Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnş. Çok istiyorum.
Minik kuşum da Allah diyor.Ina örnek olmak için de çok istiyorum. Eşim de öğrenmemi çok istiyor. İnş. Ramazan sonuna kadar iyice öğrenirim.

Türkçesini okuyarak pek birşey anlayamazsın bence tefsir oku.
Pko ile zaten çıldırmışlar hiç korkma bişey olmuyor.
İnş. Çok istiyorum.
Minik kuşum da Allah diyor.Ina örnek olmak için de çok istiyorum. Eşim de öğrenmemi çok istiyor. İnş. Ramazan sonuna kadar iyice öğrenirim.

Maşallah benim zeki ve gayretli arkadaşıma

selaminaleykum canlar nfkcim beni anmissin saol canim yogun bi hafta geciriyorum kayinvalidemlere hirsiz girdi cok korktuk madden de manen dr kotu oluyo iste bu durumlar olayin sabahina kayinvalidemin ablasi vefat etti cenaze sonrasi yatili misafirler geldi gitti bugun de seminer derken ancak oturdum yasir uyusa bende soyle az da olsa uyumak istiyorum cok yorgun hissediyorum gecmisi okuyabilirim ins herkesler iyidir

bence fikri değişir, benim eşim de bazen hayır istemiyorum ne gerek var diyor, arya bana yetiyor diyor. Bazende ( adetim geciktiğinde falan) keşke hamile olsaydın diyor. O olumlu düşündüğünde ben olumsuzum, ben olumlu düşündüğümde o Bi ara buluşacaz inş ortak noktada. Sende oluruna bırak, bence zamanla o da ister.

öyle çekinilecek bi ilaç değil yahu, ben gecen tatilde kullandım, ilacı bırakıncada hastalandım. Sonraki ay da herşey düzene bindi. Priwolut-N yani ismini yanlış yazdım muhtemelen, busmainin yazdığı ilaç oydu onu kullandım bende. Kullan ya bişicik olmaz.

Geçmiş olsun canım ya maddi hasar çok mu? Cana gelmesin yinede, mal yine edinilir.

başınız da sağolsun, baya yoğun bi haftasonu olmuş. Hamile hamile, ve yasirle baya zorlanmışsındır, allah kolaylık versin.

herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallah

nfk canım eşinin tavrı gerçekten incitici olmuş sonuçta dediğin ve biz annelerin artık tamamen
bildiği üzere ne kadar dikkat edersen bakarsan bak gözünü kırptığında anda bile olacak oluyor
rabbim onları koruyor allaha şükür eşinde bence ayşecik ile çok fazla yalnız kalmadığı için bu kanıya
varıyor yani biraz fazla zaman geçirseler ne badireler atlattığını bir görse eminim o da bu konularda
yumuşayacaktır biraz babalı kızlı zaman geçirmeleri için bence ortam yarat tabi kayınvalidenin evde olmadığ
zamanlar olsun ki hemen alıp oraya kaçmasın gerçekten o baksın

paralel parkıda öğrenmişsin artık bitti bu iş maşallah sana kim tutar seni

pempiş
ohhh kız ne güzel tatile girdin valla seminerler ne zaman bitiyor sizin bakıcı yarım gün
gelmeye devam mı ediyordu yazın da birde siz tatile ankaraya falan gittiğinizde gelmiyor
parasını gene aynımı veriyorsun ?

pamuk helva canım sanada başarılar ehliyet kursuna yazılmışsın seninde elinden kurtulmaz bu iş hiç gözünde büyütme
iki çocukla bu işide halledersin sen arabanız hele boşta duruyorsa senin için daha iyi olacak emin ol

ilbilgehatun canım maşallah sana bu azimle hemencecik öğrenirsin inşallah
eşin biliyorsa o da yardım ederse daha çabuk sökersin sen bu işi
bende eşime öğretmek istiyorum ama hep bir bahane çıkıyor ortaya yapamıyoruz şu işi :44:

busmai kızz sen 3.çocuğuda düşünüyordun değilmi valla sen eşini ikna edersin 2 çocuklu hayata bir alış sonra gelsin 3. inşallah
isminizide çok beğendim rabbim adıyla yaşatsın

aryamm çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey değildir doktorunun da teknolojiyi kullanması iyi olmuş
bayada temizlik yapmışsın çok yorma kendini yaa

born canım yaa hem geçmiş olsun hemde başınız sağolsun canım yaa yoğun bir hafta olmuş sende yorulmuşsun üzülmüşsün inşallah düzene girersiniz kısa zamanda canım :26:

Benim çocuğun sıcağa alerjisi var zannımca. Bugün tamamen kayboldu lekeler

Az önce geldik seminerden, aryacık uyudu, uyansın bi piknik macerası da bizi bekler

hafta sonu bakıcımızın kızının kına ve düğünü vardı dışardaydı kına şansına yağmur yağdı hemen pazara kurulan çadırlardan gerdiler de
sorun olmadı ama allahtan evimiz yakın çocukları eve bıraktık
birde erkek tarafı sinopluymuş köçek getirdiler 1,30 saat oynadı sıkıldım kaktım zaten melisada evdeydi
düğünede kuaföre gitti her zamanki gibi geç kaldık ama güzeldi melisa hiç oturmadı sağolsun bende tabi mecbur peşinde neyse bunuda atlattık
kadın bugün izinli melisayada görümcem bakıyor artık düğün sezonu kapandı bizim için başka yok gözüküyor şimdilik ramazanda geldi bu cuma kısmet olursa kalkacağız inşallah kolay geçer bu senede rabbim sabrını verir inşallah

Benim çocuğun sıcağa alerjisi var zannımca. Bugün tamamen kayboldu lekeler

Az önce geldik seminerden, aryacık uyudu, uyansın bi piknik macerası da bizi bekler

olabilir tam sıcak göremedik henüz bizde ama bende melisada geçen gün çok güneşte kalınca sanki yüzünde hafif ufaklı kızarıklıklar vardı sonra geçti ama bizim zaten alerjimiz olduğu için çok üzerinde durmadım

piknik mi bizde sözde ramazandan önce şöyle kalabalık olarak bir piknik planımız vardı ama düğünlerden kaldı hafta içi akşam yapsak ne olur acaba?

