slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..
slm canlar..
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..
Selam kızlar , sınavları atlattım çok şükür , hiçbir dersten kalmadan geçebilirsem bu dönem, kendi rekorumu kırmış olacağım (; zira çocuklarla konsantre olabilmek güç oluyor ...
Şimdi okunmak için bekleyen kitaplarıma dönebiliriz boş vakitlerimde. Bir de ehliyet kursu var planlarımda bakalım (;
Öğleden sonra da komşu kızının nikahı vardı oraya gittik, şimdi baba kız uçurtma uçurmaya çalışırken , ben de uyuyan Selim'i bekliyorum arabada..
Hepinize güzel bir pazar günü olsun
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi cana gelmesin de. Eşinle çıkmanın etkisi büyük. Ben babamla çalışmaya çıktığımız ilk gün arabayı uçuruma sürmüştüm. Babam bir panik oldu ki anlatamam. :18:
Ayyyy çok geçmiş olsun bunlar şevkini kırmasın sakınslm canlar..
Maşallah maşallah üç cocuklaSelam kızlar , sınavları atlattım çok şükür , hiçbir dersten kalmadan geçebilirsem bu dönem, kendi rekorumu kırmış olacağım (; zira çocuklarla konsantre olabilmek güç oluyor ...
Şimdi okunmak için bekleyen kitaplarıma dönebiliriz boş vakitlerimde. Bir de ehliyet kursu var planlarımda bakalım (;
Öğleden sonra da komşu kızının nikahı vardı oraya gittik, şimdi baba kız uçurtma uçurmaya çalışırken , ben de uyuyan Selim'i bekliyorum arabada..
Hay maşallah :) acaba niye panik oldu ki
Günaydın.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) haftanın ilk günü hayırlı uğurlu olsunnnn. Bu eğitim öğretim yılının bitiyor olduğuna inanamıyorum!! :) güzel bir gün diliyorum herkese :)
Aaaaaa!! Olsun canım her arabanın kaskosu bu yüzden var. Kaç yıllık şoförler ne kazAlar yapıyorlar; ne canlar yitiyor. Senin durumunda olan arabalara olmuş; buna da şükür. Canını sıkmamaya çalış.
Geçmiş olsun cnm Allah beterinden sakınsın..
üzme kendini ve şevkini hevesini sakın kırma, yolun daha başlangıcındasın ustalaşana kadar ufak tefek şeyler oluyor muhakkak. Ilk ve son olsun insallah .. Pes etmek yok bak daha bana destek ve güç vereceksin (;
Çok geçmiş olsun canım yamaalesef bunlar trafiğin tuzu biberi..
Daha çok yenisin, çok normal. Ben de çok çarptım. Ne usta adamlar kaza yapıyo.
Ama eşinin trafikte kullandırması yanlış olmuş. Ehliyetin yok ki ceza alırsınız. Allahtan cana gelmemiş. Dağ bayır bi yerde çalışman lazım.
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi cana gelmesin de. Eşinle çıkmanın etkisi büyük. Ben babamla çalışmaya çıktığımız ilk gün arabayı uçuruma sürmüştüm. Babam bir panik oldu ki anlatamam. :18:
sağolun canlarım yaa.. dünden beri sürekli flashback yaşıyorum.Ayyyy çok geçmiş olsun bunlar şevkini kırmasın sakın
Babayla kocayla bu iş öğrenilmiyor ben hala kocam yanımdayken araba süremem
Ufak tefek kazalar olacak tabi burası istanbul üzme kendini bende ilk öğrendiğim zamanlarda tırın altında kalıyodum az kalsın sonra hayatta oturamam direksiyona bu korkuyla demiştim
ay pembiş yaaaaaHay maşallah :) acaba niye panik oldu ki
vay beeah! koca bi sene bitti ya.. gel bi de bana sor diyorsundur heraldeGünaydınlar herkeseeeeeeeee :) haftanın ilk günü hayırlı uğurlu olsunnnn. Bu eğitim öğretim yılının bitiyor olduğuna inanamıyorum!! :) güzel bir gün diliyorum herkese :)
hadi geçmiş olsun, darısı başıma :111:Selam kızlar , sınavları atlattım çok şükür , hiçbir dersten kalmadan geçebilirsem bu dönem, kendi rekorumu kırmış olacağım (; zira çocuklarla konsantre olabilmek güç oluyor ...
maşallah ya, kendi aralarında dialoğa girmişler resmen..bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...
piknik miiii? oy ne güzel..Günaydın.
Biz de bugün pikniğe gideceğiz. Kızımı da götürmeyi planlıyorum.
