Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oyy oyy yerim ben onun ayaklarını. güle güle kullansın ayakkabılarını. batuhanın ayaklarıda kocaman maaşallah.

aAman görümce eksik olsun kv yetiyor bide görümce kahrı çekemezdim. allahtan yok yani.

Çok geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşsin inşallah.

5+ biz 4+ kullanıyoruz. 5+ çok büyük değilmi ya görmedim hiç ama.

Aaa aaaaaaaaaaaaa 5 bitti altıya geçtiniz yaniii tebrik ederim ve ayrıca

Bana süt demeyinnnnn malum; 4 gün sütü gelmemiş insanım

Evdeki 5+ stoğumuz bitsin geçerim :))
sizede

Tost makinasında waffle yaptım. Çok beğenildi tavsiye ederim
diyet gidiyoooor pembeee.

6+ miiii? Biz daha 4+ ya yeni gectik.
uzun süredir 4+ dayım ama çokta sızmıyor yani. nadiren. suyuda çok içer ama sık değişir.

oyyy kuzuuum. o hallerine bayılıyorum

Yok beah ben karuma giderdim ama çok sevmiyorum. kentpark yada cepadan alışveriş çok yapardım eşimle çıktığım zamanlar. onun dışında optimum oda eve yakın oldu içindi. EKOL de büyük beden şık kıyafetler de vardır bee. sırf büyük bedenler için kızılay izmir caddesinde mağazası bile var. ahh ahh karumun aşağısında tunalıda turuncu cafe var bilirsin büyük ihtimal eşim orada diz çöküp bana evlenme teklifi etmişti. bir an karum deyince aklıma geldi.

oyy daha neler ya bu neyy dün 6-7 sene evvel ehliyet alan arkadaşla konuştum, sınavda geri vitese alıp geri geri gitmeyi bile uygulatmamışlar, nerde kaldı paralel park
ehliyet bu, sıkı bi sınav olması elbette iyi ama önceden bedava gibi dağıtmışlar
jeton yeni düşmüş, şimdi yeni alacaklara yükleniyorlar..

paralel park yapamadığı için sınavdan kalan birinin yorumunu okumuştum internette.
tr deki ölümlü kazaların kaçta kaçı paralel park esnasında oluyor da beni sınavdan bırakıyorlar demişti.
haklılık payı var yani

diz mi çöktüüü, hey gidi heeey!!!
benim adam, ne bi çiçek ne bi yüzük sap gibi gelip, normalde söz ustası olduğu halde lafı dolandırıp dolandırıp
garip sayılabilecek bi evlilik teklifinde bulunmuştu.
haaa sorun bakalım, niye bi şey almamış.. ''onları görseydin, evlilik teklif edeceğimi anlardın'' diyo, güler misin ağlar mısın?

Gene canım sıkkın.. Lohusalığımı evimde geçirmek istiyorum ama annem gelmiyor. Babamı bırakamazmış.. babam zaten çalışıyor,akşam geliyo eve ne var yani. İftarı varmış sahuru varmış.

Kv ye bana gel dediğimde kabul etti, o da benim gitmemi tercih ediyo ilk etapta ama ısrar edemedi. Anlaşıldı gene lohusalıkta annem -evim- kv üçgeninde sürünücem. Bıktım ya. Şeytan diyo ki tut eve birini ,kimseye gitme.

Fatih deyince bana bişeyler oluyo

Bence hiç oraya gitme tam bi perişanlık yaşarsın

Acil şifalar dilerim canım benim neyse ki annen geliyormuş
Bizim tost makinası tek ayar
Waffle cıya gideriz biz de :)

Son düzenleme:
Pamukhelva fisher price aldım ben ama kerem yine de oturmuyor "korktum" diyorrr

Kız belki görümcen çok tatlı bişi olacaktı deme öyleeee

Ben yemedim kız aşkolsun. Ama ben yemiyorum diye evdekileri de aç bırakamıyorum tabi :/ iyiki ramazan geliyo

Ayyy çok romantik :) Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Şimdi sen hiç büyük beden alışveriş yapmadığından bilmiyosun. Büyük bedenler benim anneme göre vs yapıyorlar. Yani yaşın 50+ olmalı onları giymek için. Yoksa izmir caddesinde ne güzel abiyeler var. Bi de renk direkt siyah lacivert kahve oluyo ki evlere şenlik... Ben gösterişli bişiler istiyorum. Yani cidden abiye olsun öyle normal şık elbise olmasın :) sahneye çıkasım var hahahahhaha

Valla adam(paralel parktan kalan) haklı yani :)

