Pembecim zor bir dönemden geçiyorum. herşeyin gerçekten sınırda olduğu bir zor dönem. sabrım çok taştı ve hiçbişey değişmiyor. eşimide anlıyorum ama gereksiz tartışma ve ev ahalisi beni gerçekten çok geriyor. oğlum için yaşıyorum tabiiki ama onu zaten sahiplenmiş birileri var biliyorsun kendini annesi zanneden biri. bana çok bişey kalmıyor. çekip gitmek istiyorum bazen ama şuan gerçekten kendimi çok boşlukta hissettiğim için mantıksız şeyler yazıyorum. bu insanlar benim kişiliğimi değiştirdi. bazen içimde hiç acıma duygusu yada nebileyim heyecan yada mutluluk duygusu hissi kalmıyor. kendimi programlanmış makina gibi hissediyorum.Canım Batuhan için tabiki. Çocuklarımız için güçlü olmalı ve durmalıyız. Allah kolaylık versin.
Benim de kuzenime aynı şey olmuştu. Hem de tahta ve demir salıncaktı. Çok kötüydü. O yüzden daha da bi tırsıyorum sanırım...
keşke ankaradaki evimde olsaydımda hergün mutfak temizleseydim. önceleri yağ kir olayından bende nefret ederdim. kendi bulaşığımı yıkamayı kendi evimi temizlemeyi özledim. aspiratörü ben kaynamış suya ıslıyorum önce sonrada bir cif tertemiz çıkıyor yağları. bu filtresi için geçerli tabi. birde kaplaması var dış yüzeyi onuda sadece cifleyince yine kolay çıkıyor. sen gözünde büyüttün ondan öyle gelmştir.mutfak temizlemekten nefret ediyoruuuum!
bir saattir uğraşıyorum. aspiratör ve çevresini bile tam temizleyemedim..
her yer yapış yapış. bir de haftalardır bizim mutfakta kızartma falan olmuyor.
demek bi de kızartma yapsam ne hale gelecek.
aslında benim hatam, düzenli silsem oraları böyle büyük temizlikte zorlanmayacağım da işte.. tembellik
Allahtan dün buzdolabını temizlemiştim. normalde bardaklar ve çatal kaşıkları da domestosla yıkarım ama bugün uğraşamıcam..
daha yemek yapıcam, tatlı yapıcam. duş alıcam.. Allahım sen benim gibi tembel gacılara yardım et
oyy kıyamam. iyi olmasına çok sevindim kuzunun. ilaçlada iyice atlatır canım inşallah.Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Biz şükür daha iyiyiz. Ateşimiz yok. İğneye devam. Ama bugün son. Bir de yedi günlük bir ilaç kullanacağız. Dün de dr'ye gittik. Annemler de geldi. Bizdeb haberler böyle.
mutfak temizlemekten nefret ediyoruuuum!
bir saattir uğraşıyorum. aspiratör ve çevresini bile tam temizleyemedim..
her yer yapış yapış. bir de haftalardır bizim mutfakta kızartma falan olmuyor.
demek bi de kızartma yapsam ne hale gelecek.
aslında benim hatam, düzenli silsem oraları böyle büyük temizlikte zorlanmayacağım da işte.. tembellik
Allahtan dün buzdolabını temizlemiştim. normalde bardaklar ve çatal kaşıkları da domestosla yıkarım ama bugün uğraşamıcam..
daha yemek yapıcam, tatlı yapıcam. duş alıcam.. Allahım sen benim gibi tembel gacılara yardım et
Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Biz şükür daha iyiyiz. Ateşimiz yok. İğneye devam. Ama bugün son. Bir de yedi günlük bir ilaç kullanacağız. Dün de dr'ye gittik. Annemler de geldi. Bizdeb haberler böyle.
Ha bu arada nfkcım valla kocan bilse Ayşeciğin tek başına o kaydırağa çıktığını ikinizi de eve kilitler hahaha. Efe ilk başlarda yürüyerek kaymaya çalışıyordu o mesafeden ki sinir olmuştum o dönem. Çok şükür artık öyle yapmıyo. Beni en çok geren şey parkta kaydıraktan kayıp etrafa koşarken salıncaklara dikkat etmemesi :/
haklısın canım. veee bakalım paşamız nezaman teşrif edecekler meraktayım.
