Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

neeee?! taze fasulye sevmeyen biri

kalsın verme mi dediiii?! gelişmeleri merak ediyorum doğrusu

he yaa, bi de yazsalar dadından yinmez

adamların huyları çok farklı. benim babam abilerim mutfağa girmez.
(balık yapılacağı zaman babam yapar o istisna) o yüzden eşime başta çok şaşırıyordum..
adamın mutfak bilgisi ve becerisi beni ikiye katlar..
Allah razı olsun, arada bi şeyler pişirince, sofrayı toplayınca nasıl sevindirik oluyom

işte önden kimi gönderip masaların başında bekleteceğiz oda sorunsal kalır hava sıcak oruçlu herkes
neyse olmadı yerde otursunlar ne yapalım yaa bakalım iyice heveslendim bende şimdi bak o şekil olabilir artık menü bakayım
ama eşim kesin bunlarla uğraşma mangal yapalım diyecek bende onu sevmiyorum yaaa :44:

sen de bu yönden şanslısın gerçekten eşin nasıl bu kadar biliyor peki acaba kv hiç mi yemek yapmıyorduda mecburiyetten mi öğrenmiş bu kadar işi ???

Sekerportakalım sağol inşallah. Doğumgünü telaşları başlamış yine hadi hayırlısı :) Bizim yeni bebek 2 ya da 3 temmuz doğumlu olacak; Kerem de 20 temmuz. Temmuz ortası inşallah ikisini birlikte kutlarız seneye :)

Ay niye vereceksin canım ,sonuçta ikinci çocuğu düşünüyorsunuz er ya da geç.. Ben bunda hiç alışverişle uğraşmadım çok güzel oldu. Zaten çoğu 1-2 kez giyilmiş şeyler.

sahilde mangal yapılmıyor, soğuk piknik alanı.
öyle olursa başka bi yere gitmeniz gerekir..

evde de yapıyormuş, ama öğrencilikte pekişmiş böyle. öğrenci evleri malum..

inş..

senin avantajın ikinci bebeği hemen düşünüyordun ve Rabbim verdi.
ikincisi ikisi de oğlan ve temmuz doğumlu olmaları. herşeyi kullanırsın.
ama versen sen de verirdin yani.. ben kendim için düşününce ikinci erkek olma ihtimali de varken,
ıncık cıncık bir sürü kıyafete hamallık etmek istemiyorum. öte yandan bir başkasının da ihtiyacı görülüyor.
ben bi kuzenime verdim. ama ona verdiğimin 3 katını çok ihtiyaçlı birine verdim.
yeni doğmuş, babası hapiste, evde bilmem kaç nüfus varmış. yiyecekleri yemek yokmuş falan..
mağazadan aldıklarım ne ki, umrum değil. o bebeğe öyle üzüldüm kardeşimin ayşeciğe yaptığı iki battaniyeden birini kıyıp verdim..

Son düzenleme:

böyle giderse perşembede almaz belki doktorun o zaman aynı güne denk gelirse daha da süper olur valla ikiz kardeş gibi aynı gün kutlarsınız

hım senin dediğin yer yeni açılan sahil projesi orayıda düşünebiliriz
biz genelde dragos tarafına gidiyoruz orda mangal serbestya hemde deniz tarafında değil diğer tarafda kuytuda kalıyor çok ağaç var gölge heryer
birde salıncak falan kurabiliyoruz oda iyi oluyor ama masa açısından bak orası olabilir o zaman orayıda bir düşünelim

Yok canım ben ikinci hemen olur diye ummuyordum ki ,akışına bırakmıştım.
Tek bildiğim ikinci çocuğu istediğimdi, o yüzden sakladım hepsini.
Kız da olsa aynı şeyleri kullanacaktım çıtçıtlı badiler pijamalar falan.. Ekstra bikaç elbise alırdım dışarıda giysin diye:)
Sonuçta bunlar kullandığın, elinin alıştığı ,işine yaramış şeyler. Çıkıp tekrar araması bulması, satın alması var. Uzun iş..
Öyle sıkışık birine biraz para verirsin ne lazımsa gidip alır. Her bebeğin boyutu farklı ,uymaz yazık olur.
Bizim paramıza da yazık yani :) Herşey sil baştan zor
böyle giderse perşembede almaz belki doktorun o zaman aynı güne denk gelirse daha da süper olur valla ikiz kardeş gibi aynı gün kutlarsınız

