Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Geleydin kızzz:))) ben yapıyorum da işte lezzetini bilemem

Valla evet ya yazık kıza, geldi mi üstüste geliyor. Cenaze, hırsız olayı, hamilelik vs.. Geçmiş olsun ne diyelim.

İftarı yaptım gözüm açıldı yaa Kendime geldim valla. Azcık uyusammı napsam, bilemedimm

Doktor doğum başlamasın diye yatıp dinlenmemi söyledi.
Şu 2 gün bi bahaneyle yatayım bari !

Kendi kıyafetlerimden tabi ki veriyorum ; kilo alıp giyemediğim veya sıkıldığım modası geçen şeylerden.

Ama çocuk kıyafeti öyle değil ki kusuyor kirletiyor ;hem bol lazım ,hem de modası geçmez.
Zaten genelde spor kıyafetler alırım çocuğa ve gerektiği kadar, kız olunca farklıdır tabi siz daha çok almışsınızdır :)
o kadar zaman beklemez diyorsun yani

Nooooo :)

Borncuuummm!! Nerelerdesinn??

born, grip olmus. Ondan pek giremiyor sanirim..

canlarım çok teşekkür ediyorum epey süre ihmal ettim farkındayım ama çok geçerli sebeplerim var hırsızlık cenaze onlar geçti gitti ama hamile halle uğraşılması zor başka da bişey oldu evi pire bastı !!!
seminer dönemi boyunca yasire bakıcak kımse olmayınca(!) 2 hafta yasir eşimle okula gitti geldi meğer okulda pire varmıs ama ilaçladıktan sonra söylemişler ve seminerin bitmesine 2 gün kala yasirde kızarıklıklar olmaya başladı alerjik zannettik ilk ama sonra okuldan da böyle bişey gelince kızarıklık da çoğalınca aşırı sinirim bozuldu evdeki tüm ama tüm herşeyi kaynattım diyebilirim ama çocuk her uyandıgında kaşınıyo ağlıyo bizde çareyi evi ilaçlatmakta bulduk ilaçlama şirketi şu anda bi salgın oldugunu söyledi ayrıca şimdiye kadar yıkadıklarımının bişey ifade etmediğini ilaçlama sonrası tekrar yıkanması gerektiğini söyledi !!!
yani sil baştan oldu bugün yeni bi kızarıklık cıkmadı doktora götürdük jel falan verdi sürdük o değil bize bişey olmadı çocuk mahvoldu yavrum inş artık geçmiştir ilaç etkili olması için 2 gün derin temizlik yapılmıcak dediler yarın zaten doktor randevum var bakalım kızce napıyo onu cok ihmal ettik bu ara sonra da temizliğe bi yardımcıyla girişicem dua edin kızlar kurtulmus olalım cok sinir bozucu bir durum inanın geçmişi hiç okuyamadım busmai doğum bu hafta mı doktor dinlen falan demiş herkesi çok merak ediyorum inş herşey yolundadır

Canım benim, çok sağ ol. Bizimki de inş. Öyle olur. Özel konuşma dersi aldırıyorlar haftada 4 saat. Allah'tan maddi imkanları var. Bir dersi sadece 125 tl. Bir de kreş derken aylık 2500 tl ama hiçbiri gözlerine görünmüyor.
31 kişi mi?:18::18:saygılar pembişim.
O zaman ramazandan sonra bir atak bekliyorum.

Canım benim, geçmiş olsun. Okulu nasıl basmış, çok ilginç! Neyse ki öğrenciler yok ama olan Yasir' e ve sana olmuş.

Son düzenleme:

Şok oldum!!!! Büyük geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu olmuş. Yasire "bakıcı olmaması" olayına ise bişi demek istemiyorum...! Sen herşeyi halledersin de bence kadını 2 gün çağır ve kendini yorma.

Çocuğun algısı nasıl peki?? Yani her söyleneni anlıyor mu?? Çok şükür ki imkanları var. Bunlar da geçecek ve onlar güzel günler yaşayıp bu günleri unutacaklar inşallah...

Valla bayramda kvlerdeyiz. Sonra oteliydi tatiliydi derken eve ne zaman döneriz bilmem ayrıca düğüne kadar bişi yapmasak olmaz mıııı?? :)

Şöyle bişi yapar hep arkadaşım ve tadından yenmez hakkatennnn :)

http://yemektarifleri.kadın.net/tahinli-kuru-baklava/

Geçmiş olsun canım ,haşere türlerine hiç gelemem Allah uzak etsin!
Evet çarşamba ya da perşembe giriyorum doğuma. 39 doluyor

Son düzenleme:
Aaaa!, bende samsunda köyde öğretmenlik yaparken öyle bişi olmuştu. Söz konusu dsğ köyü olunca ilaçlatma olayı da yoktu, kendim ilaçlayarak zor başa çıktım:)) geçmiş olsun canım, bence de artık bi temizlikçiyle halledersin, kendini yorma bu kadar. Bi de huylu bişi bu, aklına geldikçe başlıyor insan kaşınmaya, pire olmasa da! 2 gün çocuğa bakamsyan insanlara da selamımı yolluyorum burdan!!!
Yine köyde çalışırken bi kere de bitlenmiştim:)) çok vefakar bir mesleğimiz var yahu, şimdi hatırlayınca! Lojmanı fare bastığı da olmuştu, ıyy, neler çektim neler anılarım depreşti.

Ağustos ayı hareketli sizde desene:) sen seminerde eve zor atarsın artık kendini o zaman. Gez arkadaşım gez, hakettin düğün ne zaman?

