Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İçli köfte mi? Adanalı olarak utandım şimdi, kızım doğdu doğalı hiç yapmadım.

Ben de ben de merak ediyorum.pembiş'ten bir atak bekliyorum.

İçli köfte mi? Adanalı olarak utandım şimdi, kızım doğdu doğalı hiç yapmadım.
Bende çok nadir yapıyorum.
Sizinkinin yanından geçemez benimki:) kişi sayısı az olunca yapılıyor da, mesele kalabalığa yapmakta. 19 tane çıktı, ama yorduu.

.

nekadarr tedbirli bir hatunsun sen yaw. bak bak bak geleceğe şimdiden yatırım yapıyor. bence senn oteriter bir kv olursun gibi hissediyorum nedense. başımdakinden esinlenmedim walla.

Bezi kilosuna göre alıyorsun, popo büyüklüğüne göre değil :) Kerem 17 kilo, ancak 6 numara sızdırmadı
way maaşallah tosuna....Ha hahh busmaicum söylemesem çatlardım. canikom bende kitçuna göre bez almıyorum ki zatennn.

Bende çok nadir yapıyorum.
Sizinkinin yanından geçemez benimki:) kişi sayısı az olunca yapılıyor da, mesele kalabalığa yapmakta. 19 tane çıktı, ama yorduu.

.
yapması bana zor geliyor. 1 tanesi doyurur zaten içli köftenin.

İlbilgecim atak beklentini karşılayamıcam üzgünüm :))) valla çok yoruldum bugün ya hiç durmadım. Daha da akşama pilav ve salata yapılacakkkkkkkkk :/ mor bulgur salatası ve bol limonlu patates salatası, mercimek köfte, kırmızı köz biber yoğurtlu salata kesin yapardım sanıyorum. 31 kişi çok kalabalık beaaaaaaaa :)

Aryammm geçmiş olsun kuzuya. Cold mix tıkanık burunu açıyo valla. Topuğuna viks sür, banyo yaptır. Hemen iyileşsin minik kuşşşş. En fenası yaz gribi...

Colicos çok fenayım ben tedbir ve plan konusunda :) kv olarak çok beter olmam diye umuyorum. Düşünsene; oğlumu çok seven ve mutlu eden bir eşi olursa oğluşumun çoook mutlu olur insan dimi?? Ayrıca bizim zamanın veletleri 40ta anca evlenir. Ozaman hiç kvlik yapmam 70imde

Cahidenin sitesine göz atan oldumu hiç. günlük iftar menüsü sıralamışlar çok hoşuma gitti. ne yemek yapsam diye düşünenler bir göz atabilirler bence güzel fikirler varr.

Aryammm geçmiş olsun kuzuya. Cold mix tıkanık burunu açıyo valla. Topuğuna viks sür, banyo yaptır. Hemen iyileşsin minik kuşşşş. En fenası yaz gribi...
Aaa bakar körüm ben var yaaa canım geçmiş olsun. gold mixi not aldım. etkili demek. yaz gribi gerçekten zor. çabuk atlatır umarım.

Herkeze iyi bir akşam diliyorumm. artık evimin yolunu tutayım bende. görüşürüz hanımlar öpüldünüz.

Merhaba kızlar , sabah bi ara okudum sonra temizlik aşkım depreşti giriştim mutfağa
Detaylıca temizledim , küçük bi balkon var mutfakta , kombinin durduğu .. Oraya kiler gibi açık raf yaptırmak aklıma geldi 6 yıl sonra ! Çok dağılıyor raf olmayınca , e bari raf olmuşken duvar kağıdı da olsun dedim, eşimi sabah sabah, pembe beyaz puantiyeli kağıt aramaya gönderdim oh olsun mutfak işinde bana hiç yardım etmiyo, bari boyle işlerde yardımcım olsun di mi ama

Oturma odası ve girişin halısını süpürdüm, halı yıkama almaya gelecek, Selim sarı pastel boyayla karalamış bembeyaz halıları insallah yıkamada çıkarlar, bende çatıdaki yazlık halılara geçicem..

Bunları yaptım ama pilim bitti yapıştım koltuğa, Allah'tan minnoş yeni uyudu, iftara yakın uyanır artık ...
Iftarda yalnızım bugün, suu ve salata çorba istiyorum sadece.. Bu yıl geceler daha mı kısa,yemeği ye , mutfağı topla, ezanı bekle derken bi bakmışım 12 olmuş saat..

İlbilgecim yeğenine Allah'ım şifalar versin , yaşıtlarını da yakalar insallah Allah büyüktür, bizim komşunun torunu da 3-4 yaşa kadar hiç konuşmuyordu..annesi terapilere doktorlara götürdü derken şimdi normale döndü çok şükür ..

