primadan vazgeçmem. 6 lardan bahsediyorsunuz ya şaşırıyorum. totoları okadar büyük değilki. arasını rahatsız etmesin sonra 6 numara bez. benimki çok zayıf bi çocukta değil ama halaa 4+ dayız. şuan için değiştirmeyide düşünmüyorum.
Kormalar bizdede var. en çok benden uzakta olduğunda batuhan diye seslenince koşarak yanıma geliyor ve koooktuuummm diyor. birde karanlıkta yalnız kalmaktan çok korkuyor. değişik baskın sesler v.s.
nekadar çabuk büyüdüler. birde bakmışsın okullu olmuşlar.
Ortada yemek yok ben fırın sütlaç yaptım
Kp evde değil o sebepten yemek olayını abartmıciiimm. Sanırım et sote pilav ve çorba olacak. Şimdi bi uyuyayım, uyanınca acıkırsam aklıma güzel güzel yemekler gelebilirr
Ortada yemek yok ben fırın sütlaç yaptım
Kp evde değil o sebepten yemek olayını abartmıciiimm. Sanırım et sote pilav ve çorba olacak. Şimdi bi uyuyayım, uyanınca acıkırsam aklıma güzel güzel yemekler gelebilirr
Oyy oyyy sütlaç!!!ben de uyudum miniğim uyurken iyi geldi. Annem de olunca yemek kolay oldu.
Ben salak saçma bir şekilde 1 saat uyudum. Efe öğle uykusuna yatmadı. Babası bakarken benim de içim geçti. Ama velet sürekli gelip dürttü durdu beni. Ben de gece onu mu dürtsem napsam
oy oyy oyyyy!Ortada yemek yok ben fırın sütlaç yaptım
asıl sana oy oy oy valla!!!Oyy oyyy sütlaç!!!ben de uyudum miniğim uyurken iyi geldi. Annem de olunca yemek kolay oldu.
Bel ve bacağında çok iz yapınca bi büyüğüne geçtim ben hep. Yani popo ölçüsüne göre değil :)
Ay inşallah :)
Aferin sanaaaaaa :) eline sağlık. Ben salak saçma bir şekilde 1 saat uyudum. Efe öğle uykusuna yatmadı. Babası bakarken benim de içim geçti. Ama velet sürekli gelip dürttü durdu beni. Ben de gece onu mu dürtsem napsam
Aynen ya. Ama ben acıktım yerim ya. Sahurda pek bişi yemedim. Akşam yemeği de yememiştimoy oyy oyyyy!
Boyle aksama monulu sofra kurmaya calisiyoruz ama
Aslinda aranan soguk icecekler ve kavun karpuz
Onu bende düşünüyorum. Kendim bi pantolon bluz giysem, aryaya da çıkınca bişi alsam iyi olur da bakalım...ayy aklima ne geldi?..
Aysecik bayramda ne giyecek?Ay asil ben ne giyicem???? :111:
kasinma derim, ahahaahaah
Biz de esimle iki saat uyumusuz. Bi kalktik ikindi olmus.
İftar icin ben suzme mercimek ve firinda baharatli patates yapicam, esim et kizartacak..
ayy aklima ne geldi?..
asıl sana oy oy oy valla!!!
sende onu dürtte gör gününü
Aynen ya. Ama ben acıktım yerim ya. Sahurda pek bişi yemedim. Akşam yemeği de yememiştimToyga çorbasını ve et sotemi yaptım. İftara yakın da salata ve pilav yaparsam tamamdır
Onu bende düşünüyorum. Kendim bi pantolon bluz giysem, aryaya da çıkınca bişi alsam iyi olur da bakalım...
yok anam, ben beceremiyorum. Malzeme murdar olmasin diye esim yapiyoKaşınıyommm
İyi yapmışınız oh. Sen de mi hava atıyosun kız eşim şunu yapacak bunu yapacak :)
İki elbise el süslü püslü Ayşeciğe. Etek ve üst de olur :) sen de benzer renklerde giy)
Offf tatlılar hazırlanmışiftarda bana bol su bi tabak da tatlı verin yeter (; öğleden önce tansiyonum mu düştü ne oldu başım döndü, biraz dinlenince geçti çok şükür.. Tatlı bizim yoğurtçudan bugün, porsiyonluk çok güzel güllaç yapıyo miss ay insan aç oldu mu yemek düşünmekten bi hâl oluyo
Acayip bi rüzgar var burada , saksılarım uçacak nerdeyse , şöyle bi yağmur indirse de rahatlasa ortalık...
Bayramlık kendime ve kızıma almıycam henüz giymediği birkaç elbisesi var, ben imrenip alıyorum , Hanımefendi illa bi kusur bulup giymiyor... Minik kız anneleri şimdi güzel güzel süsleyip püsleyin vallahi , azıcık büyüdüler mi kendi seçimlerini kendileri yapıyor ; bizimki bazen hiç alakasız şeyleri kombin yapıp okula gidiyordu mesela
Iftar misafirlerine neler yapacaksınız , 10 kişilik bi grup gelecek o korkutuyor beni en çok, yardım edenim de olmuyo .. Allah kolaylığını verir insallah, hazırlık birşey değil de, servis esnası ve sonrası
Yok kız.Hava mı atıyon kızımmmm?!?!?!?
Ben elbise alsam diyorum. Ya da kot etek. Daha bakmadım ama.ayy aklima ne geldi?..
