Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

katılıyorum onlarsız benimde içime sinmez.

aynen öyle canım. çok sıcak burası kavruluyoruz. dikkat ediyorum mecburen.

Ne bileyim işte yol gözümüzde büyüyor, evden farklı bir ortamda uyunca huyu değişiyor.Burada bir yerlere biz de gidiyoruz ama tatil biraz farklı geliyor. Bu yaz için planlarımız var tabi.

Karadeniz gezisi biz de istiyoruz ama daha küçük gibiler. O tempoya ayak uydurabilirler mi bilmiyorum.

bu sorunlar yüzünden elbise diktirdim...yok kolu yok yakası yok boyu sıkıntı...fatihte abiye çeşidi çoooook ve tülle kapatma yapıyorlar ama benim vaktim olmadığı için yapamadım

Fatih nere bilemem ama kadıköy görümcemlere yakın. Umarım Antalyada bu iş hallolur

5+ canımcım.

Ankarada da bedenler 42ye kadar canım. Bu sorunu yaşayan bilir anacımmmmmm :) sen şimdi diyosun işte uçuş uçuş elbiseler var vs ama inan gidip bakınca hep bişi çıkıyo. Ankarada anca Karumda bişiler bulabilirim ki orası da kazık biliyosun çünkü butik moddalar. Neyse elbet bi yerde elbisem var beni bekleyen :)

Selam kızlar bugün kutulara koyacağım bebek şekerlerimi almaya gidecektim. Bayatlar diye almamıştım. Öğlen NST ye girdim, sorun yok ama kalbim daraldı biraz. Hava da çok sıcak diye gitmekten vazgeçtim..
Akşam eşimle gidicez inş
Büyük boy beze geç, Kerem 5 kullanıyordu 6ya geçirdim şimdi taşma yok.
Evet ya biz rahatımıza çok düşkünüz galiba

Girişin bence , paranız ve vaktiniz varsa durmayın hiç..

Ramazan geliyo topiğimizin iftar sahur sorunsalları başlar :) ben de güllaç depoluyorum yine malum baya süt yapıyo bana. Gene başlıyoruz eyvah eyvah :)

Bana süt demeyinnnnn malum; 4 gün sütü gelmemiş insanım

Evdeki 5+ stoğumuz bitsin geçerim :))

Oğlum mama sandalyesinde uyuya kaldı!! Öğle uykusunu uyumadı bugün ve nonstop huysuzluk yaptı tabi. Derken 8de yemek yedirmeye çalışırken gözlerini kapattı. Resmen içi geçti ya ağzında lokma varken. Çok komiktiiiiiiii. Hemen fotoğrafını çektim tabi ben de o yatınca kendimi ütüye verdim. Daha da yarım sepet kaldı ama sıkıldım ve bıraktım artık...

Çikolataları aldım, görümceler süsleyecek:) Kereme de ayakkabı aldık Nike; malum oğluşa ayakkabı bulmak kabus oluyo her sefer tombik ayaklardan dolayı. Define bulmuş gibi seviniyoruz :)

Bana süt demeyinnnnn malum; 4 gün sütü gelmemiş insanım

Evdeki 5+ stoğumuz bitsin geçerim :))
5+ zaten her yerde bulunmuyo, o da taşırınca 6 ya geçtik
Tost makinasında waffle yaptım. Çok beğenildi tavsiye ederim

Nasıl yaptın akmadı mı dışarıya?

Ben de bu model görümce istiyommmm çok sevindim canım o işin de hallolacak olmasına. Keremcim de güle güle kullansın ayakkabısını.

