Havalar serin bayaa galiba oralarda. biz burda sıcaktan kavruluyoruz resmen. bencede kaçamak yapın süperr olurr.canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
hadi bakalım iyisinizz. en iyi tatilide öğretmenler yapıyor. az kaldı bakalım bildiğim kadarıyla bir ay daha devam ediyorsunuz sonrası hep rahat. arabada otomatik fitesi bende seviyorum. eşim jip tarzı bir araba almayı düşünüyor. model araştırıyoruz bakalım.hayvangibi nasıl kullancaksak. alıştık küçük arabaya.Enemmmmmm çok güzel kızzzzz. Nazar değmesin :) bi de düğün öncesi giyinip süslenmiş halinizi istiyoruzzzzz
Canım Allah kolaylık versin valla. Biz bi tane ile zor uğraşıyoruz sen iki tane ile uğraşıyosun :/
Çılgınsın kızım sen :) ama derzler de pis olunca hiç çekilmiyo haklısın :/
Şimdilik iyi gidiyo gibi. Yani bi tek geceleri kalktığında emziriyorum ve sabah uyanınca. Bikaç gün geçsin ben de gece kalktığında biberon işine gireceğim inşallah. Sen de tek emzirmeyi küt diye bırakmaya bir anda bırakma mı diyosun kız
Eşim de hep vitesli arabayı savunuyodu. Valla şimdi bunun rahatına bi alıştı; sorsan özlemiyo biletabiki otomatik vites kullanmak daha kolay. Hayatımız da bişi kolay olsun be şoför nebahat
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee.
Bugün sabahtan saç kesimi planım var inşallah. Öğleden sonra da bi arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. Bi ara da valiz hazırlamalıyım; yarın yolculuk var hemen karne sonrasıoğluşu da okula götürmeyi planlıyorum bakalım...
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee :)
Bu arada kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. Dualarınızda Iraktaki Türkmen kardeşlerimizi de unutmayın olur mu??
Walla bende unutulduğunu düşünmüyorum aslında. yani unutulacak birşey değil. yoğunluk var işler tıkır tıkır halloluyor. rahatlığa alışınca zor geliyor. nezaman istifa verdin ne çabuk iki hafta oldu biraz panik olunca komik oldu. ihtiyaçları olunca yanlarında olmamı istiyorlar. gülümsedim içimden de çok beklersiniz dedim.sağolun canlar.. ecrinim, patates ve pirinç lapasıyla ishalim düzeldi sayılır.
bulantılar da kesildi. şimdi epeyce bi boğaz şişim var bir de şiddetli bi eklem ağrım. daha doğrusu heryerim ağrıyor.
sanki dayak yemişim.. gece de pek uyuyamadım.. bakalım bugün nasıl geçecek..
pamuk helvacım; sana da çok geçmişler olsun. koca kış geçti hasta olmadık, yazın ortası boğazımız şiş
ben eşimden kaptım sanıyorum. birkaç gündür iğne oluyor, toparladı. bana da ol diyor ama aptal bi deli inat var bende
ecrinim; yavrum o halinle bi de sağlık ocağına mı gittin? valla beni utandırdın.
ben üşendim çünkü, aramadım dasağol canımcım.. inş güzel bi şeyler bulursun çarşıda.
gitmişken belki ufaklığa da bi şeyler alırsın
kızlar, bu gece çok mühim. herkesin berat gecesi mübarek olsun.. Rabbim, hakkıyla değerlendirenlerden eylesin.
evlerimize sağlık, huzur, helal rızık ve hayırlı ömürler versin.. bu gece teker teker duamdasınız inş
Rabbim devletimize milletimize de birlik ve güç versin, düşmanlarımıza fırsat vermesin.
her yerdeki vatandaşlarımızı korusun inş..
bana kalırsa unutmak değil mevzuu. gider ayak sana iş yüklemek için fırsat yapmışlar bunu.
ben öyle hissettim yani.. sen çalışmaktan yılan gocunan bi hatun değilsinki, hadi son günlerini iyi yaşasınlar bakalım. sonra sıra sende inş
ah canım benim.. çanta hazırlamak gerçekten stres yapabiliyor.
bir de ben neyi önemsemediysem, yada koymayı unuttuysam o lazım oluyor, şaka gibi
Allah kolaylık versin, inş çabucak toparlarsın, ama son dk ya kadar eklemeler oluyor işte..
