katılıyorum onlarsız benimde içime sinmez.Canımcım gündüz hiç emzirmiyorum. Tabi Efe çok mızmız ve niye sinir olduğunu da anlamaz hallerde. Gece de dediğim gibi iki kere emziriyorum. Ramazanda iki kerenin bi tanesini biberona çevirmeyi planlıyorum inşallah bakalım.
İnsanın içine sinmiyor değil mi onlarsız :) biz de bi yemeğe gittik doğum günümde başbaşa ama çoğunluk sohbetimiz Efe ile ilgiliydi :)
aynen öyle canım. çok sıcak burası kavruluyoruz. dikkat ediyorum mecburen.herkese merhaba
colıcos sizin orasıda kadar henüz sıcak olamadı buralar sizin daha dikkat etmeniz lazım
doğru diyorsun batuhan su kuşu olmuş şimdiden belli
eaglee ayy çok güldüm müdür demek gönderdi seni eve eee daha ne istiyon valla seninde canına minnet
ilbilgehatun arada değişik yerler görmek çok iyi gelir ne güzel arada alışverişde yapmışsınız ohhh
bende bazılarını görüyorum sürekli bir gezmelerdeler çocuksuz eee sürekli ben çocuğumu bir yerlere
bırakıp gezinecektim de ne diye çocuk doğruyorum derdim ben kendime
tabiki arada olacak ama her zaman biraz fazla geliyor :44:
pempişim ayy kocalar bizim kadar hassas düşünemiyorlar nasıl olsa oradada full sen ilgileneceksin efeyle
neyse iyi yapmışsın
bu arada meme işi nasıl gidiyor :44:
nfk sana sonuna kadar katılıyorum canım tatil konusundaki düşüncelerine azıcık bizi cesaretlendirseler herşey
daha güzel olacak
aynen yaa bir adamın etek takıp oynaması banada garip geliyor
dediğin gibi genelde maltepe dragos tarafına gidiyoruz hatta dün akşam şöyle birşey geldi aklıma
eşime dedim acaba ailecek gittiğimizde iftar gibi yapsak sonrasında da melisanın pastasını kessek
doğum günüde bu şekilde kutlanmış olur dedim olur dedi
ama bende sorunsallar başladı iftarda sulu yemek olamaz sahilde hamur işi ile de oruç açarmı insanlar
yada mangal mı yapsak onuda ben istemiyorum pek herkes yiyecek bizimkiler hala mangal başında oluyor hepbirlikte
sofraya oturamıyoruz olursa herkesi çağırsam çok kalabalık olacak offf kafamda deli sorular
sınav konusunda da hiç korkma sen geçeceksin ilkinde hatta ayy hiç korktuğum gibi olmadı diyeceksin kasma kendini
pamuk helva ohh sanada çok iyi gelecek gezme güzel eğlenin havada çok güzel
Ne bileyim işte yol gözümüzde büyüyor, evden farklı bir ortamda uyunca huyu değişiyor.Burada bir yerlere biz de gidiyoruz ama tatil biraz farklı geliyor. Bu yaz için planlarımız var tabi.niye cesaretsizsiniz ki. böyle düşünürseniz hiçbiryere gidemezsiniz tabii. artık bizim çoook çook rahat tatil yapma dönemimiz bitsede inan çocuklada çok zevkli. anca beraber kanca beraber yüzüyoruz biz. arabalı simiti var meselabizimkinin babası bakarken ben bir tur yüzüp geliyorum onlar oynuyor suda. sonra eşim gidiyor ben oynuyorum yada hep birlikte oynuyoruz. çocuk kumda oynarken yanına oturmak zorundasın bizimki kabul etmiyor beraber oynayalım istiyor. hafta sonu mesela deniz kenarında berber el ele tuşup yürüdük dalga çarptıkca batuş çıldırdı zevkten.
