- 8 Ağustos 2011
- 12.710
- 15.170
- 498
eşinin ağlamasına ben de üzüldüm yaaagünaydınnnnn hayırlı ramazanlar hayırlı haftalar olsun inşallah
evet ramazan 1 e başladık menüler dediğiniz gibi dökülmeye başlamış
biz her sene olduğu gibi ilk iftarımızı kayınvalidemlerde olacağız dün akşam sahurda da onlardaydık
sağolsun melisada kalktı sahura tabi sonrası benim için kötü oldu uyumak bilmedi
eşimde sahur sofrasında ağladı dün akşam babası aklına geldi
inşallah rabbim kolaylığını verir oruçlarımızı kabul eder
bir sürü yazmışsınız maşallah size yaa ay sonu nedeniyle benim işlerim gene yoğundu inşallah ramazanda biraz rolantide oluruz
gerçi iş olunca daha çabuk zaman geçer şansımıza o zaman
dün akşam ramazan dolayısıyla maltepe belediyesi tüm parklardan havai fişek gösterisi yaptı çok güzeldi gerçekten ama bir an haberimiz olmadığı için
trafo falan patladı sandım
insan kaç yaşına gelirse gelsin, yine çocuk.. yine anne yine baba arıyor işte..
Rabbim anne babalarımıza hayırlı uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin..
demek melisayı da sahura kaldırdınız?
ben de nedir bu sesler diyorum. hay Allahım. ramazan şenliklerinde havai fişek.
bugün sahile indik de, yeni dolgu alanının otoparkına ispark çöreklenmiş, artık park ücretli
valla ramazanın bereketi daha ilk iftardan kendini gösterdi.İftara güzel bişeyler çıkacağından eminim..
güya az bi şey pişirdik, ama akşam sofra doldu taştı.. başka zaman böyle olmuyor gerçekten..
bir de istanbulda sabahtan beri kuvvetli bi rüzgar vardı, havayı serinletiyordu.
iftara kadar perdeler uçuştu, ceyeran yaptı. ne zaman iftarımızı açtık yemeğimizi yedik.
rüzgar bıcak gibi kesildi.. eşim, inanmayan rastlantı der diyor. ama gün gibi Allahın rahmeti..
hediyen orjinalmiş.. bu hediyeleşme de çok hoşuma gitti.Hayırlı sabahlar , hayırlı Ramazanlar canlar ,
Insaallah nice seneler bu mübarek günlere ulaşırız...
Bebeleri yedirdim, şimdi oyuna daldılar birlikte , öğlene Allah Kerim.. Oruçluyken onlara yedirmek en zoru, çünkü karşılarında biri yemeyince onlar da az yiyo
Şekerportakalım insallah sağlıkla büyüsünler minnoşlar , bu akşam ilk iftarda vericez hediyelerimizi.. Eşim benimkini getirmiş gerçi , Hindistan'ın yöresel kıyafetinerede giyerim bilmiyorum nasıl bağlandığını da, upuuzun işlemeli bi kumaş
Busmaiii, büyük güne son iki.. Allahım sağlıcakla kavuştursun, sabah erken saatte mi olacak ameliyat
Bizim Ramazan 1 deki menümüz; kabak dolması, taze fasulye.. Bir de çorba gerek tabii. Bolu usulü patates çorbası düşündüm ... Hepimize kolaylık ve ramazanı dolu dolu geçirebilmek için irade ve sabır versin Allah
Eşim gelirse 1 ila 4 arasında kursa gidicem , insallah güzel dilekleriniz kabul olur da başarırız şu işi, eşime sen kullanamazsın dediği günlerin hesabını sormam lâzım
Hepinize Hayırlı huzurlu sağlıklı kazasız güzel günler
inş kızımız biraz daha büyüsün, biz de yaparız
teorik dersler başladı mı? ben hiç derse gitmedim. motor biraz kafa kurcalıyordu,
internetten 2 ders izledim. çok yardımcı oldu.. direksiyona da abinle çalışacakmışsın, ne güzel..
benim eşim çileden çıkıyor.. daha doğrusu ben heyecan yapıp adamı delirtiyorum..
bu sınavdan umudum yok, darısı diğerine inş..
vay bacım, başardın!!!Birazdan hazırlanıp oğluşla pazara gideceğiz. Halim olursa bi de park yaparız. Hava burda sıcak ama güneşli değil. Yağmur yağacak gibi bakalım...
