Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Muhsin Mete, insallah ahirette güzel isimleriyle anılsınlar, bizim de ezan okunurken söylenen isimlerimiz ; Muhammed Selim
Busmai, biz slingi çok kullandık. Özellikle de eşim. Sitedekiler hala babası boynuna asıp gezdirirdi diye bahsederler.
Babalara da çok yakışıyor ayrı bi sevimli oluyorlar bebişle bizde Abi'm meraklıdır öyle şeylere, kanguruda da silingde de çok taşımıştır benimkileri (;

Pamukhelva, sen böyle bahsedince eşimle kendimi düşündüm. Sağ olsun eşim de misafir varken servise yardım eder.hatta çoğunlukla ben lafa dalarım o kalkar.yaradılış diyorum.
MaşaAllah
Yaradılış tabii haklısın .. Ama bazıları da eşlerinden çok çekiniyor, benim verdiğim örnek meselâ
Gıcıksın diyorummmmm :)

Ya ilbilge nin eşini tenzih ediyorum,
benim teyze kızınn eşi çok maharetlidir, çocuk gece uyanınca bile o bakar, sahurları bile o hazırlar .. lakin o da evin herşeyine karışır; kızın gardroptaki birkaç aydır giymediği kıyafetten , buzdolabında çürümeye yüz tutmuş sebzeye kadar..
Kız bize oturmaya gelsin, hiç abartmıyorum 15 dakikada bir arar, en üst katta oturuyorlar aman çocuklara dikkat et, sohbete dalarsın pencereden sarkarlar vs vs....
ben de eşim hiç aramaz diye şikayet ediyordum, bahsettiğim enişteyi görünce oh be iyi ki aramıyormuş dedim
Böyle durumlar da hanım için çok bunaltıcı oluyor , bizde de meselâ eşimin kendi kıyâfetini bile ben alırım , her gün un al desem dün almıştım ya demez , hatırlamaz yani napalım işte hepimiz bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz, Allah eşinden ve ailesinden ötürü eziyet çeken eşlere yardım etsin

Hepinize günaydın , artık nasıl yorulmuşsam gece koltukta bayılmışım resmen ... Sabaha her yerim tutuk uyandım tabii
Dün jet bir kararla ehliyet kursuna yazıldım , Ağustos sınavına girecek şekilde ayarlanacak ... 5 ders bayan hocadan direksiyon dersi kurs fiyatına dahil edildi.. Ayy çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyim ?
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gun diliyorum ...

Herkese günaydın. Pembişin isteği üzerine eş konusunu kapatıyorum.
Ooooo, temmuz anneleri direksiyon başında.

Valla o saydığın işleri yapmadan da saydığın olaylara karışanlar var ;D herkesi Allah mesud etsin diyelim :)

Hadi hayırlı olsun kursunnnnn. Tutmayın bizi hepimiz yollara çıkıcazzz

Herkese günaydın. Pembişin isteği üzerine eş konusunu kapatıyorum.
Ooooo, temmuz anneleri direksiyon başında.

Öpüyorummmm <3 <3

Sağolun kızlar savulun pamuk helva ile nfk geliyo acemi şoförler
Ben 13-14 yaşındayken kaza geçirmiştik abimle, o nedenle onun korkusu tedirginliğiyle hiiiç cesaret edememiştim şimdiye dek yaş 31 ama özellikle eşim yokken arabanın otoparkta yatması , acil bi durumda çocuklar elimde taksilere muhtaç olma durumu gözümü kararttı, insallah yapabilirim hiç güvenemiyorum bu konuda kendime :44:

günaydın canlar..

evi toparladım, yemekleri yaptım. duş aldım, birazdan çıkıcam arkadaşa gitmek için.
ayşeciği de babaanneye bıraktım.

