Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam tatlişkolar. Nasılsınız bakalım.

canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
Havalar serin bayaa galiba oralarda. biz burda sıcaktan kavruluyoruz resmen. bencede kaçamak yapın süperr olurr.

Offff yaaa yaptığım bütün alıntılar boşa gitti. şikayetçiyim yaaa bukadar kısa sürede niye gidiyorrr. birsürü alıntı yapmıştııım.

hadi bakalım iyisinizz. en iyi tatilide öğretmenler yapıyor. az kaldı bakalım bildiğim kadarıyla bir ay daha devam ediyorsunuz sonrası hep rahat. arabada otomatik fitesi bende seviyorum. eşim jip tarzı bir araba almayı düşünüyor. model araştırıyoruz bakalım.hayvangibi nasıl kullancaksak. alıştık küçük arabaya.

Walla bende unutulduğunu düşünmüyorum aslında. yani unutulacak birşey değil. yoğunluk var işler tıkır tıkır halloluyor. rahatlığa alışınca zor geliyor. nezaman istifa verdin ne çabuk iki hafta oldu biraz panik olunca komik oldu. ihtiyaçları olunca yanlarında olmamı istiyorlar. gülümsedim içimden de çok beklersiniz dedim.

kızlar, bebelerin günde ne kadar süt içmesi gerek?
ya da sizinkiler ne kadar içiyor? ayşecik sabah kalkınca 1 bardak içiyor.
bi de yatmadan önce içseydi..:103:
batuş sadece cafe tarzı yerlerde bize özendiği için içiyor diğer türlü mümkün değil. marketten nescuik aldım belki öyle sever tadını. sabah ve yatmadan önce bir bardak içse kafi bence.

saçlarımı açık kumral ya da sarı yapmayı düşünüyorum.
yoğun renk açıcıyla evde bi deneyeyim. olmazsa kuaför yolları görünür bana :111:
canım biliyorsun benim saçımda platin sarı. benim ankaradaki kuaförüm çok bilgili ve muhteşem. ben buradaki kuaförden hiç memnun kalmadım. dip boyamı kendim hazırlıyorum kuaföre boyatıyorum. lorealin açıcı toz boyası var başka bişey kullanma bence. içine 2 tane koruyucu kullan. 3 damla yılan yağı ve yarım şişe badem yağı birde gliserinli el kermi 1 yk karıştır. toz boyanın yanında bir şişe saf su galiba ben lorealin kuaför ürünlerini satan biryerle anlaşmıştım yanımdada bayaa getirdim. dediğim karışımı yaparsan saçını hiç yıpratmaz aksine çok bakımlı yaparsın. ben her duştan sonrada bakım maskesi, argan yağı ve nemlendirici kullanıyorum daha canlı gösteriyor saçta kuru kalmıyor. sarı saçın bakımı zordur biraz. ama ben çok memnunum sarışın olduğum için burada turist muamelesi görüyorum. ha haa

nfk sen ne detaycı kadınsın:) içine beyaz t shirt ve yedek beyaz gömlek
gecenin körü kızın resmi koyuyorum sanmışım oğlan çifte baskı olmuş anlayın durumun vahimliğini yani:)

ilk boyayı kuaförde yaptırsan iyi olur tabi. ama sana yardımcı olacak birisi varsada evde kendinde yapabilirsin bence. anca saçının rengi kızıl olduğunu bilmiyordum. kızılı döndürmek zordur derler ama akmışsada sarı olabilir.düşünüyorumda sana sarı çok güzel olur tatlım.

saol bitanem. dinlenme yok malesef aslında çok isterdim çok ihtiyacım var ama kv rahat vermezki. böylesi daha iyi benim için.

ohh düğün dernek ne güzel gezin bakalım. bir düğün olsada bende gitsem çok severim düğünleri. bence elbise daha hoş olur saçlarınıda uzunsa tepeden sıkı bir topuz yaptırabilirsin yada düz fönde seviyorum ben zamanın kısıtlı fazla vakit almaz.

canım benim allah kolaylık versin zor yaaa. ama sonrası güzel.

Merhabalar kızlar , hepinizin kandili mübarek olsun , Allah dualarımızı kabule eder, affedilenlerden oluruz insallah ufak büyük bütün hatalarımızdan
Hastaneden geliyoruz , ben akut faranjit olmuşum 4 çeşit ilaç verdi Dr antibiyotik dahil, Selim'in de kulak sıvısı düzelmemiş bahar ayında geçebilir demişti halbuki kızıma da 21 Haziran için gün aldık yine sigorta sorun çıkartmazsa .. Nedir bu kulak sıvısından çektiğimiz anlamadım, kızım neyse de oğlan daha çok küçük geliyo gözüme , erteleyebildiğim kadar ertelemek istiyorum onun tüp takma olayını bakalım,
nfk yeğenin nasıl oldu? Bir gelişme var mı onda ?
Allah şifalar versin hepsine, nerede hasta minik kuzucuk varsa
Hastaneye gitmişken çocuk Dr umuzu da gördük , o da doğruladı aşı tekrarı için gereklilik olan bölgeleri. ağızdan çocuk felci aşını verdiler hemen iki damla.. Ağustos ayında da menenjit ve 2 yaş aşısını yapmak için çağırdı ...
Yarın karne günü , topluca velilerle bi hediye alındı ama ben ufak birşeyler daha almak istiyorum 2 öğretmenimize, annem gelince çarşı yollarına düşeceğim insallah
Hepinize hayırlı huzurlu günler, hayırlı kandiller dilerim, inşaallah nice güzel kandillere erişiriz sağlıkla

