Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
gunaydin cancagazim.. Herkeslere gunaydinn.

Dun biraz temizlige daldim. Yazamadim topige.
Aysecik evin her odasinin duvarina sanat eseri icra etmis. salonun duvarlarini sildim. Bari burasi temiz olsun..

Hazirlaniyorum, birazdan dersim var. Herkese hayirli, huzurlu (ve de kazasiz :111:) bi gun diliyorum.
İst shoppig fest basladi. Aklim da orada
Giden alisveris yapan var mi?..

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Gunaydın canım

Gunaydın canım
Aynı sanat eserinden bendede var ceylin beyaz deri sehpaya soyut çalışmış tukenmez kalemle ne yaptıysam çıkmadı
Nasıl çıkarıcam ben bunu

Şoping fest neyım haberim yok bacım kendımden gecmısım

Herkeslere günaydınnnnn....
Sabahın başınde kalkıp puaça, öğle yemeği içi n hamur falan yaptım. Bugün çok hamaratım anlayacağınız:) anaaa! Silince çıkıyor mu? Bizim pek çıkmıyor silince ya. O sebebten de çok korkuyorum duvarlara el atacak diye

Valla ben gecen yıl ankarada denk geldim shoping fest e. Ama öyle abarttıkları gb bir indirim görmedim açıkçası. Ama istanbul senden sorulur bacım

Gunaydın canım

Gunaydın canım
Aynı sanat eserinden bendede var ceylin beyaz deri sehpaya soyut çalışmış tukenmez kalemle ne yaptıysam çıkmadı
Nasıl çıkarıcam ben bunu
Saç spreyi ile sil canım çıkması lazım

aryamm destiny tuvalet eğitiminiz nasıl gidiyor
bu arada herkese bi sorum var
oğlumun kakası doğduğundan beri hep cıvık ,hala katılaşmadı sizinkilerin de öyle mi?

Günaydın güzel kuzucukların güzel anneleri (;
Nfk cım âmin kazasız belâsız bi gün olsun direksiyon başında olacaklara özellikle (;
Busmai, bizde değişiyo yediği gıdaların tesiriyle sanırım
Selim kahvaltısını yedirdim mutfakta, o kalktı oynamaya gitti, ben de mutfakta kahvaltımı yedim , içeri girdim bi baktım koltukta yarı uzanmış vaziyette uyuyor tontişim ya maşallah memeyi bırakmak tam bir milat bebekler için, normalde bi saatlerde uykusu olsa bile memeyle savaşırdı baya bi
Sabah da bezi kuru uyandı , gece beslenmediği için artık tutabiliyo sanırım , insallah bu da kolayca hallolur , büyük abi Abla olurlar kuzucuklar
Yarın da okul pikniğimiz var, atıştırmalık ufak birşeyler yapın dediler , ne yapsam acaba fikri olan ??
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum (;

Gunaydın canım

Gunaydın canım
Nasıl çıkarıcam ben bunu
pembis bi ara soylemisti. Kolonyayla silince cikiyordu. Yanlis hatirliyorsam bizi aydinlatsin piliiiis

Duvarlara masalara mutfak dolaplarına bizimki de yazıyordu , kurşun kalem olursa ; cif kremle iyice köpürterek süngerin arkası ile ovunca çıkıyor ... O yüzden tükenmez ve keçeli kalemleri saklıyorum bucak bucak , keçeli kalemle koltukları çizmişti bi kere , neyse ki ıslak mendille çıktı az da olsa o turuncu cırtlak renk koltuklardan

Son düzenleme:
aryam, bi kursun kalem veriyorum ben. O da camasir suyu katkili cifle iki silmefe cikti. Kolidor cok fena. Simsiyah duvarlar. Bi de karaliyor. "Pepee" diyor. Bi daha karaliyor "camii", bi daha karaliyor "miyav" diyor. Cok cesitli seyler ciziyor (mus) yaniiii

busmai, ayseciginki genelde kivamli. (Ay bu kelimeyi de bu sekilde kullaninca bi hos oldum.) salataliga sarinca civik oluyor. Kati seyler yiyince de nadiren koyun kakasi gibi cok kati yapiyor. Bezi altinda hoplasa ustune otursa bile totoya yapismiyor
Belki sutun etkisidir kereminki

Taa ne zaman bi etamin kutusu almıştım motifi, ipleri, iğnesi , makası içinde, şimdiki moda deyimle çarpı işi, dün akşam başladım çok eğlenceliymiş bu iş ya, birine mi kızdın al eline işle motif ortaya çıktıkça insan bi Mesut oluyor ki , annem çok sevinecek bi seccade işlemedin deyip duruyordu bu bitsin seccadeye başliyim insallah

bizimde yarın okul pikniğimiz var:)) aryayı ve annemi de götüreceğimm. Allah sonumuzu hayır etsin. Bende bu sabah puaça açma tarzı şeyler yaptım piknik için

pembis bi ara soylemisti. Kolonyayla silince cikiyordu. Yanlis hatirliyorsam bizi aydinlatsin piliiiis

Evet bende söylemiştim, kolonya tükenmez kalemi çözüyor. Tv de duydum saç spreyinin kesin çözüm olduğunu da.

Busmaicim bizim değişiyor, çok katı olduğu da oluyor. Çok akışkan olduğu da.

Bi de ben hiç tuvalet eğitimi için uğraşmıyorum. Arada kendi canı isteyince söylüyor. Ve bizimki sabah uyandığında bezi baya dolu oluyor, kuru kalkmıyor ki:44: Bide bizim kayseriye gidiş geliş olayları işi bozuyor. Geçen yolda gelirken çişim var dedi. Yolun ortasında nerden bulayım tuvalet. Kaldı ki başka wc lere gidince de korkup bir süre yapmıyor. Yap bezine dedim, bütün olay bitti.