Bitsin artık ya dayanamıom gayrıGünaydınlar herkeseeeeeeeee :) haftanın ilk günü hayırlı uğurlu olsunnnn. Bu eğitim öğretim yılının bitiyor olduğuna inanamıyorum!! :) güzel bir gün diliyorum herkese :)
Hoş geldın iyi yapmışsınÖnce hamileydim şimdi anneyim, kızım 5,30 dan beri ayakta bu saat oldu uyumaya niyeti yok ben de can sıkıntısından buraya yazayım dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh ne guzell
Günaydın.
Akan trafikte öğrenılır ama hocanın altındada pedal var öyle öğrenılır.sağolun canlarım yaa.. dünden beri sürekli flashback yaşıyorum.
göz göre göre oldu yani.. ama diyorum ya, heyecan. eşim çok iyi söfor. ona kendimi göstericem diye oldu
sağolsun ama o da ilk andan itibaren bozuntuya vermedi, beni sakinleştirdi. diğer taraf da makul bi çiftti.
kadın biraz laf saydı ama adam çok sakin ve olgundu. beni de teskin etmeye çalıştı. tutanağı da eşim kullanıyor gibi tuttular.
yoksa işimiz yaş zaten. arabamız da aldığımızdan beri ilk kazasını yaptı benim sayemde
busmaicim, hoca akan trafikte araba öğrenilir diyor. daha ilk derste beni trafiğe soktu.
ki çalıştığımız bölge de sürücü adaylarının çalışma güzergahıydı.
ben de boş bi bölgede acemiliği atmanın doğru olduğunu düşünüyorum ya, neyse..
neyse hocaya söyleyeyim de beni biraz daha dur kalk çalıştırsın
ay pembiş yaaaaa
vay beeah! koca bi sene bitti ya.. gel bi de bana sor diyorsundur heralde
hadi geçmiş olsun, darısı başıma :111:
bebeyle ders çalışmak çok güç. inan aklıma sen geliyorsun. pc önümde kitabımı kalemimi gören ayşecik saniyede soluğu kucağımda alıyor.
kucağımda oturacakmış, bi sırnaşmalar bi şeyler. indiriyorum gitmiyor. kalemimi istiyor. kitaba dalıyor, tuşlara basıyor. hay Allahım yaa!!
maşallah ya, kendi aralarında dialoğa girmişler resmen..
piknik miiii? oy ne güzel..
kızçe de gezsin dolaşsın oralarda.. inş gününüz güzel geçer..
benim günüm fix;
ders çalış, spor yap, ayşeciği parka götür, dön banyo yaptır, çamaşırlarını yıka-kurut-ütüle, evi toparla-süpür, yemek yap. bla bla bla
elifnaz; başladınız mı canım toparlanmaya? hoş sen üç çocukla nasıl toparlanacaksın onu da bilmiyorum ama
kardeşlerin falan yardıma gelse. 1-2 günde toparlarsınız sanırım.
Geçmiş olsun canım yaa. Mala gelmiş , hiç canını sıkma.bende hala eşimin yanında kullanmam. Birde kursun arabasının pedalları var, trafiğe girme bi nebze olabilir de, sizin arabadayken bence de biraz daha ertele trafiğe girmeyi. Önce sizin arabanın pedallarına, kullanımına alış, sonrasında çıkarsın trafiğe. Rabbim beterlerinden korusun, hiiiiiç şevkini kırmaaa.slm canlar..
Ilk etapta yarım bıraktıklarım var, Muhammed Bozdağ- zihinsel şifa ve sevgi zekası.. cemalnur sargut- allahıma sefere çıktım. Senayı Demirci - beş vakit insan.. Nazan bekiroğlu 'nun iki kitabı ... Bende başladığım Kitabı hızlıca okuyup bitirme isteği vardır ara verince kopuyorum Kitaptan, o yüzden alıp kapağını dahi açmadığım bi sürü varArtık aramızdasın yani. Hangi kitapları okuyacaksın canım?
Sağolasın cnm estagfurullahAyyyy çok geçmiş olsun bunlar şevkini kırmasın sakın
Babayla kocayla bu iş öğrenilmiyor ben hala kocam yanımdayken araba süremem
Ufak tefek kazalar olacak tabi burası istanbul üzme kendini bende ilk öğrendiğim zamanlarda tırın altında kalıyodum az kalsın sonra hayatta oturamam direksiyona bu korkuyla demiştim
Maşallah maşallah üç cocukla
Heykeli dikilecek kadınsın vesselam
Ben de inanamıyorum ya hu, günler birbirini kovalıyor sanki.. bir de bakmışız tekrardan okul açılmış bileGünaydınlar herkeseeeeeeeee :) haftanın ilk günü hayırlı uğurlu olsunnnn. Bu eğitim öğretim yılının bitiyor olduğuna inanamıyorum!! :) güzel bir gün diliyorum herkese :)
Iyi eğlenceler , minik kuşla ne güzel olur piknik
Günaydın.