çarşıya çıkınca çok tedbirli davranıyorum. dondurma külahını veriyorum oyalanıyor onunla. biryere oturduğumuzda biz kahve içerken oda süt içiyor ama fincanda yoksa kıyamet kopar bizi taklit ediyor. artıkın böyle olacak. koşturmaca zaten kaçınılmaz babası koşuyor valla genelde o yorulunca ben devam ediyorum.
yeni işe alıştım yaa iyi rahatım şuan. çocuk var diye bazen erken bile çıkıyorum bu konuda çok yardımcı oluyor saolsun patronum. onunda kızı var beni daha iyi anlıyor.
hava sıcak olduğu için batuhanda hiç altı bağlansın istemiyor. kovalamaca oynuyoruz resmen evde alt değişeceği zaman.
Karadeniz gezisi biz de istiyoruz ama daha küçük gibiler. O tempoya ayak uydurabilirler mi bilmiyorum.günaydın canlar..
akşama ne yemek yapıcam sorunsalı beynimi kemiredursun üşenmezsem mutfağı temizlicem bugün
aynı modelden bi dene de bizim evde var
suyu mu koruyayım, bezi mi süpürgeyi mi derken on katı yoruluyor insan
sen nasılsın, alıştın mı yeni işine, ortamlar nasıl?
heyyyyt beeah!! bunu da atlattın :13:
ama bebek koltuksuz gitmek daha zor yahuu! hem de uzun yol, tehlikesi de çok.
bazen sahile inene kadar oturtma koltuğa kucağında tut diyor eşim, ki yol 5 dk
inan totosu yer görmüyor. sağa sola sarkıyor, ön kısma geçmeye çalışıyor. camdan dışarı sarkmak istiyor, çok daha yorucu ve de tehlikeli
bence iki bebenin avantajını kullan bacım. seminer zaten tırt bi şeymiş.. elindekilerle lehine çevir durumu
[COLOR="#66336"]oh oh..[/COLOR]
bu ne inadı yaa? bizimki de altını değiştereceğim zaman kıyameti koparıyor.
yoruyor beni. altında pişik yara olsa, canı yanacak diye korksa anlayacağım da tamamen edepsizliğinden..
bu ara dolup taşan bezler bizde de mevcut. hava sıcak, deli gibi su içiyorlar ondan sanıyorum..
sürekli gülle gibi aşağı doğru sarkan bi bezle koşuşturuyor bizimkisi
nasıl geçti, uyudu mu tekrar yoksa güne erken mi başladınız yine?
bana kalırsa bunun büyük sebebi eşler.
babalar daha çok sorumluluk alsa ve cesaretli olsa hiçbirşeyden geri kalınmaz.
ama evde bile bi şeylere dokunmayan adamların tatilden anladıkları sadece dinlenme, kafa dinleme olduğu için
maceraya gerek yok diyip evde takılmayı tercih ediyorlar. taşın altına azcık ellerini sokup atak davransalar
çocuklular için de hayat çok renkli olabilir. 2-3 yaşlarında birkaç çocukla karşıda suriçinde gezen turistler görüyorum.
imrenmemek elde değil.. bir de biz bu işi şimdi yaptık yanımıza kar kalır. çünkü bir iki sene içinde ikinci bebe olunca
o zaman bizim için de daha zor olacak. o zaman biz şöyle diyeceğiz 'çocuklar büyüyünce tatile gideriz'
güya karadenize gideceğiz bu sene, eşim çocukla nasıl olur diye yan çizmeye başladı.
oysa o cesur davransa ben de ondan destek alıp girişicez bu işe, ama nerdeeee?!
bu sorunlar yüzünden elbise diktirdim...yok kolu yok yakası yok boyu sıkıntı...fatihte abiye çeşidi çoooook ve tülle kapatma yapıyorlar ama benim vaktim olmadığı için yapamadım
Kaçtır cevap yazıcam tam bitmek üzere yazacaklarım, hoop bişey girdi araya. çareyi az alıntı yapmakta buldum.
