Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben yine giremiyorum bu ara kusuruma bakmayın. Seminere aryayı da götürüyorum, gün boyu pertim çıkıyor. Eve gelince de ev temizleme toplanma işleri artık. Malum haftaya artık kv lere geçeceğiz, tatil başlıyor. ( tatil mi eziyet mi bilemedim) bugün üç odamı temizledim, pencere, perde, koltuk, duvar bunları sildim yıkadım. Bi gün salonu, bi gün mutfağı hallederim bi ara da. Halıları da yıkamaya verdimmi tamamdır.

Bugün seminere gitmeyip bu işlerimi yaptım, öğleden sonrada pikniğe gittik, acayip yoruldum yani. Aryaya da güneş kremi sürmedim güneş pek yok gb gelmişti, eve gelince bi baktım kollar kıpkırmızı. İnş yarına gecer, gelir gelmez uyudu ama ateşi de vardı bi ara sanırım güneş çarptı.

Ve klasik sorunumuz, arya yine yemiyor:)) ptesiden beri nerdeyse hiçbişi yemiyor, yine bi hastalığı var belliki ama inş diştir.

bizden haberler böyle. Bende gerim gerim geriliyorum zaten haftaya gideceğiz diye.

Hahha ya cidden imam işi alemdi :)
Gözün aydın, avrupada herşey pahalı zaten
İki kardeş arasında bu kadar fark:)
Sende ne var ne yok bacım
Busmai hamilelik atarları başlamış yine:)) teklif bekleme bacım dinlenmek istediğinde gönder gitsin, millet ne bilsin senin halini.
bu arada mete bencede çok güzel bi isim, isabetli olmuş:))

Gönderiyorum çok sıkışınca ama teklif de gelsin istiyorum :)
Sağol canım beğenmenize sevindim

Nfk canim cok gecmis olsun.bu kocalar hep ayni model sanirim.coguga hafif bir sey olsun anne dikkat etmedi mi oluyor. Babanin yaninda daha kv.kp kismi oluyo ya en cok ons sinir oluyorum bende.rabbimm korusun evlatlarimizi.

Bu arada biz tuvalet egtiminr basladik iki gün oldu.cabuk alisacak gibi.biz lazimligi sevmedik.poposu aciyo sanirim ona oturmadi.bende banyoya oturduyorum.gun icinde kazamiz oluyo hic kixmiyorum.olabilir kizim diyorum.gece bagliyodum bu gece baglamayacagm.sivi gecirmez alez aldim iki tane.gece onlari kullanacagim.parka giderken falan yanima yrdek iki parca kiyafet aliyorum .kacirirsa orada falan degistiriyoruz. Surekli sorup duruyorum cisin var mi kakan var mi diye. Şimdilik iyi gidiyoruz.

Aferin kızına maşallah
Nasıl yapıyorsunuz aklım almıyo bi türlü

Ne kaynatmışınız beeeeeee :) ben bugün kutlamalar arası koşturmaktan yazamadım valla :)

Canımcım teşekkür ederimmmm :)

Hayırdır yaa tükenmişlik sendromundan bahsetmişsiniz. neler oluyor. geçmişi okuyamadım ama anlayamadım bugün size biraz vakit ayırmayı planlıyorum.[/SIZE][/I][/B]

Bişi yapmadan yoruluyorumdemiştim ya ondan bu muhabbet oldu

Canımıniçiiiiiiiiii. Ne büyük stres atlatmışsın dünnnn ?!?! Öncelikle şükür Allah ıma Ayşecik iyi. Koca konusunda valla bak yaşlı teyzeler bile kocalarının aynı davrandığını anlatıyorlar. Demekki erkek olmanın kuralı bu eşime olayı anlattım ve "bak zaten snne vicdan yaparken bi de üstüne laf sayılması ne kötü... Ben oğlumun hüzünlü bakışı ile deli gibi üzülürken bi de fiziksel bişi olduğunda ne hissediyorumdur?" Dedim. O da haklısın niyeyse böyleyiz dedi. Sanırım doğum günüm diye üstüme gelmedi sen gayet güzel ifade etmişsin kendini artık sinir olma. Bi de bakıcımız babaların ikinci çocuktan sonra bu özelliklerini yitirdiklerini söyledi

Doğum günü tebriği için de teşekkür ediyorum :)

İkinci oğlumun adııııı Allah nasip ederse tabi :) çok güzel valla adı ile yaşasın inşallah.

Biz birbirimizi takdir ederiz boşverrr :)

Benim eşim de araba camına sıkıştırdı çocuğun elini! Oğluş tırstı tabi... Neyseki cam bi engelle karşılaşınca geri iniyo; asansörler gibi

Babana deki valla Ayşecik fena ise Efe ne acaba :)))

Canım teşekkür ederim :)

Dün avmyok falan diyodun ya ondan oldu benceeee :)

Valla Mete beyler de Kerem beyler gibi tombiş olursa zor kullanırsın biz Efeyi bi kere bile kanguruda taşıyamadık çok şükür :)

nice senelere pembiş...hep telaşlı ama hep seni mutlu eden güzel koşturmalı bir hayat olsun...
bu arada kerem de kaza atlatmış çok geçmiş olsun vallahi aklımızı alacak bu kuzular

Canımcım teşekkürler :)

Ah kuzum benimmmmm (( kıyamam ben ona ( saçma sapan hastane işkeri dediğin gibi.

canım mutlu yaslar sana dogum gunun kutlu olsun

Canım benim teşkkür ederim :)

Ben olsam o an herşeyi bırakır giderdim odaya valla ne çay çorbası yani... Sabırlı hatunsun vesselam :)

En önemlisi don unutmak valla kesin çözüm hahhahahahahahha

Arkadaşlarla dışarı çıktık. Çok eğlendik.