Yok kız 20sine kadar beklemesi imkansız ,zaten 8inde 40haftası doluyor :)

sen kendi kıyafetlerini de vermiyor musun?
ya da taşınırken evden bi şeyleri çöpe atmadın mı, yahut vermedin mi merak ettim..

dediğin doğru, para verilir. daha bile makbule geçer ama, o ayrı bu ayrı.. bunda da arayıp bulamayacağı onca şey bir arada..
hem paraya vurduğunda vereceğinden çok daha pahalı tutuyorlar..
badiler, eşofmanlar tabiki diğer cinsiyette de kullanılabilir ama ne kadar? sağa sola giderken de çok giydiremezsin.
ben yine aynı düşüncemdeyim.. tercih meselesi işte..

o kadar zaman beklemez diyorsun yani

bende bazı şeyleri çok severek beğenerek aldığım için kimseye vermeye kıyamıyorum ya ikincisi kız olursa olmadı kardeşimin kızına diyordum olmadı melisanın çocuğuna diyorum

benim kocada sevmez ama yapılınca mecburen yer. benim ennnn sevdiğim yemek türü zeytinyağlı yeşil fasulye. Mmmmm. eşim çok güzel hatta mükemmel ötesi balık yapar. diğer yemek türlerine canı isterse girer mutfağa ama girmemesi benim için daha hayırlıydı çünki çok batırıyor.

Oyy hadi bakalım bekliyoruz hep birlikte kuzumuzu.

Bende sakladıımm, sakladıııımmm. En son eşim ver dedi hepsini 1-2 ay önce verdim. Hemde kıyamaya kıyamaya valla:))
yok kız evimizde de olsak yapacaktım zaten, onlarda nasipleniyorlar burda olunca. Sadece bu durum bana mecbur bırakılıp yapmadığım zaman surat asılınca çıldırıyorum!!! O zaman da yapasım gelmiyor işte:)

Nfk çok güzel açıklamış, aynı fikirdeyim bende. Sahilde dökülmeyecek yemeklerle, üstüne de bir pasta... Oh misss valla:)) börek, sarms, dolma, içli köfte vs dökülmeyecek şeyler. Çok uğraştıracsk gb olan yemekleri de annene ve ky ye paslarsın.

bende bazı şeyleri çok severek beğenerek aldığım için kimseye vermeye kıyamıyorum ya ikincisi kız olursa olmadı kardeşimin kızına diyordum olmadı melisanın çocuğuna diyorum
ikinci bebek düşünmediğim için veriyorum ben. ama yeni doğan kıyafetinden bir iki tanesini saklıyorum vermicem.

Sizin aile baya kalabalık galiba ne güzel.

Domatesle 10 dk kadar kendi suyunda pişirip rengini döndürücem öyle atıcam inşallah. Ben de ilk defa yapıyorum :) eşim kesinlikle yemediği için 1 kilo bile çok bize :/
ben fasulyeyi şoklayıp atıyordum buzluğa tadından bişey kaybetmiyor çok lezzetli oluyor.

ayyy o tarafı kötü tabi biraz düşüncesiz davranıyorlarmış

Sizin aile baya kalabalık galiba ne güzel.

benim değilde eşimin tarafı çok kalabalık birde düşün amcası ve halaları yazlıkda

ben fasulyeyi şoklayıp atıyordum buzluğa tadından bişey kaybetmiyor çok lezzetli oluyor.

bende ilk zaman öyle denemiştim ama yemekte bir tad oluyordu bu kavurmalı yapınca o tat olmuyor :44:

Bugün sabah aryayı alıp 1 saat kadar yürüyüşe gittim salak gb:/ öğlen nasılsa uyurum diyerekten, ama arya 1 saat kadar ancak uyudu. Bende o sırada eczaneye gidip sabah aldığım coşd mix i değiştirdim ve duş aldım, tam yanına uzandım kii uyandı bizimki.
Bende mecbur kalkıp yemeğe giriştim. Dünden mercimek çorbam var, yanına içli köfte ve zeytinyağlı yeşil fasülye yaptım:)
Tansiyonum düşük bugün galiba. Baya zorlanıyorum. Her an bayılacak gibiyim. Bi iftar olaydı:)

Bu arada bu cold mix bize pek kar etmedi. Deli gb burnu akıyor, kıpkırmızı oldu silmekten. Gerçi bu gece daha iyi anlarız. Dün gece uyuyamadı genzi tıkalıydı baya. Bu mevsimde nasıl böyle grip olduysa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…