Son düzenleme:
aryacim senin de baya anin varmis :) koy okulunda hadi anlarimda ist.un gobeginde bu derece bakimsizlik cok sinir bozucu ama saniyorum kurtulduk cok sukur temizlikcisiz de zatenn yapamam ki kizlar artik baya buyudu karnim yasir de hic durmuyo zaten temizlik yapilirken artik disarlarda dolancaz veya kayinvalidenin evi bos oraya geceriz olmadi gecmis olsunlar icin cok saolun ins bidaha hickimsenin basina gelmesn cok gicik bi durum busmai sana da cok az kalmis yahuu cok heyecanlandim.ablamin benegini de haftaya aliyolar dogurun sira bana gelsinn :))

Herkese günaydınnn... Uykumu alamıyorum, uykumu alamıyorum, uykumu alamıyoruuuuumm
Gece biz sahur yaparken arya ağladı. Yanına gittim bi aldım kucağıma, kustu. Yatağı yorganı temizledikten sonrada uyutmaya uğraşırken baktım olmayacak kaldırdım tekrar, beraber sahur yaptık:) sabahın bu saatinde de uyandık://

Senden de bunu duydum ya ( " sıra bana gelsin")ölsem de gal yemem artık

Kızım nasıl okulmuş o yaaaaa?!?! Elm sokağı kabusu gibi :))

Seminerde de rapor alıp başka bi yerlere akmayı planlıyoruz bakalım :)

Canım şimdiden ablana da Allah kurtarsın sağlıkla diyelim :)

Niye kustu ki acaba...? Geçmiş olsun canım. Çok haklısınnnn. Yani ben uykusuzluğa güya alışkınım ama salak oluyorum valla :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Kızlar ya Efenin bezini 6 bağlıyorum ama o da sızdırıyo ama bez napsın?? Yani çok sıvı tüketiyo maşallah. Saat 9:30 gibi bağlıyorum akşam, sabah 8:30a taşıyo. Aslında 6:30da kalkıyo ve bi posta daha süt içip hamakta sallanıyo 7:30 gibi uyuyo. Olmadı o arada bezini değiştiricem. Uykusu iyice kaçarsa da geçmiş olsunnnn :/ belki de bezi taşmazsa 9da kalkar...? Umut fakirin ekmeği

Efeye bu gömleği geçen Ankara ziyaretimizde almıştım.

http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-cocuk/Gomlek/2141149/431130

Altına bi de beyaz pant alıp düğünde giydirmeyi planlıyorum. Benim sıkıntılı oğlum yelek de pant askısı da kullandırtmıyo. Bi gün için de 100-150 lira vermek bana çok geliyo valla.. Yanlış mı düşünüyorum????

Canım, algısı gayet iyi. Her söyleneni anlıyır ve yapıyor. Bizimkilerden bir yaş büyük geçen eylülde kreşe başladı. O zamanlar yemeğini kendi yiyip ayakkabısını giyiyordu. Öğretmeni bu yönleri yaşıtlarından iyi diyor. Kardeşimler çok çok ifazla ilgileniyor.ama konuşmayınca işte...yok, ver, al gibi basit 20-30kelime söylüyor.

Niye kustu acaba?rahatsız olup ağlamıştır.

Olur bence. Geçen yıl kuzenimin düğününde d. Günü için aldığım elbiseyi giydirmiştim.

Ramazan 4ten herkese gunaydiiiin! Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..

Bugun kv leri iftara alacaktim, musait deillermis..
Ben de direksiyon dersine geldim. Aksam icin incirli tatli yapmak istiyorum ama icindeki seker mikrari gozumu korkutiyiiiii :111:

herkese günaydın hayırlı sabahlar

born canım ok geçmiş olsun yaa herşey üst üste gelmiş neyseki atlatmışsınız
temizlik işide bir yardımcı ile biter sonra hiçbirşeye elini sürme valla artık doğumu
bekle ciciler al falan kafanı dağıt biraz

pempiş ayy çok tatlıymış gömleğiniz güle güle giysin doğru düşünmüşsün o kadar para vermeye gerek yok
böylede çok şık olur bence

aryam demekki tansiyonun düştü içli köfteye bende bayılırım ellerine sağlık

colıcos sen yeni işyerinde baya rahatsın artık değilmi sıkıntı yok ?

ilbilgehatun kızz sen adanalımıydın şalgam suyu seven sendin değilmi :44:

nfk canım şanslarını kaybettiler desene artık ben çağırdım dersin siz gelmediniz
direksiyon dersinde başarılar

pamukhelva
ohh baya temizliğe girişmişsin maşallah valla güle güle kirlet

dün akşam annem ve eltimle melisanın doğum gününü sahilde yapmak istediğimi söyledim ikiside sağolsunlar hevesimi kırdılar
yok iftarda sulu yemek olmazsa gelen akrabalardan birkaçı doymazmış çok kuru olurmuş iftar
oturacak yer bulmak ayrı dertmiş tabak çanak taşımak ayrı dertmiş güzel olur ama olmazmış herkes oraya gelirmiymiş falan da falan

eltimde evde yap diyor salona iki masa birde yan odaya bir masa koyarsak hepsi bir arada çıkar diyor offf senin içinde rahat olur eşyaların evden çıkmaz
sonrasında kalabalığız hallederiz herşeyi burda diyorlar şimdide yemek sorunsalı olacak çorba pilav ana yemek salata zeytinyağlı ve tatlı olarakda pasta olacak sanırım normalde pazar günü doğum günü ama cumartesi yapayım ertesi gün iş olmasın diyorum pasta işinide bu sene çok özenmeyeceğim pempiş senin gibi üstüne birkaç süs koyarım tamam olur hadi hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…