gunaydin cancagazim.. Herkeslere gunaydinn.Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Gunaydın canımGünaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
gunaydin cancagazim.. Herkeslere gunaydinn.
Dun biraz temizlige daldim. Yazamadim topige.
Aysecik evin her odasinin duvarina sanat eseri icra etmis.salonun duvarlarini sildim. Bari burasi temiz olsun..
Hazirlaniyorum, birazdan dersim var. Herkese hayirli, huzurlu (ve de kazasiz :111:) bi gun diliyorum.
İst shoppig fest basladi. Aklim da orada
Giden alisveris yapan var mi?..
gunaydin cancagazim.. Herkeslere gunaydinn.
Aysecik evin her odasinin duvarina sanat eseri icra etmis.salonun duvarlarini sildim. Bari burasi temiz olsun..
Hazirlaniyorum, birazdan dersim var. Herkese hayirli, huzurlu (ve de kazasiz :111:) bi gun diliyorum.
anaaa! Silince çıkıyor mu? Bizim pek çıkmıyor silince ya. O sebebten de çok korkuyorum duvarlara el atacak diyegunaydin cancagazim.. Herkeslere gunaydinn.
Saç spreyi ile sil canım çıkması lazımGunaydın canım
Gunaydın canım
Aynı sanat eserinden bendede var ceylin beyaz deri sehpaya soyut çalışmış tukenmez kalemle ne yaptıysam çıkmadı
Nasıl çıkarıcam ben bunu
pembis bi ara soylemisti. Kolonyayla silince cikiyordu. Yanlis hatirliyorsam bizi aydinlatsin piliiiisGunaydın canım
Gunaydın canım
Aynı sanat eserinden bendede var ceylin beyaz deri sehpaya soyut çalışmış tukenmez kalemle ne yaptıysam çıkmadı
Nasıl çıkarıcam ben bunu
bizimde yarın okul pikniğimiz var:)) aryayı ve annemi de götüreceğimm. Allah sonumuzu hayır etsin. Bende bu sabah puaça açma tarzı şeyler yaptım piknik içinGünaydın güzel kuzucukların güzel anneleri (;
Nfk cım âmin kazasız belâsız bi gün olsun direksiyon başında olacaklara özellikle (;
Busmai, bizde değişiyo yediği gıdaların tesiriyle sanırım
Selim kahvaltısını yedirdim mutfakta, o kalktı oynamaya gitti, ben de mutfakta kahvaltımı yedim , içeri girdim bi baktım koltukta yarı uzanmış vaziyette uyuyor tontişim ya maşallah memeyi bırakmak tam bir milat bebekler için, normalde bi saatlerde uykusu olsa bile memeyle savaşırdı baya bi
Sabah da bezi kuru uyandı , gece beslenmediği için artık tutabiliyo sanırım , insallah bu da kolayca hallolur , büyük abi Abla olurlar kuzucuklar
Yarın da okul pikniğimiz var, atıştırmalık ufak birşeyler yapın dediler , ne yapsam acaba fikri olan ??
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum (;
Evet bende söylemiştim, kolonya tükenmez kalemi çözüyor. Tv de duydum saç spreyinin kesin çözüm olduğunu da.pembis bi ara soylemisti. Kolonyayla silince cikiyordu. Yanlis hatirliyorsam bizi aydinlatsin piliiiis
Busmaicim bizim değişiyor, çok katı olduğu da oluyor. Çok akışkan olduğu da.
Bi de ben hiç tuvalet eğitimi için uğraşmıyorum. Arada kendi canı isteyince söylüyor. Ve bizimki sabah uyandığında bezi baya dolu oluyor, kuru kalkmıyor ki:44: Bide bizim kayseriye gidiş geliş olayları işi bozuyor. Geçen yolda gelirken çişim var dedi. Yolun ortasında nerden bulayım tuvalet. Kaldı ki başka wc lere gidince de korkup bir süre yapmıyor. Yap bezine dedim, bütün olay bitti.
Hımmm, mantıklı aslında. Ama babamız bu olaya sıcak bakar mı emin değilimKüçük wc lerden arabada bir tane oluyordu bizim , alarm gelince hemen koyardım onaeğer babalar arabaları hususunda çok titiz değilse tabii..