Üç gecedir emzirmiyorum ve dün gece sadece 1 kere kalktı. Sabah da tabiki 7:30 da kalktı :) gün içinde sürekli oğlum büyüdü artık biberonla içiyor olayına devam ettik :) çok şükür emzirme işini kapattık sağ salim... Sabah çişimiz yine dışa çıkmıştı. Acaba şu huggies miydi neydi hani bol sıvı alan bebeklere göre olan ondan mı alsam??? Gece en azından onu takarım. Yada gece 6 takıp gündüz 5+ mı yapsam?? Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan
inş günbegün daha da düzene girecek, deliksiz uyuyacaksınız
gerçekten öyle, birden büyüyüveriyorlar sanki..Pembiş hayırlı olsun meme maceranız son buldu, bak şimdiden uyanması azaldı.. Çok şükür nereden nereye.. Ne kadar düşkün olursa olsun o memeden kesme vakti gelince , çocuklara bi olgunluk bi anlayış geliyor Allah'tan
Bizde de bi korktum kelimesi çıktı, bi de elleriyle gözlerini kapatıyor güya, alttan alttan bakıyor
her şeyden torktuuum diyo , hatta hatta çok sevdiği eline almak için can attığı kuşumuz maviş dün kafesinden çıkıp uçtu, ağlamaya başladı mavişten korktum diyerekinsallah geçici bi dönemdir ..
Molfixi denemiştim ben kışın sızdırma yaşadığımız dönemde , o da sızdırıyor kesinlikle . Ben bir tane bezi normal takıp, ikinci bezi göbiş bölgesine yanlamasına takıyordum o zaman sızdırmıyordu
tuvalet eğitimine niyetlendim, şu sınavı bi atlatayım inş ramazan içinde girişicem bu işe
korkmalar bizde de var. 'toktuu' diyor bizimki de
korkma, ses o diyorum. o tarafa dönüp 'ses, giiiit!' diye bağırıyor. sesi de biri zannediyor, iyi mi?
sana da güzel bi haftasonu olur inş canım..Sevgili tatlişkolarım mesaim birazdan bitiyor ve ben çıkıyorum. hepinize güzel bir iftar güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.
'gıcık küçük beden insan' giiiiiiiit!Gıcık kiçük beden insan ne giyersen giy adamı sinir etme :) kıskanç mıyım neeee
Sana da nfkya önerdiğimi öneriyorum :)
10 kişi miii? kız burdan ben bile korktumIftar misafirlerine neler yapacaksınız , 10 kişilik bi grup gelecek o korkutuyor beni en çok, yardım edenim de olmuyo .. Allah kolaylığını verir insallah, hazırlık birşey değil de, servis esnası ve sonrası
çocukları anneanne bakarsa dediğin gibi sen yemekleri halledersin..
gelenlerden birileri de e kalkıp sana serviste ve toplamada yardım etsin yaniii
insanlar çok mu rahat, ben mi fazla düşünüyorum. yani bir kişi on küsür kişiye hizmet ve ikram ederken
ben oturamamki, mutlaka bi şey yapmam lazım..
bize iftara bi abimler gelir, annemlerle yazlıkta iftar yapıyoruz. aslında kv ve kayınlarımı çağırmam lazım ama
nedense hiiç isteğim yok. yemek yapıp oraya göndersem daha iyi olur
ah biz yakın olacaktıkkiiii, her akşam iftara ve dahi sahura sizde olurdum. ahahhahahahBize kimse gelmiyo ramazandaaaaaageçen sene işte iki aile gelmişti okadar. Ama fikir veririz yani :)
oh ohh.. maşallah kız sana..Selam kızlar ben de bugün erişteli nohutlu yayla çorbası, taze fasülye güveç, semizotu salatası yaptım :) maşallah bana
Dr bugün de baktı ve perşembeye kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Takip ede ede gidiyor sağolsun, acele etmiyor. 2 günde 1 NST ye giriyorum, Sıkıntı yok şimdilik. Sezaryene 38de alırlar ama bizim Perşembe 39 dolmuş oluyor çok şükür baya geldik.
Bezi kilosuna göre alıyorsun, popo büyüklüğüne göre değil :) Kerem 17 kilo, ancak 6 numara sızdırmadı
karnın burnunda, kereme rağmen de mönü hazırlamışsın..
mert de içeride ne kadar dursa kardır.. ben bi tosun bekliyorum şahsen
geç olsun güç olmasın..
17 kilo muuuuu?!
bi de baskülün üstüne çıkıyor. kaç kilosun diyorum, 'iki buçuk' demiyor muu?