ayşecikle sağlık ocağına gittik. dr mikrobik bi durum atlatmışsın.
şuanki boğaz şişliğin ve diğer şikayetler ilaç kullanmayı gerektirmez, bol sıvı tüket ve ağrın olursa ağrı kesici al dedi.
beni savdı oysaki, boğazım adam akıllı şiş ve yattığımda beni uyutmuyor. acep boğaz pastili iyi gelir mi?

ayşecik de pakta takıldı, şimdi döndük. evi toparlayıp bi börek içi hazırlayacağım. sonra yatışşş

senin de kandilin mübarek olsun canımm..

hocayı iptal et ben sana çalıştırıcam dedi, ben de iptal ettim. söz ağızdan çıktı bi kere, çalıştıracak artıkınn. ahahahhahahh
senin doğal saç rengin tenine çok yakışıyor. aşırıya kaçmayayım dersen yine koyu kumral tonlarda bi boyayla evde kendin halledersin.
ya da çikiiiilata kahvesii sana yakışırr

melisa ayran içiyorsa ne güzel. bildiğim kadarıyla yoğurtta süttekinden daha fazla kalsiyum var.
bizimki ne yoğurt, ne ayran, ne peynir ağzına sürmüyor.

sizin düğün sezonu basbayağı açılmış. maşallah, bereketli aile
düğün nerde nasıl bilmiyorum ama sana elbise çoook yakışır
elbisesine bağlı ama saçlarını da şöyle dağınık topuz tarzı ya da açık bırakacaksan doğal bukle tarzı yaptırırsan güzel olur..
aslında giysilerini yanına alsan, çıkışta direkt kuaföre gitsen eşin de seni ordan alsa gayet zaman kazanmış olursunuz.
ama melisa da gelecekse işler değişir tabi..

geçmişi çok okuyamadim pamuk helva nın nesi var:44:
sağol canım.. inş geçip gitsin. pamuk helvanın da sesi kısık ve boğazı şiş.
sanırım bu ara mikrobik bi salgın var. çocuklara bulaşmasa hiiç önemli değil valla :18:

enemm, şimdi yarın taşınıyorsunuz yani. hadi bakalım, şimdiden kolay gelsin.
haftasonu yeni evinizde kahvaltı edersiniz

canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
vuhuu!!! annenden döndün, tatile kaçtın di miii?1
keyfini çıkarın bacım, inş çok güzel geçer. her saati değerlendirmek lazım

geniş araba büyük nimet bacım. bizimki de büyükçe, içine doldur doldurabildiğin kadar.
çocuk olunca ıvır zıvır da çok oluyor malum. gerçekten büyük rahatlık. asıl büyüğün rahatlığına alışınca küçükte nasıl idare etmişim diyeceksin.
istanbulda yollar dar, sağa sola park ediliyor. trafik malum. jip şehir için uygun değil ama orada böyle sıkıntılar yoktur.

biliyom biliyom saçların platin ama hala foto atmadın, lafta biliyom
(fırsat bu fırsat, biraz çıkışayım da belkim foto gönderir)

aslında dediğin yağlar bakımlar yapılsa eminim saça çok iyi gelecek. benimkiler ince telli, sayısı da az.
parlaklık canlılık desen ama açık kumral yada sarı gibi denicem, aklıma koydum..

vuhuu!! şu pembe etekliye bayıldımmmmm
bol bol fotoğraf çekin anacım, çekin çekin bize de yollayın

geçmiş olsun hepinize umarım kolay geçer operasyonunuz

Nfk, pembiş, şekerportakalım , Elifnaz, colicos sağolun kızlar faranjit olmuşum , burnumda kıkırdak eğriliği olduğu için sık hastalanmaya başladım yaş da ilerliyor tabii , bana da ameliyat ol dediler yine, ailede burun ve kulak ameliyatı olmayan kalmasın istiyorlar sanırım
Elifnaz , kolaylıkla taşınıp yerleşirsiniz inşaallah , Allah yardımcın olsun ...
Colicos yeni işin hayırlı olur , daha rahat edersin aramıza daha çok katılabilirsin insallah (;
kızlar, bebelerin günde ne kadar süt içmesi gerek?
ya da sizinkiler ne kadar içiyor? ayşecik sabah kalkınca 1 bardak içiyor.
bi de yatmadan önce içseydi..:103:
Sabahları bir çay fincanı içiyo kesin, bazen yeniden istiyo veya gün içinde aklına gelince yeniden istiyo .. Yatmadan evvel bazen yoğurt yediriyorum ben, hem rahat uyutuyor

