Hadi hayırlı olsunnnnnnn :) çocukla yolculuk ölüm valla... Eşim tutturdu seminer dönemi rapor alıp tatile gidelim diye. Zaten bayram zamanı yolculuk yapıcaz; ben bu veletle iki yolculuğu kaldıramam diye vazgeçirdim. Hala söyleniyo ama olsun :)
aynı modelden bi dene de bizim evde varkolay gelsin canım. bizimkide hiç rahat temizlik yaptırtmaz. yer sileceksin doğru kovaya elini sokmak ister.
heyyyyt beeah!! bunu da atlattın :13:2. raunt bitti şükür gençler ömür boyu mutlu olur inşallah...Herşey güzeldi yolculuk uzundu. aslında bu yolculuklar uzun mersin yolculuğunun idmanları bize...acaba bebek koltuksuz mu gitsem diyorum bazen
evim evim güzel evim artık bizi iftara bile çağırmayın dedim istanbuldakilere:) kaldık kuzularla başbaşa beraber okula gidiyoruz...bugün toplantıda bir bağırış müdür bey siz gidebilirsiniz hocam dedi:)
[COLOR="#66336"]oh oh..Bugün ilçelerden birine gezmeye gittik, ırmak kenarına. Değişiklik oldu, epeydir gitmiyorduk. Kızım da çok eğlendi. Sonra ıdadı için dolap, abajur, komodin falan baktık. Eve ezan vakti zor girdik.
bu ne inadı yaa? bizimki de altını değiştereceğim zaman kıyameti koparıyor.Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
40 dakkadır kalkan oğlum uyuyamıyor. Sanırım bezi dışarı taştığı için. Ama değiştirmeye kalkınca da kan çıkardı. Merakla ne olacağımızı bekleyip hamak sallıyorum. Şu ara bezimiz sızdırıyor. Sanırım çok sıvı tükettiğinden. Yaz geldi ve gündüz emmiyo diye bol su ve süt tüketiyo... Hof ve pof :)
bana kalırsa bunun büyük sebebi eşler.Günaydın. Valla tatil konusunda biz çok cesaretsiziz sanırım. Çevremde bir yaşından küçük çocuğu olan bir sürü insan var. Bunların bir kısmı hiçbir şeyden geri kalmıyor. Akşam canlı müziğe, haftasonları tatile gidiyorlar. Hata şimdi ikisi seminerde izin alıp tatile gitti.bir de eşleri ile kendilerinin aileleri arası oooo diyeyim sen anla. Biz sürekli çocukla zor anlayışındayız. Çocukları da çok rahat büyüyor . Biz bir yerde hata yapmışız.:26:
köçek de hiiç sevmem. ne zevk alıyorlarsa, izlemek de güzel değil..hafta sonu bakıcımızın kızının kına ve düğünü vardı dışardaydı kına şansına yağmur yağdı hemen pazara kurulan çadırlardan gerdiler de
sorun olmadı ama allahtan evimiz yakın çocukları eve bıraktık
birde erkek tarafı sinopluymuş köçek getirdiler 1,30 saat oynadı sıkıldım kaktım zaten melisada evdeydi
düğünede kuaföre gitti her zamanki gibi geç kaldık ama güzeldi melisa hiç oturmadı sağolsun bende tabi mecbur peşinde neyse bunuda atlattık
kadın bugün izinli melisayada görümcem bakıyor artık düğün sezonu kapandı bizim için başka yok gözüküyor şimdilik ramazanda geldi bu cuma kısmet olursa kalkacağız inşallah kolay geçer bu senede rabbim sabrını verir inşallah
ayşeciğin yüzünde de bazen böyle çok küçük sivilceler oluyor,olabilir tam sıcak göremedik henüz bizde ama bende melisada geçen gün çok güneşte kalınca sanki yüzünde hafif ufaklı kızarıklıklar vardı sonra geçti ama bizim zaten alerjimiz olduğu için çok üzerinde durmadım
piknik mi bizde sözde ramazandan önce şöyle kalabalık olarak bir piknik planımız vardı ama düğünlerden kaldı hafta içi akşam yapsak ne olur acaba?
