- 29 Aralık 2007
- 3.415
- 1.154
- 698
Muhsin Mete, insallah ahirette güzel isimleriyle anılsınlar, bizim de ezan okunurken söylenen isimlerimiz ; Muhammed SelimMeteyi benim eşim söylemişti ,ben anlamı pek belli değil diye kararsızım demiştim burda. Mert ile kıyaslayınca. sen de ikinci oğlum olursa adını Mete koycam demiştin.
Ama ben çözümü buldum göbek adı koycam :) yani kulağına ezan okunurken iki isim olacak tabi manası güzel bir isim ve Mete. Nüfusta sadece Mete olacak.
Ahirette de iki ismiyle çağrılır inşallah :)
Bu anlamda göbek adı olarak Muhsin düşünüyorum
alimran-134: onlar, bollukta ve darlıkta (allah için) infâk ederler (verirler) ve onlar öfkelerini yutanlar ve insanları affedenlerdir. ve allah, muhsinleri sever.
Babalara da çok yakışıyor ayrı bi sevimli oluyorlar bebişleBusmai, biz slingi çok kullandık. Özellikle de eşim. Sitedekiler hala babası boynuna asıp gezdirirdi diye bahsederler.
MaşaAllahPamukhelva, sen böyle bahsedince eşimle kendimi düşündüm. Sağ olsun eşim de misafir varken servise yardım eder.hatta çoğunlukla ben lafa dalarım o kalkar.yaradılış diyorum.
Gıcıksın diyorummmmm :)
Herkese günaydın. Pembişin isteği üzerine eş konusunu kapatıyorum.Muhsin Mete, insallah ahirette güzel isimleriyle anılsınlar, bizim de ezan okunurken söylenen isimlerimiz ; Muhammed Selim
Babalara da çok yakışıyor ayrı bi sevimli oluyorlar bebişlebizde Abi'm meraklıdır öyle şeylere, kanguruda da silingde de çok taşımıştır benimkileri (;
MaşaAllah
Yaradılış tabii haklısın .. Ama bazıları da eşlerinden çok çekiniyor, benim verdiğim örnek meselâ
Ya ilbilge nin eşini tenzih ediyorum,
benim teyze kızınn eşi çok maharetlidir, çocuk gece uyanınca bile o bakar, sahurları bile o hazırlar .. lakin o da evin herşeyine karışır; kızın gardroptaki birkaç aydır giymediği kıyafetten , buzdolabında çürümeye yüz tutmuş sebzeye kadar..
Kız bize oturmaya gelsin, hiç abartmıyorum 15 dakikada bir arar, en üst katta oturuyorlar aman çocuklara dikkat et, sohbete dalarsın pencereden sarkarlar vs vs....
ben de eşim hiç aramaz diye şikayet ediyordum, bahsettiğim enişteyi görünce oh be iyi ki aramıyormuş dedim
Böyle durumlar da hanım için çok bunaltıcı oluyor , bizde de meselâ eşimin kendi kıyâfetini bile ben alırım , her gün un al desem dün almıştım ya demez , hatırlamaz yaninapalım işte hepimiz bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz, Allah eşinden ve ailesinden ötürü eziyet çeken eşlere yardım etsin
Hepinize günaydın , artık nasıl yorulmuşsam gece koltukta bayılmışım resmen ... Sabaha her yerim tutuk uyandım tabii
Dün jet bir kararla ehliyet kursuna yazıldım , Ağustos sınavına girecek şekilde ayarlanacak ... 5 ders bayan hocadan direksiyon dersi kurs fiyatına dahil edildi.. Ayy çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyim ?
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gun diliyorum ...
Muhsin Mete, insallah ahirette güzel isimleriyle anılsınlar, bizim de ezan okunurken söylenen isimlerimiz ; Muhammed Selim
Babalara da çok yakışıyor ayrı bi sevimli oluyorlar bebişlebizde Abi'm meraklıdır öyle şeylere, kanguruda da silingde de çok taşımıştır benimkileri (;
MaşaAllah
Yaradılış tabii haklısın .. Ama bazıları da eşlerinden çok çekiniyor, benim verdiğim örnek meselâ
benim teyze kızınn eşi çok maharetlidir, çocuk gece uyanınca bile o bakar, sahurları bile o hazırlar .. lakin o da evin herşeyine karışır; kızın gardroptaki birkaç aydır giymediği kıyafetten , buzdolabında çürümeye yüz tutmuş sebzeye kadar..