Evet ben de kimseye güvenip doğurmadım diyorum ama sonra torunum torunum diyorlar ya; o zaman bir kenardan da siz tutun diyorum içten içe.
Kerem gidince eşim geldi ;balkonda başbaşa yemek yedik. Sonra bana Hadi yatıp uyuyalım diyor. Çok romantik bu adam ya :) Saçmalama dedim ,dışarı çıkıyoruz. Sahil bize 5 dk, gel gör ki doğru dürüst gitmeyiz.. Neyse ,sahilde kol kola yürüdük ,bi cafede çay içtik ;güzel oldu. Sonra da Keremi aldık geldik.
Yarın dr a gidiyorum kesin tarihi verecek
Aaa çok hoş. kalabalıkta eğlenmiştir tabi efecikBalodan geldik. Efe çoooook eğlendi. Ben de çok eğlendim. Çok özlicem bu veletleri yaaaadaha iyileri ile karşılaşmak dileğimle :)
Sabah erken kalkıp hamur yoğurmalıyım, mor bulgur hazırlamalıyım. Seminer dönüşü de inşallah poğaçayı ve salatayı yaparım, süslemeleri hallederim. Efe uyusa da ben de uyusammmmm :)
onlarda seni dinliyormu. ben söz geçiremiyorum. hepsi ayrı bir hava baş edemem.Bizimki de yüzüstü kayıyordu bir ara. Şimdi unuttu. Ben salıncak çarpmasından çekinip çocukları sürekli yavaş sallanmaları için uyarıyorum.
Ya dün yazdıklarıma bakıyorum da acaba ben farkında olmadan çok mu gerginlik yaratıyorum. ama siz hak verin hadi. dün eşim beni işten aldı. eve giderken bi yarımsaat geç gidelim başbaşa kalalım dedi. tamam dedim. müzik açtı. onu kapat başka müzik aç dedim. tamam dedi onuda beğenmedim. nerden çıktı bu saçma müzkler dedim. söz şarkı vs yok durmadan dım tıslı müzikler. başım ağrıyor istemiyorum kapat şunu dedim.benim sevdiğim herzaman dinlediğim müziği aç dedim oda yeğenim silmiş bunları yüklemiş dedi. kızdım ve tartışma başladı. pişman olmuş almaya geldiğine de falan da filanda. kim haklı şimdi. benim sevdiğim müzikleri nasıl siler işin garibi uzatacağına tartışmayı kapat radyo aç.Bizimki de yüzüstü kayıyordu bir ara. Şimdi unuttu. Ben salıncak çarpmasından çekinip çocukları sürekli yavaş sallanmaları için uyarıyorum.
haklısın canım. veee bakalım paşamız nezaman teşrif edecekler meraktayım.
Aaa çok hoş. kalabalıkta eğlenmiştir tabi efecik
Aman ne özliceksinnn bunlar gider başka veletler gelir. sana sadece sabır dileyebilirim. işinizin hiçde kolay olmadığını bildiğim için. kusura bakma tatlım ama bugün için duyguları körelmiş bir colicos la konuşuyorsun. yani negatifliğim üstümde sinirlerim tepemde, amannn bulaşmasın.
negatif ismail diye birini tanımıyorum. oda kimNegatif ismail colicos hahaha. Tabi ki öğrenciler gelir geçer ama bazısı ile görüşmeye devam ederim ki bunlar da onlardansonuçta işimiz evet zor ama keyifli olduğu zaman da tadından yenmiyooooo
Yoo Kerem de düşkündü hep memeyle uyurdu, ben birden bıraktırmadım ki. Yavaş yavaş 1 ayda bıraktırdım. Sadece en son ,günde 1 kez veriyordum "süt bitti" diyerek noktaladık :)güzel de, kerem efe kadar memeci bi çocuk değildi.
yani bu topiğin en tutkunu efe diye biliyorum. birden bıraktırırsa ters tepebilir, o yüzden onlara en uygun olanı yapıyor..
olmazsa, son çare dediğin gibi birden meme bitti yok demek..