İnş. Çok istiyorum.
batuş tv de hoca görünce amin diyor.

evet canım. bizde bi kitap var hem arapça hem türkçe hemde tefsirli ondan bakıyorum.

başınız saolsun canım. hırsızlık olayınada çok üzüldüm. cana da malada bişey gelmesin.

eşim çocuk istiyor ben istemiyorum. sonra orta noktada buluştuk. yani ikimizde istemiyoruz. herşey batuhan için olsun istiyorum. allahım hayırlı uzun ömürler ve sağlık versinde.

ayy şansa bak. çocuklar sayesinde iyide kilo veriyoruz saolsunlar koştur koştur..

ben batuhanı özellikle güneşe oturtuyorum. allahtan alerjik bi durum olmadı. evden çıkmadan 50 koruma faktörlü bebe kremini sürüyorum. beyaz tenli olduğu için. şimdi karardı gerçide. bugün bizimkiler yine denize götürmüşler dikkat etseler bari. çok ta fazla uzun süreli güneşte bırakmak doğru değil. haftasonuna kadar 40 ı bulur diyorlar sıcaklık.

Aaa evet cd lerde var. bir yakınım o şekilde öğrenmişti.

kolay gelsin canım. bizimkide hiç rahat temizlik yaptırtmaz. yer sileceksin doğru kovaya elini sokmak ister.

oyyy yerim ben onuu.

izlemeyen kalmasın.. izleyen bir daha izlesin..
[video]http://video.haberturk.com/eglence/video/ilk-defa-yagmur-goren-bebegin-mutlulugu/119805[/video]
izledim canım. çok güzel.

Ben de tırsıyommmmmmm :)

Oy maşallah ona :)

Ne bilem bacım yaaaaaa :)

Çok geçmiş olsun canım benim :/

Ne kadar gelsin yada gelmesin tam para veriyoruz canım. Ramazanda yarım gün çağırıcam çünkü kadına da yazık bana da

Kimse bişey yazmıyor en iyisi nanenein faydalarını aktarayım size

Nanenin Faydaları Nelerdir?

• Hazmı kolaylaştırır, idrar ve gaz söktürür.
    - Karaciğer yetersizliğini giderir, safra akışını düzenler.
  • Mide ağrılarını keser, bağırsak spazmını giderir.
  • Astım, bronşit, öksürük, grip ve soğuk algınlığına faydalıdır, nefes almayı kolaylaştırır.
  • Sinirleri güçlendirir, heyecan ve korkuyu yatıştırır.
  • Kusmayı önler.
    - Migren, uykusuzluk, baş dönmeleri, el ayak titremesi, dil tutukluğu felç gibi hastalıklara faydalıdır.
  • Kalbi kuvvetlendirerek sinirsel kalp çarpıntılarının önüne geçer.
  • Aybaşı kanamalarının muntazam ve ağrısız olmasını sağlar.
  • Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardımcı olur.
* Mide ülseri ve gastriti olanlar fazla kullanmamalıdır.
Yüzyıllardır tansiyon, siyatik, karın ağrısı, kalın bağırsak iltihabı, mide ekşimesi, nefes darlığı, soğuk algınlığı, baş dönmesi, kalp yetersizliği ve karaciğer bozukluğu gibi hastalıklarda ilaç olarak kullanılıyor.

2. raunt bitti şükür gençler ömür boyu mutlu olur inşallah...Herşey güzeldi yolculuk uzundu. aslında bu yolculuklar uzun mersin yolculuğunun idmanları bize...acaba bebek koltuksuz mu gitsem diyorum bazen
evim evim güzel evim artık bizi iftara bile çağırmayın dedim istanbuldakilere:) kaldık kuzularla başbaşa beraber okula gidiyoruz...bugün toplantıda bir bağırış müdür bey siz gidebilirsiniz hocam dedi:)

Şevke geldim iyice.

Hem geçmiş olsun hem de başınız sağ olsun tatlım.
Hadi inşallah, pek sanmıyorum ama...

Bugün ilçelerden birine gezmeye gittik, ırmak kenarına. Değişiklik oldu, epeydir gitmiyorduk. Kızım da çok eğlendi. Sonra ıdadı için dolap, abajur, komodin falan baktık. Eve ezan vakti zor girdik.

Hahahaaaaa, toplantıdan kaçmak için iyi bir yöntem olabilir aslında.

Hadi hayırlı olsunnnnnnn :) çocukla yolculuk ölüm valla... Eşim tutturdu seminer dönemi rapor alıp tatile gidelim diye. Zaten bayram zamanı yolculuk yapıcaz; ben bu veletle iki yolculuğu kaldıramam diye vazgeçirdim. Hala söyleniyo ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…