Kız bize oturmaya gelsin, hiç abartmıyorum 15 dakikada bir arar, en üst katta oturuyorlar aman çocuklara dikkat et, sohbete dalarsın pencereden sarkarlar vs vs....
ben de eşim hiç aramaz diye şikayet ediyordum, bahsettiğim enişteyi görünce oh be iyi ki aramıyormuş dedim
Böyle durumlar da hanım için çok bunaltıcı oluyor , bizde de meselâ eşimin kendi kıyâfetini bile ben alırım , her gün un al desem dün almıştım ya demez , hatırlamaz yaninapalım işte hepimiz bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz, Allah eşinden ve ailesinden ötürü eziyet çeken eşlere yardım etsin
Hepinize günaydın , artık nasıl yorulmuşsam gece koltukta bayılmışım resmen ... Sabaha her yerim tutuk uyandım tabii
Dün jet bir kararla ehliyet kursuna yazıldım , Ağustos sınavına girecek şekilde ayarlanacak ... 5 ders bayan hocadan direksiyon dersi kurs fiyatına dahil edildi.. Ayy çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyim ?
Herkese günaydın. Pembişin isteği üzerine eş konusunu kapatıyorum.
Ooooo, temmuz anneleri direksiyon başında.
Harbiden ya hem asosyal hem tembeller napsın :)Hahahhaa tabiki öyleler. Yani en azından benim kocacım öyle. Sonuçta onlar bizim kadar sosyal olmazlar ki... İlbilgecim artık konuşma sen yoksa kocama uçucam
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Kursun hayırlı olsun canım ne adamlar sürüyo sen mi süremiyceksin..Muhsin Mete, insallah ahirette güzel isimleriyle anılsınlar, bizim de ezan okunurken söylenen isimlerimiz ; Muhammed Selim
MaşaAllah
Sağoalsın cnm insallah , evet ben de yazılı sınavdan değil de , direksiyon sınavından korkuyorum, çok kolay heyecan ve panik yapabilen bir insanım çünkü :18:günaydın canlar..
evi toparladım, yemekleri yaptım. duş aldım, birazdan çıkıcam arkadaşa gitmek için.
ayşeciği de babaanneye bıraktım.
pamuk helvacım, hayırlı olsun çok sevindim. beraberce inş halledicez biz bu işi:13:
sınavdan hiç çekinme, önemli olan direksiyon. 5 ders kaç saat oluyor. bize de 6 ders demişlerdi,
ben 6 saat diye düşündüm, meğerse ders 30 dk imiş, yani toplam 3 saat
benim direksiyon sınavına 15 gün kaldı, paralel park beni zorluyor, en az benim kadar eşimi de zorluyor
bu arada benim eşim de evdeki herşeyden haberdardır. özellikle buzdolabı ve erzak dolabını rutin kontrol eder, düzenler.
bozulmaya yakın şeyleri değerlendirmem için çıkarır, hazırlık yapar. ya da kendi yapar.
çoğu zaman iyi de, bazen kötü oluyor
herkese hayırlı huzurlu, 3g li bi haftasonu diliyorum.
Çok az kalmış allahım sağlıkla kavuştursun cnm bir Ramazan bebesi geliyor , Muhsin yerine Ramazan mı olsaydı acabaAyy kızlar aklımı kaçırıcam, eşim yine Mert e döndü.. Çok sevmiş o ismi. Vardır bi hayır diyorum kendi ailesinden de kimse beğenmediği halde onda ısrarcı. Yazık bana aylardır boşuna kafa patlattım..
Muhsin Mert son karar , tabi nüfusta sadece Mert olcak inş.
Bu arada dün doktora gittim. Haftaya cuma, ya da en geç sonraki salı alcakmış beni doğuma.. Yolun sonuna geldik!
Harbiden ya hem asosyal hem tembeller napsın :)
Kursun hayırlı olsun canım ne adamlar sürüyo sen mi süremiyceksin..
Muhammed nüfusta yok mu?
günaydın canlar..
evi toparladım, yemekleri yaptım. duş aldım, birazdan çıkıcam arkadaşa gitmek için.
ayşeciği de babaanneye bıraktım.
pamuk helvacım, hayırlı olsun çok sevindim. beraberce inş halledicez biz bu işi:13:
sınavdan hiç çekinme, önemli olan direksiyon. 5 ders kaç saat oluyor. bize de 6 ders demişlerdi,
ben 6 saat diye düşündüm, meğerse ders 30 dk imiş, yani toplam 3 saat
benim direksiyon sınavına 15 gün kaldı, paralel park beni zorluyor, en az benim kadar eşimi de zorluyor
bu arada benim eşim de evdeki herşeyden haberdardır. özellikle buzdolabı ve erzak dolabını rutin kontrol eder, düzenler.
bozulmaya yakın şeyleri değerlendirmem için çıkarır, hazırlık yapar. ya da kendi yapar.