ömerin kıyafetlerine bayıldımmmm.. çok yakışıklı bi küçük adam olacak
yeleğin altına ne giyecek, ben mi göremedim acaba?
ya gülsüm, onun kıyafetlerini niye koymadın annesiiii?
derz aralarını da temizledin he miii?
maşallah kız! onlar da illet bi şey. bi türlü temizlenmiyor. neyseki sen halletmişsin.
sanki eşimi dinliyorum. otomatik vites kullanan araba kullanıyorum demesin der:111:
dediklerinde haklılık payı var. anlattığın görüntü gerçekten havalı. ama işin kolayına kaçmak hepimizin doğasında var.
eteği internette gördüm. denemeden alamıyorum.
bugün çıkıp bi avm ye gidicem. olmazsa cumartesi sınav öncesi bakarım diye düşünüyorum.
düşünmen yeter bacım, çook sağolasın
hadi bakalım, kolay gelsin.. efe de böyle böyle okula iyice ısınacak
amiiin. Rabbim oradaki insanlarımızı korusun, selamet ve suhulet versin
batuş sadece cafe tarzı yerlerde bize özendiği için içiyor diğer türlü mümkün değil. marketten nescuik aldım belki öyle sever tadını. sabah ve yatmadan önce bir bardak içse kafi bence.kızlar, bebelerin günde ne kadar süt içmesi gerek?
ya da sizinkiler ne kadar içiyor? ayşecik sabah kalkınca 1 bardak içiyor.
bi de yatmadan önce içseydi..:103:
canım biliyorsun benim saçımda platin sarı. benim ankaradaki kuaförüm çok bilgili ve muhteşem. ben buradaki kuaförden hiç memnun kalmadım. dip boyamı kendim hazırlıyorum kuaföre boyatıyorum. lorealin açıcı toz boyası var başka bişey kullanma bence. içine 2 tane koruyucu kullan. 3 damla yılan yağı ve yarım şişe badem yağı birde gliserinli el kermi 1 yk karıştır. toz boyanın yanında bir şişe saf su galiba ben lorealin kuaför ürünlerini satan biryerle anlaşmıştım yanımdada bayaa getirdim. dediğim karışımı yaparsan saçını hiç yıpratmaz aksine çok bakımlı yaparsın. ben her duştan sonrada bakım maskesi, argan yağı ve nemlendirici kullanıyorum daha canlı gösteriyor saçta kuru kalmıyor. sarı saçın bakımı zordur biraz. ama ben çok memnunum sarışın olduğum için burada turist muamelesi görüyorum. ha haasaçlarımı açık kumral ya da sarı yapmayı düşünüyorum.
yoğun renk açıcıyla evde bi deneyeyim. olmazsa kuaför yolları görünür bana :111:
ilk boyayı kuaförde yaptırsan iyi olur tabi. ama sana yardımcı olacak birisi varsada evde kendinde yapabilirsin bence. anca saçının rengi kızıl olduğunu bilmiyordum. kızılı döndürmek zordur derler ama akmışsada sarı olabilir.düşünüyorumda sana sarı çok güzel olur tatlım.Pamuk helvacım sana da geçmiş olsun demeyi unutmuşumnfk yazınca anımsadım. Daha iyisindir inşallah canım.