Akmadı çünkü hamuru kıvamlıydı. Hemen de pişmeye başlıyo. Yalnız ben accık daha un ekledim tarife. Ayrıca tarifte 3te pişirdim diyo ama benim makinada 4 ve maks var ben onlarda pişirdim. Link atmadan önce açıklamamı yapayım

http://www.nefisyemektarifleri.com/waffle-tost-makinesinde/

Günaydın kızlar. Miniğim hasta. Dün acildeydik. Kan, gaita tahlili yapıldı. İshal ve ateş vardı.15.39'da gitmiştik. Gaşta örneğini 20.15'te verebildik.çocuk dr kan tahliline göre enfeksiyon dedi. Gaitada da her şey normel sadece birinde non spesifik kistler mevcut yazıyor. Tahlil 21.00'te çıkınca acildeki dr yarın bir de çocuk dr'ye gösterin dedi. Soğuk uygulama yaptılar. Dr antibiyotik iğne verdi. Üç gün iğne olacak kuzum. Çok korktu, şimdi bezini bile değiştirtmek istemiyor. Çünkü her soyduğumuzda bir şey oldu. Allah kimseyi ıralara düşürmesin ne zormuş. Kuzum ağlaya ağlaya perişan oldu. Neyseki bugün annemler geliyor. Ben de uykusuzluktan perişan oldum. Hala ateşi var. Yazamazsam kusura bakmayın.

günaydın canlar.. sabahın 6.30unda ayşecikle hortladık..
ramazanda da böyle erken kalkarsa oruçlar çooook uzun geçecek..

Yavrummmmmmm; ehliyet sınavına çalışmaktan gözler gitmiş 5+ canımcım. Zaten 6+ yok bence. Var mı???
ahahahahahh ayşeciği salıncakta sallarken alalecele okuyup yazarsam böyle oliiiy işte :111:
kendine uygun abiye bulmak hakikaten güç..
her yerde tek tip elbiseler. hele bazen abiyelerde o kadar adi polyester kumaşlar kullanıyorlarki..
ne model yaparsan yap basit ve adi duruyor. opera pasajını bilmiyorum. karşıda bi yer sanırım.
çok abiye tecrübem de yok ama, istanbulda fatih abiyenin merkezi gibi bi şey.
istediğin değişimleri de elbiseye yapıyorlar, kol uzatma, göğüsü uygun kumaş ve tülle kapatma falan..
kısacık bi kol da olsa kollu olması senin için avantaj. kollarını ve üst vücudunu daha zarif gösterir..

ah canım benim çook geçmişler olsun..
iğneyle kısa sürede toparlar sanıyorum. annen de hızır gibi yetişir bugün inş.. sen güçlü ol, kuzun iyi olacak bacım..

Son düzenleme:

Ah canım benim kıyamammm ( geçmişler olsun. Hemen toparlar inşallah. Sen de dinlen canım.

Fatih avrupada mı asyada mı?? Opera pasajı kadıköyde boğanın oralardaymış... İnşallah antalyada bulurum da istanbula gerek kalmaz. Yoksa çooook sıkışıcam ((

hmm.. tamam, kadıköy bahariyede orası. şimdi jeton düştü.
ben alışveriş yapmadım da, bugün ne giysem de görmüştüm..

fatih de avrupa yakasında. eminönüne uzaklığı 10 dk.

hmm.. tamam, kadıköy bahariyede orası. şimdi jeton düştü.
ben alışveriş yapmadım da, bugün ne giysem de görmüştüm..

fatih de avrupa yakasında. eminönüne uzaklığı 10 dk.

Avrupada teyzem var. Ama oraya gidiş ölüm yaaaaa :/

Bahariyeden bi geçmiştik arabayla da her yer abiyeydi zaten... Tadilatlar 2-3 gün sürüyormuş. Dediğim gibi eğer işim oraya kalırsa bolca stres olacağım :/

Evet cnm alez var tüm yataklarda... ama göbiş kısmından bez taşırınca, bizim minnoş da yüzüstü yatınca sızıyor çarşafa...
Ben de insallah Ramazan'dan sonra deneyicem bi, fisher Price in minik klozet şeklinde alıştırma tuvaleti var, indirime girerse insallah onda daha eğlenceli öğrenir insallah bakalım
pamuk helvacım; direksiyon sınavı değerlendirme formunu görmüş müydün?

http://www.ehliyetokulu.com/direksiyondeger.htm
oyy daha neler ya bu neyy dün 6-7 sene evvel ehliyet alan arkadaşla konuştum, sınavda geri vitese alıp geri geri gitmeyi bile uygulatmamışlar, nerde kaldı paralel park
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin .. Insallah ilaçlarını alır toparlar bir an evvel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…