çoğu zaman iyi de, bazen kötü oluyor
herkese hayırlı huzurlu, 3g li bi haftasonu diliyorum.
Ayy kızlar aklımı kaçırıcam, eşim yine Mert e döndü.. Çok sevmiş o ismi. Vardır bi hayır diyorum kendi ailesinden de kimse beğenmediği halde onda ısrarcı. Yazık bana aylardır boşuna kafa patlattım..
Bu arada dün doktora gittim. Haftaya cuma, ya da en geç sonraki salı alcakmış beni doğuma.. Yolun sonuna geldik!
Muhammed nüfusta yok mu?
Çok heyecanladım, ne kadar az kalmış!!!!Ayy kızlar aklımı kaçırıcam, eşim yine Mert e döndü.. Çok sevmiş o ismi. Vardır bi hayır diyorum kendi ailesinden de kimse beğenmediği halde onda ısrarcı. Yazık bana aylardır boşuna kafa patlattım..
Muhammed nüfusta yok mu?
Oyyy canım benimm bende çok heyecanlandım şimdi. ben mert ismini çok sevdim ayrıca. yakışır paşamıza.Çok heyecanladım, ne kadar az kalmış!!!!
araba kullanmayan hanım kalmasın lütfenn tafiği altüst edelim.Hepinize günaydın , artık nasıl yorulmuşsam gece koltukta bayılmışım resmen ... Sabaha her yerim tutuk uyandım tabii
bence cesaretini topla ve hemen direksiyon başına geç tatlımm.Sağolun kızlarsavulun pamuk helva ile nfk geliyo acemi şoförler
Ben 13-14 yaşındayken kaza geçirmiştik abimle, o nedenle onun korkusu tedirginliğiyle hiiiç cesaret edememiştim şimdiye dek yaş 31ama özellikle eşim yokken arabanın otoparkta yatması , acil bi durumda çocuklar elimde taksilere muhtaç olma durumu gözümü kararttı, insallah yapabilirim hiç güvenemiyorum bu konuda kendime :44:
Kınıyorum hepinizi valla; sabahtan beri üç yazı yazılmış bu ne?!?! :)
Eve yeni geldim. Üstümü değişip birazdan yürüyüş mode on düşünüyorum. Dolaptaki pasta da bana bakıyor ama şeytana uymamalıyım
eşim her konuda çook yardımcıdır bana, annesi hariç.Pamukhelva, sen böyle bahsedince eşimle kendimi düşündüm. Sağ olsun eşim de misafir varken servise yardım eder.hatta çoğunlukla ben lafa dalarım o kalkar.yaradılış diyorum.
genelde aynılar galıba. eşim arkadaş oturmasına gitmekten hiç hoşlanmaz ancak gezmeyi çoook sever benimle birlkte tabi. dışarıda gidebileceğimiz heryere gideriz. arkadaşlarla yemek sohbet te takılırız ev sevmiyor fakat kendi evine çok bağlıdır işte.Var var hiç olmaz mı?yüzüne de söylüyorum çok canayakın, girişken değil. Mesafeli biri. Arkadaşlarla şuraya buraya gidelimden hoşlanmaz.iyi arkadaşları var, onlarla birlikte olmaktan hoşlanır. Benimse yok eski okuldan, yeni okuldan, siteden şurdan burdan arkadaşlarım var. Beraber bir şey yapalım eşlerle desek pek istemez hele ev gezmesinden tiksinir. Ya sizinkiler de böyle değildir.
seminer bayaa zor olmalı çocukla allah yardımcın olsun. bu arada temizlik işinede girmişsin ohh misgibi olmuştur insanın içi rahat ediyor valla.. gelince gene yapcan ama uzun süre kalacaksan kvde de.Ben yine giremiyorum bu ara kusuruma bakmayın. Seminere aryayı da götürüyorum, gün boyu pertim çıkıyor. Eve gelince de ev temizleme toplanma işleri artık. Malum haftaya artık kv lere geçeceğiz, tatil başlıyor. ( tatil mi eziyet mi bilemedim) bugün üç odamı temizledim, pencere, perde, koltuk, duvar bunları sildim yıkadım. Bi gün salonu, bi gün mutfağı hallederim bi ara da. Halıları da yıkamaya verdimmi tamamdır.
Bugün seminere gitmeyip bu işlerimi yaptım, öğleden sonrada pikniğe gittik, acayip yoruldum yani. Aryaya da güneş kremi sürmedim güneş pek yok gb gelmişti, eve gelince bi baktım kollar kıpkırmızı. İnş yarına gecer, gelir gelmez uyudu ama ateşi de vardı bi ara sanırım güneş çarptı.
