Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Artık herşeyi anlatıyorlar değil mi,büyüdüler
Bal oldular bal :)
Bu akşam Keremi market arabasına oturttuk aldıklarımızı da yanına koyduk. Kasadayken biz malzemeleri alıp kasiyere veriyoruz Kerem hala arabada tabi..Sonra kendi uzatmaya başladı :)) Market arabasındakileri sırayla tek tek kasiyere verdi ,kasiyer de geçirdi; çok komikti :) En son Kerem paşayı da çıkarıp eve doğru yollandık

Gunaydın herkese hayırlı cumalar
Bugun nöbetçiyim bıtsede gitsek modundayım 1 hafta kaldı

Evet:) bal oluyolar gittikçe

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
mıhtar izin yapmaz, her zaman topiğinin başındadır.
ayakkabın tamam, çantanı aldın mı? hoş sen iki bebeyle gittiğin için bi de sırt çantası götürürsün yaa

oh oooh! maşallah size..
yavrum, balonu uçmuş gitmiş miiii? annesi yeni balon alır onaaa

Yıne o menapoz teyzemıydı hoca?
Keyıf almana sevımdım canım daha da keyifli olacak ilerleyen zamanlardaa
he yaa!!
Günaydınlar herkeseeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Haftasonu da şu yağmurlar bitsin artıkkkkkk.
günaydın canımcım.. bilinçaltı korkular işte.. beni de hep oradan vuruyor rüyalarım.

Günaydın kızlar, öğleden sonra kızımın tiyatro gösterisi var ona gideceğim (;
Destiny ve Ecrin çok sağolun kızlar.. Okulun kapanmasından sonraki haftaya ayarlanacak ameliyat günümüz, dün eski Dr u baktı , bahar ve yaz aylarından ümitliyim düzelebilir demişti ama bizimki düzelmemiş, Allah beterinden korusun bütün masum kuzucukları..
Hayırlı cumalar, hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum

Ayy bizim doğum günümüze iki haftadan az bir zaman kalmış sınavları atlatayım da hazırlıklara yoğunlaşayım (;

Minik kuş, tiyatroda mı oynayacak? Yerim ben onu.

Elifnaz döndünüz mü tatilden? nasıl geçti 3 kuzucukla , detayları bekliyoruz

dün döndük canım şükür. tatilin ilk 2 günü adepte sureci zordu sonraki günler daha kolaydı. yinede yorucu geçti açıkçası. 1 yaz mola vermeyi düşünüyoruz.
ucak 1 saat olduğu için oyalamak kolay ama sonrasında otel 2 saat uzaklıkta aktarma yordu bizi. yemektede ozellikle kerem doyduktan sonra kalkmak istedi. bizim icin 2 yıl sonra gitmek daha mantıklı

sizinde tarih belirlenmiş. sıkıntısız şu ameliyatı da atlatın inşallah

ne güzel sen atlattin darısı bana bizde haftaya tasiniyoruz inşallah. Güle güle güzel gunlerde oturun

Minik kuş, tiyatroda mı oynayacak? Yerim ben onu.
Ne ara büyüdü de sahneye çıkar oldu , Eylül'de de bire başlayacak insallah teyzesi darısı minik kuşlarımızın başına
Hoşgeldiniz canım.. Hava değişimi, çayır Çimende koşuşturmak çocuklara iyi gelmiştir.
Öyle açık hava ortamlardan gelince bizimkiler bi dinginleşiyo, ben de iyi ki gitmişiz diyorum..
Ufak tefek zorluklar da Gül'ün diken kısmı olmuş inşaallah biraz daha büyürlerse, daha rahat tatiller yaparız.. Insaallah sağlıkla ...
sizinde tarih belirlenmiş. sıkıntısız şu ameliyatı da atlatın inşallah
Sağolasın âmin insallah sıkıntısız atlatırız
ne güzel sen atlattin darısı bana bizde haftaya tasiniyoruz inşallah. Güle güle güzel gunlerde oturun
Destiny hayırlı güzel günlerde oturun insallah cnm
Elifnaz siz de mi , toparlanmış mıydın tatil öncesi biraz

herkese merhaba

nasılsınız kızlar

born canım çok büyük geçmiş olsun rabbim beterinden saklamış eşine söylemeseydiniz bari bizimki herhalde beni yalnız bir daha bir yere göndermezdi çocuk bu sonuçta 1 sn gözünü ayırmaya gelmiyor :26:

