Kızım iyi olursa cuma günü arkadaşlarla toplanacağız. Benim de şerbetli tatlı yapmam gerek.daha önceden yaptığım kalburabastı aklıma geldi. Sonra da kıbrıs tatlısı. Ama kıbrıs tatlısı hiç yapmadım. Tarifi nasıldı?
Ay canım ya dün o piknikte üşütmüştür oGünaydın. Dün gece bebişim ateşlendi. Şu an 37.7 evden çıkmadan yine calpol bereceğim. Neyseki dersim 11.00'de bitiyor.eşim de 10.30'a kadar evde. Üşüttü mü ne oldu bilmiyorum.
Kıs pala remzi güldürdün gece geceSınırsız internet candır :)
Önemli olan doktorun bu durumu farketmiş olması canım. Ne sıkıntı olacak canikom ya??? Millet sezaryan sonrası normal doğum yapıyo. Yani okadar çok bekliyolar. Sen de bekleyeceksin minik kuşu işte :) isim bulunnnnn!! Çamaşır ütüyü bırak yani
Ben zaten çok vitesli kullanmadım; hemen otomatik araba aldık. Şimdi eşimin arabası da otomatik ve otomatik candır diyorumvitesli araba iyi bişi olaydı mercedes ve bmw yıllardır otomatik olmazdı :)))
Bugün mümkünse yazılı kağıtlarımı toparlamayı planlıyorum :/
Ben bir anda kesmeyi planlamıştım aslında. Salça vs sürerek. Ama sonra bunun çocuğuma travma gibi geleceğini düşündüm. Yani sabah kalkıp "meme yok artık yavrum" demek çok da normal gelmedi.. Bu işker iç güdü işi ve şimdilik iç güdüm böyle git diyobakalım neler olacak
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Oğluşum 5:15 gibi kalktı ve şuan hamakta. Ben de geri uyumayıp yemek yapmalıyım çünkü dün akşam yorgunluktan yapamadım :/ kahrolsun çalışan insanın yemek yetiştirme sorunsalı
Okul çıkışı kaş bıyığa gideceğim. resmen pala remzi oldum iki haftada. Bi de uçuğum var ki onla nasıl olacak bu iş bilmiyorum :/ boş dersimde yine kuaförde saç kesim kaçamağı yapayım diyorum... Bi de lcwde dedeli ve babalı güzel tshirtler vardı (internet sitesinde). Ama mağzada yoktu. Bugün gelebilir dediler. Eğer geldiyse gidip bi tane dedeli alıcam ve oğluşun fotosunu çekip dedelere yollıcambabalı olanı da pazar süprizi olarak giydireceğim oğluşa ah bu etkinlikler..
Herkesin günü gizel geçsinnnnn :)
Cok gecmiş olsun canım inşallah ayşeciğe geçmez çok haklısın bebeler hasta olmasındagünaydın canlarım..
dün akşamdan beri çok kötüyüm. önce bi karın ağrısı başladı, sonra üzerinize afiyet şiddetli bi ishal
ve en kötüsü bulantı ve kusma.. akşamdan beri banyoya taşınıyorum. kusma ne illet bi şey ya..
hamilelik günlerim geldi aklıma..bu sabah daha iyiceyim ama bulantı devam. halsizlik ve boğazda bi gıcık his var.
olmazsa doktora gidicem. anlamadım, üşüttüm mü, mikrop mu kaptım:26:
Rabbim cümle hasta kullara acil şifalar versin..
kolay gelsin canım. az daha sık dişini..
sanırım bu son haftan di mi? direkt diğer tarafta mı başlayacaksın yoksa birkaç gün ara var mı?
bence doğru yoldasın canım. efe bana birden meme kesilecek bebek gibi gelmiiii
böyle böyle azaltmak güzel. inş birkaç gün içinde gündüzleri daha da azaltabilirsin. inş muvaffak olacaksınız
kesinlikle sürücü kursu arabasının bi dokunulmazlığı var. millet bunun şöforu acemi diyip sağdan soldan kaçıp canını kurtarıyor
erkek hocaya randevu aldığımı söyledim. eşim onu iptal et, ben seni çalıştırıcam dedi. valla büyük fedakarlık yapıyor benim için.
biliyorumki kendi sınırlarını zorluyor. genel olarak çok sakin ve sabırlıdır ancak araba öğretme konusunda saç baş yoluyor.
belki de bu benle alakalıdır, ahahhahahahh
benim de haberim yok canım.
arayıp konuştun mu?
sınırsız internet süpper bi şey ya..
bence senin de mutlaka buna ihtiyacın var..
bebişin gelişiminde ne olacak yafu.. biliyon son bir iki haftada atağa geçiyor bu bebeler.