Nfk düzgün bi kuaför bul ve orda yaptır lütfen!!! Evde büyük ihtimalle kızıldan zor dönersin ve saçını yakabilirsin bileeeee Allah korusun :/ daha iyi olmana da sevindim bu arada :)
saol bitanem. dinlenme yok malesef aslında çok isterdim çok ihtiyacım var ama kv rahat vermezki. böylesi daha iyi benim için.herkese günaydın hayırlı kandiller
nfk canım çok geçmiş olsun allahtan durmuş ishal ve mide bulantıların inşallah tamamen iyileşirsin
ayyy senin şu hocana da bittim yani o ne öyle ya en iyisini yapmışsın değiştirmekle ama eşin tasvip etmemiş
onunla öğrenmen zor olur sanki yaa gerçi banada eşim öğretti ilk ama genede pratikleri
başkası ile yapmak benide daha az geriyor
sağlık ocağını aradım bende dün bizim bölge yokmuş rahatladım
ayyy benimde saçlarımda beyazlar görünmeye başladı bariz benimde boyatmam lazım ama hangi renge
bence sana kumral yakışır
süt olayında da melisa bir ara çok güzel içiyordu ama son 1 haftadır istemiyor onun yerine bolca ayran içiyor
pempiş ohhh kuaförlerden çıkmıyorsun maşallah sana yarında son gün keufine diyecek yoktur artık
birde yolculuk bal kaymak tatilin tadını çıkar valla sonuna kadar hakettin
emzirme olayınada yavaştan el atmışsın hadi bakalım biz daha duruyoruz bakalım
pamuk helva ohh bu aralar çocuğu okula giden herkesten piknik organizasyonları duyuyorum okullar bu konuda aktif
demekki ama sizede iyi gelmiş tabi ordamı üşüttün acaba boğazların acıyormuş geçmiş olsun:26:
destiny valla derz arası deme bana eskiden banyomuz eskiydi derz araları için diş fırçası kullanırdım allahtan yeniledikte
artık rahatım şu an yeni olduğu için daha kolay temizleniyor
eaglee çok güzelmiş güle güle giysin kızının ki nerde:44:
ecrinn sende git bir güzel lcw alışverişi yap ben bu aralar durdurdum kendimi kendime bile şaşıyorum
bu ara hep kendime çalışıyorum hayret :44:
colıcos canım hayırlı olsun tekrardan işe başlayacaksın fakat arada dinlenme olmayacak mış ki sen bunu
daha iyi olacağını söylüyorsun kv faktörü allah kolaylık versin
ohh düğün dernek ne güzel gezin bakalım. bir düğün olsada bende gitsem çok severim düğünleri. bence elbise daha hoş olur saçlarınıda uzunsa tepeden sıkı bir topuz yaptırabilirsin yada düz fönde seviyorum ben zamanın kısıtlı fazla vakit almaz.bu aralar işler yoğun pek sık giremiyorum ama arada okuyorum
yarın eşimin akrabasının düğünleri var cuma günü düğün mü olur ya
yarın biraz erken çıkarım diyordum ama yanımdaki arkadaşın oğlunun mezuniyet yemeği varmış o oraya gidecek ben kalacağım
offf yarın nasıl hazırlanırız bilmem eşim de evden erken çıkalım diyor düğün ümraniyede burdan eve ordan ümraniyeye yoğun bir gün olacak
bizim için belli birde pantolon gömlek mi elbise mi giysem karar veremedim saçlarımıda yaptırsam mı yaptırmasam mı yaptırsam nasıl yetişiriz
offf kafamda deli sorular kolayca çözemiyorum
canım benim allah kolaylık versin zor yaaa. ama sonrası güzel.Günaydın çok yorgunum bi bitseydi şu taşınma işi.
nfk çok geçmiş olsun. Nasıl bir Hastalık bu zehirlenme gibi:26:
bizim çocukların da hepsi hastalandı. zaten biri hastalaninca anında diğerlerine yayılıyor.
taşınma işini yarına aldık. cumartesi yerleştireceğiz inşallah.