Ve klasik sorunumuz, arya yine yemiyor:)) ptesiden beri nerdeyse hiçbişi yemiyor, yine bi hastalığı var belliki ama inş diştir.
bizden haberler böyle. Bende gerim gerim geriliyorum zaten haftaya gideceğiz diye.
Oo plan süperAyy bu arada herkeze selam. iyisinizdir umarım. bugün işten erken çıkıcam. eşim ve oğlumla denize girme planımız var. akşamada terasta mangal.
Sağolasın canım :)Oyyy canım benimm bende çok heyecanlandım şimdi. ben mert ismini çok sevdim ayrıca. yakışır paşamıza.
Evet yaa ben de çok heyecanlandım iş ciddiye bindi artıkÇok heyecanladım, ne kadar az kalmış!!!!
Şaka maka geldik vallaParalel parkı önceden de demiştim sanırım yine de hatırlatayım; önünde olacak olan arabanın yarısını geçecek kadar yanında duracaksın sonra geri vitese takıp manevra yapacaksın. Kolay aslında. Bizim eski evdeki dar ve tıklım tıkış sokakta hep paralel park yaptım ilk günden itibaren o nedenle belki de bana kokay
Mertle mutluluklarrrr :)
Ay busmai valla sonuna mı geldik yaaa(
Kerem de Ramazanlı :)Sağoalsın cnm insallah , evet ben de yazılı sınavdan değil de , direksiyon sınavından korkuyorum, çok kolay heyecan ve panik yapabilen bir insanım çünkü :18:
Bana ekstra 1 saat direksiyon dersi 25 tl dendi. O yüzden ücretsiz de 5 ders denince ; Ben direkt 1'er saat algıladım ama sormadım da kaç saat diye , evrakları götürünce sorayım bakalım bir...
Çok az kalmış allahım sağlıkla kavuştursun cnm bir Ramazan bebesi geliyor , Muhsin yerine Ramazan mı olsaydı acabaSelim Şaban ayında doğmuştu, evet nüfus kağıdına yazılmadı tek bir isimle çağrılsın şaşırmasın çocuk diye düşünmüştüm, ama şimdi
Pişmanım yazdırsaydım diyorum
Nfkk, hala sivstayım bacım, temizlik forever:)) kazadan bile haberim yok valla.
Colilos valla evi temiz bırakıp gideyim diyorum gelince üstten bi geçer otururum artık napim canım ya.
Bugün mutfak salon ve antrenin duvarlarını sildim. Salonumun nadide süt beyaz koltuklarını!!! Ve cam ve perdelerini hallettim. Pertim yine... Bi mutfak camı ve valizleri toparlama işlerim kaldı inş.
Kızlar arya baya hasta ya. Söylemiştim bişi yemiyor diye, dün değil evvelki gün biraz ateşimiz vardı, dün hiç görmediğim kadar huysuzdu anneeee diye sarılıp sarılıp ağladı. Bugün sabah kalktığında bacsklarında baya döküntü vardı, vücudunda ara ara var ama bacsklar çok fena. Akşama kadar hiç uyumadı ve akşamda ishal oldu! Bu ne yaa? 3. Köpek dişi patladı patlyacak ama ondan mı başka bişi mi var korkuyorum baya. Ağzının içinde de minik minik sivilce gb yaralar var. Nadide ilçemin nadide çocuk dr u da yoktu cuma günü. Ptesiyi bekliyoruz mecburen, hakkımızda hayırlısı olsun:/
Nfkk, hala sivstayım bacım, temizlik forever:)) kazadan bile haberim yok valla.
Colilos valla evi temiz bırakıp gideyim diyorum gelince üstten bi geçer otururum artık napim canım ya.
Bugün mutfak salon ve antrenin duvarlarını sildim. Salonumun nadide süt beyaz koltuklarını!!! Ve cam ve perdelerini hallettim. Pertim yine... Bi mutfak camı ve valizleri toparlama işlerim kaldı inş.
Kızlar arya baya hasta ya. Söylemiştim bişi yemiyor diye, dün değil evvelki gün biraz ateşimiz vardı, dün hiç görmediğim kadar huysuzdu anneeee diye sarılıp sarılıp ağladı. Bugün sabah kalktığında bacsklarında baya döküntü vardı, vücudunda ara ara var ama bacsklar çok fena. Akşama kadar hiç uyumadı ve akşamda ishal oldu! Bu ne yaa? 3. Köpek dişi patladı patlyacak ama ondan mı başka bişi mi var korkuyorum baya. Ağzının içinde de minik minik sivilce gb yaralar var. Nadide ilçemin nadide çocuk dr u da yoktu cuma günü. Ptesiyi bekliyoruz mecburen, hakkımızda hayırlısı olsun:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?