- 8 Ağustos 2011
- 12.710
- 15.174
- 498
''Hayatımda hiçbirşeyin kararını ben vermiyorum gb gelmeye başladı artık. ( boşa colilos 2 demedim:))''Ne güzel olmuş halletmişsiniz eşinle sıkıntıları, güzel de bi akşam olmuş sevindim.
De bu alınganlığını anlayamadım?? Ben kimseye pasif, sözü geçmeyen biriymiş gb bahsetmedim keza benimde aynı durumda olmamdan dolayı kendime de söylemiş olurum aynı şeyleri. Ben ikimizinde kv li ev hayatı olması ve bunun bunalımından bahsettim. Ne? niye?bu kadar zoruna gitti anlayamadım, inan şaşırdım okurken.
Neyse alınganlık göstereceğini bilsem yazmazdım kusura bakma, üzmüşüm seni farketmeden özür dilerim
Aynı dönemden geçtiğimizi, aynı şeyleri yaşadığımızı düşünerek bişiler yazdım evet. Kimsenin karakteri ile ilgili bişi ima etmek istemedim. Neyse uzatmayalım geriliyorum artık ben. Seviyorum bende seni.''Hayatımda hiçbirşeyin kararını ben vermiyorum gb gelmeye başladı artık. ( boşa colilos 2 demedim:))''
Bu cümle sana ait canım. ben sözü geçmeyen yada kendi kararlarımı veremeyen biri değilim açıklamasını getirmek istedim sadece. neden dolayı sustuğumu da açıkca anlattım zaten. alınmalık bir durum yok ortada da ayrıca tatlım. hayır alınmadım. yazarak konuştuğumuz için öyle algılamış olabilirsin. sadece açıklama yapma gereği duydum bu söz üzerine. lütfen özüer de dileme seni seviyorum ben.
günaydın canikom, sanada hayırlı ramazanlar.nfk canım sahurda neden o kadar az yediğini anlayamadım yaa çok okudum kafam karışmışda olabilir :44:
direksiyon derslerine devam ne güzel rabbim kolaylığını verir
pempiş seminerlerin bitmiş artık gözünaydın kızz şaka maka emme olayında baya yol aldın sen darısı başıma artık
efe nin doğum günüde bugünden kutlu olsun canım
busmai ayy çok sevindim pazartesi mert bey geliyor demekki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
pamuk helva hediyeleşmeyi yaptınız mı çok imrendim benim kızımda biraz büyüsün bizde yapalım inşallah
ilbilgehatun canım kızına geçmiş olsun düzelmiş allaha şükür
aryam kreş olayı için biraz daha beklemek lazım galiba daha çok küçükler gerçekten
colıcos kızz sen kocanın kıymetini bilmiyorsun galiba ama arada gerginliklerden böyle ceviz kabuğunu doldurmayacak
şeylerden kavga çıkması normal oluyor bizdede oluyor
İftara güzel bişeyler çıkacağından eminim.Yeni gune ramazana bismillah!!!
Ramazan 1'den herkese gunaydinlar...
İftar monuleri belli olmaya baslamis.
Ben ne yapicam, henuz bilmiyorum.
Aksama Allah kerim
Aysecik kavaltisini yapiyor, sonra banyo yaptirip evi toparlicam.
Esimle biraz direksiyon calisip iftar hazirliklarina girisirim..
Herkese 3gli hayirli huzurlu bi diliyorum..
yoooook valla kıymet bilirim.nfk canım sahurda neden o kadar az yediğini anlayamadım yaa çok okudum kafam karışmışda olabilir :44:
pempiş seminerlerin bitmiş artık gözünaydın kızz şaka maka emme olayında baya yol aldın sen darısı başıma artık
busmai ayy çok sevindim pazartesi mert bey geliyor demekki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
pamuk helva hediyeleşmeyi yaptınız mı çok imrendim benim kızımda biraz büyüsün bizde yapalım inşallah
aryam kreş olayı için biraz daha beklemek lazım galiba daha çok küçükler gerçekten
colıcos kızz sen kocanın kıymetini bilmiyorsun galiba ama arada gerginliklerden böyle ceviz kabuğunu doldurmayacak
Tamam canım. anladım seni. zaten herşeyin sebebi gerginliğimiz. boşverelim bencede.Aynı dönemden geçtiğimizi, aynı şeyleri yaşadığımızı düşünerek bişiler yazdım evet. Kimsenin karakteri ile ilgili bişi ima etmek istemedim. Neyse uzatmayalım geriliyorum artık ben. Seviyorum bende seni.
Molfix ti kız o bol sıvı emen. Bi paket molfix alıp bi dene bencedeBirazdan hazırlanıp oğluşla pazara gideceğiz. Halim olursa bi de park yaparız. Hava burda sıcak ama güneşli değil. Yağmur yağacak gibi bakalım...
Üç gecedir emzirmiyorum ve dün gece sadece 1 kere kalktı. Sabah da tabiki 7:30 da kalktı :) gün içinde sürekli oğlum büyüdü artık biberonla içiyor olayına devam ettik :) çok şükür emzirme işini kapattık sağ salim... Sabah çişimiz yine dışa çıkmıştı. Acaba şu huggies miydi neydi hani bol sıvı alan bebeklere göre olan ondan mı alsam??? Gece en azından onu takarım. Yada gece 6 takıp gündüz 5+ mı yapsam?? Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan
Bizde de uzun zamandır korkmalar var. Ufak bi sesten, sallanan bayraklardan vs. Ama aynı dönemde olanlarda varmış, duyuyorum, böyle bir dönem var atlatacaklar galiba.Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan
Bizde de bi korktum kelimesi çıktı, bi de elleriyle gözlerini kapatıyor güya, alttan alttan bakıyor
her şeyden torktuuum diyo , hatta hatta çok sevdiği eline almak için can attığı kuşumuz maviş dün kafesinden çıkıp uçtu, ağlamaya başladı mavişten korktum diyerekinsallah geçici bi dönemdir ..
