Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük
benim bile ağlayasım geldiii....

ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu..

bizimki bir süre öncesine kadar numaradan ağlayınca ben gelip beni öpüyordu, sarılıyordu.
şimdi tınmıyor bileee
aynen öyle bizdede.

gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..

evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.

off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.

Ayy çok romantik olacağına eminim:)
Bizimki de 20haziranda;Ne yaparız bakalım

biz bugün kuzularla ilk defa halkın arasına karıştık ve belediye "otobis""üne bindik...istanbulda yaşayanlar çok şaşıracaklar ama burda hayat daha yavaş akıyor ve şoför biz oturana kadar bekliyor:) çok eğlendiler ..."kızım nasıl otobüs" dedim " değişik " dedi:)avm de el ele gezdik tabi alışveriş yapamıyoruz henüz ama o da olacak..
nfk bu arada çanta almıcam bende 2 tane var zaten sırt çantası değil bağaja küçük bir valiz koyarın yedek kıyafet eşofman mont baddaniye yastık derken sırt çantasını aşar bu durum umarım düğünde uyurlar:)

slm canlar. Aysecigi babaanneye biraktim kinaya kostum.
Sabahlar olmasin, of of aman aman

Günaydın kızlar. Halay başı kına nasıldı?
Sabahın bu kör vaktinde kalktık. Dün akşam arkadaşlarla çay içmeye gittik. Saat on gibi eve gelirken miniğim arabada sızdı, çok sevinmiştim. Sabah da erkenden kalmasaydı iyiydi.

gunaydin canlaaaar!
Esim mesaide, biz de nenedeyiz..

elifnaz, hosgeldiniz. Simdi yeni bi heyecan. Ev toplama, tasinma. Allah kolayliklar versin..

ilbilge, kina guzeldi. Yeni kinalara acigim

eaglee, yavrum tebrikler. İki bebekle otobusss :111: yalniz miydin yoksam??? Bebelerin "degisik" yorumuna koptuuuuum!

Herkese guzel huzurlu bi haftasonu diliyorum.

Aaaaa, elifnaz dönmüş! Hoş geldin Elifnaz, özledik seni.

evet canım tektim otobiste...bi arada mavi münübüs denicez...bizim kına var 13 haziranda ankarada bekleriz

Elifnaz hoş geldin ve kolay gelsin

Eagle kız kına nerde?? Bir aile dostumuzun kınası da o gün de merak ettim :) biz de belki cuma cmt ankarada olcaz karne sonrası...

canım kına Etimesgut hava lojmanları sosyal tesislerinde
Elifnaz hoş geldin ve kolay gelsin

Eagle kız kına nerde?? Bir aile dostumuzun kınası da o gün de merak ettim :) biz de belki cuma cmt ankarada olcaz karne sonrası...

bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...

Selamkızlar bu hafta sonu ılk kez evimizde kaldık ailecek yarın dönüyoruz
Ceylin evi keşfetti bol bol sonra camdan parkı görunce montunu da alıp pia pia demeye basladı:) meali şu ki parka gitmek istiyorum:)
ne güzel sen atlattin darısı bana bizde haftaya tasiniyoruz inşallah. Güle güle güzel gunlerde oturun
Saolasın canım allah sanada kolaylıgını versin
Baloncuyu yakalrsak alcez:) havalar yağmurlu ya baloncuda yok piyasada:)
Amin canım allah evlatlarımızla terbiye etmesin bizi
Saol canım inşallah cumlemize
Tatilden ziyade evime dönmek istiyorum artık
Daha nıce mutlu seneleriniz olsun birlikte yaslanıp tonton nıne ve dede olun inşallah:)
Evrt kendınce ceylince anlatıyor da anlayabılene:)
Ev tasımak zor hele bızım gıbı calışan cocuklu ınsanlar ıcın dahada zor. Keyifli de dediğin gibi ama keyfıne varamıyosun işte
Oh ohh dök kurtları:)
Alllam yareppim:) eşleştirmemi yapıyolar akılları sıra:)
Ne guzel dimi her gun yeni bir gelişimini izlemek. Anneliğin guzelliğini daha yeni farkediyorum ben de

slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu. Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..

Aaaaaa!! Olsun canım her arabanın kaskosu bu yüzden var. Kaç yıllık şoförler ne kazAlar yapıyorlar; ne canlar yitiyor. Senin durumunda olan arabalara olmuş; buna da şükür. Canını sıkmamaya çalış.

Geçmiş olsun cnm Allah beterinden sakınsın..
üzme kendini ve şevkini hevesini sakın kırma, yolun daha başlangıcındasın ustalaşana kadar ufak tefek şeyler oluyor muhakkak. Ilk ve son olsun insallah .. Pes etmek yok bak daha bana destek ve güç vereceksin (;

Selam kızlar , sınavları atlattım çok şükür , hiçbir dersten kalmadan geçebilirsem bu dönem, kendi rekorumu kırmış olacağım (; zira çocuklarla konsantre olabilmek güç oluyor ...
Şimdi okunmak için bekleyen kitaplarıma dönebiliriz boş vakitlerimde. Bir de ehliyet kursu var planlarımda bakalım (;
Öğleden sonra da komşu kızının nikahı vardı oraya gittik, şimdi baba kız uçurtma uçurmaya çalışırken , ben de uyuyan Selim'i bekliyorum arabada..
Hepinize güzel bir pazar günü olsun

Maşallah Rabbim nazarlardan korusun , size bağışlasın tatlı dilli kuzucukları (;
Ne de güzel öğrenmişler (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…