benim bile ağlayasım geldiii...."Baykuş üzüldü" deyip dudaklarını büküyor ,gözleri doluyor ,sonuna doğru da açıyor muslukları salya sümük
aynen öyle bizdede.ah yavrum benim yaaaa!!! ne kadar duygulu..
bizimki bir süre öncesine kadar numaradan ağlayınca ben gelip beni öpüyordu, sarılıyordu.
şimdi tınmıyor bileee
gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..Gündüz uykusu bana göre değil.. Bi saat yatıyımdedim kabustan nasıl kalkacağımı bilemedimdayak yemiş gibiyim. Oğluşumla ilgili bir rüyaydı. Onu tek başına gece vakti dışarı bırakmışım güya ve camlardan bağırıp arıyorum çok kötüydü Allah çocuğunu kaybedenlere yardım etsin...
evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.yaz moduna girdi topik....muhtarda izinde sanırım
elbise için teşekkürler ..busmai aslında kelebek güzel ama ben farkettiremedim galiba zaten ceket filan çok zor benim durum malum.
born çok geçmiş olsun hayal bile edemedim ....kuduruklar büyüdükçe neden kolaylaşmıyor
nfk kolay gelsin sen bide araba kullanırsan seni evde nasıl tutucaz
off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.Hiç kimse yazmamış bugun
Ben evi yerleştırdım sayılır yoruldum. Sonra saat üçte bi arkadasa ev görmesine gittim evi çok hoş bahçeli falan sonra eve geldim kaldıgım yerden devam. Eşim de yardım etti saolsun sonra tekrar annaneye geldik ceylin bizi çok özlemiş bi beni bi babasını öpüyor:) kücücük seylerde nasıl güzel duygular var ya babası uçan balon almıştı iki gun önce sonra balon kaybolmuş evden. Sonra annem benı aradı balon yok dıye ama ağlıcak nerdeyse üZüntüsünden. Sonradan anladıkli balon balkondan ucup gitmiş:) çunku ceylin balon nerde diye sorunca telaşlı bı sekilde balkona giderek bişeyler anlatıyor eliyle gökyuZunu göstererek ditti diyor:) demekki balonu balkona götürüp ipini bıraktı:)
eveeet ya çook tatlılarr. yerim ben hepsini yaa.
evet yaa bitsin artık. deniz ayağımızın dibinde ama su soğuk giremdik bir türlü.
halaa yağışmı vaar. neyse artık. bereket sonuçta.
1 hafta dediğin nedirki. hemencik geçer. tatil gelsinde rahatlayın tabi şekerim. tatiln tadına doyulmaz.
tatlııım nerelerdesin yahuu. senin ve herkezin cuması mubarek olsun. ehliyet kursu, spor gezmeler artık fırsat olmuyor dimiii.
oyy yerim ben onun gösterisini. eminim çoook tatlı bir gösteri olurrr. çok severim izlemeyi.
süpperrr. hazırlıklar başlasın. bizimde evlilik yıldönümümüze az kaldı. biryer ayarladık daha doğrusu düşündük denizin dibinde mum lambası eşliğinde bir yemek yicezz bakalım. gezme esnasında keşfettik. müthiş romantik bir ortam. süprizi kalmadı ama planlısıda güzel olur sanırım.
slm canlar. Aysecigi babaanneye biraktim kinaya kostum.
Sabahlar olmasin, of of aman aman
gunaydin canlaaaar!
Esim mesaide, biz de nenedeyiz..
elifnaz, hosgeldiniz. Simdi yeni bi heyecan. Ev toplama, tasinma. Allah kolayliklar versin..
ilbilge, kina guzeldi. Yeni kinalara acigim
eaglee, yavrum tebrikler. İki bebekle otobusss :111: yalniz miydin yoksam??? Bebelerin "degisik" yorumuna koptuuuuum!
Herkese guzel huzurlu bi haftasonu diliyorum.
gunaydin canlaaaar!
Esim mesaide, biz de nenedeyiz..
elifnaz, hosgeldiniz. Simdi yeni bi heyecan. Ev toplama, tasinma. Allah kolayliklar versin..
ilbilge, kina guzeldi. Yeni kinalara acigim
eaglee, yavrum tebrikler. İki bebekle otobusss :111: yalniz miydin yoksam??? Bebelerin "degisik" yorumuna koptuuuuum!
Herkese guzel huzurlu bi haftasonu diliyorum.