pamuk helvacım, hayırlı olsun çok sevindim. beraberce inş halledicez biz bu işi:13:
sınavdan hiç çekinme, önemli olan direksiyon. 5 ders kaç saat oluyor. bize de 6 ders demişlerdi,
ben 6 saat diye düşündüm, meğerse ders 30 dk imiş, yani toplam 3 saat
benim direksiyon sınavına 15 gün kaldı, paralel park beni zorluyor, en az benim kadar eşimi de zorluyor

bu arada benim eşim de evdeki herşeyden haberdardır. özellikle buzdolabı ve erzak dolabını rutin kontrol eder, düzenler.
bozulmaya yakın şeyleri değerlendirmem için çıkarır, hazırlık yapar. ya da kendi yapar.
çoğu zaman iyi de, bazen kötü oluyor

herkese hayırlı huzurlu, 3g li bi haftasonu diliyorum.

Ayy kızlar aklımı kaçırıcam, eşim yine Mert e döndü.. Çok sevmiş o ismi. Vardır bi hayır diyorum kendi ailesinden de kimse beğenmediği halde onda ısrarcı. Yazık bana aylardır boşuna kafa patlattım..
Muhsin Mert son karar , tabi nüfusta sadece Mert olcak inş.

Bu arada dün doktora gittim. Haftaya cuma, ya da en geç sonraki salı alcakmış beni doğuma.. Yolun sonuna geldik!

Harbiden ya hem asosyal hem tembeller napsın :)
Kursun hayırlı olsun canım ne adamlar sürüyo sen mi süremiyceksin..

Muhammed nüfusta yok mu?

Sağoalsın cnm insallah , evet ben de yazılı sınavdan değil de , direksiyon sınavından korkuyorum, çok kolay heyecan ve panik yapabilen bir insanım çünkü :18:
Bana ekstra 1 saat direksiyon dersi 25 tl dendi. O yüzden ücretsiz de 5 ders denince ; Ben direkt 1'er saat algıladım ama sormadım da kaç saat diye , evrakları götürünce sorayım bakalım bir...

Çok az kalmış allahım sağlıkla kavuştursun cnm bir Ramazan bebesi geliyor , Muhsin yerine Ramazan mı olsaydı acaba Selim Şaban ayında doğmuştu, evet nüfus kağıdına yazılmadı tek bir isimle çağrılsın şaşırmasın çocuk diye düşünmüştüm, ama şimdi
Pişmanım yazdırsaydım diyorum

Paralel parkı önceden de demiştim sanırım yine de hatırlatayım; önünde olacak olan arabanın yarısını geçecek kadar yanında duracaksın sonra geri vitese takıp manevra yapacaksın. Kolay aslında. Bizim eski evdeki dar ve tıklım tıkış sokakta hep paralel park yaptım ilk günden itibaren o nedenle belki de bana kokay

Mertle mutluluklarrrr :)

Ay busmai valla sonuna mı geldik yaaa (

Çok heyecanladım, ne kadar az kalmış!!!!

Ayy bu arada herkeze selam. iyisinizdir umarım. bugün işten erken çıkıcam. eşim ve oğlumla denize girme planımız var. akşamada terasta mangal.

araba kullanmayan hanım kalmasın lütfenn tafiği altüst edelim.
bence cesaretini topla ve hemen direksiyon başına geç tatlımm.

Pamukhelva, sen böyle bahsedince eşimle kendimi düşündüm. Sağ olsun eşim de misafir varken servise yardım eder.hatta çoğunlukla ben lafa dalarım o kalkar.yaradılış diyorum.
eşim her konuda çook yardımcıdır bana, annesi hariç.

genelde aynılar galıba. eşim arkadaş oturmasına gitmekten hiç hoşlanmaz ancak gezmeyi çoook sever benimle birlkte tabi. dışarıda gidebileceğimiz heryere gideriz. arkadaşlarla yemek sohbet te takılırız ev sevmiyor fakat kendi evine çok bağlıdır işte.

seminer bayaa zor olmalı çocukla allah yardımcın olsun. bu arada temizlik işinede girmişsin ohh misgibi olmuştur insanın içi rahat ediyor valla.. gelince gene yapcan ama uzun süre kalacaksan kvde de.