Kolay gelsin cnm biz evdekilerin bitmek bilmeyen işlerisağolun canlarım yaa.. dünden beri sürekli flashback yaşıyorum.
göz göre göre oldu yani.. ama diyorum ya, heyecan. eşim çok iyi söfor. ona kendimi göstericem diye oldu
sağolsun ama o da ilk andan itibaren bozuntuya vermedi, beni sakinleştirdi. diğer taraf da makul bi çiftti.
kadın biraz laf saydı ama adam çok sakin ve olgundu. beni de teskin etmeye çalıştı. tutanağı da eşim kullanıyor gibi tuttular.
yoksa işimiz yaş zaten. arabamız da aldığımızdan beri ilk kazasını yaptı benim sayemde
busmaicim, hoca akan trafikte araba öğrenilir diyor. daha ilk derste beni trafiğe soktu.
ki çalıştığımız bölge de sürücü adaylarının çalışma güzergahıydı.
ben de boş bi bölgede acemiliği atmanın doğru olduğunu düşünüyorum ya, neyse..
neyse hocaya söyleyeyim de beni biraz daha dur kalk çalıştırsın
ay pembiş yaaaaa
vay beeah! koca bi sene bitti ya.. gel bi de bana sor diyorsundur heralde
hadi geçmiş olsun, darısı başıma :111:
bebeyle ders çalışmak çok güç. inan aklıma sen geliyorsun. pc önümde kitabımı kalemimi gören ayşecik saniyede soluğu kucağımda alıyor.
kucağımda oturacakmış, bi sırnaşmalar bi şeyler. indiriyorum gitmiyor. kalemimi istiyor. kitaba dalıyor, tuşlara basıyor. hay Allahım yaa!!
maşallah ya, kendi aralarında dialoğa girmişler resmen..
piknik miiii? oy ne güzel..
kızçe de gezsin dolaşsın oralarda.. inş gününüz güzel geçer..
benim günüm fix;
ders çalış, spor yap, ayşeciği parka götür, dön banyo yaptır, çamaşırlarını yıka-kurut-ütüle, evi toparla-süpür, yemek yap. bla bla bla
elifnaz; başladınız mı canım toparlanmaya? hoş sen üç çocukla nasıl toparlanacaksın onu da bilmiyorum ama
kardeşlerin falan yardıma gelse. 1-2 günde toparlarsınız sanırım.
Allah kavuştursun insallah sağlıkla (;Haftasonu evi toparlama, temizlik, eşimin valiz hazırlıkları vs derken hiç giremedim. Eşim bugün itibarıyla evden gitti, yarın sabah ta ispanya ya gitmiş olacak hayırlısıyla. Bir hafta bekarımmmm
Âmin insallah cnm , sağolasınherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
nfk canım çok büyük geçmiş olsun rabbim beterinden korusun herkesin mutlaka ufak tefek kazaları oluyor
ama etkisi sonra geçer şimdi yeni olduğundan sürekli aklına gelir kursda daha çok dediğin gibi dur kalk
alıştırmaları yap sonra gene eşinle çıkın ama trafiğin az akıcı olduğu saatlerde gece sahile inin mesela biz öyle
yapardık ama sen bu işi başaracaksın ben inannıyorum sakın hevesin kırılmasın
sen tuttuğunu koparan bir kızsın
pempiş valla sen yıl bitti dediğinde ilk okullar başladığında yazdığın cümle geldi aklıma
bu öğrenim yılı nasıl biter diye bak bitti bile ama tabi zor oldu
aryam kızz sen bekarmısın şimdi biraz tadını çıkar bakalım ama en fazla 2 gün sonra kocamı özledim ben dersin
sonra vahh ben niye gönderdim adamı oralara deme bak
pamuk helva hayırlısı olsun canım genede çok iyi çalıştın bence rabbim mükafatını verir inşallah
destiny gözünaydın canım sende tamamiyle yerleşmişsin ceylinde sabah huysuzluk yapmış ama çok görme
annesinin gitmesini istemediğindendir :26:
Oh ne guzel gözde bekar arya:)Haftasonu evi toparlama, temizlik, eşimin valiz hazırlıkları vs derken hiç giremedim. Eşim bugün itibarıyla evden gitti, yarın sabah ta ispanya ya gitmiş olacak hayırlısıyla. Bir hafta bekarımmmm
Saol canım az zamanda çok işler basardık:)herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
nfk canım çok büyük geçmiş olsun rabbim beterinden korusun herkesin mutlaka ufak tefek kazaları oluyor
ama etkisi sonra geçer şimdi yeni olduğundan sürekli aklına gelir kursda daha çok dediğin gibi dur kalk
alıştırmaları yap sonra gene eşinle çıkın ama trafiğin az akıcı olduğu saatlerde gece sahile inin mesela biz öyle