başınız sağolsun canım.. hırsız da girmiş geçmiş olsun. :26:selaminaleykum canlar nfkcim beni anmissin saol canim yogun bi hafta geciriyorum kayinvalidemlere hirsiz girdi cok korktuk madden de manen dr kotu oluyo iste bu durumlar olayin sabahina kayinvalidemin ablasi vefat etti cenaze sonrasi yatili misafirler geldi gitti bugun de seminer derken ancak oturdum yasir uyusa bende soyle az da olsa uyumak istiyorum cok yorgun hissediyorum gecmisi okuyabilirim ins herkesler iyidir
herkese merhaba hayırlı haftalar olsun inşallah
nfk canım eşinin tavrı gerçekten incitici olmuş sonuçta dediğin ve biz annelerin artık tamamen
bildiği üzere ne kadar dikkat edersen bakarsan bak gözünü kırptığında anda bile olacak oluyor
rabbim onları koruyor allaha şükür eşinde bence ayşecik ile çok fazla yalnız kalmadığı için bu kanıya
varıyor yani biraz fazla zaman geçirseler ne badireler atlattığını bir görse eminim o da bu konularda
yumuşayacaktır biraz babalı kızlı zaman geçirmeleri için bence ortam yarat tabi kayınvalidenin evde olmadığ
zamanlar olsun ki hemen alıp oraya kaçmasın gerçekten o baksın
paralel parkıda öğrenmişsin artık bitti bu iş maşallah sana kim tutar seni
Günaydın kızlar , güzel bir gün olsun insallah ...
Born çok geçmiş olsun Allah korusun ya ben çok korkuyorum hırsızdan evde sürekli yalnız olduğumuzdan );
Birazdan çocukları ananeye devredip arkadaşımla Beykoz'a geçeceğiz başka bir arkadaşla buluşmak için.. Çocuksuz takılmak iyi gelecek biraz
Hepimize sağlıklı günler
oo, çok sevindim. eminim çok güzel olacakSon 2-3 gündür bizde de var bez taşma olayı , kışın da bi ara çok oluyordu düzelmişti, of alıcam en sonunda kocaman hasta bezi onu takıcamsırf üst baş olsa neyse, bazen yatağa da bulaşmış oluyo o zaman çok fena oluyo işte
Günaydın. Valla tatil konusunda biz çok cesaretsiziz sanırım. Çevremde bir yaşından küçük çocuğu olan bir sürü insan var. Bunların bir kısmı hiçbir şeyden geri kalmıyor. Akşam canlı müziğe, haftasonları tatile gidiyorlar. Hata şimdi ikisi seminerde izin alıp tatile gitti.bir de eşleri ile kendilerinin aileleri arası oooo diyeyim sen anla. Biz sürekli çocukla zor anlayışındayız. Çocukları da çok rahat büyüyor . Biz bir yerde hata yapmışız.:26:
günaydın canlar..
akşama ne yemek yapıcam sorunsalı beynimi kemiredursun üşenmezsem mutfağı temizlicem bugün
aynı modelden bi dene de bizim evde var
suyu mu koruyayım, bezi mi süpürgeyi mi derken on katı yoruluyor insan
sen nasılsın, alıştın mı yeni işine, ortamlar nasıl?
heyyyyt beeah!! bunu da atlattın :13:
ama bebek koltuksuz gitmek daha zor yahuu! hem de uzun yol, tehlikesi de çok.
bazen sahile inene kadar oturtma koltuğa kucağında tut diyor eşim, ki yol 5 dk
inan totosu yer görmüyor. sağa sola sarkıyor, ön kısma geçmeye çalışıyor. camdan dışarı sarkmak istiyor, çok daha yorucu ve de tehlikeli
bence iki bebenin avantajını kullan bacım. seminer zaten tırt bi şeymiş.. elindekilerle lehine çevir durumu
[COLOR="#66336"]oh oh..[/COLOR]
bu ne inadı yaa? bizimki de altını değiştereceğim zaman kıyameti koparıyor.
yoruyor beni. altında pişik yara olsa, canı yanacak diye korksa anlayacağım da tamamen edepsizliğinden..
bu ara dolup taşan bezler bizde de mevcut. hava sıcak, deli gibi su içiyorlar ondan sanıyorum..
sürekli gülle gibi aşağı doğru sarkan bi bezle koşuşturuyor bizimkisi
nasıl geçti, uyudu mu tekrar yoksa güne erken mi başladınız yine?
bana kalırsa bunun büyük sebebi eşler.
babalar daha çok sorumluluk alsa ve cesaretli olsa hiçbirşeyden geri kalınmaz.
ama evde bile bi şeylere dokunmayan adamların tatilden anladıkları sadece dinlenme, kafa dinleme olduğu için
maceraya gerek yok diyip evde takılmayı tercih ediyorlar. taşın altına azcık ellerini sokup atak davransalar
çocuklular için de hayat çok renkli olabilir. 2-3 yaşlarında birkaç çocukla karşıda suriçinde gezen turistler görüyorum.
imrenmemek elde değil.. bir de biz bu işi şimdi yaptık yanımıza kar kalır. çünkü bir iki sene içinde ikinci bebe olunca
o zaman bizim için de daha zor olacak. o zaman biz şöyle diyeceğiz 'çocuklar büyüyünce tatile gideriz'
güya karadenize gideceğiz bu sene, eşim çocukla nasıl olur diye yan çizmeye başladı.
oysa o cesur davransa ben de ondan destek alıp girişicez bu işe, ama nerdeeee?!