Küçük wc lerden arabada bir tane oluyordu bizim , alarm gelince hemen koyardım ona eğer babalar arabaları hususunda çok titiz değilse tabii..
Kızım şimdi 6 yaşında, hala o küçük tuvaleti arabada gider gelir, her yerde temiz tuvalet olmuyo, bazen uzun yolda durulmayacak yerde geliveriyo falan bi de ilk söylerken çişleri her an gelebildiği için, gittiğimiz evlere bile çıkarıyorduk biz onu

Hımmm, mantıklı aslında. Ama babamız bu olaya sıcak bakar mı emin değilim

saç spreyını denemedim ama umudum kalmadı o da çıkarmayacak gıbı
amonyak bıle denedım

oğlumun kakası doğduğundan beri hep cıvık ,hala katılaşmadı sizinkilerin de öyle mi?
fena değil
hala tam randumanlı çişim var demiyor
lazımlığı gorebılecegı bır yere koyarsam çişi gelince kendisi oturuyor ama bazen altına yaptığı oluyor
hıc bezlemiyorum gece bıle
geceleri çok kazamız olmuyor
bır ıkı kere vazgeceyım eğitimden dedim ama bez de iztemıyor artık
tam araftayım anlayacağın:)

ceylinin kakası yedıkelrıne bağlı bazen katı bazen de cıvık olabılıyor

yok onu da denedim
eyup sabrı Tuncer 80 derece hemde
kursun kalem bı nebze olsa da daha ıyıdır çıkar ama zilli tükenmez kalemı bulmuş deri beyaz sehpayı halletmiş neyseki koltuklarımda beyaz deri onları halletmemiş
etamini de halletin helal:))

http://www.e-bebek.com/potette-portatif-lazimlik-tuvalet-adaptoru_XYZ-95799
bundan almayı düşünüyorum canım bak istersen
hem lazımlık hem klozet adaptörü hep katlanabılır tasına bılır hem poşeti var ona yapıyor çocuk hijyenik

slm arkadşlrrr.geçmişe baktım biraz da biz hiç tuvalet konusuna başlamadık daaha. kızım kakasını söylüyo .şu ara hevesliyken başlasam iyi olacak. sınavlarım da bitti şükür. bu seene mevzunum inşallah. şimdi sıra da küçük paşanın gelmesi var. onun için hiç bir hazırlık yapmadım daha. önceden tecrübeli oldugumdanmıdır hiç acele edesim yok

Son düzenleme:

selam canım
başla o zaman eğitime:)) havalarda ısındı

mezun olmana sevındım :)

benimkilerin tam tersi fazla katı...hergün yapıyorlar ama katı diye doktorumuz kabızlar diyor ve 2 aydır her gün dupakal içiriyorum biraz yumuşadı..kızımın popoda hafif çatlak bile olmuştu

çok geçmiş olsun hevesin kırılmasın ama bence araba kullanmak 500 metrede 50 kere dur kalk yaparsan öğrenilir...iyi dur kalktan sonra akan trafiğe girilir bence

yok arkadaş, bu böyle devam etmez!

kadın diye direksiyon dersini o hocadan alıyorum... kadın lay lay lom!..
kadına diyorumki, kırmızıda duramadım önümdeki arabaya çarptım.
niye kendi arabanla yalnız çıktın diyor. yalnız değildim, eşim yanımdaydı.
hem ben size haftaonu çalışıcam dedim. bana hiçbir uyarıda bulunmadınız dedim.
peki neden yola çıktın diyor. orası sürücü adayları çalışma güzergahı, yol boştu dedim.
heralde size güveniyorum, pedallarınızla müdahale edeceğinizi bildiğinim için sizle rahat kullanıyorum dedim
eşin bilgisizmiş, iyi şöfor değilmiş diyo
ne alakası var dedim. 11 yaşındayken öğrenmiş, son 10 senedir de her gün full araba kullanıyor. günde 300 km yapıyor.
tek kaza yapmamıştır, arabayı sürtmemiştir dedim. kime sorsan kocası usta şöfor. ben 30 senedir araba kullanıyorum.
amerikada eğitim aldım (! artık ne eğitimiyse ve başka bi ülkede sürüş öğrenmenin nasıl bi ayrıcalığı olduğunu sanıyorsaa... )
o sırada el frenini çekmeliydi diyip çamuru eşime atıyor.. töbe!! valla cinlerim tepeme çıktı.:95:

arabaya da bindik, hadi beni bugün güzel bi gezdir diyor.
dedimki, vites değiştirmekle, direksiyon hakimiyetiyle, dönüşlerle alakalı bi sorunum yok.
ben güvenli ve rahat kalkış ve durma çalışmak istiyorum. hmm olur diyo..
ay daha bi ton abuk sabuk muhabbet etti. benim direksiyonda olduğum sürenin neredeyse tamamında elinde telefon,
internette geziniyor kadın. arada bi hmm.. güzell diyor. ben kendi kendime duruyorum kalkıyorum.
hiç şunu şöyle yap, bak şurda hatalı yapıyorsun, böyle yapman lazım yok.
inerken de sınavdan geçene kadar kendi arabanla çalışma diyor. sanki bu çalışmayla sınavdan geçilir de!!

aradım kursu, onunla olan randevularımı iptal ettim. simülatörde çalıştığım erkek hoca için randevu yazdırdım.
inş onunla pekiştirebilirim.

pamuk helvacım; sana da küpe olsun bu yaşadıklarım. mümkünse daha önce ben falanca hocayla çalıştım.
iyi öğretiyor diye duyduğun bi hoca ve sürücü kursu bul. direksiyon ders saati de az olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…