şaka kııız.. öyle bi muhabbet var ya, dedenin cenazesinde seni süzen bıdı bıdı konuşan köylü kadınlardan kaldı bu
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. bu ara biraz açıldınız tabi, taşınmaydı, evdi, yeni mobilyalar.
e şimdi ikinci bebek de geliyor ama eminim bolluk bereket getirecek size. ramazan bebesi mert
biz de ayşecikle park turumuzu yaptık. ilk kez döner kaydıraktan kendi başına kaydı.
tam tepeye çıkınca hevesinden zıplamaya başlıyor, ben de aşağıda ayılıp bayılıyorum düşecek diye. :104:
oturtana kadar benimki bana yetiyor.. neyse siftahı yaptık, yavaş yavaş alışır inş.
eşim duysa, küçük kaydırağın suyu mu çıktı, çocuğa niye akrobasi yaptırıyon der
akşama yemek yok, ben tatlı derdine düştüm
eşim ikide bir buzdolabının kapısını açıp içinde eşiniyor, tatlı bi şeyler arıyor bulamıyor.
sonra yok diye mızıldıyor, sonra iyiki de yok zaten kiloluyum diyor.. baştan aşağı muamma
malzeme aldım, muhallebili kadayıf yapıcam. dünden biraz ezogelin var, zeytinyağlı biber doldurucam.
bi şey daha yapmam lazım, ama ne bilmiyom
neyse çok konuştum, ayşecik babanneye geçti.
ben de jet gibi mutfağa girip temizlemeyi düşünüyorum...
Anlar anlar, ben de korkuyordum üzüleceğiz diye ama azalta azalta çok kolay oldu :)Canikom ben de hep yaparım dediğimi yaptım, yapmıcam dediğimi yapmadım. Ama bunu iki yaşındaki velet ne kadar anlar :)? Bi de nfknın dediği gibi Efe okadar düşkündü ki ben şoktayım şu geldiğimiz aşamaya. Yani ben çok daha fazla zorlanırım diyordum. Bi de herkes bana evde olma uzun süre ki unutsun dedi durdu. Ama ben tam tersi evde ve onunla vakit geçirerek bu aşamaya geldim. Yine de onun emerken ağzıma ayağını sokmaya çalışılını falan özlüyorummmm
Melisa ve Efe memeciler :) inşallah şeker portakalım da güzelce atlatır.
Tatlııııı <3 <3 :) köfte patates yap; tam diyetlik olur
Pembecim zor bir dönemden geçiyorum. herşeyin gerçekten sınırda olduğu bir zor dönem. sabrım çok taştı ve hiçbişey değişmiyor. eşimide anlıyorum ama gereksiz tartışma ve ev ahalisi beni gerçekten çok geriyor. oğlum için yaşıyorum tabiiki ama onu zaten sahiplenmiş birileri var biliyorsun kendini annesi zanneden biri. bana çok bişey kalmıyor. çekip gitmek istiyorum bazen ama şuan gerçekten kendimi çok boşlukta hissettiğim için mantıksız şeyler yazıyorum. bu insanlar benim kişiliğimi değiştirdi. bazen içimde hiç acıma duygusu yada nebileyim heyecan yada mutluluk duygusu hissi kalmıyor. kendimi programlanmış makina gibi hissediyorum.
Ha haaa öğrenci bunlarr yaa neden görüşceksin ki. bu benim fikrim. benimde yakın olduğum hocalarım vardı ama aman ne arıcam. hatta hiç unutmuyorum ortaöğretimdeki takviyeli ingilizce hocamla karşılaşmıştım yolda ve beni yıllar yıılar geçmesine rağmen unutmamış. hayret ettim adımı soyadımı dahi hatırlıyor. işyeri servisini beklerken şak diye önümde durdu. konuştuk falan ama çok şaşırmıştım. aklında kaldığıma göre sevdiği bir öğrenciydim demekki. ben olsam hiç selam vermeden geçerdim. hoş bazen burnumun ucundakini görmüyorum esgeçtim sanıyor bazı tanıdıklar. bakar körüm ben.Negatif ismail colicos hahaha. Tabi ki öğrenciler gelir geçer ama bazısı ile görüşmeye devam ederim ki bunlar da onlardansonuçta işimiz evet zor ama keyifli olduğu zaman da tadından yenmiyooooo
Oyyy süperr hadi bakalım.. en azından hayatımda sizin gibi renkli insanlar var. neşeli muhabbetlerinizi okudukça içim açılıyor desem yeridir. allah nazarlardan korusun. herkezin mutluluğuna nazar değmesin. benimde hep karanlık değil tabi ama benim keçiler gelince kolay kolay gitmiyor işte. eşim arayıp duruyor açmıyorum telefonu.Geçecek bugünler canım ya.. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Doktora gittim,
Pazartesi gününe odamızı ayırttık. Cumartesi tekrar kontrole gideceğiz. Neyse bu haftasonu da yırttık :)
hmm, evet bir de melisa var:111:Melisa ve Efe memeciler :) inşallah şeker portakalım da güzelce atlatır.
