Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembecim zor bir dönemden geçiyorum. herşeyin gerçekten sınırda olduğu bir zor dönem. sabrım çok taştı ve hiçbişey değişmiyor. eşimide anlıyorum ama gereksiz tartışma ve ev ahalisi beni gerçekten çok geriyor. oğlum için yaşıyorum tabiiki ama onu zaten sahiplenmiş birileri var biliyorsun kendini annesi zanneden biri. bana çok bişey kalmıyor. çekip gitmek istiyorum bazen ama şuan gerçekten kendimi çok boşlukta hissettiğim için mantıksız şeyler yazıyorum. bu insanlar benim kişiliğimi değiştirdi. bazen içimde hiç acıma duygusu yada nebileyim heyecan yada mutluluk duygusu hissi kalmıyor. kendimi programlanmış makina gibi hissediyorum.

mutfak temizlemekten nefret ediyoruuuum!
bir saattir uğraşıyorum. aspiratör ve çevresini bile tam temizleyemedim..
her yer yapış yapış. bir de haftalardır bizim mutfakta kızartma falan olmuyor.
demek bi de kızartma yapsam ne hale gelecek.
aslında benim hatam, düzenli silsem oraları böyle büyük temizlikte zorlanmayacağım da işte.. tembellik

Allahtan dün buzdolabını temizlemiştim. normalde bardaklar ve çatal kaşıkları da domestosla yıkarım ama bugün uğraşamıcam..
daha yemek yapıcam, tatlı yapıcam. duş alıcam.. Allahım sen benim gibi tembel gacılara yardım et

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Biz şükür daha iyiyiz. Ateşimiz yok. İğneye devam. Ama bugün son. Bir de yedi günlük bir ilaç kullanacağız. Dün de dr'ye gittik. Annemler de geldi. Bizdeb haberler böyle.

keşke ankaradaki evimde olsaydımda hergün mutfak temizleseydim. önceleri yağ kir olayından bende nefret ederdim. kendi bulaşığımı yıkamayı kendi evimi temizlemeyi özledim. aspiratörü ben kaynamış suya ıslıyorum önce sonrada bir cif tertemiz çıkıyor yağları. bu filtresi için geçerli tabi. birde kaplaması var dış yüzeyi onuda sadece cifleyince yine kolay çıkıyor. sen gözünde büyüttün ondan öyle gelmştir.

oyy kıyamam. iyi olmasına çok sevindim kuzunun. ilaçlada iyice atlatır canım inşallah.

Sen de tembelsen.. :) aspiratör ve çevresi temizlenecek en iğrenç yer!! İkinci sırada buzdolabı geliyor filitreyi tam temizleyemezsin kasaya geçersin, onu temizlersin duvarlara geçersin sonra yine filitre vsvsvs. İçim şişti :)

İyi olmanıza sevindim canım.

Bizimki de yüzüstü kayıyordu bir ara. Şimdi unuttu. Ben salıncak çarpmasından çekinip çocukları sürekli yavaş sallanmaları için uyarıyorum.

haklısın canım. veee bakalım paşamız nezaman teşrif edecekler meraktayım.

Aaa çok hoş. kalabalıkta eğlenmiştir tabi efecik
Aman ne özliceksinnn bunlar gider başka veletler gelir. sana sadece sabır dileyebilirim. işinizin hiçde kolay olmadığını bildiğim için. kusura bakma tatlım ama bugün için duyguları körelmiş bir colicos la konuşuyorsun. yani negatifliğim üstümde sinirlerim tepemde, amannn bulaşmasın.

Bizimki de yüzüstü kayıyordu bir ara. Şimdi unuttu. Ben salıncak çarpmasından çekinip çocukları sürekli yavaş sallanmaları için uyarıyorum.
onlarda seni dinliyormu. ben söz geçiremiyorum. hepsi ayrı bir hava baş edemem.

Ya dün yazdıklarıma bakıyorum da acaba ben farkında olmadan çok mu gerginlik yaratıyorum. ama siz hak verin hadi. dün eşim beni işten aldı. eve giderken bi yarımsaat geç gidelim başbaşa kalalım dedi. tamam dedim. müzik açtı. onu kapat başka müzik aç dedim. tamam dedi onuda beğenmedim. nerden çıktı bu saçma müzkler dedim. söz şarkı vs yok durmadan dım tıslı müzikler. başım ağrıyor istemiyorum kapat şunu dedim.benim sevdiğim herzaman dinlediğim müziği aç dedim oda yeğenim silmiş bunları yüklemiş dedi. kızdım ve tartışma başladı. pişman olmuş almaya geldiğine de falan da filanda. kim haklı şimdi. benim sevdiğim müzikleri nasıl siler işin garibi uzatacağına tartışmayı kapat radyo aç.

Negatif ismail colicos hahaha. Tabi ki öğrenciler gelir geçer ama bazısı ile görüşmeye devam ederim ki bunlar da onlardan sonuçta işimiz evet zor ama keyifli olduğu zaman da tadından yenmiyooooo

Negatif ismail colicos hahaha. Tabi ki öğrenciler gelir geçer ama bazısı ile görüşmeye devam ederim ki bunlar da onlardan sonuçta işimiz evet zor ama keyifli olduğu zaman da tadından yenmiyooooo
negatif ismail diye birini tanımıyorum. oda kim
be yaah.

İlbilgehatun neden bu kadar hasta oldu acaba yavrucuk, neyse ki anneannesi gelir de yardımcı olur sana. Kuzular hastayken hayat altüst oluyor
Yoo Kerem de düşkündü hep memeyle uyurdu, ben birden bıraktırmadım ki. Yavaş yavaş 1 ayda bıraktırdım. Sadece en son ,günde 1 kez veriyordum "süt bitti" diyerek noktaladık :)
Anlar anlar, ben de korkuyordum üzüleceğiz diye ama azalta azalta çok kolay oldu :)

Geçecek bugünler canım ya.. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.