Son 2-3 gündür bizde de var bez taşma olayı , kışın da bi ara çok oluyordu düzelmişti, of alıcam en sonunda kocaman hasta bezi onu takıcamsırf üst baş olsa neyse, bazen yatağa da bulaşmış oluyo o zaman çok fena oluyo işte
herkese merhaba
colıcos sizin orasıda kadar henüz sıcak olamadı buralar sizin daha dikkat etmeniz lazım
doğru diyorsun batuhan su kuşu olmuş şimdiden belli
eaglee ayy çok güldüm müdür demek gönderdi seni eve eee daha ne istiyon valla seninde canına minnet
ilbilgehatun arada değişik yerler görmek çok iyi gelir ne güzel arada alışverişde yapmışsınız ohhh
bende bazılarını görüyorum sürekli bir gezmelerdeler çocuksuz eee sürekli ben çocuğumu bir yerlere
bırakıp gezinecektim de ne diye çocuk doğruyorum derdim ben kendime
tabiki arada olacak ama her zaman biraz fazla geliyor :44:
pempişim ayy kocalar bizim kadar hassas düşünemiyorlar nasıl olsa oradada full sen ilgileneceksin efeyle
neyse iyi yapmışsın
bu arada meme işi nasıl gidiyor :44:
nfk sana sonuna kadar katılıyorum canım tatil konusundaki düşüncelerine azıcık bizi cesaretlendirseler herşey
daha güzel olacak
aynen yaa bir adamın etek takıp oynaması banada garip geliyor
dediğin gibi genelde maltepe dragos tarafına gidiyoruz hatta dün akşam şöyle birşey geldi aklıma
eşime dedim acaba ailecek gittiğimizde iftar gibi yapsak sonrasında da melisanın pastasını kessek
doğum günüde bu şekilde kutlanmış olur dedim olur dedi
ama bende sorunsallar başladı iftarda sulu yemek olamaz sahilde hamur işi ile de oruç açarmı insanlar
yada mangal mı yapsak onuda ben istemiyorum pek herkes yiyecek bizimkiler hala mangal başında oluyor hepbirlikte
sofraya oturamıyoruz olursa herkesi çağırsam çok kalabalık olacak offf kafamda deli sorular
sınav konusunda da hiç korkma sen geçeceksin ilkinde hatta ayy hiç korktuğum gibi olmadı diyeceksin kasma kendini
pamuk helva ohh sanada çok iyi gelecek gezme güzel eğlenin havada çok güzel
dün akşam düğünlerden hiç dışarı çıkamadık bu ara dışarda yemek yiyelim diye niyetlendik
eve geldik bir türlü ne yiyeceğimize nereye gideceğimize karar veremedik eşim uzak bir yere gitmeyelim yakın olsun falan
en son çareyi baktık küçük kağıtlara seçenecekleri yazıyor melisaya çektirdik
gittiğimiz yerde oyun alanı vardı bizimki yerinde durmadı tabi sağolsun yediğimizden gene birşey anlayamadık her zamanki konuşmamızı
yaptık bir dahakine melisayı getirmeyelim diye ama her zamanki gibi onsuz olamıyoruz ne onla ne onsuz ordan çıkıştada süreyya plajına gittik bir dondurma faslı tabi önce ben sonra eşim yiyerek melisa gene etrafta koşturmaca modunda
sonuç yorulmuş bir şekilde eve döndük sabahda geç kaldık
Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
40 dakkadır kalkan oğlum uyuyamıyor. Sanırım bezi dışarı taştığı için. Ama değiştirmeye kalkınca da kan çıkardı. Merakla ne olacağımızı bekleyip hamak sallıyorum. Şu ara bezimiz sızdırıyor. Sanırım çok sıvı tükettiğinden. Yaz geldi ve gündüz emmiyo diye bol su ve süt tüketiyo... Hof ve pof :)
Ben de kardeş düğününe abiye bakmaya gittim. Sinirim ve moralm bozuldu. 42 bedenden sonrası büyük bedene giriyor ya; ne iğrenç kıyafetler anlatamam. Ben iki parmak da olsa kol olsun istiyorum. Çok açık saçık istemiyorum. Uzun olsun istiyorum. Siyah olmasın istiyorum. Ama gel gör ki sanki büyük bedensen daha da iğrenç giyinip şebek olmalısın!! Yada sanki çok zayıfmışsın gibi incecik askılar, straplezler... Neyse işte sinir oldum. Sanırım tatile gidince Antalyadan bakıcam. O da olmadı opera pasajı varmış İstanbulda oraya gidicem. Ama bu iş istanbula kalırsa eğer düğüne 10 gün kalmış olacakki büyük riskfakat arkadaşım orda bulacağımdan emin çünkü zebille dükkan varmış ve açık yerleri tülle kapatma olayı vs de varmış... İstanbullular gerçekten öyle mi deyin bakayım bana başka evlenecek yada bizim başka tatil rezervasyonu yapacak zamanımız yokmuş gibi yaaaaa herşey birbirine girdi :/
