- 8 Ağustos 2011
- 12.710
- 15.174
- 498
ana kralice ari busmaiKendimin merkezde olmaması canımı sıkıyordu ama merkezde olması gereken Kerem aslında :)
ana kralice ari busmai
son istek miii? İlahi guldurdun beni
Esim annesini taniyor, bu hallerine de alisik. Ben de soylenmedim. Kimseye guvenip dogurmadim ya..
İlkinde insan kendini kayiriyor da, dedigin gibi ikincisinde mecbur oluyorsun. Allah halden anlayan, soylemeden yapan insanlarla karsilastirsin...
İnsan bi tabak yollar yahu bu nasıl komşuluk.. Eşin garipsemedi mi bu durumu?
İkinci çocukta mecburen muhtaç olunuyo işte
Haklısın canım sağol moral verdin.. Kendimin merkezde olmaması canımı sıkıyordu ama merkezde olması gereken Kerem aslında :)
Öyle canım ya sağolun çok moral verdiniz :)
Bu akşam annem keremi yazlığa götürdü siz eşinle dolaşın dedi..biz de birazdan çıkacaz :)
son isteğimi sormaya başladı millet :)
Evet ben de kimseye güvenip doğurmadım diyorum ama sonra torunum torunum diyorlar ya; o zaman bir kenardan da siz tutun diyorum içten içe.
Kerem gidince eşim geldi ;balkonda başbaşa yemek yedik. Sonra bana Hadi yatıp uyuyalım diyor. Çok romantik bu adam ya :) Saçmalama dedim ,dışarı çıkıyoruz. Sahil bize 5 dk, gel gör ki doğru dürüst gitmeyiz.. Neyse ,sahilde kol kola yürüdük ,bi cafede çay içtik ;güzel oldu. Sonra da Keremi aldık geldik.
Yarın dr a gidiyorum kesin tarihi verecek
aynı hissiyat bende de var. hiçbir ceremesini çekmeden
Evet ben de kimseye güvenip doğurmadım diyorum ama sonra torunum torunum diyorlar ya; o zaman bir kenardan da siz tutun diyorum içten içe.
Kerem gidince eşim geldi ;balkonda başbaşa yemek yedik. Sonra bana Hadi yatıp uyuyalım diyor. Çok romantik bu adam ya :) Saçmalama dedim ,dışarı çıkıyoruz. Sahil bize 5 dk, gel gör ki doğru dürüst gitmeyiz.. Neyse ,sahilde kol kola yürüdük ,bi cafede çay içtik ;güzel oldu. Sonra da Keremi aldık geldik.
Yarın dr a gidiyorum kesin tarihi verecek
deli yaaa!Çılgın busmai :) sırala kız isteklerini. Yat kat araba vs
Balodan geldik. Efe çoooook eğlendi. Ben de çok eğlendim. Çok özlicem bu veletleri yaaaadaha iyileri ile karşılaşmak dileğimle :)
Sabah erken kalkıp hamur yoğurmalıyım, mor bulgur hazırlamalıyım. Seminer dönüşü de inşallah poğaçayı ve salatayı yaparım, süslemeleri hallederim. Efe uyusa da ben de uyusammmmm :)
hadi bakalım, şimdi yeni veletler gelecek.. onları mezun edeceksin..Kapattığım dükkanı açıyorum
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Gece kalkan oğluşumu bolca konuşarak emzirmeden geri uyuttum. Gündüz zaten başlamıştım "sen artık büyüdün, gece meme yok" demeye. 6:05 gibi kalktı ve bu konuşma işe yaramadı. Hemen süt ısıttım ona. Şimdi de hamakta sallıyorum. Umarım bu şekilde bu emzirmeme işini de atlatırız. Gerçi bir veda konuşması falan yapaydık iyiydi
Bu arada dün baloda onca açık büfeye rağmen yeminimi boxmayıp tatlı vs yemedim. Kendimi tebrik ve takdir ettim :)
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum
hazır çocukla torunum diye övünülmesi sinirimi bozuyor bazen..
o kadar yakın sahil herkesin hayali. denizin serinliğiyle akşamları yürüyüş yapmak çok güzel..
doğumdan sonra belki mertle arabasıyla gezersiniz..
bugün gün belli olacak desene..
deli yaaa!köyün en zengin ve yakışıklı delikanlısıyla evlenip
kısa sürede iki oğlan doğuruyor hatun, hepsi hakkıdır. katı aldılar da, bi yat bi de araba kaldı
hadi bakalım, şimdi yeni veletler gelecek.. onları mezun edeceksin..
inş iyi, uslu, akıllı çocuklarla karşılaşırsın..
demek bugün efenin doğumgünü.. inanmıyorum ya, ikinci seneyi deviriyoruz.. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
kazalardan belalardan korusun, güzel yazılar yazsın. sağlıkla nice senelere inş
böyle böyle, gece emmeyi keseceksin. büyük yol katettin bence.. :13:
o kadar yemeğe rağmen iradeyi koruyabilmek mesele, tebrikler cicim...
ecemcemcem, o kadannn okuyon bi dene yaz beeeah!
ne kadan ketum hatunsun
Kızım "süt bitti" desene benim gibi.. Hemen ikna olmuştu.Canımcım aslında 29u da biz erken kutlucaz işte :) Allah yavrularımıza bizimle uzun ömürler versin.