Doktora gittim,
Pazartesi gününe odamızı ayırttık. Cumartesi tekrar kontrole gideceğiz. Neyse bu haftasonu da yırttık :)

Ha haaa öğrenci bunlarr yaa neden görüşceksin ki. bu benim fikrim. benimde yakın olduğum hocalarım vardı ama aman ne arıcam. hatta hiç unutmuyorum ortaöğretimdeki takviyeli ingilizce hocamla karşılaşmıştım yolda ve beni yıllar yıılar geçmesine rağmen unutmamış. hayret ettim adımı soyadımı dahi hatırlıyor. işyeri servisini beklerken şak diye önümde durdu. konuştuk falan ama çok şaşırmıştım. aklında kaldığıma göre sevdiği bir öğrenciydim demekki. ben olsam hiç selam vermeden geçerdim. hoş bazen burnumun ucundakini görmüyorum esgeçtim sanıyor bazı tanıdıklar. bakar körüm ben.

Doktora gittim,
Pazartesi gününe odamızı ayırttık. Cumartesi tekrar kontrole gideceğiz. Neyse bu haftasonu da yırttık :)
Oyyy süperr hadi bakalım.. en azından hayatımda sizin gibi renkli insanlar var. neşeli muhabbetlerinizi okudukça içim açılıyor desem yeridir. allah nazarlardan korusun. herkezin mutluluğuna nazar değmesin. benimde hep karanlık değil tabi ama benim keçiler gelince kolay kolay gitmiyor işte. eşim arayıp duruyor açmıyorum telefonu.

Melisa ve Efe memeciler :) inşallah şeker portakalım da güzelce atlatır.

Tatlııııı <3 <3 :) köfte patates yap; tam diyetlik olur
hmm, evet bir de melisa var:111:

valla canım cıktı, dolma haricinde yemek namına bi şey yapmadım.
tatlı ana yemek bugün ahahahahah

kesinliklee o yüzden ilk başta videosunu çekeyim eşime göndereyim diye düşündüm, sonra vazgeçtim
bizimki de freni boşalmış kamyon gibi kontrolsüz ve amaçsızca koşuyor, tehlikeler de atlatıyor.. bana da fenalıklar geliyor

İstanbul da kaynıyor be canım.. iki gündür gündüz klima açıyorum.
gece de vantilatörle yatıyoruz. salona taşınmamız an meselesi..

ah şu eşinin işleri bi düzene girse de siz de kendi düzeninizi kursanız..

sevindim canım.. anneannesi de gelmiş çabucak iyileşir şimdi kuzu
sen böyle diyosun ya, ne kadar aptal şeylerden yakındığımı anımsayıp, kendime kızıyorum..
ama kuduruk benim nefis, çok kuduruk!...

kaynamış su dediğin sıcak suyla mı? hani yumuşasın yağlar diye?
cif olmasa zaten hiçbir şekilde temizlenmez..
normalda dolap kapaklarına sürmüyordum cifi, ama bu sefer canıma yetti.
önce bi deneme yaptım, baktım bi şey olmuyor.
dayadım çamaşır suyu katkılı cifi, cilalanmış gibi oldu kapaklar.

aynen!!
aspiratör filtresini domestos ve cifle fırçaladım epeyce, çıkan çıktı çıkmayan kaldı

ne yazıkki, başka sebeplerle canınız sıkılınca birbirinizden çıkarıyorsunuz acısını..
hepimiz yapıyoruz. ona buna sinirlenip eşten çıkarıyoruz. nasılsa o bizi çeker.. insan sevdiğine daha çok haksızlık ediyor sanıyorum.. :26:

müzikleri belki habersiz silmişlerdir. keşke değiştir diyeceğine kendin radyo açsaydın..

Doktora gittim,
amaniiiiiin! son 3 gün. yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkaz hoooop mert annesinin kucağına
bizim, birbirimizden başka kimimiz var kııız!!!
kimseye diyemediğimi size diyom.. ve genele açık bi topik olduğu için tanımadığım binlerce insana

Son düzenleme:
Baş bala kalanadığınız için geriliyor olabilirsiniz.

Doktora gittim,
Aaaa, pazartesi!!!ne az kaldı. Ne güzel ikinci kez anne oluyorsun.bizi habersiz bırakmaaaaaa.
Niye hasta oldu bilmiyorum ki!!!!

negatif ismail diye birini tanımıyorum. oda kim
be yaah.

Süslü Pakize gibi bir karakter o da :) ben çok kullanırım da :)

Doktora gittim,

Amanınnnnnn büyük gün belli olmuşşş :) hadi hayırlısı bakalım :)

Benim hala görüştüğüm yıllar önce okuttuğum öğrencilerim var. Kişilik olarak sevdiysek birbirimizi görüşürüz tabiki. Hatta bikaç tanesi ile abla kardeş modundayız onca yıldan sonra. Vefa önemli kızımmmmmm ben hala ortaokul öğretmenlerimle görüşürüm, lise matematik öğretmenim ile görüşürüm.

Canım bence de olay sadece müzik olayı değil. Sonuçta sen yolcu koltuğundan rahatlıkla değiştirebilirsin, silindiyse yine yüklenir, radyo açılır vsvs. Yani ikiniz de bunalmışsınız ve patlamış olay. Bi de böyle bişi için telefon açmamak ne yahu :) alakasız olacak ama aklıma busmainin kendini odaya kPatması geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…