülye falan ama daha bunların zamanı gelmedi ama aklına
gelebilecek herşeyi koyuyorlar buzlukda yer sıkıntısı olduğu için en fazla sevdiğimiz şeyleri koyuyorum
ben ama ilerleyen zamanlarda eltim gibi bizede bir dondurucu iyi olacak galiba
onda yok yoktur yani

nfk
hadi hayırlı olsun artık araba kullanmaya başlayacaksın
kombi içinde çok geçmiş olsun allahtan erken farketmişsin bugünkü işlerinde kolay gelsin

aryam çok geçmiş olsun sanada ucuz atlatmışsınız ne kadar dikkat etsekte böyle kazalar olabiliyor rabbim korusun
yavrularımızı:26:

pamuk helva aa ben kızın ameliyat olmuştur diye düşünmüştüm demek ertelendi misafirleriniz gittimi peki ?

pempiş kızz herkesden bir bir emzirme sonlandırma hikayesi dinliyoruz farkındamısn
bu arada komşu kızı yürüyüşlerinize bayıldım aynı yaşlardamı

colıcos canım çok sevindim şartları çok iyi bir iş olmuş senin için kreş işide seni epey rahatlatır
hayırlı olsun

Gerçekten melekler koruyor ya. Yoksa ne sakatlıklar ne sakatlıklar... Ya titreyerek söylüyordu bunları o yüzden çok üzüldüm.

İkinize birden cevaplayım:) haftaya arkadaşıyla 1 haftalığına ispanyaya gidecek tatile. Vize işlemleri için ankara gidiyor. Gitmesini önce istememiştim ama sonra gitsin dedim. Bakalım...

Pembiş, senin fikrini aryam uygulamaya geçirmiş bile.

Son düzenleme:

Bakalım bizim bıraktırma hikayemiz nasıl olacak :)?? Sen tatil sonu bıraktırıcam deyince ben de acaba öyle miyapsam diye düşündüm. Derken Efe son üçgündşr bir coştu gece kalkma konusunda; hemen geri aldım düşüncemi :)

Oyoyoy hadi bakalım :) sana çanta getirsin oralardan bak ; pazar olayı güzelmiş ispanyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…