4+ kullanıyorsunuz değilmi. acaba budamı küçük geliyor. bizdede zaman zaman aynı sorun oluyor.
ankarada bakabilseydin bence çok güzel modeller vardır. kaç beden olduğunu bilmiyorum ama illaki dar yada bol almak değil. zayıf gösteeeeren çok şık modeller bulabileceğine inanıyorum. birde abiyede kesinlikle renkli ama sade renk. uç uç elbise kumaşları var mesela. kumaşı çoook ince.
Büyük boy beze geç, Kerem 5 kullanıyordu 6ya geçirdim şimdi taşma yok.Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
40 dakkadır kalkan oğlum uyuyamıyor. Sanırım bezi dışarı taştığı için. Ama değiştirmeye kalkınca da kan çıkardı. Merakla ne olacağımızı bekleyip hamak sallıyorum. Şu ara bezimiz sızdırıyor. Sanırım çok sıvı tükettiğinden. Yaz geldi ve gündüz emmiyo diye bol su ve süt tüketiyo... Hof ve pof :)
Evet ya biz rahatımıza çok düşkünüz galibaGünaydın. Valla tatil konusunda biz çok cesaretsiziz sanırım. Çevremde bir yaşından küçük çocuğu olan bir sürü insan var. Bunların bir kısmı hiçbir şeyden geri kalmıyor. Akşam canlı müziğe, haftasonları tatile gidiyorlar. Hata şimdi ikisi seminerde izin alıp tatile gitti.bir de eşleri ile kendilerinin aileleri arası oooo diyeyim sen anla. Biz sürekli çocukla zor anlayışındayız. Çocukları da çok rahat büyüyor . Biz bir yerde hata yapmışız.:26:
günaydın canlar..
akşama ne yemek yapıcam sorunsalı beynimi kemiredursun üşenmezsem mutfağı temizlicem bugün
bana kalırsa bunun büyük sebebi eşler.
babalar daha çok sorumluluk alsa ve cesaretli olsa hiçbirşeyden geri kalınmaz.
ama evde bile bi şeylere dokunmayan adamların tatilden anladıkları sadece dinlenme, kafa dinleme olduğu için
maceraya gerek yok diyip evde takılmayı tercih ediyorlar. taşın altına azcık ellerini sokup atak davransalar
çocuklular için de hayat çok renkli olabilir. 2-3 yaşlarında birkaç çocukla karşıda suriçinde gezen turistler görüyorum.
imrenmemek elde değil.. bir de biz bu işi şimdi yaptık yanımıza kar kalır. çünkü bir iki sene içinde ikinci bebe olunca
o zaman bizim için de daha zor olacak. o zaman biz şöyle diyeceğiz 'çocuklar büyüyünce tatile gideriz'
güya karadenize gideceğiz bu sene, eşim çocukla nasıl olur diye yan çizmeye başladı.
oysa o cesur davransa ben de ondan destek alıp girişicez bu işe, ama nerdeeee?!
Selam kızlar bugün kutulara koyacağım bebek şekerlerimi almaya gidecektim. Bayatlar diye almamıştım. Öğlen NST ye girdim, sorun yok ama kalbim daraldı biraz. Hava da çok sıcak diye gitmekten vazgeçtim..
Akşam eşimle gidicez inş
Büyük boy beze geç, Kerem 5 kullanıyordu 6ya geçirdim şimdi taşma yok.
Evet ya biz rahatımıza çok düşkünüz galiba
Girişin bence , paranız ve vaktiniz varsa durmayın hiç..
Ramazan geliyo topiğimizin iftar sahur sorunsalları başlar :) ben de güllaç depoluyorum yine malum baya süt yapıyo bana. Gene başlıyoruz eyvah eyvah :)
6+ miiii? Biz daha 4+ ya yeni gectik.