Kızım şimdi 6 yaşında, hala o küçük tuvaleti arabada gider gelir, her yerde temiz tuvalet olmuyo, bazen uzun yolda durulmayacak yerde geliveriyo falanbi de ilk söylerken çişleri her an gelebildiği için, gittiğimiz evlere bile çıkarıyorduk biz onu
Herkeslere günaydınnnnn....
Sabahın başınde kalkıp puaça, öğle yemeği içi n hamur falan yaptım. Bugün çok hamaratım anlayacağınız:) anaaa! Silince çıkıyor mu? Bizim pek çıkmıyor silince ya. O sebebten de çok korkuyorum duvarlara el atacak diye
Valla ben gecen yıl ankarada denk geldim shoping fest e. Ama öyle abarttıkları gb bir indirim görmedim açıkçası. Ama istanbul senden sorulur bacım
Saç spreyi ile sil canım çıkması lazım
fena değilaryamm destiny tuvalet eğitiminiz nasıl gidiyor
bu arada herkese bi sorum var
oğlumun kakası doğduğundan beri hep cıvık ,hala katılaşmadı sizinkilerin de öyle mi?
yok onu da denedimpembis bi ara soylemisti. Kolonyayla silince cikiyordu. Yanlis hatirliyorsam bizi aydinlatsin piliiiis
kursun kalem bı nebze olsa da daha ıyıdır çıkar ama zilli tükenmez kalemı bulmuş deri beyaz sehpayı halletmiş neyseki koltuklarımda beyaz deri onları halletmemişDuvarlara masalara mutfak dolaplarına bizimki de yazıyordu , kurşun kalem olursa ; cif kremle iyice köpürterek süngerin arkası ile ovunca çıkıyor ... O yüzden tükenmez ve keçeli kalemleri saklıyorum bucak bucak , keçeli kalemle koltukları çizmişti bi kere , neyse ki ıslak mendille çıktı az da olsa o turuncu cırtlak renk koltuklardan
etamini de halletin helal:))Taa ne zaman bi etamin kutusu almıştım motifi, ipleri, iğnesi , makası içinde, şimdiki moda deyimle çarpı işi, dün akşam başladım çok eğlenceliymiş bu iş ya, birine mi kızdın al eline işlemotif ortaya çıktıkça insan bi Mesut oluyor ki , annem çok sevinecek bi seccade işlemedin deyip duruyordu bu bitsin seccadeye başliyim insallah
Busmaicim bizim değişiyor, çok katı olduğu da oluyor. Çok akışkan olduğu da.
Bi de ben hiç tuvalet eğitimi için uğraşmıyorum. Arada kendi canı isteyince söylüyor. Ve bizimki sabah uyandığında bezi baya dolu oluyor, kuru kalkmıyor ki:44: Bide bizim kayseriye gidiş geliş olayları işi bozuyor. Geçen yolda gelirken çişim var dedi. Yolun ortasında nerden bulayım tuvalet. Kaldı ki başka wc lere gidince de korkup bir süre yapmıyor. Yap bezine dedim, bütün olay bitti.
slm arkadşlrrr.geçmişe baktım biraz da biz hiç tuvalet konusuna başlamadık daaha. kızım kakasını söylüyo .şu ara hevesliyken başlasam iyi olacak. sınavlarım da bitti şükür. bu seene mevzunum inşallah. şimdi sıra da küçük paşanın gelmesi var. onun için hiç bir hazırlık yapmadım daha. önceden tecrübeli oldugumdanmıdır hiç acele edesim yok
aryamm destiny tuvalet eğitiminiz nasıl gidiyor
bu arada herkese bi sorum var
oğlumun kakası doğduğundan beri hep cıvık ,hala katılaşmadı sizinkilerin de öyle mi?
slm canlar..
Gun guzel basladi ama az once tum moralim sifirlandi.
Esimle ilk kez direksiyona ciktim. Henuz 1 dk olmadiki kirmizida duran arabaya arkadan carptim
Mesafeyi ayarlayamadim. Ama aracin arkasi resmen goctu.Cokk canim sikildi. Esim ve diger taraf tutanak tutuyorlar. Sevkim hevesim uctu gitti. Esimleyim diye heyecan yaptim heralde. Hocayla rahatim, bir de kursun arabasinda hocanin da pedallari var tabi. Olan oldu cana gelen mala gelsin. Rabbim beterinden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?