Pamuk helva hastamı aa bilmiyordum geçmiş olsun birtanem neyin var acaba üşüttünmü.geçmişi çok okuyamadim pamuk helva nın nesi var:44:
senin de kandilin mübarek olsun canımm..herkese günaydın hayırlı kandiller
nfk canım çok geçmiş olsun allahtan durmuş ishal ve mide bulantıların inşallah tamamen iyileşirsin
ayyy senin şu hocana da bittim yani o ne öyle ya en iyisini yapmışsın değiştirmekle ama eşin tasvip etmemiş
onunla öğrenmen zor olur sanki yaa gerçi banada eşim öğretti ilk ama genede pratikleri
başkası ile yapmak benide daha az geriyor
sağlık ocağını aradım bende dün bizim bölge yokmuş rahatladım
ayyy benimde saçlarımda beyazlar görünmeye başladı bariz benimde boyatmam lazım ama hangi renge
bence sana kumral yakışır
süt olayında da melisa bir ara çok güzel içiyordu ama son 1 haftadır istemiyor onun yerine bolca ayran içiyor
sizin düğün sezonu basbayağı açılmış. maşallah, bereketli ailebu aralar işler yoğun pek sık giremiyorum ama arada okuyorum
yarın eşimin akrabasının düğünleri var cuma günü düğün mü olur ya
yarın biraz erken çıkarım diyordum ama yanımdaki arkadaşın oğlunun mezuniyet yemeği varmış o oraya gidecek ben kalacağım
offf yarın nasıl hazırlanırız bilmem eşim de evden erken çıkalım diyor düğün ümraniyede burdan eve ordan ümraniyeye yoğun bir gün olacak
bizim için belli birde pantolon gömlek mi elbise mi giysem karar veremedim saçlarımıda yaptırsam mı yaptırmasam mı yaptırsam nasıl yetişiriz
offf kafamda deli sorular kolayca çözemiyorum
Günaydın çok yorgunum bi bitseydi şu taşınma işi.
nfk çok geçmiş olsun. Nasıl bir Hastalık bu zehirlenme gibi:26:
bizim çocukların da hepsi hastalandı. zaten biri hastalaninca anında diğerlerine yayılıyor.
taşınma işini yarına aldık. cumartesi yerleştireceğiz inşallah.
sağol canım.. inş geçip gitsin. pamuk helvanın da sesi kısık ve boğazı şiş.geçmişi çok okuyamadim pamuk helva nın nesi var:44:
vuhuu!!! annenden döndün, tatile kaçtın di miii?1canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
geniş araba büyük nimet bacım. bizimki de büyükçe, içine doldur doldurabildiğin kadar.hadi bakalım iyisinizz. en iyi tatilide öğretmenler yapıyor. az kaldı bakalım bildiğim kadarıyla bir ay daha devam ediyorsunuz sonrası hep rahat. arabada otomatik fitesi bende seviyorum. eşim jip tarzı bir araba almayı düşünüyor. model araştırıyoruz bakalım.hayvangibi nasıl kullancaksak. alıştık küçük arabaya.
biliyom biliyom saçların platin ama hala foto atmadın, lafta biliyombatuş sadece cafe tarzı yerlerde bize özendiği için içiyor diğer türlü mümkün değil. marketten nescuik aldım belki öyle sever tadını. sabah ve yatmadan önce bir bardak içse kafi bence.
canım biliyorsun benim saçımda platin sarı. benim ankaradaki kuaförüm çok bilgili ve muhteşem. ben buradaki kuaförden hiç memnun kalmadım. dip boyamı kendim hazırlıyorum kuaföre boyatıyorum. lorealin açıcı toz boyası var başka bişey kullanma bence. içine 2 tane koruyucu kullan. 3 damla yılan yağı ve yarım şişe badem yağı birde gliserinli el kermi 1 yk karıştır. toz boyanın yanında bir şişe saf su galiba ben lorealin kuaför ürünlerini satan biryerle anlaşmıştım yanımdada bayaa getirdim. dediğim karışımı yaparsan saçını hiç yıpratmaz aksine çok bakımlı yaparsın. ben her duştan sonrada bakım maskesi, argan yağı ve nemlendirici kullanıyorum daha canlı gösteriyor saçta kuru kalmıyor. sarı saçın bakımı zordur biraz. ama ben çok memnunum sarışın olduğum için burada turist muamelesi görüyorum. ha haa
nfk sen ne detaycı kadınsın:) içine beyaz t shirt ve yedek beyaz gömlek
gecenin körü kızın resmi koyuyorum sanmışım oğlan çifte baskı olmuş anlayın durumun vahimliğini yani:)Eki Görüntüle 1154509
Merhabalar kızlar , hepinizin kandili mübarek olsun , Allah dualarımızı kabule eder, affedilenlerden oluruz insallah ufak büyük bütün hatalarımızdan
Hastaneden geliyoruz , ben akut faranjit olmuşum 4 çeşit ilaç verdi Dr antibiyotik dahil, Selim'in de kulak sıvısı düzelmemiş bahar ayında geçebilir demişti halbukikızıma da 21 Haziran için gün aldık yine sigorta sorun çıkartmazsa .. Nedir bu kulak sıvısından çektiğimiz anlamadım, kızım neyse de oğlan daha çok küçük geliyo gözüme , erteleyebildiğim kadar ertelemek istiyorum onun tüp takma olayını bakalım,
nfk yeğenin nasıl oldu? Bir gelişme var mı onda ?