yapardık ama sen bu işi başaracaksın ben inannıyorum sakın hevesin kırılmasın
sen tuttuğunu koparan bir kızsın
pempiş valla sen yıl bitti dediğinde ilk okullar başladığında yazdığın cümle geldi aklıma
bu öğrenim yılı nasıl biter diye bak bitti bile ama tabi zor oldu
aryam kızz sen bekarmısın şimdi biraz tadını çıkar bakalım ama en fazla 2 gün sonra kocamı özledim ben dersin
sonra vahh ben niye gönderdim adamı oralara deme bak
pamuk helva hayırlısı olsun canım genede çok iyi çalıştın bence rabbim mükafatını verir inşallah
destiny gözünaydın canım sende tamamiyle yerleşmişsin ceylinde sabah huysuzluk yapmış ama çok görme
annesinin gitmesini istemediğindendir :26:
Ben o işi tasınırken yapmıştım ama ceylininkileri ellemedimbu hafta sonu epey bir iş yaptım evde ne zamandır giysi dolabını düzenlemek istiyordum yarım günüm oraya gitti
ama epey temizlik oldu giymediğim bir sürü kıyafeti ayırdım dolabım rahatladı aynı yöntemin birde melisanın dolabı için olanı gerekli
ama tam bir yaz gelince yapmak istiyorum onu bazen hava bir soğuk oluyor çocuğa gene kışlık birşeyler giydirmek gerekebiliyor
yaz gelsinde onun kıyafetlerinide ayıracağım
pazar günüde bir nişan vardı oraya gittik melisa bol bol horon tepti
halay sonuna katılarak baya oynadık fazla problem çıkmadı allahtan tabi gidiş ve geliş yollarında full emme yapmamış olsaydık daha süper olacaktıya
neyse
Nıye 3 hatırlıyorum benIlk etapta yarım bıraktıklarım var, Muhammed Bozdağ- zihinsel şifa ve sevgi zekası.. cemalnur sargut- allahıma sefere çıktım. Senayı Demirci - beş vakit insan.. Nazan bekiroğlu 'nun iki kitabı ... Bende başladığım Kitabı hızlıca okuyup bitirme isteği vardır ara verince kopuyorum Kitaptan, o yüzden alıp kapağını dahi açmadığım bi sürü var
Sağolasın cnm estagfurullahyok benimkiler 2 tane, ama birisi okulda oluyordu gün içinde, ikisi bir aradayken hiçbir şey yapamıyorum zaten, birbirlerine girmesinler diye başlarında bekliyorum
Ben de inanamıyorum ya hu, günler birbirini kovalıyor sanki.. bir de bakmışız tekrardan okul açılmış bile
Iyi eğlenceler , minik kuşla ne güzel olur piknik
Kolay gelsin cnm biz evdekilerin bitmek bilmeyen işleribizde de durum aynı..yemeğin soğanı Ocak'ta, fasulyeler ayıklandı. O pişerken bir de evi süpürebilirsem parka çıkabiliriz bakalım
Sağolasın cnm , ben de annem olmasa hiiiç oturamazdım ders başına..
Allah bir daha yaşatmasın korkusu yetmiştir sana zaten..
Senin vesilenle ; Elifnaz kolaylıklar canım... Ayy taşınma deyince içim ürperiyo çok zor gelmişti bana. O da 1 kez taşındım hepi topu
Allah kavuştursun insallah sağlıkla (;
Âmin insallah cnm , sağolasın
Ellerine sağlık .. dolap düzenleme işi Hallolunca içim ferahlar benim , bana da gerekli şu sıralar ...
Hayırlı günler diliyorum hepinize...
sağolun kızlar yavasyavaş başladım toparlanmaya. Perşembe kareeslerimde gelecek büyük ihtimal. karne günü de var kızın.
cmt ayarlandi taşınma işi hayırlısıyla yerlesebilirim inşallah. hafta sonu ankastre ve haliyi aldık. salona lamba alacağım birde balkonu kapattiracagiz. perde ve banyo dolabı işini erteledik. ocağı elektrikli aldım diğerinin temizliği zor diye umarım çok elektrik kesintisi yasamam
Boş dersimde koşturup saçımı boyattım. Kestirmeye fırsat olmadı :/
babalar günü için babama ve kpe hediye aldım. Eşime de telefon kılıfına ek olarak bi de pijama aldım. Sonracıma okulda bikaç evrak işi hallettim fakat tamamı bitmedi :/ eve geldim oğluşum beni çok özlemişti çünkü öğle arası dışardaydım. Balkona yağmur suyu sızmış onu kuruladım. Okadar fena yağıyoki burda anlatamam.. Şimdi de oğluşla takılıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?