Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aryamm kıyamam ben fıstığa,
Nfk geçmiş olsun..Kerem de bugün parka çıkalım deyince kıyamadım çıkardım. Yarım saat oynadı sonra başladı tozutmaya. Yerde yağmurdan kalan su birikintileri vardı, onlarda elini yüzünü yıkadığı yetmezmiş gibi yüz üstü dalışa geçip karnından çıtçıtlı badisine kadar ıslanınca mecburen evin yolunu tuttuk:)
Aaa bu arada önemli olay, dün gece Kerem ilk kez odasında yattı. Kendi Beşiğinde yatırdık şimdilik, odasına alışınca yeni yatağına da geçiririz dedik. Bi ara ağladı su istemiş ,daha ben uyanamadan eşim fırlayıp odasına gitti su içirdi. maşallah kocişe dedim içimden:)

Pamukhelvacım maşallah 41 kere oğluna ,her zaman bizi gıcık edicek değiller ya

Pembiş baksana aryam da kocasını tatile yolluyo Sizin kocanız olmak varmış heee :))Benim eşim de babası ve annesiyle istanbula gidiyo yarın; kp nin doktor işi var. Cumartesiye kadar annemdeyim bana da ayrılık hüznü çöktü .neyse ki arkadaşım gelcek şehir dışından; onla takılırız rahatça.

Şekerportakalım haklısın buzluk kısıtlı:) ama derin dondurucuyu alsam da dolduramam yani.uzun iş..

Aryam'ın kocasını pazardan çanta alırken düşünemiyorum.:)))))

Maşallah eşine.
Ben yağmurdan sonra parka çıkınca yedek kıyafet götürüyorum.Alttan da tayt ve eşofman giydiriyorum. Eşofman ıslanınca çıkırıyorum, taytla kalıyor. Zaten beni parka giderken bir görseniz su, meyve, kova, kürek, tırmık, kepçe,bisiklet, yelek, hırka.

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Nfk ve aryam, geçmiş olsun.
Sağol şekerimmm.
Pembiş, senin fikrini aryam uygulamaya geçirmiş bile.
Aynenn
Yaaa? Bilmiyordum. Önce bende şunu getir bunu getir diye listeledim, sonrasında aman dedim hiçbişi getirme, ama memnuniyetsiz de gelme ( kendisini mutlu etmek zor da) tatilini yapsın gelsin, bize sızlanmasın, ayrıcada bizim tatilimizin de güzel geçmesini sağlasın yeter. ( bizim tatilimiz derken bizi tatile falan götürsün de istemiyorum. Hatta ben tatilimi evde geçirebilsem o bile yeter)) bende kafamı dinleyim, özleyim biraz.
Valla bende düşünemedim şimdi pazarda

Evet ben de tayt giydirmiştim ama dibine kadar ıslandı..galiba su geçirmez naylon bişeyler giydirmek lazım ; yağmurluk, balıkçı tulumu gibi bişey hani şu çizmeli olanlardan :)

Kızlar koltuk takımımız 2 hafta sonra gelicek o zaman koyarım evin resimlerini..
Bu arada Galiba Keremin yüzüne sürdüğü yerdeki yağmur suları alerji yaptı, kırmızı kabartılar çıktı ağzının kenarında

Selam herkezee. ancak gelebildim. sayfada çok ilerlememiş zaten. ancakk kaçırdığım birsürü muhabbet var. taşınmalar yenilikler var sanırım hayırlı uğurlu olsun mutlulukla oturun mutlulukla kullanın inşallah.

ohh miss negüzell. güle güle kullan tatlım. okumaya sondan başladığım için başta nedediğinizi yada ne yaptığınızı anlayamıyorum bazen normal olarak. sonrasında hımmm eveeet diyorum. neysee. kerem yüzüne yağmur suyumu sürdüü. ah yaramaz yaa hassas oldukları için hemencik mikrop alıyorlar malesef.

Evet ben de tayt giydirmiştim ama dibine kadar ıslandı..galiba su geçirmez naylon bişeyler giydirmek lazım ; yağmurluk, balıkçı tulumu gibi bişey hani şu çizmeli olanlardan :)
oyy yavrum beniim. ıslandınız demek. yağmurlukla falan düşünüyorumda tam yemelik olurlar. zaten tadına doyulmuyor maaşallahları var.

Kızlar az önce çok komik bişey oldu. halaa gülüyorum yaaa. işyerindeyim gözüm duvardaki saate takıldı aaa 7 olmuş dedim apar topar toplandım bigisayarımı kapattım hadi görüşürüüüz dedim. arkadaşlardan biri saat daha altı niye gidiyorsun dedi. bir baktım gerçektende altı. hayal kırıklığına uğradım. aklımdada hep batuş vardı havada çok kapalı inşallah yağmura yakalanmam diye düşünüyordum o dalgınlıkla çıkıp gidiyordum. hayret birşeyim yaa beni bir gülme aldı. patronda diyorki gülün gülün hiç gülmüyordunuz diyo. bilseki niye gülüyorum. hayallah yaa.

Geçmiş olsun canım ya. Pişik kreminden falan mı sürsen ki??

evin fotolarını da merakla bekliyorum valla

Bephantol falan mı sürseydin?? Yada yıkayıp beklemek de olabilir...??

Dört gözle foto bekliyom haaaaa.

Bu arada iki gün önce gidip tv ünitesi siparişi verdik. Artık Efe tv ile iyice haltercilik oynamaya başlamıştı :/ 2-3 haftaya gelecek inşallah. Monte ettiricem tvyi. Yoksa çocuk bigün bi kaza yapacak (( neyse işte bu vesile ile telesete girince herşeye atlayasım; tüm mobilyaları değiştiresim geldi

Çılgın :))))) ben bi kere sabah kalktığımda saate nasıl tersten veya neresinden baktıysam 10 olan saati 2 olarak görmüştüm ve öğleden sonra dersim var vs diye paniklemiştim ah ah gençlik

Bende sonunda not işlemlerimi tamamladımmm!

Şimdi de bi duş alıp, 00.30 da gelecek olan kocamı almaya gideceğimm. İyi gecelerrr....

Geçmiş olsun canım.
Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.

Güle güle kullanın canım. Benim de her şeyi değiştiresim var ama eşyalarıma kıyamıyorum. Bir de eşim arabayı değiştirmek istiyor. Bana bütçe yok yani.
Eki Görüntüle 1143679
görümce hazır...kuzularda yakında paylaşırım

Şıkır şıkır olmuşsun, süslü görümce:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…