Ayy bu arada herkeze selam. iyisinizdir umarım. bugün işten erken çıkıcam. eşim ve oğlumla denize girme planımız var. akşamada terasta mangal.
Oo plan süper
Oyyy canım benimm bende çok heyecanlandım şimdi. ben mert ismini çok sevdim ayrıca. yakışır paşamıza.
Sağolasın canım :)
Çok heyecanladım, ne kadar az kalmış!!!!
Evet yaa ben de çok heyecanlandım iş ciddiye bindi artık
Şaka maka geldik valla
Kerem de Ramazanlı :)
Bence iki isim zor boşver

Nfkk, hala sivstayım bacım, temizlik forever:)) kazadan bile haberim yok valla.

Colilos valla evi temiz bırakıp gideyim diyorum gelince üstten bi geçer otururum artık napim canım ya.

Bugün mutfak salon ve antrenin duvarlarını sildim. Salonumun nadide süt beyaz koltuklarını!!! Ve cam ve perdelerini hallettim. Pertim yine... Bi mutfak camı ve valizleri toparlama işlerim kaldı inş.

Kızlar arya baya hasta ya. Söylemiştim bişi yemiyor diye, dün değil evvelki gün biraz ateşimiz vardı, dün hiç görmediğim kadar huysuzdu anneeee diye sarılıp sarılıp ağladı. Bugün sabah kalktığında bacsklarında baya döküntü vardı, vücudunda ara ara var ama bacsklar çok fena. Akşama kadar hiç uyumadı ve akşamda ishal oldu! Bu ne yaa? 3. Köpek dişi patladı patlyacak ama ondan mı başka bişi mi var korkuyorum baya. Ağzının içinde de minik minik sivilce gb yaralar var. Nadide ilçemin nadide çocuk dr u da yoktu cuma günü. Ptesiyi bekliyoruz mecburen, hakkımızda hayırlısı olsun:/

Canım yakın iki arkadaşımın çocukları aynen anlattığın olayları yaşadılar geçen hafta. Birinde döküntü ve ateş ve halsizlik diperinde ağızda aft gibi bişiler ve ateş ve huysuzluk. Sonuç olarak viral bi enfeksiyon demiş doktorları ve ilaç kullanıyorlardı. Mümkün olsa da bi çocuk doktoruna götüreydiniz ya kayseriye :/

Canım çok geçmiş olsun belirtiler sanki Altıncı Hastalık belirtileri. Önemli bişey değildir inşallah ama bol sıvı verip ateşini takip edin

Iyi gecelerrrrr..kim var kim yok goremiyorum ama..herkescikler iyidir insallah..buraya yine kis geldi sanki..ne bu ya oglen cocuga atlet giydiriyoruz ogleden sonra esofmana geciypruz..hastalik havasi oldu resmen..bizimde azi dislerimiz fena..salyasi akmis gunduz uyurken..kalkmis bizimki hem agliyor hem heryerim yapis yapis oldu diyor:)alem ya hergun yeni bisey ekliyor kelime haznesine..
Aryamm..icim sizladi yazik acisida vardir bayagi onun tam anlatamiyorda..en yakin dr a goturseydin keske bir an evvel iyilessin kuzucuk bosver temizlik kalsin yani..umarim biran evvel duzelir..
Busmai..demek mutlu sona yaklasildi..rabbim saglikla dogmasini nasip etsin..bizde 28haftamiza girdik sanirsamm..korku baslar 35 ten sonra artikk bende..hayirlisi...
Pamuk helva yaparsin c an im ne olacak..etrafimda bu bile kullaniyor dedigim o kad ar kisi varki..biz abartiyoruz sanirim bu isi..amerikayi kesfetmicez sonuctaa:)
Nfk...hamaratsinn hamaratt...iyice tescillenmis..ing de mantilari gordum icim gitti masallahh sana..5 derste bunun kursunu versen ya bizede canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…