Aç aç oruç tutulur mu? Zaten minnacıksın.asıl sana oy oy oy valla!!!
sende onu dürtte gör gününü
Aynen ya. Ama ben acıktım yerim ya. Sahurda pek bişi yemedim. Akşam yemeği de yememiştimToyga çorbasını ve et sotemi yaptım. İftara yakın da salata ve pilav yaparsam tamamdır
Offf tatlılar hazırlanmışiftarda bana bol su bi tabak da tatlı verin yeter (; öğleden önce tansiyonum mu düştü ne oldu başım döndü, biraz dinlenince geçti çok şükür.. Tatlı bizim yoğurtçudan bugün, porsiyonluk çok güzel güllaç yapıyo miss ay insan aç oldu mu yemek düşünmekten bi hâl oluyo
Acayip bi rüzgar var burada , saksılarım uçacak nerdeyse , şöyle bi yağmur indirse de rahatlasa ortalık...
Bayramlık kendime ve kızıma almıycam henüz giymediği birkaç elbisesi var, ben imrenip alıyorum , Hanımefendi illa bi kusur bulup giymiyor... Minik kız anneleri şimdi güzel güzel süsleyip püsleyin vallahi , azıcık büyüdüler mi kendi seçimlerini kendileri yapıyor ; bizimki bazen hiç alakasız şeyleri kombin yapıp okula gidiyordu mesela
Iftar misafirlerine neler yapacaksınız , 10 kişilik bi grup gelecek o korkutuyor beni en çok, yardım edenim de olmuyo .. Allah kolaylığını verir insallah, hazırlık birşey değil de, servis esnası ve sonrası
Annem yanımda ya bu yıl iftar yemeklerini kaygı etmiyorum. Ama geçen yıl neydi?tek zor.Offf tatlılar hazırlanmışiftarda bana bol su bi tabak da tatlı verin yeter (; öğleden önce tansiyonum mu düştü ne oldu başım döndü, biraz dinlenince geçti çok şükür.. Tatlı bizim yoğurtçudan bugün, porsiyonluk çok güzel güllaç yapıyo miss ay insan aç oldu mu yemek düşünmekten bi hâl oluyo
Korktum kelimesi bizde bayadır var :)Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan
Bizde de bi korktum kelimesi çıktı, bi de elleriyle gözlerini kapatıyor güya, alttan alttan bakıyor
her şeyden torktuuum diyo , hatta hatta çok sevdiği eline almak için can attığı kuşumuz maviş dün kafesinden çıkıp uçtu, ağlamaya başladı mavişten korktum diyerekinsallah geçici bi dönemdir ..
Molfixi denemiştim ben kışın sızdırma yaşadığımız dönemde , o da sızdırıyor kesinlikle . Ben bir tane bezi normal takıp, ikinci bezi göbiş bölgesine yanlamasına takıyordum o zaman sızdırmıyordu
Oh süper maşallahOyy oyyy sütlaç!!!ben de uyudum miniğim uyurken iyi geldi. Annem de olunca yemek kolay oldu.
Bezi kilosuna göre alıyorsun, popo büyüklüğüne göre değil :) Kerem 17 kilo, ancak 6 numara sızdırmadıprimadan vazgeçmem. 6 lardan bahsediyorsunuz ya şaşırıyorum. totoları okadar büyük değilki. arasını rahatsız etmesin sonra 6 numara bez. benimki çok zayıf bi çocukta değil ama halaa 4+ dayız. şuan için değiştirmeyide düşünmüyorum.
Kormalar bizdede var. en çok benden uzakta olduğunda batuhan diye seslenince koşarak yanıma geliyor ve koooktuuummm diyor. birde karanlıkta yalnız kalmaktan çok korkuyor. değişik baskın sesler v.s.
Yaw senin annen yakın değil miydi çocukları bıraksan yeterOfff tatlılar hazırlanmışiftarda bana bol su bi tabak da tatlı verin yeter (; öğleden önce tansiyonum mu düştü ne oldu başım döndü, biraz dinlenince geçti çok şükür.. Tatlı bizim yoğurtçudan bugün, porsiyonluk çok güzel güllaç yapıyo miss ay insan aç oldu mu yemek düşünmekten bi hâl oluyo
Yok kız.
Ben elbise alsam diyorum. Ya da kot etek. Daha bakmadım ama.
Aç aç oruç tutulur mu? Zaten minnacıksın.
Selam kızlar ben de bugün erişteli nohutlu yayla çorbası, taze fasülye güveç, semizotu salatası yaptım :) maşallah bana
Dr bugün de baktı ve perşembeye kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Takip ede ede gidiyor sağolsun, acele etmiyor. 2 günde 1 NST ye giriyorum, Sıkıntı yok şimdilik. Sezaryene 38de alırlar ama bizim Perşembe 39 dolmuş oluyor çok şükür baya geldik.
Korktum kelimesi bizde bayadır var :)
Oh süper maşallah
Bezi kilosuna göre alıyorsun, popo büyüklüğüne göre değil :) Kerem 17 kilo, ancak 6 numara sızdırmadı
Yaw senin annen yakın değil miydi çocukları bıraksan yeter
Maşallah sana.Selam kızlar ben de bugün erişteli nohutlu yayla çorbası, taze fasülye güveç, semizotu salatası yaptım :) maşallah bana
Dr bugün de baktı ve perşembeye kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Takip ede ede gidiyor sağolsun, acele etmiyor. 2 günde 1 NST ye giriyorum, Sıkıntı yok şimdilik. Sezaryene 38de alırlar ama bizim Perşembe 39 dolmuş oluyor çok şükür baya geldik.
Korktum kelimesi bizde bayadır var :)
Oh süper maşallah
Bezi kilosuna göre alıyorsun, popo büyüklüğüne göre değil :) Kerem 17 kilo, ancak 6 numara sızdırmadı
Yaw senin annen yakın değil miydi çocukları bıraksan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?