Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aryamm destiny tuvalet eğitiminiz nasıl gidiyor
bu arada herkese bi sorum var
oğlumun kakası doğduğundan beri hep cıvık ,hala katılaşmadı sizinkilerin de öyle mi?
Bizimki koyu oluyor.

Diyologlara bittim.hocanın sana gıcığı var sanırım.

Diyologlara bittim.hocanın sana gıcığı var sanırım.
benim ona gıcık olmam lazım..
ilk görüşte bana çok soğuk davranmıştı. ben espri iltifat falan ısıttım.
buna rağmen bi havalar bi cazlar. tipini görseniz var yaaa, hatta çok benzeyen biri var
türk fimlerinde bi karakter. hak geçmesin diye söylemiyorum. bu anlattıklarımda da eksik var, fazla yok.

yolda karşılaştığı bir başka sürücü eğitmenine diyorki; 'dersten sonra sana künefe ısmarlayayım'
o da sen aptal mısın, insülin kullandığımı bile bile soruyorsun dedi.. aaa, haklısın, o zaman rakı içelim dedi.
ve ayrıldılar. ben de hava çok sıcak, güzel dondurma yenir şimdi dedim, diyet dondurmalar var şeker hastaları için.
döndü abes abes baktı ve kadın insülin kullanıyor dedi. daha da bi şey demem!

Selam fıstıklarr. naberrr nasılsınız bakimm. yarım yamalak okuyamadan çıkıyorum ya giderayak birsürü iş bindi yawf.

İlginç bir kadınmış.

Kızlarrrrrrrrr. Sene sonu işlerini gerçekten sene sonuna bırakırsan böyle oluyo :) okuyorum ama yazamıyorum :/

İki gündür deneme yapıyorum emzirmeme konusunda. Sabah çıkarken emziriyorum; öğlen emzirmiyorum geldiğimde (yada gelmiyorum), akşam da yatmadan önce biberon veriyorum. Gece kalktığında mecbur emziriyorum henüz onu kesmeye cesaretim yok :/ belki böyle böyle gündüz emzirmelerini bitirerekten geceye bağlarız??? Dua edin

Nfkcım kazanı ilk okuduğumda aklıma iki şey geldi. Birincisi niye akan trafiğe ehliyet almadan çıktığınız ikincisi de kocanın neden el frenini çekmediği benim pimpirikli kocamın eli hep el frenine yakın dururdu da akan trafiğe sürücü adayı arabası ile çıktığında millet daha bi farklı davranıyo; kendi arabanda farklı malesef. Ama sen hocayı değiştirmekte çok iyi etmişsin. İnsanlar her zaman karşı cinse daha dikkatli davranıyo bu bi gerçek.

Aryammmm bekarlık sultanlıktır bacımmmmm :) Allah kavuştursun :)

Elifnaz umarım kolayladın eşya toparlamayı üç veletle!! :)

Şeker portakalım dolap temizliği candırrrrrrr

Busmai nerdesin kızzzzzzz??? Yada ben mü görmedim yada okudum unuttum??? :)

Destiny picasso ceylin ile başarılar diliyorum :)

Colicos diğer işten önce sen dinlenmeyecek miydin???

Saglik Bakanligi tarafndan 0-59 aylik cocuklara ÖNCEKI ASI DURUMLARINA BAKILMAKSIZIN, ilave olarak 2 doz DAHA COCUK FELCI ASISI UYGULAMASI KARARI ALINMISTR.Mahellenize gezici ekipler gelip çocuklarınızı aşılayacaktr.Asilanmayanlari kurumumuza bekliyorz.Biz ASILAYACAGIZ.Carsamba son gun mutlaka bu asi yapilmalidr.OLASI SALGINDAN DOLAYI COCUGUNZU BU HASTALIGA KARSI KORUMK ICIN ASINIZI MUTLAKA YAPTIRINZ.
EBE MELİKE LİGEN

Bizi ne arayan oldu ne de mesaj atan...

yazıyorum kız ara sıra
gene internetim bitti:) ama birkaç güne kadar sınırsız kablosuz internet bağlayacaklarmış bize yupppiiii:)
eve alışmaya çalışıyorum çamaşırlar ütüler oluyor
az kaldı buzluğu da doldurursam doğuma hazırım
bu arada cumartesi doktora gittik bebeğin gelişimi beklenen doğum tarihiyle uyumlu gitmiyor. normalde 2 hafta sonra sezaryene alınacaktım 38de. şimdi 3-4 haftayı bulur diyor. inşallah bir sorun yoktur da ,gerisi önemli değil..

pembişin dediği gibi ,benim eşim de tam arabayı vuracağım sırada el frenini çekmiş ve beni kurtarmıştı:)
işin kötüsü benim ehliyetim vardı ama otomatik vites kullanmaktan normal vitesi unutmuşum :)