Iyi tatiller cnm

Son düzenleme:
Nfkcımya sana geçmiş olsun yazmayı unutmuşum yaaaaaa. Kusura bakma bacımmmmmm. Dışarda hemencecik telden yazınca böyle oluyo Şimdi iyisin dimi???[/QUOTE]NFK cım tatlım sendemi üşüttün canım çok geçmiş olsun.

cumartesi ayrılıyorum şuanki çalıştığım yerden arada bir pazar var pazartesi başka biryerdeyim tatlım. acil ihtiyaçları olduğu için de zaten başlamam gerekiyor. umarım iyi biryerdir. dışarıdan bakınca herşey güzelde. ara vermeyi çok isterdim. ama malesef. kv biliyorsun. büyük ekran telefon alcam bu hafta eşim bakıyor işte kadın ona bile karışıyor düşün artık.samsung S3 mini alacakmışım. parayı kazanan benim. kadına bak yaaa. bitanede eşime alacam babalar günü hediyesi olarak. çok pahalı olurmuş. kadın paraya doymuyor.

evet epeyce aktı. ondan bu cesaretim zaten. yoksa dönülmesi en zor renk kızılmış..
amiiiin!,,, ah canım benim yaa. çok geçmiş olsun.
daha önce geçirmiş miydin böyle bi şey? bildiğim kadarıyla faranjit mikrobu vücuda girince, her uygun ortamda nüksediyormuş.
kuzenim kronik faranjitten muzdarip. inş antibiyotik ve diğerleriyle bir iki güne toparlarsın..

yeğenim aynı malesef. anne babası da aynı senin gibi erteleyip duruyorlar. ama sürekli hasta yeğenim.
sürekli ateşleniyor, dr lar da kulaktaki sıvıya bağlıyorlar olayı. yengem bu yazı da bi geçirelim, olmazsa yaptırıcaz operasyonu diyor..

yaa bu aşı için biz sağlık ocağına mı gideceğiz yaptırmak şartmı acaba burada da. diğer aşısıda yaklaştı son yapılacak olan aşı.

Eki Görüntüle 1154184

yorgunluktan ölüyorum 2 haftadır tek bakıyorum ve yolculuk için valiz hazırlıyorum. bu iş yolculuktan daha zor . onun yedeği bunun yedeği...hani benim yedeğim
ayyy nettlııı. çok yakışıklı olacak benim kuzuuum. güle güle giysin annesi.

walla çok yeteneklisin canım mis gibi olunca insan nasıl rahatlıyor dimi. eline sağlık valla. tertemiz kullanırsın artık. böyle şeyler benimde çok gözüme batar. sanada bir

Sağolasın cnm âmin insallah...
evet faranjiti özellikle ikinci sezeryandan sonra çok sık geçirdim , vücut direnci iyice kırıldı sanırım. E nezle grip falan olunca , burundan nefes alamayınca mikroplar ağızdan hoop aşağıya , oluyo sanırım :2:
Yeğeninde geniz eti var mı bilmiyorum da , bunların sebebi yani sık enfeksiyon geçirme ve enfeksiyonlara bağlı kulakta sıvı birikmesi , o büyük geniz eti sebepliymiş Dr ların dediğine göre, ameliyatı yaptıranlar çocuklarının rahatladığını söylüyor hep. Mesela Selim hava azıcık bozsun hemen öksürmeye ve burnu akmaya başlar, geniz eti kaynaklı hep... O yüzden alınsa kurtulacak da, insan kendisine ameliyat kararı verse 1 kere düşünür, iş çocuğa farklı bir can için karar vermeye gelince 10 kere düşünüyorsun :44: Allah hayırlısı neyse onu nasib etsin , kararlarımızdan pişman etmesin insallah

yaa bu aşı için biz sağlık ocağına mı gideceğiz yaptırmak şartmı acaba burada da. diğer aşısıda yaklaştı son yapılacak olan aşı.
bodrum gibi bi yerde salgın olacağını sanmam.
istanbulda suriyeliler yoğun. hatta ben oturduğum semtin merkezinde de çok görüyorum.
ama burada aşılamaya gerek görmemişler. yine de sağlık ocağını bi ara sor istersen..

2 doz hepatit aşısı için bizim bir ayımız daha var. temmuz ortasına gün vermiş hemşire.

Canım sağlık ocağını arayıp bi sor istersen, Suriye vatandaşlarının arasında çocuk felci salgını varmış , bizim çocuklar aşılı olmasına rağmen tedbir amaçlı yeniden aşılama kararı çıkartılmış, sizin bulunduğunuz ilçe için gereklilik var mı sağlık ocağı hemşirenizi arayıp sorabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…