yarım kilo, bir kg ağırlaşıyorlar. belki de dr tatile gidecektir, yol yapıyordur
makas atan nfkaman aman!! arabalardan ırak olsun
canım tespitlerin yerinde. çok güzel yazmışsın, sağol varol..
sen ne yaptın? yerleşme işleri bitti mi? haftasonu evinizdeydiniz sanırım.
inş.. benim de düz vitesle işim olmaz.. seninle aynı fikirdeyim.
eşim sana 5-10 senelik otomatik vites bi araba almalı, ve full kasko sigorta yaptırmalıyım diyo
senin gün erken başlamış, hatta geceden başlamış. superwomen, hem okul işleri, hem kişisel bakım, hem yemek, hem çocuk.
bi de babalar günü için incelik düşünüyorsun, helal kız
bende hiçbir atraksiyon yok bu konudainş kolaylıkla halledersin, az daha sık dişini, şurda okulun bitmesine ne kaldı
aman! ben hasta olam, bebeler olmasın..
akşamdan beri eğer mikrobik bi şeyse ayşeciğe de geçer diye diken üstündeyim. olacağa çare yok ama inş kısa sürer ateşi..
Bi de ben dolaşsam şöyle evdi tasımaydı anneme git geldi bi fırsatını bulamıyorumSalak memleketin lcwsinde bir tek model babalar günü tshirtü var!! Sinir oldum. Dedelerle ilgili yok zaten dememe gerek yok... Neyse kvye de bi üst aldım; kargo bi tek kpe gitmesin diye. Sonra oğluşuma yeşil ve mavi pantolon, kırmızı eşofman altı, mavi kısa kollu gömlek, uzun kollu sweatshirt ve babalar günü tshirtü aldım. Elimde olsa daha neler alacaktım da kendimi durdurdumrenkler okadar güzelki sapıtmamak mümkün değil :) yaz gelmiş yahuuuuuuu :)
Kendime uzun zamandır aradığım rahat, düz, şık siyah ayakkabıyı bulup aldım.
Kuaförüm çok dolu olduğu için yarım sabah 9a randevu aldım kesim için.
Öğleden sonra okula gidip iş yapıcam inşallah. Sabahtan hep laklak yaptım :/
Eteğin kodunu söylersen viaporta bakabilirim canım cuma gunu karneyi verdikten sonra gidebilirim belkioh oh, hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın..
bende lcw ye girince çıkamıyom :111:
dün ayşeciğe iki elbise aldım, önümüzdeki sene için. %20 indirimler başlamış.
bi istediğim etekte indirim yok, etek de ortada yok. kalmamış, hiçbir yerde yok
Okula gönderme artık zaten bi de allah korusun hastalık falanSelamlar kızlar , eve yeni geldik , sabah götüreceğim hamur işini yapma ve hazırlanma derken fırsat bulamadım, aşı ile alakalı yazamadım ,
Öncelikle istanbul ili için 4-5 semt belirlenmiş ve maalesef bizim semtte de bolca misafirler olduğundan tehlike alarmları çalıyor , cuma son günmüş ben götürüp yaptıracağım, neticede her yerde hasbihal ediyoruz yabancılarla, Park'ta çarşıda Kafe'de .. Sokağa çıkınca Buralıdan çok suriyeli var diyebilirim hatta ..
Ilbilge kuzucuğuna çok geçmiş olsun .. Nfk sana da canım. Çok zordur senin saydığın rahatsızlıklar, Allah şifalar versin
Bizim de haşatımız çıktı , bir sürü Afacanla ufaklığı zaptetmek zor oldu ..
Yaz günü nereden buldum bilmiyorum ; öksürüğüm, kısılmış sesim ve boğaz ağrım var..
Bizim okulda, yan sınıfta bulaşıcı bir hastalık virüsü varmış, insallah bizimkilere de bulaşmamıştır tam okul kapanırken , ortak alanlarda da bulunuyorlardı çünkü ...
Allah hepsini korusun hastalıktan kazalardan Insallah
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize (;
Olsun sağlık olsun canım çalışmak iyidirSelam herkezeee. geçmişe sondan başlayıp geriye doğru bakmayı düşünüyordum ama sanırım anlamıyorum biraz geriden başlayım bari daha iyi anlıcam. naptınız ne kaynattınız bakalım. bu arada bukadar yoğunluk olunca benim istifa dilekçem unutulmuş halaa çalışcam sanıyorlardı. şimdi seyehate gidiyorlar bana iş bıraktılar tabi. pzt hazır ederim ama ben yokum biliyorsunuz istifa etmiştim dedim biraz şok durumları oldu. Hahahah çok komikti. Cumartesiye kadar buradayım malesef biraz ara tatili veremiyorum çok acil ihtiyaçları var diğer tarafın. araya pazar giriyor zaten pzt başka biryere başlıyorum.