Hocayı deiştirmek isabetli olmuş
Herseyı gec antıpatin oluşmuş kadına karsı ve bu sekilde gergın bır ortamda öğrenmen zor
Yalnız yasadıgın tum kötu anıları unut
Kontrollü ve cesur olki hergun dahada ıyı olabilesin
Evet kocan el frenıyle kontrolü sağlamalıydı ama o da oan düüsunememiş olabilir bu onun kötu söför oldugunu göstermez
Hem neye göre kıme göre iyi şöför yada kötu şöförsün ne kadar iyi olursan ol hödüğün biri gelir bi yanlış hareketle senide yakar kendinide trafik böyledir
Bence o menapoz teyzede hayatta hiç bir şey olamamış insan psikolojısı var. Komplekslei çok ve iç huzuru eksik böyle insanların seni üzmesine izin verme
Kocan iyi şöför ve sen daha iyi şöför olacaksın:)
2 ay sonra görurum ben seni makas atmaya baslarsın merak etme:)
Bu kadın senin kendıne olan guvenını bıle kıskanmış olabilir:) çunku kadında bir seyler eksik:)
Miniğimi kuzeni pikniğe davet etti. Kvlerinin bahçesine. Babası götürdü ben de yemek işim bitince gideceğim.
Allam ya bende gezmek ıstıyorum
Senın mınık yorgunluktan gece yattıgı yeri beğenmiştir:)
Sene sonu işleri evet gıcık
1 hafta sıkıntın olur sonra rahatlarsın emzırmeyı bir anda kes tamamen öyle sabah falan verme gecede verme
Gece bıraz ağlar ceyline ilk zamanlar biberonla süt veriyodum sonra onuda istemedi daha sonralarıda hıc uyanmamaya basladı

Bana gelmedi böyle mesaj

Sınırsız internet candır :)

Önemli olan doktorun bu durumu farketmiş olması canım. Ne sıkıntı olacak canikom ya??? Millet sezaryan sonrası normal doğum yapıyo. Yani okadar çok bekliyolar. Sen de bekleyeceksin minik kuşu işte :) isim bulunnnnn!! Çamaşır ütüyü bırak yani

Ben zaten çok vitesli kullanmadım; hemen otomatik araba aldık. Şimdi eşimin arabası da otomatik ve otomatik candır diyorum vitesli araba iyi bişi olaydı mercedes ve bmw yıllardır otomatik olmazdı :)))

Bugün mümkünse yazılı kağıtlarımı toparlamayı planlıyorum :/

Ben bir anda kesmeyi planlamıştım aslında. Salça vs sürerek. Ama sonra bunun çocuğuma travma gibi geleceğini düşündüm. Yani sabah kalkıp "meme yok artık yavrum" demek çok da normal gelmedi.. Bu işker iç güdü işi ve şimdilik iç güdüm böyle git diyo bakalım neler olacak

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Oğluşum 5:15 gibi kalktı ve şuan hamakta. Ben de geri uyumayıp yemek yapmalıyım çünkü dün akşam yorgunluktan yapamadım :/ kahrolsun çalışan insanın yemek yetiştirme sorunsalı

Okul çıkışı kaş bıyığa gideceğim. resmen pala remzi oldum iki haftada. Bi de uçuğum var ki onla nasıl olacak bu iş bilmiyorum :/ boş dersimde yine kuaförde saç kesim kaçamağı yapayım diyorum... Bi de lcwde dedeli ve babalı güzel tshirtler vardı (internet sitesinde). Ama mağzada yoktu. Bugün gelebilir dediler. Eğer geldiyse gidip bi tane dedeli alıcam ve oğluşun fotosunu çekip dedelere yollıcam babalı olanı da pazar süprizi olarak giydireceğim oğluşa ah bu etkinlikler..

Herkesin günü gizel geçsinnnnn :)

Günaydın. Dün gece bebişim ateşlendi. Şu an 37.7 evden çıkmadan yine calpol bereceğim. Neyseki dersim 11.00'de bitiyor.eşim de 10.30'a kadar evde. Üşüttü mü ne oldu bilmiyorum.

Günaydın. Dün gece bebişim ateşlendi. Şu an 37.7 evden çıkmadan yine calpol bereceğim. Neyseki dersim 11.00'de bitiyor.eşim de 10.30'a kadar evde. Üşüttü mü ne oldu bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım. Önemli bişi değildir inşallah. Gözlemleyin ama çok da upraşmayıp doktora götürün..

günaydın canlarım..
dün akşamdan beri çok kötüyüm. önce bi karın ağrısı başladı, sonra üzerinize afiyet şiddetli bi ishal
ve en kötüsü bulantı ve kusma.. akşamdan beri banyoya taşınıyorum. kusma ne illet bi şey ya..
hamilelik günlerim geldi aklıma.. bu sabah daha iyiceyim ama bulantı devam. halsizlik ve boğazda bi gıcık his var.
olmazsa doktora gidicem. anlamadım, üşüttüm mü, mikrop mu kaptım:26:
Rabbim cümle hasta kullara acil şifalar versin..