Tatlııııı <3 <3 :) köfte patates yap; tam diyetlik olur
kesinlikleeHa bu arada nfkcım valla kocan bilse Ayşeciğin tek başına o kaydırağa çıktığını ikinizi de eve kilitler hahaha. Efe ilk başlarda yürüyerek kaymaya çalışıyordu o mesafeden ki sinir olmuştum o dönem. Çok şükür artık öyle yapmıyo. Beni en çok geren şey parkta kaydıraktan kayıp etrafa koşarken salıncaklara dikkat etmemesi :/
İstanbul da kaynıyor be canım.. iki gündür gündüz klima açıyorum.Günaydınlar diyecektim ama baktım öğlen olmuş. off neçabuk geçiyor zaman. bugün sıcaktan nefes alınmıyor resmen, bide nem olunca. hiç alışık olmadığımdan biraz zorlanıyorum galiba. Akşam kötü bir gün geçirdim. eşimle saçma sapan bir nedenden dolayı tartıştık. ev ahaliside hazır zaten herkez sözlü olarak üstüme geldi. hiç tırsmadan hepsine laf yetiştirdim. arkamda kimsem yok. bi evladıma birde allaha sığınıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum çoğunlukla. şuan çok boşluktayım. bazen herşey çok boş geliyor. bi amacım yok gibi hissediyorum. çalışıyorum ama kime. kahr çekiyorum ama kim için. kendim için ne yapıyorum hiç bişey. aksine yıprandığımı hissediyorum.
sevindim canım.. anneannesi de gelmiş çabucak iyileşir şimdi kuzuSelam kızlar. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Biz şükür daha iyiyiz. Ateşimiz yok. İğneye devam. Ama bugün son. Bir de yedi günlük bir ilaç kullanacağız. Dün de dr'ye gittik. Annemler de geldi. Bizdeb haberler böyle.
sen böyle diyosun ya, ne kadar aptal şeylerden yakındığımı anımsayıp, kendime kızıyorum..keşke ankaradaki evimde olsaydımda hergün mutfak temizleseydim. önceleri yağ kir olayından bende nefret ederdim. kendi bulaşığımı yıkamayı kendi evimi temizlemeyi özledim. aspiratörü ben kaynamış suya ıslıyorum önce sonrada bir cif tertemiz çıkıyor yağları. bu filtresi için geçerli tabi. birde kaplaması var dış yüzeyi onuda sadece cifleyince yine kolay çıkıyor. sen gözünde büyüttün ondan öyle gelmştir.
Sen de tembelsen.. :) aspiratör ve çevresi temizlenecek en iğrenç yer!! İkinci sırada buzdolabı geliyorfilitreyi tam temizleyemezsin kasaya geçersin, onu temizlersin duvarlara geçersin sonra yine filitre vsvsvs. İçim şişti :).
ne yazıkki, başka sebeplerle canınız sıkılınca birbirinizden çıkarıyorsunuz acısını..Ya dün yazdıklarıma bakıyorum da acaba ben farkında olmadan çok mu gerginlik yaratıyorum. ama siz hak verin hadi. dün eşim beni işten aldı. eve giderken bi yarımsaat geç gidelim başbaşa kalalım dedi. tamam dedim. müzik açtı. onu kapat başka müzik aç dedim. tamam dedi onuda beğenmedim. nerden çıktı bu saçma müzkler dedim. söz şarkı vs yok durmadan dım tıslı müzikler. başım ağrıyor istemiyorum kapat şunu dedim.benim sevdiğim herzaman dinlediğim müziği aç dedim oda yeğenim silmiş bunları yüklemiş dedi. kızdım ve tartışma başladı. pişman olmuş almaya geldiğine de falan da filanda. kim haklı şimdi. benim sevdiğim müzikleri nasıl siler işin garibi uzatacağına tartışmayı kapat radyo aç.