Allah şifalar versin hepsine, nerede hasta minik kuzucuk varsa
Hastaneye gitmişken çocuk Dr umuzu da gördük , o da doğruladı aşı tekrarı için gereklilik olan bölgeleri. ağızdan çocuk felci aşını verdiler hemen iki damla.. Ağustos ayında da menenjit ve 2 yaş aşısını yapmak için çağırdı ...
Yarın karne günü , topluca velilerle bi hediye alındı ama ben ufak birşeyler daha almak istiyorum 2 öğretmenimize, annem gelince çarşı yollarına düşeceğim insallah
Hepinize hayırlı huzurlu günler, hayırlı kandiller dilerim, inşaallah nice güzel kandillere erişiriz sağlıkla
Sabahları bir çay fincanı içiyo kesin, bazen yeniden istiyo veya gün içinde aklına gelince yeniden istiyo .. Yatmadan evvel bazen yoğurt yediriyorum ben, hem rahat uyutuyorkızlar, bebelerin günde ne kadar süt içmesi gerek?
ya da sizinkiler ne kadar içiyor? ayşecik sabah kalkınca 1 bardak içiyor.
bi de yatmadan önce içseydi..:103:
canlarrr nasilsinizz haftasonuna donmus olucaz ist.a.ins su an kucuk bi kacamakla tatildeyizzzz :))
cumartesi ayrılıyorum şuanki çalıştığım yerden arada bir pazar var pazartesi başka biryerdeyim tatlım. acil ihtiyaçları olduğu için de zaten başlamam gerekiyor. umarım iyi biryerdir. dışarıdan bakınca herşey güzelde. ara vermeyi çok isterdim. ama malesef. kv biliyorsun. büyük ekran telefon alcam bu hafta eşim bakıyor işte kadın ona bile karışıyor düşün artık.samsung S3 mini alacakmışım. parayı kazanan benim. kadına bak yaaa. bitanede eşime alacam babalar günü hediyesi olarak. çok pahalı olurmuş. kadın paraya doymuyor.Selamlarrrr...hizlica yazip cikicamm oglus uyurken biraz kestireyimm..az once saglik ocagina gittim pamuk helvanin soyledigi asi konusunda sizi aydinlatmayi gorev bildim kendime:)aksam bakmistim zaten saglik bakanliginin sitesine suriyeli misafirlerimizden dolayi bi salgin varmis..ilk etapta antep maras ve cevresinde soykenildigi gibi asi arabalri dolasip cocuklara asi y ap mislar daha sonra istanbulda bazi ilcelerde gerekli gorulmus..corluda yokmuss mesela..
Nfk cim soylediklerin viruse benziyor ben ve ilhan gecirmistik..dikkat et aysecik ve esinede bulasma riski olabilir canim..kekik kaynanip ic bulantin icin ishal icinde haslanmis patatess..insalah kisa surede atarsin ustunden..