Molfixi denemiştim ben kışın sızdırma yaşadığımız dönemde , o da sızdırıyor kesinlikle . Ben bir tane bezi normal takıp, ikinci bezi göbiş bölgesine yanlamasına takıyordum o zaman sızdırmıyordu
Canım benim, teşekkür ederim.nfk canım sahurda neden o kadar az yediğini anlayamadım yaa çok okudum kafam karışmışda olabilir :44:
Farklı bir hediye olmuş, ne güzel.hediye olayını da iyi düşünmüşsünüz.Hayırlı sabahlar , hayırlı Ramazanlar canlar ,
Insaallah nice seneler bu mübarek günlere ulaşırız...
Bebeleri yedirdim, şimdi oyuna daldılar birlikte , öğlene Allah Kerim.. Oruçluyken onlara yedirmek en zoru, çünkü karşılarında biri yemeyince onlar da az yiyo
Şekerportakalım insallah sağlıkla büyüsünler minnoşlar , bu akşam ilk iftarda vericez hediyelerimizi.. Eşim benimkini getirmiş gerçi , Hindistan'ın yöresel kıyafetinerede giyerim bilmiyorum nasıl bağlandığını da, upuuzun işlemeli bi kumaş
Busmaiii, büyük güne son iki.. Allahım sağlıcakla kavuştursun, sabah erken saatte mi olacak ameliyat
Bizim Ramazan 1 deki menümüz; kabak dolması, taze fasulye.. Bir de çorba gerek tabii. Bolu usulü patates çorbası düşündüm ... Hepimize kolaylık ve ramazanı dolu dolu geçirebilmek için irade ve sabır versin Allah
Eşim gelirse 1 ila 4 arasında kursa gidicem , insallah güzel dilekleriniz kabul olur da başarırız şu işi, eşime sen kullanamazsın dediği günlerin hesabını sormam lâzım
Hepinize Hayırlı huzurlu sağlıklı kazasız güzel günler
Maşallah Efeciğe.Birazdan hazırlanıp oğluşla pazara gideceğiz. Halim olursa bi de park yaparız. Hava burda sıcak ama güneşli değil. Yağmur yağacak gibi bakalım...
Üç gecedir emzirmiyorum ve dün gece sadece 1 kere kalktı. Sabah da tabiki 7:30 da kalktı :) gün içinde sürekli oğlum büyüdü artık biberonla içiyor olayına devam ettik :) çok şükür emzirme işini kapattık sağ salim... Sabah çişimiz yine dışa çıkmıştı. Acaba şu huggies miydi neydi hani bol sıvı alan bebeklere göre olan ondan mı alsam??? Gece en azından onu takarım. Yada gece 6 takıp gündüz 5+ mı yapsam?? Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan
Büyümüş de korkmaya başlamış bıdık.Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan
Bizde de bi korktum kelimesi çıktı, bi de elleriyle gözlerini kapatıyor güya, alttan alttan bakıyor
her şeyden torktuuum diyo , hatta hatta çok sevdiği eline almak için can attığı kuşumuz maviş dün kafesinden çıkıp uçtu, ağlamaya başladı mavişten korktum diyerekinsallah geçici bi dönemdir ..
Molfixi denemiştim ben kışın sızdırma yaşadığımız dönemde , o da sızdırıyor kesinlikle . Ben bir tane bezi normal takıp, ikinci bezi göbiş bölgesine yanlamasına takıyordum o zaman sızdırmıyordu
Molfix ti kız o bol sıvı emen. Bi paket molfix alıp bi dene bencede
Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan
Bizde de uzun zamandır korkmalar var. Ufak bi sesten, sallanan bayraklardan vs. Ama aynı dönemde olanlarda varmış, duyuyorum, böyle bir dönem var atlatacaklar galiba.
Canım benim, teşekkür ederim.
Farklı bir hediye olmuş, ne güzel.hediye olayını da iyi düşünmüşsünüz.
Maşallah Efeciğe.büyümüş annesi.
Büyümüş de korkmaya başlamış bıdık.
primadan vazgeçmem. 6 lardan bahsediyorsunuz ya şaşırıyorum. totoları okadar büyük değilki. arasını rahatsız etmesin sonra 6 numara bez. benimki çok zayıf bi çocukta değil ama halaa 4+ dayız. şuan için değiştirmeyide düşünmüyorum.Molfix ti kız o bol sıvı emen. Bi paket molfix alıp bi dene bencede
Kormalar bizdede var. en çok benden uzakta olduğunda batuhan diye seslenince koşarak yanıma geliyor ve koooktuuummm diyor. birde karanlıkta yalnız kalmaktan çok korkuyor. değişik baskın sesler v.s.Bizde de uzun zamandır korkmalar var. Ufak bi sesten, sallanan bayraklardan vs. Ama aynı dönemde olanlarda varmış, duyuyorum, böyle bir dönem var atlatacaklar galiba.
nekadar çabuk büyüdüler. birde bakmışsın okullu olmuşlar.Evet teyzesi adam oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?