Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yeni gune ramazana bismillah!!!
Ramazan 1'den herkese gunaydinlar...

İftar monuleri belli olmaya baslamis.
Ben ne yapicam, henuz bilmiyorum.
Aksama Allah kerim
Aysecik kavaltisini yapiyor, sonra banyo yaptirip evi toparlicam.
Esimle biraz direksiyon calisip iftar hazirliklarina girisirim..

Herkese 3gli hayirli huzurlu bi diliyorum..

günaydınnnnn hayırlı ramazanlar hayırlı haftalar olsun inşallah

evet ramazan 1 e başladık menüler dediğiniz gibi dökülmeye başlamış
biz her sene olduğu gibi ilk iftarımızı kayınvalidemlerde olacağız dün akşam sahurda da onlardaydık
sağolsun melisada kalktı sahura tabi sonrası benim için kötü oldu uyumak bilmedi
eşimde sahur sofrasında ağladı dün akşam babası aklına geldi
inşallah rabbim kolaylığını verir oruçlarımızı kabul eder

bir sürü yazmışsınız maşallah size yaa ay sonu nedeniyle benim işlerim gene yoğundu inşallah ramazanda biraz rolantide oluruz
gerçi iş olunca daha çabuk zaman geçer şansımıza o zaman

dün akşam ramazan dolayısıyla maltepe belediyesi tüm parklardan havai fişek gösterisi yaptı çok güzeldi gerçekten ama bir an haberimiz olmadığı için
trafo falan patladı sandım

günaydınlar herkeze. hayırlı vuzurlu bir ramazan diliyorum.

nfk canım sahurda neden o kadar az yediğini anlayamadım yaa çok okudum kafam karışmışda olabilir :44:
direksiyon derslerine devam ne güzel rabbim kolaylığını verir

pempiş seminerlerin bitmiş artık gözünaydın kızz şaka maka emme olayında baya yol aldın sen darısı başıma artık
efe nin doğum günüde bugünden kutlu olsun canım

busmai ayy çok sevindim pazartesi mert bey geliyor demekki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

pamuk helva hediyeleşmeyi yaptınız mı çok imrendim benim kızımda biraz büyüsün bizde yapalım inşallah

ilbilgehatun
canım kızına geçmiş olsun düzelmiş allaha şükür

aryam kreş olayı için biraz daha beklemek lazım galiba daha çok küçükler gerçekten

colıcos
kızz sen kocanın kıymetini bilmiyorsun galiba ama arada gerginliklerden böyle ceviz kabuğunu doldurmayacak
şeylerden kavga çıkması normal oluyor bizdede oluyor

''Hayatımda hiçbirşeyin kararını ben vermiyorum gb gelmeye başladı artık. ( boşa colilos 2 demedim:))''

Bu cümle sana ait canım. ben sözü geçmeyen yada kendi kararlarımı veremeyen biri değilim açıklamasını getirmek istedim sadece. neden dolayı sustuğumu da açıkca anlattım zaten. alınmalık bir durum yok ortada da ayrıca tatlım. hayır alınmadım. yazarak konuştuğumuz için öyle algılamış olabilirsin. sadece açıklama yapma gereği duydum bu söz üzerine. lütfen özüer de dileme seni seviyorum ben.

Aynı dönemden geçtiğimizi, aynı şeyleri yaşadığımızı düşünerek bişiler yazdım evet. Kimsenin karakteri ile ilgili bişi ima etmek istemedim. Neyse uzatmayalım geriliyorum artık ben. Seviyorum bende seni.

günaydın canikom, sanada hayırlı ramazanlar.

Kreş için evet vazgeçtim mecburen.

İftara güzel bişeyler çıkacağından eminim.

yoooook valla kıymet bilirim.

Tamam canım. anladım seni. zaten herşeyin sebebi gerginliğimiz. boşverelim bencede.

