Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Geçmiş olsun kuzuma. Umarım önemli bir şey değildir.
Sana da maşallah.biz de kızım hasta olunca ev göçüyor.

Buraya da tam anlamıyla yaz gelmedi.dün epey serindi.

Canım çok geçmiş olsun belirtiler sanki Altıncı Hastalık belirtileri. Önemli bişey değildir inşallah ama bol sıvı verip ateşini takip edin

Geçmiş olsun kuzuma. Umarım önemli bir şey değildir.
Sana da maşallah.biz de kızım hasta olunca ev göçüyor.

sağolun kızlar ya. Bugün uyandığında bi görseydiniz bez teni hiç yoktu diyebilirim, heryeri kıpkırmızı. Çocuk dr unu telden arayıp whatsaptan foto gönderdim. Kızıl olmasından korkuyordum, o da kızıl yada alerji dedi. Acildeki dr a bi götürün boğazda enfeksiyon ve dilde çilek görüntüsü varsa kızıldır, yoksa alerjidir dedi. Acildeki dr baktı şükür kızıl değil dedi. Alerji olmuş dedi ama ateşi vs olmadığı için yarın çocuk dr unun gelmesini bekleyin ben ilaç yazmayayım dedi. Sağolsun ilçedeki çocuk dr umuz iyi hakkatten. Özeldeki bütün dr lardan daha ilgili. Böbreğindeki taşla da ilgili rahatlattı baya, pazar pazar sabahın köründe aradım bide adamı Yarın hastanede olacakmış tekrar gidicez inş.

kayseriye götürmeye pek sıcak bakmadık çünkü fakülteye götürsem ( ki bu perşemde zaten orada ultrason çekimimiz var ) baya yoruyorlar çocuğu gerekli gereksiz. Yok kanıydı, yok tahlilleriydi.... Çok ciddi bi durum olarak görmediğim için çocuğu yıpratmak istemedim. Diğer hastanelerin acillerinde de çocuk dr u olmuyor. Bende zaten kronik alerji var, benim alerjimin aynıydı görüntüsü, daha öncede sıcaktan vs alerji yaşadığımız için büyük ihtimal alerjidir diye düşündüm. Ateşi de döküntüden 2 gün önce 37 idi, çok yükselmedi. Bi daha da ateşlenmedi şükür. Ama diş geliyor, onun verdiği hassasiyetin etkisi büyük anladığım kadarıyla. Diş patlamaya başladı yavaştan.

Teknolojinin gözünü seveyim.Diş be alerji birleştiyse yazık kuzuma. Bizim de üç köpek dişi ile bir azı dişimiz birlikte patladı ama kızım da benim canıma okudu. Ayeş yaptı, çok huysuzdu. :18::18::18:üç azımız kaldı, çok tırsıyorum.:18::18::18::18:

Sorma aynenn.... Bizim azılar sonbahara kalır gb geliyor ama bakalım... Bunun haricinde bi köpek dişimiz daha eksik :18: yaza kalınca dişler baya sıkıntı oluyormuş hakkatten şimdi hakverdim.

Aryammm minik kuşun durumunun adının konmasına sevindim herşeye rağmen. Allah dermansız dert vermesin kuzularımıza da bize de.

Nolsun canım, bizde durumlar aynı.. Asıl haberler sizde:) hayırlısıyla gelsin bebişler..

pratik ve tecrübe.. geçen hafta çok zorlanmıştım.
bugün eşimle sadece paralel park çalıştım ve yapıyorum.. tabi daha düzeltmem lazım ama mantığını anladım, en korktuğum şey buydu..
sınav 5 temmuzda ama kasmıyorum. ikinci sınav hakkımda geçeyim, yeterki temiz olsun!

bu arada arkadaşım dün saçımı tekrar açıp boyadı. şuan bal köpüğü gibi. valla beni ne büyük bi dertten kurtardı,
minnettarım dostuma.. 2-3 gün sonra tekrar bi boya yapıcam..

Ayy bu arada herkeze selam. iyisinizdir umarım. bugün işten erken çıkıcam. eşim ve oğlumla denize girme planımız var. akşamada terasta mangal.
oy oy ooyy!! sabahlar olmasınn
biraz da biz altüst edelim bacım!

eşin maşallah, annesi hariç konularda çok uyumlu, aktif ve yardımsever..

ellerine sağlık bacım, bütün bi evi kırkladın
aryaya da geçmişler olsun.. şimdi ateşi yok diyorsun, kaşıntı tarzı bi huzursuzluğu da yoksa endişe etmeye gerek yok.
yarın da dr bakacakmış madem.. farklı bi şey mi yiyip içti?

her yeri yapış yapış mı olmuuuuş?! yerim ben onun dillerini yaaa
aman bacım, benim elimden her iş gelmez. mantıyı zamanında öğrenmişiz, yapıyom işte..
daha çok paçanga yapılır ama, biraz da sigara böreği yapıp atıcam buzluğa..
yarın da salonun cam perde falan güzel bi temizlemeyi düşünüyorum.
haftaiçi her gün bi odayı halletsem ramazanda biraz rahat ederim.
misafir çağıracağım zaman da gerilmem..

sen nasılsın, ne var ne yok?..