Kocacın da düşünmüş ama yapmamış bak bu da bişi ayrıca heyecanlanmışki teklifini değişik yapmış. Ahhh aşk çok güZel bişi :)

Kıyamam sana canikom. Zaten 1 hafta içinde toparlar ikinci haftada sıkılırsın sen :) o sürede de rica etsen de 3 gün kv 3 gün annen 3 gün görümceler gelse??? Sen kıpırdama yerinden bence. Hem kocacın da var ki Keremle uğraşsın yada destek kuvvet çağırsın :) yani bırak o düşünsün. Sen gelecek olan minik tospağa Merti ve onun güzel kokusunu düşün

Tek ayar mek ayar; dene bakalım nolacak. Tost yapan makina waffle mı yapamayacak :)???

Ben zaten karşıya falan geçemem bu veletle. Kimse de okadar süre buna bakmaz :))))

Güya bu doğum günü konseptsiz olacaktı. Dayanamadım tabi. Pasta siparişini verdim. Fakat üstüne çakıl taşı çikolata ve iş makinasını ben koycam. Sarı ve turuncu balon aldım. Mor bulgur salatası, çiçek poğaça yapıcam. Bi de dışardan su böreği alırız, pasta var. Bi arkadaşım ve yeğenini çağırdım, bakıcımız da var. Hediye olarak da kumandalı kepçe ile oyun hamuru ve gereçleri aldık. Yarın kutlayıp geride bırakıcaz bu görevi inşallahhhhh

şimdi evet daha zor artık ehliyet almak. eskiden sınava bile tabi tutmuyorlarmış. torpilin varsa alırmışsın. banada bi aile dostumuz o şekilde teklif etmişti kabul etmedim.
Ayrıca canım biz yemeğe diye çıkmıştık eşimle, hareketlerinden anlamıştım bana aşık olduğunu ama evlilik hiç düşünmemiştim. yemek yiyoruz bir taraftanda elimi tutmaya çalışıyormuş. tam uzırken ben çekiyormuşum falan. sonra ahhhh dedi bir tuttu elimden sonra masanın kenarına geldi yani yanıma evlenme teklif etti. romantikti aslında da ben hiç etkilenmemki öyle şeylerden. çok ince düşünceler de beni sıkar.

Şarkı söyleyen, şiir okuyan, hatta internetten derleme aşk sözcüklerine gıcık olurum. tahammülümde olmaz.

benim lohusalığımda da yanımda hiç kimsecikler yoktu. saolsun eşim 1 hafta izinliydide bana o yardımcı oldu yani en azından yemek vs işlerine girişti. bakarkende çıldırdı tabi. durmadan ağlayan bir bebek olunca. lohusalığımboyunca sadece yarım saat yatabilmiştim. sezeryanlı olunca zor oldu.

Evet cnm kesinlikle katılıyorum , bence de şimdiki gibi sıkı tutulması daha iyi... Ama ; trafikte cart diye önüne çıkıp makas yapan hırtlara , sellektör yapıp yapıp acelesi varmış gibi seni arkadan sıkıştıran ayılara, neden vaktinde iyi öğretmemişler şu işi kızıyo insan tabii ister istemez biz şimdi nazik nazik kurallara uyarak gidicez yolumuzda ama ya diğerleri daha bu sabah parkın yanında, olmadık bi nedenden birbirine dalan şoförleri görüp, aldığım karardan pişman oldum yine
Paralel parkı da nice usta yım diyen şoförler yapamıyor, bizim Fatih gibi sıkışık sokaklara gelince direkt otoparka veriyorlar, ben buralarda park edemem alın siz edin diyerek
İşte doğumun Ramazan a gelmesinin en kötü yanı bu sanırım ,
Bizim kız da Ramazan da doğdu , bir kaç gun kaldı annem , kv gelince pırrr evine kaçtı annecağızım , e o zamanlar kv ile de resmiyiz, o benden çekiniyor mutfağa giremiyo, ben ondan çekiniyorum yemek yiyemiyorum derken ; oruçlu gibi aç aç lohusalık günü geçirmiştim 15-20 gün.. Selim de de henüz 40 ı çıkmadan teyzemin yanına gitmişti 10 günlüğüne annem yani tırnağın varsa başını kaşıyorsun ama daha da güçleniyor insan .. );
Kızzzz niye öyle diyorsun güzelim fatihime (;
Annem burada olmasa 1 gün durmam ben de, tamam manevi ruhu çok çok güzel, ezan sesini aynı anda en az 3-4 Camii'den duymak ya da Ramazan'ın Şenliği'ni birebir yaşamak vs, ama son yıllarda aşırı göç aldı bu semt ve çoook çok kalabalıklaştı );
Pamukhelva fisher price aldım ben ama kerem yine de oturmuyor "korktum" diyorrr
Şu yanında tuvalet kağıdı asma yeri , sifonu falan olan model mi cnm ?
Oo çok güzel bir konsept olmuş, zaten şimdi anlamıyorlar ne olduğunu , 5-6 yaşlarına gelsinler daha detaylı yaparız insallah , biz de bu yıl sizin gibi yaptık , hatta ertesi gün de ablasının doğum günü oldu bi kere de onu kutladık, iyi ki büyük birşey yapmamışım bizim kız iyice kızacakmış bana iş makineli pasta da çok hoş fikir