Busmai , arkadaşının minnoşu iyileşti diye ümit etmiştim , insallah toparlar , küçük bünyesiyle ne kadar ağır bir ameliyat geçirdi , insallah sağlıkla evlerine dönerler, imtihanları çok zor, mükafatları çok güzel olur insallah ...

Kıyafetleri ben de vermiştim nfk nın dediği gibi, ihtiyac sahibi biri çıkınca düşünmeden veriyo insan, bizimkiler iki kız bir oğlan doğan üçüzlere gitmişti , oğlanınkileri ufak tefek dışında pek vermedim daha, torunlarıma saklıyorum şaka şaka. Gerçek Ihtiyac sahibi birisi çıkmadı henüz... Busmai ye de katılıyorum; kızmın iki üç şeyi vardı kıza da erkeğe de uyacak, onları saklamam iyi olmuş . Şimdi oğlan giydikçe kızımın bebekliği geliyo gözümün önüne mesela sarı yağmurluğu , mavi eşofman takımı, beyaz hırkası, penye yeleği gibi çok ihtiyac duyulan şeyler...

Aryam ,aryaya geçmiş olsun , bizde de mütemadiyen bi burun akıntısı var ve sebebi geniz eti );
ne güzel bi menü olmuş öyle canım hiç yemek istemiyor ama içli köfte olsa hayır demezdim benim kv dem de çok güzel yapar böyle bol cevizlerde acılı

Nfk sınavda başarılar canım

Şekerportakalım , ben iki aileyi ayrı ayrı iftara mı alsan diyorum . Onca kişiye tabağı , çatalı , bardağı , içeceği, yiyeceği , suyu nasıl taşıyacaksın organize edeceksin , benim gözüm korktu vallahi (;

Hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar herkese

Son düzenleme:
saol canikom atlatır inşallah. bi hastalığı atlatıyoruz öbürü başlıyo, sonumuz ne olacak acebaa?
ne pilavı ne salatası kızımm? Senin o bitmiş enerjinden bir ben daha çıkar. Hepsini halledersin sen

Aaa bakar körüm ben var yaaa canım geçmiş olsun. gold mixi not aldım. etkili demek. yaz gribi gerçekten zor. çabuk atlatır umarım.
Saol canım, inşallah.
kız tühh, üzüldüm şimdi, baya da fazla var, gelebileydin sende iyi olurdu. Çok iddalı değilimdir gerçi de, olsun, dışı bulgur içi kıyma işte

Yemiş kadar oldum sağoalsın cnm ellerine sağlık ... Bulgurunu makineyle yoğuruyor kv iyice birbirine yapışsın diye, sen elde mi yoğurdun ?

Yemiş kadar oldum sağoalsın cnm ellerine sağlık ... Bulgurunu makineyle yoğuruyor kv iyice birbirine yapışsın diye, sen elde mi yoğurdun ?
Ben elle yoğurdum, dedim ya zaten pek iddalı değilim içli köftede. Bakıciiiz akşama tadında bi anormallik yoktur inşallah

Ben elle yoğurdum, dedim ya zaten pek iddalı değilim içli köftede. Bakıciiiz akşama tadında bi anormallik yoktur inşallah
Kızlar zayıf diyor da kol kası kuvvetli demek sende
Ben bilmem de hiç, kv elle yapamam makine şart falan diyo biz yap deyince , de oradan aklımda kalmış..
g.antepte mutfaklar salon gibi geniş olduğundan , herseyin makinesi mevcut onlarda maşallah , kıyma makineleri bile var mübarek kasap gibiler, kurbanda kıymasını falan kendisi evinde çekiyor herkes , ilk gördüğümde çok şaşırmıştım , etten gayet uzak bi insan olarak
born, grip olmus. Ondan pek giremiyor sanirim..

Allah şifalar versin , yas gribi de kötü oluyor bir de iki minnoşu var.. Allah kolaylık versin Borncum

Son düzenleme:

Valla nasıl yaptım bilmem. Salatalıkları ağzıma atasım geliyodu

Ben de gelip yemek istiyorummmmm :) kızımmmmm en zor şeyi yapmışın daha da iddalı değilim diyosun. Maşallah sanaaaaaa. Ben tepsi versiyonunu yapıyorum valla; tembel işi

born, grip olmus. Ondan pek giremiyor sanirim..

Geçmişler olsunnnn. Hamile hamile ilaç da kullanamıyo tabi

Yok kız öyle özene bözene değil benimki. G.antep içli köftenin yeri onlar tabi özene bözene yapıyorlardır. Ben yoruldum yerde ekliyorum kaynar suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…