elifnaz tatilden dönmüşsünüz ben melisa ile tatil nasıl olur acaba diye düşünürken sen 3 çocukla çıktın helal olsun neyse değişiklik oldu yinede boşver

nfk canım ne güzel zevk almaya başlamışsın oooo daha ne kadar keyifli olacak bak gör (trafiksiz zamanlarda ama )
ama gerçekten de sen araba kullanmayı öğrenince nasıl evde tutcaz

pempiş demekki bornun anlattıklarının etkisinde kaldın rabbim korusun tüm evlatlarımızı:26:

busmai yerim ben o keremi maşallah bizimkide market alışverişi sonunu kredi kartını eline alıyor bitince o veriyor abla al diye işimiz bitip çıkarkende kasiyere "aksamlar" (iyi akşamlar demek istiyor ) diyo

pamukhelvakızının gösterisi güzel geçer inşallah canım

Selam fıstıklarr. naberr. iyisinizdir umarımm. herzaman olduğu gibi geçmişe bakamadım bir türlü. neler kaynattınız meraktayım doğrusu. yoğunum malesef gider ayak bayaa iş var elimde. çalışıyorum fırsatımda olamadı bir türlü. 2-3 haftaya kadar büyük bir telf ediniyorum artık. becerebilirsem artık telf takılacam kk. birkaç dak vaktim var. biraz bakayım neler yapmışsınız.

canımm. hoşgelmişsiniz. güzel bir değişiklik olmuş. yaramıştır mutlaka. taşınma işiniz var bide. hadi bakalım inşallah kolaylıkla atlatırsınız canım. yeni evinizde güle güle oturun.

QUOTE=seker_portakali;35631877]pempiş demekki bornun anlattıklarının etkisinde kaldın rabbim korusun tüm evlatlarımızı:26:

busmai yerim ben o keremi maşallah bizimkide market alışverişi sonunu kredi kartını eline alıyor bitince o veriyor abla al diye işimiz bitip çıkarkende kasiyere "aksamlar" (iyi akşamlar demek istiyor ) diyo

pamukhelvakızının gösterisi güzel geçer inşallah canım [/QUOTE] Ahh canım. bizim bebeler doğuştan zekii. hemencik öğreniyorlar. alışveriş yapmayıda öğrendiler. batuhanda kendine ait olan abur cuburları kasiyere veriyor. çok şeyler yapıyorda hep siz anlattıkça aklıma geliyor. rahatça oturup batuşu ve güncel olayları yada yorumları anlatamıyorumki. herşey acele ve kısıtlı olduğu için benim hayatımda söyleyeceklerim genelde uçup gidiyor işte.
Buarada sanırım bu çalıştığım yerdede para ve kreş teklifi var ayaküstü böyle bişeyler dediler. çıkmamı istemiyorlar. artık çok geç. ben anlaştım bile.

eveeet ya çook tatlılarr. yerim ben hepsini yaa.

Günaydınlar herkeseeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Haftasonu da şu yağmurlar bitsin artıkkkkkk.
evet yaa bitsin artık. deniz ayağımızın dibinde ama su soğuk giremdik bir türlü.

Günaydın.
Malesef gelecek hafta da yağışlı.

Kendi sayfam açılıyor, seni göremiyorum.ben sana ismimi özelden mesaj atayım, sen ekle canım.
halaa yağışmı vaar. neyse artık. bereket sonuçta.

Gunaydın herkese hayırlı cumalar
Bugun nöbetçiyim bıtsede gitsek modundayım 1 hafta kaldı

Evet:) bal oluyolar gittikçe
1 hafta dediğin nedirki. hemencik geçer. tatil gelsinde rahatlayın tabi şekerim. tatiln tadına doyulmaz.

tatlııım nerelerdesin yahuu. senin ve herkezin cuması mubarek olsun. ehliyet kursu, spor gezmeler artık fırsat olmuyor dimiii.

oyy yerim ben onun gösterisini. eminim çoook tatlı bir gösteri olurrr. çok severim izlemeyi.

Ayy bizim doğum günümüze iki haftadan az bir zaman kalmış sınavları atlatayım da hazırlıklara yoğunlaşayım (;
süpperrr. hazırlıklar başlasın. bizimde evlilik yıldönümümüze az kaldı. biryer ayarladık daha doğrusu düşündük denizin dibinde mum lambası eşliğinde bir yemek yicezz bakalım. gezme esnasında keşfettik. müthiş romantik bir ortam. süprizi kalmadı ama planlısıda güzel olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…