Valla sabah kalkınca baya ağladı. Sürekli "sen büyüdün canım, biberon içeceksin artık" falan dedim durdum. Tamamen unutmaları ne kadar sürerki acaba??
Ben okuyucuları görmüyorum ya bilemiyorum tabi :) ben de mahalle baskısı yapayım bariecem yaz kız çekinme
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum
hazır çocukla torunum diye övünülmesi sinirimi bozuyor bazen..
o kadar yakın sahil herkesin hayali. denizin serinliğiyle akşamları yürüyüş yapmak çok güzel..
doğumdan sonra belki mertle arabasıyla gezersiniz..
bugün gün belli olacak desene..
deli yaaa!köyün en zengin ve yakışıklı delikanlısıyla evlenip
kısa sürede iki oğlan doğuruyor hatun, hepsi hakkıdır. katı aldılar da, bi yat bi de araba kaldı
hadi bakalım, şimdi yeni veletler gelecek.. onları mezun edeceksin..
inş iyi, uslu, akıllı çocuklarla karşılaşırsın..
demek bugün efenin doğumgünü.. inanmıyorum ya, ikinci seneyi deviriyoruz.. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
kazalardan belalardan korusun, güzel yazılar yazsın. sağlıkla nice senelere inş
böyle böyle, gece emmeyi keseceksin. büyük yol katettin bence.. :13:
o kadar yemeğe rağmen iradeyi koruyabilmek mesele, tebrikler cicim...
güzel de, kerem efe kadar memeci bi çocuk değildi.Kızım "süt bitti" desene benim gibi.. Hemen ikna olmuştu.
Kereme hiç yalan söylemedim, yani kandırmadım ; yapıcam dediysem mutlaka yaptım. o yüzden bana güveniyor :)
çok alemsin nfk, zengin olduğunu nerden çıkardın valla şu an meteliğe kurşun atıyoruz :) İşler çok durgun Allah yardımcımız olsun.. Eşim de bu yüzden gergin, benim lohusalığımla çatışınca umarım bi terslik olmaz.. Dua edin
Kızım "süt bitti" desene benim gibi.. Hemen ikna olmuştu.
Kereme hiç yalan söylemedim, yani kandırmadım ; yapıcam dediysem mutlaka yaptım. o yüzden bana güveniyor :)
çok alemsin nfk, zengin olduğunu nerden çıkardın valla şu an meteliğe kurşun atıyoruz :) İşler çok durgun Allah yardımcımız olsun.. Eşim de bu yüzden gergin, benim lohusalığımla çatışınca umarım bi terslik olmaz.. Dua edin
güzel de, kerem efe kadar memeci bi çocuk değildi.
yani bu topiğin en tutkunu efe diye biliyorum. birden bıraktırırsa ters tepebilir, o yüzden onlara en uygun olanı yapıyor..
olmazsa, son çare dediğin gibi birden meme bitti yok demek..
şaka kııız.. öyle bi muhabbet var ya, dedenin cenazesinde seni süzen bıdı bıdı konuşan köylü kadınlardan kaldı bu
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. bu ara biraz açıldınız tabi, taşınmaydı, evdi, yeni mobilyalar.
e şimdi ikinci bebek de geliyor ama eminim bolluk bereket getirecek size. ramazan bebesi mert
biz de ayşecikle park turumuzu yaptık. ilk kez döner kaydıraktan kendi başına kaydı.
tam tepeye çıkınca hevesinden zıplamaya başlıyor, ben de aşağıda ayılıp bayılıyorum düşecek diye. :104:
oturtana kadar benimki bana yetiyor.. neyse siftahı yaptık, yavaş yavaş alışır inş.
eşim duysa, küçük kaydırağın suyu mu çıktı, çocuğa niye akrobasi yaptırıyon der
akşama yemek yok, ben tatlı derdine düştüm
eşim ikide bir buzdolabının kapısını açıp içinde eşiniyor, tatlı bi şeyler arıyor bulamıyor.
sonra yok diye mızıldıyor, sonra iyiki de yok zaten kiloluyum diyor.. baştan aşağı muamma
malzeme aldım, muhallebili kadayıf yapıcam. dünden biraz ezogelin var, zeytinyağlı biber doldurucam.
bi şey daha yapmam lazım, ama ne bilmiyom
neyse çok konuştum, ayşecik babanneye geçti.
ben de jet gibi mutfağa girip temizlemeyi düşünüyorum...