Hayırlı sabahlar , hayırlı Ramazanlar canlar ,
Insaallah nice seneler bu mübarek günlere ulaşırız...
Bebeleri yedirdim, şimdi oyuna daldılar birlikte , öğlene Allah Kerim.. Oruçluyken onlara yedirmek en zoru, çünkü karşılarında biri yemeyince onlar da az yiyo
Şekerportakalım insallah sağlıkla büyüsünler minnoşlar , bu akşam ilk iftarda vericez hediyelerimizi.. Eşim benimkini getirmiş gerçi , Hindistan'ın yöresel kıyafeti nerede giyerim bilmiyorum nasıl bağlandığını da, upuuzun işlemeli bi kumaş
Busmaiii, büyük güne son iki.. Allahım sağlıcakla kavuştursun, sabah erken saatte mi olacak ameliyat
Bizim Ramazan 1 deki menümüz; kabak dolması, taze fasulye.. Bir de çorba gerek tabii. Bolu usulü patates çorbası düşündüm ... Hepimize kolaylık ve ramazanı dolu dolu geçirebilmek için irade ve sabır versin Allah
Eşim gelirse 1 ila 4 arasında kursa gidicem , insallah güzel dilekleriniz kabul olur da başarırız şu işi, eşime sen kullanamazsın dediği günlerin hesabını sormam lâzım
Hepinize Hayırlı huzurlu sağlıklı kazasız güzel günler

Birazdan hazırlanıp oğluşla pazara gideceğiz. Halim olursa bi de park yaparız. Hava burda sıcak ama güneşli değil. Yağmur yağacak gibi bakalım...

Üç gecedir emzirmiyorum ve dün gece sadece 1 kere kalktı. Sabah da tabiki 7:30 da kalktı :) gün içinde sürekli oğlum büyüdü artık biberonla içiyor olayına devam ettik :) çok şükür emzirme işini kapattık sağ salim... Sabah çişimiz yine dışa çıkmıştı. Acaba şu huggies miydi neydi hani bol sıvı alan bebeklere göre olan ondan mı alsam??? Gece en azından onu takarım. Yada gece 6 takıp gündüz 5+ mı yapsam?? Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan

Molfix ti kız o bol sıvı emen. Bi paket molfix alıp bi dene bencede

Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan

Bizde de bi korktum kelimesi çıktı, bi de elleriyle gözlerini kapatıyor güya, alttan alttan bakıyor
her şeyden torktuuum diyo , hatta hatta çok sevdiği eline almak için can attığı kuşumuz maviş dün kafesinden çıkıp uçtu, ağlamaya başladı mavişten korktum diyerek insallah geçici bi dönemdir ..

Molfixi denemiştim ben kışın sızdırma yaşadığımız dönemde , o da sızdırıyor kesinlikle . Ben bir tane bezi normal takıp, ikinci bezi göbiş bölgesine yanlamasına takıyordum o zaman sızdırmıyordu

Son düzenleme:
Bizde de uzun zamandır korkmalar var. Ufak bi sesten, sallanan bayraklardan vs. Ama aynı dönemde olanlarda varmış, duyuyorum, böyle bir dönem var atlatacaklar galiba.

Canım benim, teşekkür ederim.
Farklı bir hediye olmuş, ne güzel.hediye olayını da iyi düşünmüşsünüz.
Maşallah Efeciğe. büyümüş annesi.

Büyümüş de korkmaya başlamış bıdık.

Sağır duymaz uydurur yaptım :)

Kesinlikle Allah ım yardım ediyor...

Demek o da sızdırıyor... Ozaman 6 alıp gece onu takayım.. Kız ne akıllıca bi çözüm olmuş

Bizde de uzun zamandır korkmalar var. Ufak bi sesten, sallanan bayraklardan vs. Ama aynı dönemde olanlarda varmış, duyuyorum, böyle bir dönem var atlatacaklar galiba.

Efe de korkması gereken şeylerden(dibinde patlatılan konfeti) değil de saçma sapan şeylerden (dilek feneri gibi) korkuyor. Demekki dönemsel...

primadan vazgeçmem. 6 lardan bahsediyorsunuz ya şaşırıyorum. totoları okadar büyük değilki. arasını rahatsız etmesin sonra 6 numara bez. benimki çok zayıf bi çocukta değil ama halaa 4+ dayız. şuan için değiştirmeyide düşünmüyorum.

Kormalar bizdede var. en çok benden uzakta olduğunda batuhan diye seslenince koşarak yanıma geliyor ve koooktuuummm diyor. birde karanlıkta yalnız kalmaktan çok korkuyor. değişik baskın sesler v.s.

günaydınlar herkeze. hayırlı vuzurlu bir ramazan diliyorum.

AA aaaaaa vuzurlu ramazan dilemişim yeni gördüm. hemen düzeltiyorummm ve huzurlu bir ramazan diliyorum. el sürçmesi işte!!

Sevgili tatlişkolarım mesaim birazdan bitiyor ve ben çıkıyorum. hepinize güzel bir iftar güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…