5+ zaten her yerde bulunmuyo, o da taşırınca 6 ya geçtikBana süt demeyinnnnnmalum; 4 gün sütü gelmemiş insanım
Evdeki 5+ stoğumuz bitsin geçerim :))
Tost makinasında waffle yaptım. Çok beğenildi tavsiye ederim
Çikolataları aldım, görümceler süsleyecek:) Kereme de ayakkabı aldık Nike; malum oğluşa ayakkabı bulmak kabus oluyo her sefer tombik ayaklardan dolayı. Define bulmuş gibi seviniyoruz :)
5+ zaten her yerde bulunmuyo, o da taşırınca 6 ya geçtik
Nasıl yaptın akmadı mı dışarıya?
ahahahahahhYavrummmmmmm; ehliyet sınavına çalışmaktan gözler gitmiş5+ canımcım. Zaten 6+ yok bence. Var mı???
kendine uygun abiye bulmak hakikaten güç..Ben de kardeş düğününe abiye bakmaya gittim. Sinirim ve moralm bozuldu. 42 bedenden sonrası büyük bedene giriyor ya; ne iğrenç kıyafetler anlatamam. Ben iki parmak da olsa kol olsun istiyorum. Çok açık saçık istemiyorum. Uzun olsun istiyorum. Siyah olmasın istiyorum. Ama gel gör ki sanki büyük bedensen daha da iğrenç giyinip şebek olmalısın!! Yada sanki çok zayıfmışsın gibi incecik askılar, straplezler... Neyse işte sinir oldum. Sanırım tatile gidince Antalyadan bakıcam. O da olmadı opera pasajı varmış İstanbulda oraya gidicem. Ama bu iş istanbula kalırsa eğer düğüne 10 gün kalmış olacakki büyük riskfakat arkadaşım orda bulacağımdan emin çünkü zebille dükkan varmış ve açık yerleri tülle kapatma olayı vs de varmış... İstanbullular gerçekten öyle mi deyin bakayım bana başka evlenecek yada bizim başka tatil rezervasyonu yapacak zamanımız yokmuş gibi yaaaaa herşey birbirine girdi :/
ah canım benim çook geçmişler olsun..Günaydın kızlar. Miniğim hasta. Dün acildeydik. Kan, gaita tahlili yapıldı. İshal ve ateş vardı.15.39'da gitmiştik. Gaşta örneğini 20.15'te verebildik.çocuk dr kan tahliline göre enfeksiyon dedi. Gaitada da her şey normel sadece birinde non spesifik kistler mevcut yazıyor. Tahlil 21.00'te çıkınca acildeki dr yarın bir de çocuk dr'ye gösterin dedi. Soğuk uygulama yaptılar. Dr antibiyotik iğne verdi. Üç gün iğne olacak kuzum. Çok korktu, şimdi bezini bile değiştirtmek istemiyor. Çünkü her soyduğumuzda bir şey oldu. Allah kimseyi ıralara düşürmesin ne zormuş. Kuzum ağlaya ağlaya perişan oldu. Neyseki bugün annemler geliyor. Ben de uykusuzluktan perişan oldum. Hala ateşi var. Yazamazsam kusura bakmayın.
Günaydın kızlar. Miniğim hasta. Dün acildeydik. Kan, gaita tahlili yapıldı. İshal ve ateş vardı.15.39'da gitmiştik. Gaşta örneğini 20.15'te verebildik.çocuk dr kan tahliline göre enfeksiyon dedi. Gaitada da her şey normel sadece birinde non spesifik kistler mevcut yazıyor. Tahlil 21.00'te çıkınca acildeki dr yarın bir de çocuk dr'ye gösterin dedi. Soğuk uygulama yaptılar. Dr antibiyotik iğne verdi. Üç gün iğne olacak kuzum. Çok korktu, şimdi bezini bile değiştirtmek istemiyor. Çünkü her soyduğumuzda bir şey oldu. Allah kimseyi ıralara düşürmesin ne zormuş. Kuzum ağlaya ağlaya perişan oldu. Neyseki bugün annemler geliyor. Ben de uykusuzluktan perişan oldum. Hala ateşi var. Yazamazsam kusura bakmayın.
günaydın canlar.. sabahın 6.30unda ayşecikle hortladık..
ramazanda da böyle erken kalkarsa oruçlar çooook uzun geçecek..
ahahahahahhayşeciği salıncakta sallarken alalecele okuyup yazarsam böyle oliiiy işte :111:
kendine uygun abiye bulmak hakikaten güç..
her yerde tek tip elbiseler. hele bazen abiyelerde o kadar adi polyester kumaşlar kullanıyorlarki..
ne model yaparsan yap basit ve adi duruyor. opera pasajını bilmiyorum. karşıda bi yer sanırım.
