Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geçmiş olsun nfk çok üzüldüm ama çocuklar gerçekten düşe kalka kendilerini korumayı öğreniyor ve bunu başkalarının anlaması için bakımlarına uzun süreli ortak etmek gerek. eşin sana haksızlık etmiş ve kolaycı davranmış" ben söyledim benden günah gitti." gitmedi canım biz de söyleyebilir başka konular için bir sürü tespit ama hayatın matematiği onların kullandığı kadar kolay değil...hep düşünürüz o darılır mı bu kırılır mı diye....tabiki evlatları biz doğurduk itip düşürecek halimiz yok ama herşeyi bizim programlamamıza izin veriyorlarsa korumayı da biz istediğimiz gibi yapalım...yemek konusunda kendi bildiğin gibi yedir hanım, alt açılacak aç hanım, ama korumada benim istediğim gibi...nedenmiş o biz düşünemiyormuyuz?.. haksızlık etmiş umarım anlar ama sen üzülme güzel anne....

evt canım oyle malesef ruyalarımada cok sık gırıyor.

ıyı fıkır ama kv evı olunca zorr tatlım.

esımde bu konuda cok yoruluyor hakkını yıyemem.

evet yaa hayırdır ınsallah.

Ahh canımm kıyamam yavrum yaa noluyo bu cocuklara cok gecmıs olsun canım yaa.

Azonce klavyeme cay dokuldu. tabı suan ıptal durumda. bır telas masa klavye temızledım. leptop kullanıyorum ıyıkı yukseklık ayarlıydı ona bısey olmadı.

ahh canım benım allah sabır ve kolaylık versın.

Oooo cok kotu olmus kabus gıbı. bencede tası tatlım. bende ankaradakı evımdekı dondurucumu dusunuyorum geldlgımden berı. sadece buzdolabının fısını calısır vazıyette bıraktım. ama ıcındekıler noldu acababılmıyorum elektıkler hıc gıttımı kı tıklım tıklım dolu ıcı.

olmaz tatlım demezler.herkezın ısıne nasıl gelırse oyle dımı.

nice senelere pembiş...hep telaşlı ama hep seni mutlu eden güzel koşturmalı bir hayat olsun...
bu arada kerem de kaza atlatmış çok geçmiş olsun vallahi aklımızı alacak bu kuzular

Canım, çocuk bu düşecek tabi. Düşmeyen çocuk var mı? Hiç canını sıkma.

Rabbim hayırlara çevirsin..
hiçbir zaman onu yapıyorum, bunu yapıyorum.
şundan fedakarlık ediyorum demem, zaten bunlardan ben memnun oluyorum.
ancak yapılanın da görülmemesi sinir bozuyor.

ama ne?! akşama hazır yemekler, temiz ev, ütülü çamaşırlar dolapları sanki başka bi kadın gelip yapıyor..
çok doğru söyledin bacım.
Azonce klavyeme cay dokuldu. tabı suan ıptal durumda. bır telas masa klavye temızledım. leptop kullanıyorum ıyıkı yukseklık ayarlıydı ona bısey olmadı.
geçmiş olsun canım.. iyiki sana gelmedi..
dün hastaneden çıkarken girişte sedyenin üstünde 4 yaşlarında bi kız çocuğu kimse yok yanında.
ben de eşimi bekliyorum. yanına gittim. biraz konuştum, yalnız mısın diye babam içeride dedi.
titriyor çocuk, bacakları titriyor hem de zangır zangır.. sonra gördümki, kızın ayağı baştan başa yanmış derisi sıyrılmış
yavrum, gık demiyor. ah demiyor, ağlamıyor
acısından nasıl ayağı titriyor, ben de ameliyattan sonra cok acı çekmiştim de
ayaklarım öyle titremişti, üstünde duramamıştım.. ne oldu bilmiyorum. hastanedeki sistemler de çok ilginç.
kız çocuğu yanmış, acile gelmiş. yok kayıt yapın, bilgilerini verin diyorlar.. çocuk kayıt işlemlerini bekliyor.
oysaki en acil durum, bi yandan dr müdahale etsin bi yandan kayıt yapılır. her yerde bürokrasi!