Son düzenleme:
Yani herkes kendi derdine düşmüş hayret ediyorum.. İlk lohusalığımda da yalnızdım, 2 gün anneme 1 gün kv ye gittim kalanında evdeydim. İki taraf da trip yaptı gidip orda kalmadım diye. Şimdi 2 çocukla birine muhtacım maalesef keyiflerine uycaz bi de!

Evet canım o model 100 küsür tl verdim
Eşim gündüz işe gidiyordu ama geceleri yardımcı oluyordu. Böylece kimse kalmadan atlattık. Şimdi bilemiyorum

Annem ilk haftayı onda geçirmemde ısrar ediyor, babamın evinde rahat edemez miymişim? Ne alakası var ya hu herkesin evi kendine rahat. Bi de bavul hazirliycaz..
Sonra evime gelicem, kv ,görümcem ve annem sırayla gelicekmiş.. Son haftada da ,kv lerin yazlığına çuf çuf..
Kerem annemlerin yazlığında da kv lerin yazlığında da bahçede mutlu. Benim evde zaptetmek zor tabi. Yani ben yine göçebeyi oyniycam

Son düzenleme:

Hiç değilse aynı şehirde göçebesin boşver, tadını çıkar canım. Ekmek elden su gölden. Mertin sütü de busmaiden :)

valla bana kalirsa program gayet iyi. Sen hakli olarak gocebelikten yakiniyorsun ama temmuzun sicaginda eve kapanmak iyi deilki.. Hem kardesi gelince keremin duygusal tepkisi de yumusar.. Ortamlar farkli, alanlar genis, etrafinda onunla oynayacak ilgilenecek insanlar.. Elbette evindeki rahatligin olmaz ama o kadar fedakarlik yapacaksin.. Once ogullarin..

ben de dogumdan sonraki bir hafta annemde kalmistim. Sonra evime gectim. Kv gunde bir kez ya geldi ya gelmedi.. Aysecikle idare ediyordum. Ama o sira esim biraz magdur oldu. Aksam isten gelince kendine iftar hazirliyordu. Sagolsun mutfagi falan temizleyip topluyor evi supuruyordu. Kv tum ramazan boyu birkac kez yemek gonderdi o kadar.. Lohusaligim bitmeden de tatile gitti. Annem de kv den Allah razi olsun, o yaninda diye rahat ediyorum diyordu.. Bana yaptigini da yapmadigini da anneme soylemedim, tatile gittiginden de haberi olmadi.. Minnet etmekten nefret ediyorum, ins ikinci cocugumda da ihtiyacim olmaz kendim kendimi kayiririm.. Allah kimseye muhtac etmesin..

Şok oldum!!! Tabiki herkes başının çaresine bakar ama yanı başında oğlunun yeni çocuğu olmuşken "yemeğiniz var mı?" Diye sormaya bilr gerek olmadan tencereleri yollamalı insan. Tuhaf insanlar. İyi ve tuhaf

Biz süslendik püslendik okul balosuna gidiyoruz. 4 yıldır okuttuğum çocuklar gidiyor çok hüzünlüüüüüüü :/

İnsan bi tabak yollar yahu bu nasıl komşuluk.. Eşin garipsemedi mi bu durumu?
İkinci çocukta mecburen muhtaç olunuyo işte
Haklısın canım sağol moral verdin.. Kendimin merkezde olmaması canımı sıkıyordu ama merkezde olması gereken Kerem aslında :)
Hiç değilse aynı şehirde göçebesin boşver, tadını çıkar canım. Ekmek elden su gölden. Mertin sütü de busmaiden :)
Öyle canım ya sağolun çok moral verdiniz :)
Bu akşam annem keremi yazlığa götürdü siz eşinle dolaşın dedi..biz de birazdan çıkacaz :)
son isteğimi sormaya başladı millet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…