çok abiye tecrübem de yok ama, istanbulda fatih abiyenin merkezi gibi bi şey.
istediğin değişimleri de elbiseye yapıyorlar, kol uzatma, göğüsü uygun kumaş ve tülle kapatma falan..
kısacık bi kol da olsa kollu olması senin için avantaj. kollarını ve üst vücudunu daha zarif gösterir..
ah canım benim çook geçmişler olsun..
iğneyle kısa sürede toparlar sanıyorum. annen de hızır gibi yetişir bugün inş.. sen güçlü ol, kuzun iyi olacak bacım..
Ah canım benim kıyamammm( geçmişler olsun. Hemen toparlar inşallah. Sen de dinlen canım.
Fatih avrupada mı asyada mı?? Opera pasajı kadıköyde boğanın oralardaymış... İnşallah antalyada bulurum da istanbula gerek kalmaz. Yoksa çooook sıkışıcam((
hmm.. tamam, kadıköy bahariyede orası. şimdi jeton düştü.
ben alışveriş yapmadım da, bugün ne giysem de görmüştüm..
fatih de avrupa yakasında. eminönüne uzaklığı 10 dk.
Evet cnm alez var tüm yataklarda... ama göbiş kısmından bez taşırınca, bizim minnoş da yüzüstü yatınca sızıyor çarşafa...oo, çok sevindim. eminim çok güzel olacak
benim de yurtdışından bi arkadaşım geldi, liseden kızlarla buluşacağız. ayşeciği alsam mı almasam diye düşünüyorum.
diğer arkadaşlardan kimi çocuğuyla, kimisi çocuksuz gelecek. götürmek istiyorum ama bazen oturduğumdan da bi şey anlamıyorum.
zaten senede bir kez buluşuyoruz.. bakalım napıcam?..
kendi yatağını mı sizinkini mi ıslatıyor? alez kullansan biraz rahat edersin..
olmadı dalinin alt değiştirme örtüleri var. ebadları çok büyük. alıp çarşafın altına serebilirsin.
ben de tuvalet eğitimine başlayınca öyle yapmayı planlıyorum.
bir de bulursam bi yerlerden şu alıştırmak külotlarından alıcam birkaç tane.
ramazanda girişicem inş bu işe
pamuk helvacım; direksiyon sınavı değerlendirme formunu görmüş müydün?
http://www.ehliyetokulu.com/direksiyondeger.htm
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin .. Insallah ilaçlarını alır toparlar bir an evvel..Günaydın kızlar. Miniğim hasta. Dün acildeydik. Kan, gaita tahlili yapıldı. İshal ve ateş vardı.15.39'da gitmiştik. Gaşta örneğini 20.15'te verebildik.çocuk dr kan tahliline göre enfeksiyon dedi. Gaitada da her şey normel sadece birinde non spesifik kistler mevcut yazıyor. Tahlil 21.00'te çıkınca acildeki dr yarın bir de çocuk dr'ye gösterin dedi. Soğuk uygulama yaptılar. Dr antibiyotik iğne verdi. Üç gün iğne olacak kuzum. Çok korktu, şimdi bezini bile değiştirtmek istemiyor. Çünkü her soyduğumuzda bir şey oldu. Allah kimseyi ıralara düşürmesin ne zormuş. Kuzum ağlaya ağlaya perişan oldu. Neyseki bugün annemler geliyor. Ben de uykusuzluktan perişan oldum. Hala ateşi var. Yazamazsam kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?