Son düzenleme:
Amın canım ryam ınsallah hayırdır. ıse gelınce ruya tabırınden baktım guzel yorumlanmıs ama dusen ucakla ılgılı yorum goremedım. benım ruyalar cıkar genelde. aıleden bırı hasta olsa bana malum oluyor cok ılgınctır. ayy bıde bu ıkıncı cay vakası . aksam yemegı terasta yedık arkasından cay faslı. batuhan koluma bır vurdu cay tamamen ustume dokuldu. ıse geldım masamda kataloglar vardı cayda onunde. kalktım masanın kenarından gecereken kut bardak devrıldı. oturur vazıyette olsaydım yanardım zaten.
off su hastanedekı cocuga ıcım gıttı. yavrumyaa canı nasıl acımıstır. ben orda olsam hungur hungur aglardım galıba.off dayanamıyorum yaa. sız boyle anlatırken gosterdıgım tepkıyı gorsenız gulermısınız aglarmısınız.

canım mutlu yaslar sana dogum gunun kutlu olsun

oyyy kuzucugumun dogum gunu kutlu olsuuuun opyorum onu yanaklarından bıde kollarını ısırıyorum canımm kocaman bır ona

NFK canım aklım aysecıkte kaldı nasıl daha ıyımı canım

neyneyse; bak o kadar insanlar geldi geçti bu topikten. artık kimseyi anmıyorum da, sen istisnasın..
her türlü yoğunluğa, yorgunluğa rağmen arada bi selam var.
tamam canım, fırsat buldukça buralardayım, inşallah
bu arada epeyce mantı yaptım ramazan için..
bi de köfte yapsam iyi olacak..
oo hamarat hatun yine işleri halletmiş:) bizde hala hiç hazırlık yok..
çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden esirgesin.. ne kadar korursan koru, aynen senin de belirttiğin gibi, düz yolda giderken bile çocuk düşer, bir tarafını incitmeyi başarır. açıkçası eşinin bahsettiği model ile ancak cam çocuk yetişir diye düşünüorum. çocuk tırmanır, hoplar, zıplar, koşar ve düşer. çocuktan bunları yapmamasını istemek abes bence. sen benimsediğin modelde ilerle, ilerde eşin de sana hak verecektir.

Off erkek milleti işte , bilmiyorum anlatmış mıydım
kızım 1 yaşlarındayken iftara 7 sülalesini davet etti beyimiz , neyse temizlik hazırlık derken çocuk tabii ihmâl ediliyor ister istemez , misafirlerime ikrama başladım yemekler yendi,
çocuk artık çıldırdı , durmuyor ağlıyor , dedim arka odaya geç de oyalayıver çocuğu, en azından masayı kaldırıp çayı koyayım...
Yok efendim oyalayamazmış, senede Bir gelmiş de ailesi , arka odaya mı gidilirmiş ??
Bak bak, sanki kapıy Çek misafiri bırak git dedik.. Ayy o günki gibi kızdım yine..
O zaman jeton düşmüştü bende , bu adam; çocuğu 1 yaşına gelmiş , ağladığında uyanmamış, bir kaşık mama yedirmemiş, bir kez dahi bez değiştirmemiş , yardımcı olmamış, misafirlerine sofralar kurulmuş, hiç yapamıyorum vay yetişemedim dememişim, beyimiz de iyice alışmış, motorlu zannetmiş beni sanırım ...
Neyse şimdi o zamana göre bayağı yol katetti ama ııh istediğim kıvamda değil yine de... Bizimkinin bir erkek kardeşi var, salata yapar, sofra kurar kaldırır, misafire meyve çay servisi yapar, yemek yapılamadıysa dışardan söyler vs vs.. bir keresinde adamın kolu baştan başa alçıda , o hâlde bile kalkıp tabak sandalye taşıyordu eşine yardım ediyordu tek eliyle, o zaman gözlerim dolmuştu , imrenmiştim bilmiyorum hata bizde mi , yaradılış meselesi mi, ya da hanımlar eşlerini nasıl bu kıvama getiriyor taktik almak lazım
Geçen de hafta sonu için Adapazarı'na giderken , eşyaları topladım şarj aletlerini koyayım dedim, baktım yine şarja takılı beyimizin telefonu, neyse dedim herhalde dolunca bana haber verir, koyabilirsin işi bitti der... Oraya bi gittik , benim şarjım nerde? E dedim takıldıydı fişte, sonra da unuttum gitti neticede benim düşünüp koymam gereken bi ton daha eşya var, kendin almadın mı ? Yoo!.. Sonra da mühim telefonlar gelecekmiş de bilmem ne bıdı bıdı söylendi, ben de dedim iyi ders olsun bu bi dahakine alırsın kendin pembişin valiz hazırlarken pijama ya da donunu unutma taktiği geldi aklıma hemen çook haklıymış vallahi bi dahakine ben de unutucam bakalım neylerini henüz düşünmedim
Colicos sağoalsın kollardan öpmek benim de en sevdiğim
Penkit için de. Öyle çok deforme olmuyo takılırken pencereler ,hem anahtarı var gerekli olmadığında açıp eski hâli gibi kullanabiliyorsun pencereni, Allah korusun tüm yavruları böyle kötü kazalardan ..
Busmai , aldığım en isabetli bebek ürünü , slingti, çoook memnun kalacaksın insallah .. Bebeklerin çoğu, onun içinde olmayı çok seviyo, hatta ben ev işi yaparken asardım kucağıma birlikte iş yaparken uyuyakalırdı minnoş
Neyneyse hoşgeldin cnm sağolasın bizler de iyiyiz , bizde de aynen kardeş didişmeleri ile geldi geçiyor tatil