4+ kullanıyorsunuz değilmi. acaba budamı küçük geliyor. bizdede zaman zaman aynı sorun oluyor.Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
niye cesaretsizsiniz ki. böyle düşünürseniz hiçbiryere gidemezsiniz tabii. artık bizim çoook çook rahat tatil yapma dönemimiz bitsede inan çocuklada çok zevkli. anca beraber kanca beraber yüzüyoruz biz. arabalı simiti var meselabizimkinin babası bakarken ben bir tur yüzüp geliyorum onlar oynuyor suda. sonra eşim gidiyor ben oynuyorum yada hep birlikte oynuyoruz. çocuk kumda oynarken yanına oturmak zorundasın bizimki kabul etmiyor beraber oynayalım istiyor. hafta sonu mesela deniz kenarında berber el ele tuşup yürüdük dalga çarptıkca batuş çıldırdı zevkten.Günaydın. Valla tatil konusunda biz çok cesaretsiziz sanırım. Çevremde bir yaşından küçük çocuğu olan bir sürü insan var. Bunların bir kısmı hiçbir şeyden geri kalmıyor. Akşam canlı müziğe, haftasonları tatile gidiyorlar. Hata şimdi ikisi seminerde izin alıp tatile gitti.bir de eşleri ile kendilerinin aileleri arası oooo diyeyim sen anla. Biz sürekli çocukla zor anlayışındayız. Çocukları da çok rahat büyüyor . Biz bir yerde hata yapmışız.:26:
yeni işe alıştım yaa iyi rahatım şuan. çocuk var diye bazen erken bile çıkıyorum bu konuda çok yardımcı oluyor saolsun patronum. onunda kızı var beni daha iyi anlıyor.
sen nasılsın, alıştın mı yeni işine, ortamlar nasıl?
bu ne inadı yaa? bizimki de altını değiştereceğim zaman kıyameti koparıyor.
yoruyor beni. altında pişik yara olsa, canı yanacak diye korksa anlayacağım da tamamen edepsizliğinden..
bu ara dolup taşan bezler bizde de mevcut. hava sıcak, deli gibi su içiyorlar ondan sanıyorum..
sürekli gülle gibi aşağı doğru sarkan bi bezle koşuşturuyor bizimkisi
nasıl geçti, uyudu mu tekrar yoksa güne erken mi başladınız yine?
o hatayı birkere yaptım. güzelim kumaşımı ziyan etmişti terzi. bidaha aslaaaa. özelliklede özel bir gün için.bu sorunlar yüzünden elbise diktirdim...yok kolu yok yakası yok boyu sıkıntı...fatihte abiye çeşidi çoooook ve tülle kapatma yapıyorlar ama benim vaktim olmadığı için yapamadım
ankarada bakabilseydin bence çok güzel modeller vardır. kaç beden olduğunu bilmiyorum ama illaki dar yada bol almak değil. zayıf gösteeeeren çok şık modeller bulabileceğine inanıyorum. birde abiyede kesinlikle renkli ama sade renk. uç uç elbise kumaşları var mesela. kumaşı çoook ince.Ben de kardeş düğününe abiye bakmaya gittim. Sinirim ve moralm bozuldu. 42 bedenden sonrası büyük bedene giriyor ya; ne iğrenç kıyafetler anlatamam. Ben iki parmak da olsa kol olsun istiyorum. Çok açık saçık istemiyorum. Uzun olsun istiyorum. Siyah olmasın istiyorum. Ama gel gör ki sanki büyük bedensen daha da iğrenç giyinip şebek olmalısın!! Yada sanki çok zayıfmışsın gibi incecik askılar, straplezler... Neyse işte sinir oldum. Sanırım tatile gidince Antalyadan bakıcam. O da olmadı opera pasajı varmış İstanbulda oraya gidicem. Ama bu iş istanbula kalırsa eğer düğüne 10 gün kalmış olacakki büyük riskfakat arkadaşım orda bulacağımdan emin çünkü zebille dükkan varmış ve açık yerleri tülle kapatma olayı vs de varmış... İstanbullular gerçekten öyle mi deyin bakayım bana başka evlenecek yada bizim başka tatil rezervasyonu yapacak zamanımız yokmuş gibi yaaaaa herşey birbirine girdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?