Senın yedeğin yok malesef kendıne ıyı bak bu yuzdenEki Görüntüle 1154184
yorgunluktan ölüyorum 2 haftadır tek bakıyorum ve yolculuk için valiz hazırlıyorum. bu iş yolculuktan daha zor . onun yedeği bunun yedeği...hani benim yedeğim
Hadi bakalım :) damattan daha yakısıklı olacagı kesinbunlarda kuzuların düğünlükler tek mesajda beceremedim...Eki Görüntüle 1154199
bunlarda kuzuların düğünlükler tek mesajda beceremedim...Eki Görüntüle 1154199
Selam kızlar sabahtan beri girip okuyom ama anca fırsatt buldum yazmaya
Benım evin derz araları kararmıştı asabımı bozuyodu önce tellıyım dedim istediğim sonucu alamadım sonra bende aldım derz tozunu bi güzel karıstırdım suyla ondan sonra bastım fayansların üstüne
Ceylinide annemde bırakmıştım kocamla parmak ucunda yurumekten bi hal olduk bugunde fayansların üzerindeki derzleri temizledim. Geberdım ama değdi ayna gibi bembeyaz oldu fayans araları
Ay canım ya dün o piknikte üşütmüştür o
Akşamları bayagı serin halçok geçmiş olsun
Kıs pala remzi güldürdün gece gece
Hıh siz şimdi otomatikle araba kullandınızı zannediyonuz dimi:) vitesli araba candır:) havsı var bi kerem:) atcan vitese sağ elini sol elide cama dayayıp direksiyonu tutcan:) gunes gözlüklerinide unutmıcan:)vercen gazı gazı verdikçe vitesi atçan :)
Gerçi haklısın galiba meme konusunda çünkü ceylin sadece aksamları emiyordu son zamanlarda ben de o yuzden küt diye kesmiştim memeyi
Peki nasıl gidiyo şu anda
Cok gecmiş olsun canım inşallah ayşeciğe geçmez çok haklısın bebeler hasta olmasında
Bi de ben dolaşsam şöyle evdi tasımaydı anneme git geldi bi fırsatını bulamıyorum
Eteğin kodunu söylersen viaporta bakabilirim canım cuma gunu karneyi verdikten sonra gidebilirim belki
Okula gönderme artık zaten bi de allah korusun hastalık falan
Olsun sağlık olsun canım çalışmak iyidir
Senın yedeğin yok malesef kendıne ıyı bak bu yuzden
Hadi bakalım :) damattan daha yakısıklı olacagı kesin
Nfkcımya sana geçmiş olsun yazmayı unutmuşum yaaaaaa. Kusura bakma bacımmmmmm. Dışarda hemencecik telden yazınca böyle oluyoŞimdi iyisin dimi???
Selamlarrrr...hizlica yazip cikicamm oglus uyurken biraz kestireyimm..az once saglik ocagina gittim pamuk helvanin soyledigi asi konusunda sizi aydinlatmayi gorev bildim kendime:)aksam bakmistim zaten saglik bakanliginin sitesine suriyeli misafirlerimizden dolayi bi salgin varmis..ilk etapta antep maras ve cevresinde soykenildigi gibi asi arabalri dolasip cocuklara asi y ap mislar daha sonra istanbulda bazi ilcelerde gerekli gorulmus..corluda yokmuss mesela..
Nfk cim soylediklerin viruse benziyor ben ve ilhan gecirmistik..dikkat et aysecik ve esinede bulasma riski olabilir canim..kekik kaynanip ic bulantin icin ishal icinde haslanmis patatess..insalah kisa surede atarsin ustunden..
Pembiss benide heveslendirdin lcw..zatenn dunden hevesliyimm..cuna gunu ilhani birakip bi kolacan edecem carsiyi..cumartesi kuzenimin sozu var..ve ben bu gobuse bisey bulabilirsem bakalim..aldiklarinizida gule gule giyininn maaile olarakk..
Colicoss..son gunlerrinmis bakk sik disini..umarim biraz mola vereceksindir kendine yeni isten once..kendne gelir yenilenirsin biraz ni arada hicdegilse canim..
Ilbilge gecmisolsun kuzuyada canim..azi dislerinden olabilir tatil oncesi bizimde ara ara oldu atesimiz..ibufen iyi geliyor bize aklinda olsun..