Pembiss benide heveslendirdin lcw..zatenn dunden hevesliyimm..cuna gunu ilhani birakip bi kolacan edecem carsiyi..cumartesi kuzenimin sozu var..ve ben bu gobuse bisey bulabilirsem bakalim..aldiklarinizida gule gule giyininn maaile olarakk..
Colicoss..son gunlerrinmis bakk sik disini..umarim biraz mola vereceksindir kendine yeni isten once..kendne gelir yenilenirsin biraz ni arada hicdegilse canim..
Ilbilge gecmisolsun kuzuyada canim..azi dislerinden olabilir tatil oncesi bizimde ara ara oldu atesimiz..ibufen iyi geliyor bize aklinda olsun..
Teşekkür ederim insallah ,geçmiş olsun hepinize umarım kolay geçer operasyonunuz
evet epeyce aktı. ondan bu cesaretim zaten. yoksa dönülmesi en zor renk kızılmış..ilk boyayı kuaförde yaptırsan iyi olur tabi. ama sana yardımcı olacak birisi varsada evde kendinde yapabilirsin bence. anca saçının rengi kızıl olduğunu bilmiyordum. kızılı döndürmek zordur derler ama akmışsada sarı olabilir.düşünüyorumda sana sarı çok güzel olur tatlım.
.
amiiiin!,,, ah canım benim yaa. çok geçmiş olsun.Merhabalar kızlar , hepinizin kandili mübarek olsun , Allah dualarımızı kabule eder, affedilenlerden oluruz insallah ufak büyük bütün hatalarımızdan
Hastaneden geliyoruz , ben akut faranjit olmuşum 4 çeşit ilaç verdi Dr antibiyotik dahil, Selim'in de kulak sıvısı düzelmemiş bahar ayında geçebilir demişti halbukikızıma da 21 Haziran için gün aldık yine sigorta sorun çıkartmazsa .. Nedir bu kulak sıvısından çektiğimiz anlamadım, kızım neyse de oğlan daha çok küçük geliyo gözüme , erteleyebildiğim kadar ertelemek istiyorum onun tüp takma olayını bakalım,
nfk yeğenin nasıl oldu? Bir gelişme var mı onda ?
Allah şifalar versin hepsine, nerede hasta minik kuzucuk varsa
Hastaneye gitmişken çocuk Dr umuzu da gördük , o da doğruladı aşı tekrarı için gereklilik olan bölgeleri. ağızdan çocuk felci aşını verdiler hemen iki damla.. Ağustos ayında da menenjit ve 2 yaş aşısını yapmak için çağırdı ...
Yarın karne günü , topluca velilerle bi hediye alındı ama ben ufak birşeyler daha almak istiyorum 2 öğretmenimize, annem gelince çarşı yollarına düşeceğim insallah
Hepinize hayırlı huzurlu günler, hayırlı kandiller dilerim, inşaallah nice güzel kandillere erişiriz sağlıkla
yaa bu aşı için biz sağlık ocağına mı gideceğiz yaptırmak şartmı acaba burada da. diğer aşısıda yaklaştı son yapılacak olan aşı.Selamlar kızlar , eve yeni geldik , sabah götüreceğim hamur işini yapma ve hazırlanma derken fırsat bulamadım, aşı ile alakalı yazamadım ,
Öncelikle istanbul ili için 4-5 semt belirlenmiş ve maalesef bizim semtte de bolca misafirler olduğundan tehlike alarmları çalıyor , cuma son günmüş ben götürüp yaptıracağım, neticede her yerde hasbihal ediyoruz yabancılarla, Park'ta çarşıda Kafe'de .. Sokağa çıkınca Buralıdan çok suriyeli var diyebilirim hatta ..
Ilbilge kuzucuğuna çok geçmiş olsun .. Nfk sana da canım. Çok zordur senin saydığın rahatsızlıklar, Allah şifalar versin
Bizim de haşatımız çıktı , bir sürü Afacanla ufaklığı zaptetmek zor oldu ..
Yaz günü nereden buldum bilmiyorum ; öksürüğüm, kısılmış sesim ve boğaz ağrım var..