Ha bu arada nfkcım valla kocan bilse Ayşeciğin tek başına o kaydırağa çıktığını ikinizi de eve kilitler hahaha. Efe ilk başlarda yürüyerek kaymaya çalışıyordu o mesafeden ki sinir olmuştum o dönem. Çok şükür artık öyle yapmıyo. Beni en çok geren şey parkta kaydıraktan kayıp etrafa koşarken salıncaklara dikkat etmemesi :/[/QUOTparkta koşmalarından bende çok korkuyorum. bütün çocuklar hareketli salıncak çarpması en korktuğum şey. küçüktüm amca çocuklarıyla parka gitmiştim. amcamın minik kızına hemde kafasına salıncak çarpmıştı. çok korkmuştum. o küçük halimizle hatırlıyorum hemen bi polikliniğe gitmiştik. çok kan akıyordu. pansuman gazlı bez derken evin yolunu tutmuştuk. allah esirgesin çocuklarımızı.
Döner kaydırağa henüz cesaret edemiyorum ben. ayrıca canım kolay gelsin sana.güzel de, kerem efe kadar memeci bi çocuk değildi.
yani bu topiğin en tutkunu efe diye biliyorum. birden bıraktırırsa ters tepebilir, o yüzden onlara en uygun olanı yapıyor..
olmazsa, son çare dediğin gibi birden meme bitti yok demek..
şaka kııız.. öyle bi muhabbet var ya, dedenin cenazesinde seni süzen bıdı bıdı konuşan köylü kadınlardan kaldı bu
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. bu ara biraz açıldınız tabi, taşınmaydı, evdi, yeni mobilyalar.
e şimdi ikinci bebek de geliyor ama eminim bolluk bereket getirecek size. ramazan bebesi mert
biz de ayşecikle park turumuzu yaptık. ilk kez döner kaydıraktan kendi başına kaydı.
tam tepeye çıkınca hevesinden zıplamaya başlıyor, ben de aşağıda ayılıp bayılıyorum düşecek diye. :104:
oturtana kadar benimki bana yetiyor.. neyse siftahı yaptık, yavaş yavaş alışır inş.
eşim duysa, küçük kaydırağın suyu mu çıktı, çocuğa niye akrobasi yaptırıyon der
akşama yemek yok, ben tatlı derdine düştüm
eşim ikide bir buzdolabının kapısını açıp içinde eşiniyor, tatlı bi şeyler arıyor bulamıyor.
sonra yok diye mızıldıyor, sonra iyiki de yok zaten kiloluyum diyor.. baştan aşağı muamma
malzeme aldım, muhallebili kadayıf yapıcam. dünden biraz ezogelin var, zeytinyağlı biber doldurucam.
bi şey daha yapmam lazım, ama ne bilmiyom
neyse çok konuştum, ayşecik babanneye geçti.
ben de jet gibi mutfağa girip temizlemeyi düşünüyorum...
Demek süt bittiiii. evet çok akıllıca.Kızım "süt bitti" desene benim gibi.. Hemen ikna olmuştu.
Günaydınlar diyecektim ama baktım öğlen olmuş. off neçabuk geçiyor zaman. bugün sıcaktan nefes alınmıyor resmen, bide nem olunca. hiç alışık olmadığımdan biraz zorlanıyorum galiba. Akşam kötü bir gün geçirdim. eşimle saçma sapan bir nedenden dolayı tartıştık. ev ahaliside hazır zaten herkez sözlü olarak üstüme geldi. hiç tırsmadan hepsine laf yetiştirdim. arkamda kimsem yok. bi evladıma birde allaha sığınıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum çoğunlukla. şuan çok boşluktayım. bazen herşey çok boş geliyor. bi amacım yok gibi hissediyorum. çalışıyorum ama kime. kahr çekiyorum ama kim için. kendim için ne yapıyorum hiç bişey. aksine yıprandığımı hissediyorum.
parkta koşmalarından bende çok korkuyorum. bütün çocuklar hareketli salıncak çarpması en korktuğum şey. küçüktüm amca çocuklarıyla parka gitmiştim. amcamın minik kızına hemde kafasına salıncak çarpmıştı. çok korkmuştum. o küçük halimizle hatırlıyorum hemen bi polikliniğe gitmiştik. çok kan akıyordu. pansuman gazlı bez derken evin yolunu tutmuştuk. allah esirgesin çocuklarımızı.[/FONT]
Ben yanımda kimseyi istemezdim. seninde dediğin gibi allah kimseye muhtaç etmesin. benim halimden kimse anlamaz çünki.son istek miii? İlahi guldurdun beni
Esim annesini taniyor, bu hallerine de alisik. Ben de soylenmedim. Kimseye guvenip dogurmadim ya..
İlkinde insan kendini kayiriyor da, dedigin gibi ikincisinde mecbur oluyorsun. Allah halden anlayan, soylemeden yapan insanlarla karsilastirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?