Selam fıstıklarr. naberrr nasılsınız bakimm. yarım yamalak okuyamadan çıkıyorum ya giderayak birsürü iş bindi yawf.
kolay gelsin canım. az daha sık dişini..
sanırım bu son haftan di mi? direkt diğer tarafta mı başlayacaksın yoksa birkaç gün ara var mı?

bence doğru yoldasın canım. efe bana birden meme kesilecek bebek gibi gelmiiii
böyle böyle azaltmak güzel. inş birkaç gün içinde gündüzleri daha da azaltabilirsin. inş muvaffak olacaksınız

kesinlikle sürücü kursu arabasının bi dokunulmazlığı var. millet bunun şöforu acemi diyip sağdan soldan kaçıp canını kurtarıyor
erkek hocaya randevu aldığımı söyledim. eşim onu iptal et, ben seni çalıştırıcam dedi. valla büyük fedakarlık yapıyor benim için.
biliyorumki kendi sınırlarını zorluyor. genel olarak çok sakin ve sabırlıdır ancak araba öğretme konusunda saç baş yoluyor.
belki de bu benle alakalıdır, ahahhahahahh

benim de haberim yok canım.
arayıp konuştun mu?

sınırsız internet süpper bi şey ya..
bence senin de mutlaka buna ihtiyacın var..

bebişin gelişiminde ne olacak yafu.. biliyon son bir iki haftada atağa geçiyor bu bebeler.
yarım kilo, bir kg ağırlaşıyorlar. belki de dr tatile gidecektir, yol yapıyordur

makas atan nfk aman aman!! arabalardan ırak olsun
canım tespitlerin yerinde. çok güzel yazmışsın, sağol varol..
sen ne yaptın? yerleşme işleri bitti mi? haftasonu evinizdeydiniz sanırım.

inş.. benim de düz vitesle işim olmaz.. seninle aynı fikirdeyim.
eşim sana 5-10 senelik otomatik vites bi araba almalı, ve full kasko sigorta yaptırmalıyım diyo

senin gün erken başlamış, hatta geceden başlamış. superwomen, hem okul işleri, hem kişisel bakım, hem yemek, hem çocuk.
bi de babalar günü için incelik düşünüyorsun, helal kız
bende hiçbir atraksiyon yok bu konuda inş kolaylıkla halledersin, az daha sık dişini, şurda okulun bitmesine ne kaldı

aman! ben hasta olam, bebeler olmasın..
akşamdan beri eğer mikrobik bi şeyse ayşeciğe de geçer diye diken üstündeyim. olacağa çare yok ama inş kısa sürer ateşi..

Günaydınlar herkeze. bugün engeç akşama doğru sıkı bir giriş yapmayı planlıyorum yoğunluk artmazsa. şimdilik öpüyorum.

Salak memleketin lcwsinde bir tek model babalar günü tshirtü var!! Sinir oldum. Dedelerle ilgili yok zaten dememe gerek yok... Neyse kvye de bi üst aldım; kargo bi tek kpe gitmesin diye. Sonra oğluşuma yeşil ve mavi pantolon, kırmızı eşofman altı, mavi kısa kollu gömlek, uzun kollu sweatshirt ve babalar günü tshirtü aldım. Elimde olsa daha neler alacaktım da kendimi durdurdum renkler okadar güzelki sapıtmamak mümkün değil :) yaz gelmiş yahuuuuuuu :)

Kendime uzun zamandır aradığım rahat, düz, şık siyah ayakkabıyı bulup aldım.

Kuaförüm çok dolu olduğu için yarım sabah 9a randevu aldım kesim için.

Öğleden sonra okula gidip iş yapıcam inşallah. Sabahtan hep laklak yaptım :/

oh oh, hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın..
bende lcw ye girince çıkamıyom :111:
dün ayşeciğe iki elbise aldım, önümüzdeki sene için. %20 indirimler başlamış.
bi istediğim etekte indirim yok, etek de ortada yok. kalmamış, hiçbir yerde yok

Kızım iyi olursa cuma günü arkadaşlarla toplanacağız. Benim de şerbetli tatlı yapmam gerek.daha önceden yaptığım kalburabastı aklıma geldi. Sonra da kıbrıs tatlısı. Ama kıbrıs tatlısı hiç yapmadım. Tarifi nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…