Oh çok güzel :)

Pembişimmmmm doğum gününü kutlamaya girdim kız topiğeee:)))

iyiki doğdun canım arkadaşım, topiğin neşesi, becerikli hatunn

İyiki varsın valla

Canım canımmmmm teşekkür ederim. İyiki sizler de varsınız benim sanaldaki ailem :)

Ne hamarat bişisin sen bacım yaaaa. Maşallah sana. Ünşallah çok önemli bişi değildir minik Aryanın olayı :/

Güzel taraflarını görmeye çalış. Arkadaşlarınla buluşucan vs.

çiş eğitimine başlayan yok mu kızlar ben ramazanda başlayayım diyorum

Sana başarılar şekerim. Çifte kavrulmuş bir eğitim seni bekler

Bi arkadaşım kızını alıştırırken anaane ile birlikte hep sorup duruyolarmış çişin var mı diye. Kocası da diyodu ki "bana bu kadar sorup sıkboğaz etseler vallahi giderim evin her yerine yaparım" hahahhahah. Kopmuştum bu düşünceye :) kolay gelsin canım :)

Ay yoruldum valla yaz yaz. Yarın görüşürüz inşallah :)

Hahha düşünce süpermiş :)
İkinci oğullarımız adaş oluyo demek inşallah :)
Kutlama 1 olur 2 olur da 4 ne yafuuu diyeti bozmuşsundur bugün kaçarın yok
Bu arada Jelly Devote diye bi hatun 6 ayda 20 kilo vermiş çok pis gaza geldim resimlerine bakınca

http://galeri.haberturk.com/diger/galeri/439114-sadece-6-ayda

Kız Meteyi ben önermiştim ya burdaaaa :) valla ikinci çocuğum olacak mı olmayacak mı bilinmez ama erkek ismim hazır yani :)

Hiç sorma valla şokşokşok. Diyeti de üç dilim pasta yiyerek bozdum evet :/ ama en son 2de yemek yedim ve 5ten sonra bişi yemedim. Belki accık toparlar

Linke tıklayacağım ama ben o kadar sürede 10 kilo versem öper başıma koyarım metabolizmam yavaş anacımmmmm.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Haftanın son günü hayırlı ve uğurlu olsun :) şu mübarek günde sizden ricam Iraktaki Türkmenlere yapılan zulmün bitmesi için dua etmeniz... Güzel bir gün diliyorum.

Meteyi benim eşim söylemişti ,ben anlamı pek belli değil diye kararsızım demiştim burda. Mert ile kıyaslayınca. sen de ikinci oğlum olursa adını Mete koycam demiştin.
Ama ben çözümü buldum göbek adı koycam :) yani kulağına ezan okunurken iki isim olacak tabi manası güzel bir isim ve Mete. Nüfusta sadece Mete olacak.
Ahirette de iki ismiyle çağrılır inşallah :)
Bu anlamda göbek adı olarak Muhsin düşünüyorum

alimran-134: onlar, bollukta ve darlıkta (allah için) infâk ederler (verirler) ve onlar öfkelerini yutanlar ve insanları affedenlerdir. ve allah, muhsinleri sever.

Son düzenleme:
slm canlarim. Cumaniz mubarek olsun..
Bugun nenedeyiz anca girebildim.

eagle, bana mail adresini yollar msn cicim?

Kınıyorum hepinizi valla; sabahtan beri üç yazı yazılmış bu ne?!?! :)

Eve yeni geldim. Üstümü değişip birazdan yürüyüş mode on düşünüyorum. Dolaptaki pasta da bana bakıyor ama şeytana uymamalıyım

Busmai, biz slingi çok kullandık. Özellikle de eşim. Sitedekiler hala babası boynuna asıp gezdirirdi diye bahsederler.

Son düzenleme:
Pamukhelva, sen böyle bahsedince eşimle kendimi düşündüm. Sağ olsun eşim de misafir varken servise yardım eder.hatta çoğunlukla ben lafa dalarım o kalkar.yaradılış diyorum.

Ya kızım bi git ya ne de eleştiriyosun acabaaaaa????!!!

Var var hiç olmaz mı?yüzüne de söylüyorum çok canayakın, girişken değil. Mesafeli biri. Arkadaşlarla şuraya buraya gidelimden hoşlanmaz.iyi arkadaşları var, onlarla birlikte olmaktan hoşlanır. Benimse yok eski okuldan, yeni okuldan, siteden şurdan burdan arkadaşlarım var. Beraber bir şey yapalım eşlerle desek pek istemez hele ev gezmesinden tiksinir. Ya sizinkiler de böyle değildir.

Hahahhaa tabiki öyleler. Yani en azından benim kocacım öyle. Sonuçta onlar bizim kadar sosyal olmazlar ki... İlbilgecim artık konuşma sen yoksa kocama uçucam

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…