Bizim okulda, yan sınıfta bulaşıcı bir hastalık virüsü varmış, insallah bizimkilere de bulaşmamıştır tam okul kapanırken , ortak alanlarda da bulunuyorlardı çünkü ...
Allah hepsini korusun hastalıktan kazalardan Insallah
Hayırlı huzurlu akşamlar hepinize (;
ayyy nettlııı. çok yakışıklı olacak benim kuzuuum. güle güle giysin annesi.Eki Görüntüle 1154184
yorgunluktan ölüyorum 2 haftadır tek bakıyorum ve yolculuk için valiz hazırlıyorum. bu iş yolculuktan daha zor . onun yedeği bunun yedeği...hani benim yedeğim
walla çok yeteneklisin canım mis gibi olunca insan nasıl rahatlıyor dimi. eline sağlık valla. tertemiz kullanırsın artık. böyle şeyler benimde çok gözüme batar. sanada birSelam kızlar sabahtan beri girip okuyom ama anca fırsatt buldum yazmaya
Benım evin derz araları kararmıştı asabımı bozuyodu önce tellıyım dedim istediğim sonucu alamadım sonra bende aldım derz tozunu bi güzel karıstırdım suyla ondan sonra bastım fayansların üstüne
Ceylinide annemde bırakmıştım kocamla parmak ucunda yurumekten bi hal olduk bugunde fayansların üzerindeki derzleri temizledim. Geberdım ama değdi ayna gibi bembeyaz oldu fayans araları
Ay canım ya dün o piknikte üşütmüştür o
Akşamları bayagı serin halçok geçmiş olsun
Kıs pala remzi güldürdün gece gece
Hıh siz şimdi otomatikle araba kullandınızı zannediyonuz dimi:) vitesli araba candır:) havsı var bi kerem:) atcan vitese sağ elini sol elide cama dayayıp direksiyonu tutcan:) gunes gözlüklerinide unutmıcan:)vercen gazı gazı verdikçe vitesi atçan :)
Gerçi haklısın galiba meme konusunda çünkü ceylin sadece aksamları emiyordu son zamanlarda ben de o yuzden küt diye kesmiştim memeyi
Peki nasıl gidiyo şu anda
Cok gecmiş olsun canım inşallah ayşeciğe geçmez çok haklısın bebeler hasta olmasında
Bi de ben dolaşsam şöyle evdi tasımaydı anneme git geldi bi fırsatını bulamıyorum
Eteğin kodunu söylersen viaporta bakabilirim canım cuma gunu karneyi verdikten sonra gidebilirim belki
Okula gönderme artık zaten bi de allah korusun hastalık falan
Olsun sağlık olsun canım çalışmak iyidir
Senın yedeğin yok malesef kendıne ıyı bak bu yuzden
Hadi bakalım :) damattan daha yakısıklı olacagı kesin
evet epeyce aktı. ondan bu cesaretim zaten. yoksa dönülmesi en zor renk kızılmış..
amiiiin!,,, ah canım benim yaa. çok geçmiş olsun.
daha önce geçirmiş miydin böyle bi şey? bildiğim kadarıyla faranjit mikrobu vücuda girince, her uygun ortamda nüksediyormuş.
kuzenim kronik faranjitten muzdarip. inş antibiyotik ve diğerleriyle bir iki güne toparlarsın..
yeğenim aynı malesef. anne babası da aynı senin gibi erteleyip duruyorlar. ama sürekli hasta yeğenim.
sürekli ateşleniyor, dr lar da kulaktaki sıvıya bağlıyorlar olayı. yengem bu yazı da bi geçirelim, olmazsa yaptırıcaz operasyonu diyor..
bodrum gibi bi yerde salgın olacağını sanmam.yaa bu aşı için biz sağlık ocağına mı gideceğiz yaptırmak şartmı acaba burada da. diğer aşısıda yaklaştı son yapılacak olan aşı.
yaa bu aşı için biz sağlık ocağına mı gideceğiz yaptırmak şartmı acaba burada da. diğer aşısıda yaklaştı son yapılacak olan aşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?