Nfk, geçmiş olsun canım.
sağolun canlar.. ecrinim, patates ve pirinç lapasıyla ishalim düzeldi sayılır.Selamlar kızlar , eve yeni geldik , sabah götüreceğim hamur işini yapma ve hazırlanma derken fırsat bulamadım, aşı ile alakalı yazamadım ,
Öncelikle istanbul ili için 4-5 semt belirlenmiş ve maalesef bizim semtte de bolca misafirler olduğundan tehlike alarmları çalıyor , cuma son günmüş ben götürüp yaptıracağım, neticede her yerde hasbihal ediyoruz yabancılarla, Park'ta çarşıda Kafe'de .. Sokağa çıkınca Buralıdan çok suriyeli var diyebilirim hatta ..
Ilbilge kuzucuğuna çok geçmiş olsun .. Nfk sana da canım. Çok zordur senin saydığın rahatsızlıklar, Allah şifalar versin
Bizim de haşatımız çıktı , bir sürü Afacanla ufaklığı zaptetmek zor oldu ..
Yaz günü nereden buldum bilmiyorum ; öksürüğüm, kısılmış sesim ve boğaz ağrım var..
Bizim okulda, yan sınıfta bulaşıcı bir hastalık virüsü varmış, insallah bizimkilere de bulaşmamıştır tam okul kapanırken , ortak alanlarda da bulunuyorlardı çünkü ...
Allah hepsini korusun hastalıktan kazalardan Insallah
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize (;
bana kalırsa unutmak değil mevzuu. gider ayak sana iş yüklemek için fırsat yapmışlar bunu.Selam herkezeee. geçmişe sondan başlayıp geriye doğru bakmayı düşünüyordum ama sanırım anlamıyorum biraz geriden başlayım bari daha iyi anlıcam. naptınız ne kaynattınız bakalım. bu arada bukadar yoğunluk olunca benim istifa dilekçem unutulmuş halaa çalışcam sanıyorlardı. şimdi seyehate gidiyorlar bana iş bıraktılar tabi. pzt hazır ederim ama ben yokum biliyorsunuz istifa etmiştim dedim biraz şok durumları oldu. Hahahah çok komikti. Cumartesiye kadar buradayım malesef biraz ara tatili veremiyorum çok acil ihtiyaçları var diğer tarafın. araya pazar giriyor zaten pzt başka biryere başlıyorum.
ah canım benim.. çanta hazırlamak gerçekten stres yapabiliyor.Eki Görüntüle 1154184
yorgunluktan ölüyorum 2 haftadır tek bakıyorum ve yolculuk için valiz hazırlıyorum. bu iş yolculuktan daha zor . onun yedeği bunun yedeği...hani benim yedeğim
derz aralarını da temizledin he miii?Selam kızlar sabahtan beri girip okuyom ama anca fırsatt buldum yazmaya
Benım evin derz araları kararmıştı asabımı bozuyodu önce tellıyım dedim istediğim sonucu alamadım sonra bende aldım derz tozunu bi güzel karıstırdım suyla ondan sonra bastım fayansların üstüne
Ceylinide annemde bırakmıştım kocamla parmak ucunda yurumekten bi hal olduk bugunde fayansların üzerindeki derzleri temizledim. Geberdım ama değdi ayna gibi bembeyaz oldu fayans araları
Hıh siz şimdi otomatikle araba kullandınızı zannediyonuz dimi:) vitesli araba candır:) havsı var bi kerem:) atcan vitese sağ elini sol elide cama dayayıp direksiyonu tutcan:) gunes gözlüklerinide unutmıcan:)vercen gazı gazı verdikçe vitesi atçan :)
Eteğin kodunu söylersen viaporta bakabilirim canım cuma gunu karneyi verdikten sonra gidebilirim belki
hadi bakalım, kolay gelsin.. efe de böyle böyle okula iyice ısınacakBugün sabahtan saç kesimi planım var inşallah. Öğleden sonra da bi arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. Bi ara da valiz hazırlamalıyım; yarın yolculuk var hemen karne sonrasıoğluşu da okula götürmeyi planlıyorum bakalım...
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee :)
Bu arada kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. Dualarınızda Iraktaki Türkmen kardeşlerimizi de unutmayın olur mu??
Pamuk helvacım sana da geçmiş olsun demeyi unutmuşumnfk yazınca anımsadım. Daha iyisindir inşallah canım.
Nfk düzgün bi kuaför bul ve orda yaptır lütfen!!! Evde büyük ihtimalle kızıldan zor dönersin ve saçını yakabilirsin bileeeee Allah korusun :/ daha iyi olmana da sevindim bu arada :)
Hamaratanne.coma bak canım.
Nfkcımya sana geçmiş olsun yazmayı unutmuşum yaaaaaa. Kusura bakma bacımmmmmm. Dışarda hemencecik telden yazınca böyle oluyoŞimdi iyisin dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?