Elifnaz hoş geldin ve kolay gelsin
Eagle kız kına nerde?? Bir aile dostumuzun kınası da o gün de merak ettim :) biz de belki cuma cmt ankarada olcaz karne sonrası...
pembiş yoksa hısım mı oluyoruz
Saolasın canım allah sanada kolaylıgını versinne güzel sen atlattin darısı bana bizde haftaya tasiniyoruz inşallah. Güle güle güzel gunlerde oturun
Baloncuyu yakalrsak alcez:) havalar yağmurlu ya baloncuda yok piyasada:)günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
mıhtar izin yapmaz, her zaman topiğinin başındadır.
ayakkabın tamam, çantanı aldın mı? hoş sen iki bebeyle gittiğin için bi de sırt çantası götürürsün yaa
oh oooh! maşallah size..
yavrum, balonu uçmuş gitmiş miiii? annesi yeni balon alır onaaa
he yaa!!
günaydın canımcım.. bilinçaltı korkular işte.. beni de hep oradan vuruyor rüyalarım.
Amin canım allah evlatlarımızla terbiye etmesin biziGünaydın kızlar, öğleden sonra kızımın tiyatro gösterisi var ona gideceğim (;
Destiny ve Ecrin çok sağolun kızlar.. Okulun kapanmasından sonraki haftaya ayarlanacak ameliyat günümüz, dün eski Dr u baktı , bahar ve yaz aylarından ümitliyim düzelebilir demişti ama bizimki düzelmemiş, Allah beterinden korusun bütün masum kuzucukları..
Hayırlı cumalar, hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
Saol canım inşallah cumlemizeNe ara büyüdü de sahneye çıkar oldu , Eylül'de de bire başlayacak insallah teyzesidarısı minik kuşlarımızın başına
Hoşgeldiniz canım.. Hava değişimi, çayır Çimende koşuşturmak çocuklara iyi gelmiştir.
Öyle açık hava ortamlardan gelince bizimkiler bi dinginleşiyo, ben de iyi ki gitmişiz diyorum..
Ufak tefek zorluklar da Gül'ün diken kısmı olmuşinşaallah biraz daha büyürlerse, daha rahat tatiller yaparız.. Insaallah sağlıkla ...
Sağolasın âmin insallah sıkıntısız atlatırız
Destiny hayırlı güzel günlerde oturun insallah cnm
Elifnaz siz de mi , toparlanmış mıydın tatil öncesi biraz
Tatilden ziyade evime dönmek istiyorum artıkeveeet ya çook tatlılarr. yerim ben hepsini yaa.
evet yaa bitsin artık. deniz ayağımızın dibinde ama su soğuk giremdik bir türlü.
halaa yağışmı vaar. neyse artık. bereket sonuçta.
1 hafta dediğin nedirki. hemencik geçer. tatil gelsinde rahatlayın tabi şekerim. tatiln tadına doyulmaz.
tatlııım nerelerdesin yahuu. senin ve herkezin cuması mubarek olsun. ehliyet kursu, spor gezmeler artık fırsat olmuyor dimiii.
oyy yerim ben onun gösterisini. eminim çoook tatlı bir gösteri olurrr. çok severim izlemeyi.
süpperrr. hazırlıklar başlasın. bizimde evlilik yıldönümümüze az kaldı. biryer ayarladık daha doğrusu düşündük denizin dibinde mum lambası eşliğinde bir yemek yicezz bakalım. gezme esnasında keşfettik. müthiş romantik bir ortam. süprizi kalmadı ama planlısıda güzel olur sanırım.
Evrt kendınce ceylince anlatıyor da anlayabılene:)benim bile ağlayasım geldiii....
aynen öyle bizdede.
gündüz uyumayı hiç sevmem. hatta çok uyumayı hiç sevmem. tatilde olsa sabahın köründe kalkarım yıllardır böyle..
evet canım sayfa artık fazla ilerlemiyor bu yüzden. nfk da bi arabaya sararsa tutabilene artık bravoo derim.
off ev yerleştirmesi bayaa zordur ama bir okadarda zevkli. kolay kolay yerleşilmiyor valla eksikde bitmiyor yeni düzende. kolay gelsin tatlım çoğu bitmiş galiba. ceyline bayıldım. maaşallah yaa. balonu uçmuşda haber veriyor. ne tatlı anlatıyordur.
Oh ohh dök kurtları:)slm canlar. Aysecigi babaanneye biraktim kinaya kostum.
Sabahlar olmasin, of of aman aman
Alllam yareppim:) eşleştirmemi yapıyolar akılları sıra:)canım kına Etimesgut hava lojmanları sosyal tesislerinde
bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...
slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..
slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..
canım kına Etimesgut hava lojmanları sosyal tesislerinde
bugün kuzular ağlattı beni...Allah acılarını göstermesin...kızım camın dışından içindeki oğluma sesleniyor
kızım: "kardeş"
oğlum:"kardeş"
oğlum "anne?"
kızım:"okul"
oğlum :"baba?"
kızım:"poliş"
oğlum:"dayı?"
kızım:"asker"
oğlum "yenge?"
kızım "okul"
oğlum"anane?"
kızım"emekli"
diyor...bizim onlarla oynadığımız şeyleri birbirleriyle yapmaya başladılar...Yaradan rabbime şükür hayat verdiğini nasıl da büyütüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?