amaniiiiiin! son 3 gün. yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkaz hoooop mert annesinin kucağınaGeçecek bugünler canım ya.. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Doktora gittim,
Pazartesi gününe odamızı ayırttık. Cumartesi tekrar kontrole gideceğiz. Neyse bu haftasonu da yırttık :)
bizim, birbirimizden başka kimimiz var kııız!!!Oyyy süperr hadi bakalım.. en azından hayatımda sizin gibi renkli insanlar var. neşeli muhabbetlerinizi okudukça içim açılıyor desem yeridir. allah nazarlardan korusun. herkezin mutluluğuna nazar değmesin. benimde hep karanlık değil tabi ama benim keçiler gelince kolay kolay gitmiyor işte. eşim arayıp duruyor açmıyorum telefonu.
onlarda seni dinliyormu. ben söz geçiremiyorum. hepsi ayrı bir hava baş edemem.
Baş bala kalanadığınız için geriliyor olabilirsiniz.Ya dün yazdıklarıma bakıyorum da acaba ben farkında olmadan çok mu gerginlik yaratıyorum. ama siz hak verin hadi. dün eşim beni işten aldı. eve giderken bi yarımsaat geç gidelim başbaşa kalalım dedi. tamam dedim. müzik açtı. onu kapat başka müzik aç dedim. tamam dedi onuda beğenmedim. nerden çıktı bu saçma müzkler dedim. söz şarkı vs yok durmadan dım tıslı müzikler. başım ağrıyor istemiyorum kapat şunu dedim.benim sevdiğim herzaman dinlediğim müziği aç dedim oda yeğenim silmiş bunları yüklemiş dedi. kızdım ve tartışma başladı. pişman olmuş almaya geldiğine de falan da filanda. kim haklı şimdi. benim sevdiğim müzikleri nasıl siler işin garibi uzatacağına tartışmayı kapat radyo aç.
İlbilgehatun neden bu kadar hasta oldu acaba yavrucuk, neyse ki anneannesi gelir de yardımcı olur sana. Kuzular hastayken hayat altüst oluyor
Yoo Kerem de düşkündü hep memeyle uyurdu, ben birden bıraktırmadım ki. Yavaş yavaş 1 ayda bıraktırdım. Sadece en son ,günde 1 kez veriyordum "süt bitti" diyerek noktaladık :)
Anlar anlar, ben de korkuyordum üzüleceğiz diye ama azalta azalta çok kolay oldu :)
Aaaa, pazartesi!!!ne az kaldı. Ne güzel ikinci kez anne oluyorsun.bizi habersiz bırakmaaaaaa.Geçecek bugünler canım ya.. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Doktora gittim,
negatif ismail diye birini tanımıyorum. oda kim
be yaah.
Geçecek bugünler canım ya.. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Doktora gittim,
Ha haaa öğrenci bunlarr yaa neden görüşceksin ki. bu benim fikrim. benimde yakın olduğum hocalarım vardı ama aman ne arıcam. hatta hiç unutmuyorum ortaöğretimdeki takviyeli ingilizce hocamla karşılaşmıştım yolda ve beni yıllar yıılar geçmesine rağmen unutmamış. hayret ettim adımı soyadımı dahi hatırlıyor. işyeri servisini beklerken şak diye önümde durdu. konuştuk falan ama çok şaşırmıştım. aklında kaldığıma göre sevdiği bir öğrenciydim demekki. ben olsam hiç selam vermeden geçerdim. hoş bazen burnumun ucundakini görmüyorum esgeçtim sanıyor bazı tanıdıklar. bakar körüm ben.
Oyyy süperr hadi bakalım.. en azından hayatımda sizin gibi renkli insanlar var. neşeli muhabbetlerinizi okudukça içim açılıyor desem yeridir. allah nazarlardan korusun. herkezin mutluluğuna nazar değmesin. benimde hep karanlık değil tabi ama benim keçiler gelince kolay kolay gitmiyor işte. eşim arayıp duruyor açmıyorum telefonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?