Son düzenleme:
ayşecik uyuyor. uyanmadan evi toparlayıp birkaç parça ütüyü halledeyim.
sonra yemek yiyip çıkarız. eşim balığa, ayşecikle biz parka

busmai; doğuma resmen saatler kalmış
eğer seçme hakkın varsa, cuma ya da pazartesiyi tercih et.
biri zaten mübarek gün, müslümanların bayramı. diğeri de hz peygamberin doğduğu gün

bi de kızlar size ne sorucam..
şuan ben regliyim. ramazandan önce gusledip temizlenicem.
önümüzdeki reglim de ramazanın son günlerine denk gelecek.
ben kadir gecesinin arada kaynamasını istemiyorum.
acaba ilaç tarzı bi şey kullanıp adetimi geciktirebilir miyim? böylelikle ramazanı da tam tutmuş olurum. borcum kalmaz.
bu konuda bilginiz var mı? bunun dinen hükmünü de bilmiyorum, araştırımam lazım tabi.

bi yandan da bayram ve sonrasındaki hafta izin alacak eşim, tatil düşüncemiz var.
yer belli değil ama o günlerde regl olmak da işime gelmez.. ay ne çok şey istiyorum di mi ben yaaa?!

ay çenem düştü, işler beni bekliyo ama bi mesaj daha yazıp çıkıcam.

ilbilge; annenler ne zaman geliyor kuşum?

Selam kızlar, nasılsınız ? Biz bugün sabah erkenden çıkardık çocukları hava aldırmak için, az evvel de babamızı uğurladık iş seyahatine çocuklar da Park'ta çayırda kafa göz kum doldurmuşlardı her yerlerini, önce paklandılar , şimdi banyoda minik taslarında su oynuyorlar.. Çocukları ancak sokak yatıştırıyor, Ramazan da dışarıya götürüp getirmek zor oluyo 6. Kata in çık o sıcakta , evde nasıl eğleyeceğim bakalım
Aryam çok geçmiş olsun Aryacığa. Şimdi daha iyidir insallah , bizim kızın okulundaki bulaşıcı hastalık da böyle belirtiler veriyordu, 6.hastalık , grip gibi viral bir enfeksiyon demişti çocuk Dr u olan Veli arkadaş... Ağız içi yarası en can acıtıcı kısmı sanırım ); Allah şifalar versin ...
Nfk sizin araba vitesli mi , şimdi kurs vitesli ile çalıştırıyor , sınavda da öyle araba sürdürüyorlarmış, e ben nerde öğrenicem, otomatik te debriyaj yok vites yok onla çalışmak kâr eder mi ki,of hiç. Girişmesemiydim şu işe ..

pamuk helvacim, bizim iki araba da vitesli. Kursun araciyla oyle 3-5 saatte ogrenilmiyor. Az biraz bilinse de mutlaka pratik yapmak lazim. Sanirim sen de benim gibi hic bilmiyorsun. O yuzden arkadastan akrabadan araba odunc alinip calisilacak mecbur. Abinin duz vites arabasi varsa en iyisi, seni calistirir da.. Esimle 2-3 sefer ciktik inan cok farketti. Sen sordun mu, 5 ders kac saatmis?

Sizde neden kurs saatleri bu kadar az? Bizde günde 1,5 saat olmak üzere 7 gün ders oldu ki üstüne çalışma gereği duymadım gibi bişey parkta sorun var diye sadece onu çalıştık ama ondada babam farklı bir tarzla anlattığından yine hocayla çalıştıklarımızla işi çözdüm sanırım direksiyon sınavına az süre kaldı başarı diliyorum. Bizim kurs sınavdan bir gün önce sınav güzergahında sınav turu attırdı kursta öyle bir durum varsa mutlaka katıl sınava gireceğin araca alışmış olmak ve sınav güzergahında nerde neye dikkat edeceğin önemli tabi birde sınav anı hocanın verdiği enerji Allah razı olsun hocamın sınav anı varlığı bile beni rahatlattı komisyonla sohbet edip bizim çalışma anındaki modumuzu yarattı ve aşırı stres yapan ben bile fazlaca rahattım

Abiminkini hiç bilmiyorum ya, iş yerinin kiralık filo aracı onunki, bakalım ona bi sorayım , olmazsa eski bi araba kiralarız toslamalara karşı
ders saati 1 er saatmiş , işte çalışma alanına git, in bin derken, 50 dk net çalıştırıyormuş bir ders sürecince.. Ama 5 ders yetmez bana , ekstra 3-5 ders daha alırım kesin...
Evet hiç bilmiyorum ön koltuğa kullanmak amacıyla ilk kez oturacağım o kadar ki uzağım bu işe

Hım siz sınavdayken sizin hoca sınav mahallinde bulundu sanırm.... yeni mi girdiniz sınava , çok zorluyorlar mı , kaç dakika sürüyor toplam ?

Son düzenleme:
Bayandan özel direksiyon dersi reklamı çıkıyor bende
Internet sitesi bile açılmış hususi bu iş için, işi ilerleteyim ben de girişirim belki bu işe

Allah kavuştursun canım.

ay çenem düştü, işler beni bekliyo ama bi mesaj daha yazıp çıkıcam.

ilbilge; annenler ne zaman geliyor kuşum?
Çarşamba öğleden sonra burada olacaklar inşallah.
İnan bu konuda hiç bilgim yok.:26:
Park olayını halletmişsin, bravo canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…