Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tabiki çok haklısın. Aynı durumda ben kalsam ben de hayır diyemezdim... Dediğim gibi inşallah en kısa zamanda işler rayına oturur

Gündaydın kızlar... Ramazana bir kala heyecanlıyız, yarın Ramazan hediyeleşmesi yapıcaz kendi aramızda, kızım çok heyecanlı hediyesini merak ediyor
Aryam , çook sevindim kuzunun taşının yok olmasına , insallah tekrarlamaz .. Allah sağlıklı güzel günler versin kıvırcık kuzuya.. Anneciğine de uzun sağlıklı ömürler versin ... Gerekirse kreş de olur cnm, bezden çıkıp okula giden bi çok minnoş var... Arkadaş ortamında eğleniyorlar öğreniyorlar.. Hastalık, çocuklar ilk 7 yaşında ilkokula başlasalar o zaman da sık bulaşıyor , kuzucuklar evde oldukları sürece bağışıkları çok zayıf çünkü..
Ilbilge , çok şükür iyileşmiş kuzucuğun.. Allah beterinden sakınsın insallah iğnelere bi daha gerek duymasın fıstık..
Nfk, tebrik ederim cnm sınavın başarılı geçmiş.. Insaallah direksiyondan da başarılı olursun ... Şimdi sen eşinle mi çalışıyorsun, kursun hocasıyla mı ?
Bizim de dersler yarın başlıyor, gidebildiğim kadarına gitmek istiyorum.. Yazılı sınavı geçenlerle direksiyon eğitimi başlayacakmış , abimin de aracı vitesliymiş, bi hocayla başlayayım onun aracında çalışıcaz insallah ...
Pembecim doğum günü fotografları var mı kuzucuğun, Allah'ım sağlıklı güzel yaşlar, uzun ömürler versin insallah efeye...
Elifnaz ; evine henüz internet bağlanmadığı için katılamıyordu , ev yerleştiriyordu en son...
Busmai ; odaya kapanma olayını bilmiyorum ben detay verir misin azıcık merak ettim
Pazartesi Mert kuzusu teşrif edecekmiş, Hayırla sağlıkla kolaylıkla insallah .. Senin için hayatının yeni bi döneme girdiği dönüm noktası olacak Allah izin verirse .. Oyy yerim onu ya ne tatlıdır o şimdi yumuk yumuk..
Colicoscum , burada hepimiz anlık sinirimizi kızdıklarımızı paylaşıyoruz , kimse kesin hükümler vermiyordur neticede insan oğlu duygusu an be an değişebilen bi varlık.. Eşinle yavrunla huzurlu olun da , diğerlerine he he deyip sabretmek ve takmamak benim de taktiğim.. (;
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum. Bugün çook işim var Allah yardım eder insallah hepimize (;

Eşime kızıp kendimi odaya kilitlemiştim birkaç saat, büyütülecek birşey değil :)
İkinciye niyetlenmiştim ama çok sıkıcı oluyo diye yapmamıştım ,ondan öyle kalmıştır aklında :)

Barışmanıza çok sevindim Allah huzurunuzu bozmasın

Canım benim, sen nerede çalışıyorsun? Şirket gibi okul, 22 satfa rapor mu?

Canım benim, sen nerede çalışıyorsun? Şirket gibi okul, 22 satfa rapor mu?

İl genelinde tüm zümreler ayrı ayrı toplanıp sorunlarını görüşecekler diye üç gün verildi. Toplantıvari bi seminer oldu yani. E herkes bi cümle söylese düşün artık. Bizim branşda malum sıkıntı çok olduğu için de dolu dolu(!) geçti :)