Son düzenleme:

Cok gerginim. Sinirlerim harap olmus durumda ve cinlerim tepemde.
Ama yazmaya da halim yok. Yarin gorusuruz.
Herkese hayirli geceler..
Geçmiş olsun canım babacığına. Allahtan biraz toparlamış, inş çok çok daha çabuk iyileşirr.

valla canikom bol bol çikolata ve truf getirdi:) ben bana bişi alma demiştim zaten. Kıyafet konusunda pek tutturamıyor, daha önce aldıklarını hiç giymedim neredeyse. Aryaya kot mont kot şortlu bahçevan ve şalvar almış bu kadar. Zaten son günü beklemişler alışveriş için ondada pazar olduğu için heryer kapalıymış:))
Ay canım geçmiş olsun, neler yaşamışsındır allah bilir . Şimdi iyi değil mi ayşecik?? Eşinin tavrı da herkesin eşinin olduğu gb ymiş anladığım kadarıyla. Senin eşin sakince konuşmuş, bizimki çıkışır, o çıkışınca ben çıkışırım falan, kavgaya dönüşür. Yani arya yeni emeklediği zamanlar biz çok yaşıyoduk bunları. Baya baya kavga ediyorduk, ben en sonunda bana bu çocuğun bakıcısıymışım gb davranma, bunların olmamasını en çok ben istemem, ben onun annesiyim. Dedikten sonra kesildi gb. Artık bendeykende ondaykende kazalar oluyor ama üzerinde konuşmuyoruz bile. Üstelik onla günde en fazla 1-2 saat geçirirken benle hep birlikte. Ona rağmen baya vukuatı var. Anladı sanırım bazı şeylerin engellenemeyeceğini. Sende ona çocuğu imama emenet ettiği günleri hatırlatsaydın hiç takma yani herkeste aynı durum.

Pembişimmmmm doğum gününü kutlamaya girdim kız topiğeee:)))

iyiki doğdun canım arkadaşım, topiğin neşesi, becerikli hatunn

İyiki varsın valla

Pamuk helvecım sizinde doğumgününüz kutlu olsun, ilk doğumgünümüz başladı:) hayırlarla büyüsünler inşallah

Busmai hamilelik atarları başlamış yine:)) teklif bekleme bacım dinlenmek istediğinde gönder gitsin, millet ne bilsin senin halini.
bu arada mete bencede çok güzel bi isim, isabetli olmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…