Canım fotoları pazar günü igde paylaşıcam inşallah

"Birkaç saat" ve "önemli değil" bi arada olmamışlar hahaha

Emmek istediğin de birazdan kızım dediğimde
-- azıcık 5 dakika diyor
çok güldüm ya maşallah kuzuya.
Hadi bakalım siz de hayırlı haberle gelin inşallah ultrasondan. Bütün bıdıklar iyi olsun.
Kreş olayı sadece benim kararım olduğu için göze alamam o sorumluluğu. En ufak bi sıkıntıda bana patlayacak olay. Önce öyle yapiciim artık. Oluruna bırakıcam, ben eşimin tepesine binicem bütün sıkıntılarda artık
Sağol şekerim:)
Bende bu durumdan korkuyorum zaten. Hastalık olayı benim de gözümü çok korkutuyor, bile bile de çocuğu böyle göndermek zor bir karar. Şuan itibarıyla askıya aldım zaten. Haklısın hiç olmadı bakıcı olur artık.
Sağol canım benimm:) inşallah herkes sağlıklı sıhhatli olsunn. Abinin aracının da vitesli olması iyi olmuş canım, rahat rahat çalışırsın onunla. Sende başladın artık, sonu gelir merak etme.
Aynennnnnn :)

Yarının menüsü kısmetse mercimek çorbası,püreli çanak köfte, kabak yemeği, salata. Tatlıyı ben yemeyeceğim için yapmadım eşim gitsin tulumba tatlısı alsın kendine :)
maşallah kız sana. Amma hızlısın heee! Hiçbişi belli değil bizde daha:/

Ne güzel olmuş halletmişsiniz eşinle sıkıntıları, güzel de bi akşam olmuş sevindim.

De bu alınganlığını anlayamadım?? Ben kimseye pasif, sözü geçmeyen biriymiş gb bahsetmedim keza benimde aynı durumda olmamdan dolayı kendime de söylemiş olurum aynı şeyleri. Ben ikimizinde kv li ev hayatı olması ve bunun bunalımından bahsettim. Ne? niye?bu kadar zoruna gitti anlayamadım, inan şaşırdım okurken.
Neyse alınganlık göstereceğini bilsem yazmazdım kusura bakma, üzmüşüm seni farketmeden özür dilerim

Aynennnnnn :)

Yarının menüsü kısmetse mercimek çorbası,püreli çanak köfte, kabak yemeği, salata. Tatlıyı ben yemeyeceğim için yapmadım eşim gitsin tulumba tatlısı alsın kendine :)

Bizim menü de mercimek çorbası, salata, karnıyarık, pilav ve cacık. Haaa bir de bol su.Tatlı yapar mıyım bilmiyorum. Dondurma olsa iyi olur.

Tatilin tadını çıkar, zamana bırak.
Ooooo!yarın olsun da sen bir sürü yemek yaparsın kesin.

Ohoo ramazan menüleri başlamış :)
Ramazanım gidiyo ama pazartesiye kadar 2 teravih kılabilirim evde :)

Yok artık, colicos un senden alındığını düşünmüyorum

Son düzenleme:
slm canlar..ramazanimiz mubarek olsun..

Bugun bir iki kez baktim ama msj yazmak bi yana dogru duzgun okuyamadim bile..
Tahmin edeceginiz uzere nenedeydik. Bugun sabanin son gunu diye sahurda birkac kiraz ve yarim bardak suyla oruca niyetlendim. Ozellikle ogleden sonra basimin sol yaninda bi agri peyda oldu.. Yerimden kipirdamak bile cok zorlasti. Son iki aydir haftada bir iki kez oruc tuttugium halde onceki gunun yorgunlugu, az uyku ve adamakilli sahur yapmayinca vucut da tepki verdi. Aksam ustu yogurt kovasini ve soda sisesini elimden mi dusurmedim, daha baska ne sakarliklarim oldu. Allah herkese guc kuvvet versin.. Sikintisiz gecirelim bu ramazani, hakkiyla ihya edelim ins. Dus aldim, yatmadan once bi yazayim dedim. Hos artik sahurlarda da birlikte oluruz ya tabi once bi yatmak lazim :111: haydi Allah rahatlik versin..

Ben de yazmayınca merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…