Geleydin kızzz:))) ben yapıyorum da işte lezzetini bilememValla nasıl yaptım bilmem. Salatalıkları ağzıma atasım geliyodu
Ben de gelip yemek istiyorummmmm :) kızımmmmm en zor şeyi yapmışın daha da iddalı değilim diyosun. Maşallah sanaaaaaa. Ben tepsi versiyonunu yapıyorum valla; tembel işi
Geçmişler olsunnnn. Hamile hamile ilaç da kullanamıyo tabi
sen kendi kıyafetlerini de vermiyor musun?
ya da taşınırken evden bi şeyleri çöpe atmadın mı, yahut vermedin mi merak ettim..
dediğin doğru, para verilir. daha bile makbule geçer ama, o ayrı bu ayrı.. bunda da arayıp bulamayacağı onca şey bir arada..
hem paraya vurduğunda vereceğinden çok daha pahalı tutuyorlar..
badiler, eşofmanlar tabiki diğer cinsiyette de kullanılabilir ama ne kadar? sağa sola giderken de çok giydiremezsin.
ben yine aynı düşüncemdeyim.. tercih meselesi işte..
o kadar zaman beklemez diyorsun yani
Borncuuummm!! Nerelerdesinn??
born, grip olmus. Ondan pek giremiyor sanirim..
Kızlar zayıf diyor da kol kası kuvvetli demek sende
Ben bilmem de hiç, kv elle yapamam makine şart falan diyo biz yap deyince , de oradan aklımda kalmış..
g.antepte mutfaklar salon gibi geniş olduğundan , herseyin makinesi mevcut onlarda maşallah , kıyma makineleri bile var mübarek kasap gibiler, kurbanda kıymasını falan kendisi evinde çekiyor herkes , ilk gördüğümde çok şaşırmıştım , etten gayet uzak bi insan olarak
Allah şifalar versin , yas gribi de kötü oluyor bir de iki minnoşu var.. Allah kolaylık versin Borncum
Valla nasıl yaptım bilmem. Salatalıkları ağzıma atasım geliyodu
Ben de gelip yemek istiyorummmmm :) kızımmmmm en zor şeyi yapmışın daha da iddalı değilim diyosun. Maşallah sanaaaaaa. Ben tepsi versiyonunu yapıyorum valla; tembel işi
Geçmişler olsunnnn. Hamile hamile ilaç da kullanamıyo tabi
Canım benim, çok sağ ol. Bizimki de inş. Öyle olur. Özel konuşma dersi aldırıyorlar haftada 4 saat. Allah'tan maddi imkanları var. Bir dersi sadece 125 tl. Bir de kreş derken aylık 2500 tl ama hiçbiri gözlerine görünmüyor.Merhaba kızlar , sabah bi ara okudum sonra temizlik aşkım depreşti giriştim mutfağa
Detaylıca temizledim , küçük bi balkon var mutfakta , kombinin durduğu .. Oraya kiler gibi açık raf yaptırmak aklıma geldi 6 yıl sonra ! Çok dağılıyor raf olmayınca , e bari raf olmuşken duvar kağıdı da olsun dedim, eşimi sabah sabah, pembe beyaz puantiyeli kağıt aramaya gönderdimoh olsun mutfak işinde bana hiç yardım etmiyo, bari boyle işlerde yardımcım olsun di mi ama
Oturma odası ve girişin halısını süpürdüm, halı yıkama almaya gelecek, Selim sarı pastel boyayla karalamış bembeyaz halılarıinsallah yıkamada çıkarlar, bende çatıdaki yazlık halılara geçicem..
Bunları yaptım ama pilim bitti yapıştım koltuğa, Allah'tan minnoş yeni uyudu, iftara yakın uyanır artık ...
Iftarda yalnızım bugün, suu ve salata çorba istiyorum sadece.. Bu yıl geceler daha mı kısa,yemeği ye , mutfağı topla, ezanı bekle derken bi bakmışım 12 olmuş saat..
İlbilgecim yeğenine Allah'ım şifalar versin , yaşıtlarını da yakalar insallah Allah büyüktür, bizim komşunun torunu da 3-4 yaşa kadar hiç konuşmuyordu..annesi terapilere doktorlara götürdü derken şimdi normale döndü çok şükür ..
Busmai , arkadaşının minnoşu iyileşti diye ümit etmiştim , insallah toparlar , küçük bünyesiyle ne kadar ağır bir ameliyat geçirdi , insallah sağlıkla evlerine dönerler, imtihanları çok zor, mükafatları çok güzel olur insallah ...
Kıyafetleri ben de vermiştim nfk nın dediği gibi, ihtiyac sahibi biri çıkınca düşünmeden veriyo insan, bizimkiler iki kız bir oğlan doğan üçüzlere gitmişti , oğlanınkileri ufak tefek dışında pek vermedim daha, torunlarıma saklıyorumşaka şaka. Gerçek Ihtiyac sahibi birisi çıkmadı henüz... Busmai ye de katılıyorum; kızmın iki üç şeyi vardı kıza da erkeğe de uyacak, onları saklamam iyi olmuş . Şimdi oğlan giydikçe kızımın bebekliği geliyo gözümün önüne mesela sarı yağmurluğu , mavi eşofman takımı, beyaz hırkası, penye yeleği gibi çok ihtiyac duyulan şeyler...
Aryam ,aryaya geçmiş olsun , bizde de mütemadiyen bi burun akıntısı var ve sebebi geniz eti );
ne güzel bi menü olmuş öylecanım hiç yemek istemiyor ama içli köfte olsa hayır demezdim benim kv dem de çok güzel yapar böyle bol cevizlerde acılı
Nfk sınavda başarılar canım
Şekerportakalım , ben iki aileyi ayrı ayrı iftara mı alsan diyorum . Onca kişiye tabağı , çatalı , bardağı , içeceği, yiyeceği , suyu nasıl taşıyacaksın organize edeceksin , benim gözüm korktu vallahi (;
Hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar herkese
31 kişi mi?:18::18:saygılar pembişim.İlbilgecim atak beklentini karşılayamıcam üzgünüm :))) valla çok yoruldum bugün ya hiç durmadım. Daha da akşama pilav ve salata yapılacakkkkkkkkk :/ mor bulgur salatası ve bol limonlu patates salatası, mercimek köfte, kırmızı köz biber yoğurtlu salata kesin yapardım sanıyorum. 31 kişi çok kalabalık beaaaaaaaa :)
Canım benim, geçmiş olsun. Okulu nasıl basmış, çok ilginç! Neyse ki öğrenciler yok ama olan Yasir' e ve sana olmuş.canlarım çok teşekkür ediyorum epey süre ihmal ettim farkındayım ama çok geçerli sebeplerim var hırsızlık cenaze onlar geçti gitti ama hamile halle uğraşılması zor başka da bişey oldu evi pire bastı !!!
seminer dönemi boyunca yasire bakıcak kımse olmayınca(!) 2 hafta yasir eşimle okula gitti geldi meğer okulda pire varmıs ama ilaçladıktan sonra söylemişler ve seminerin bitmesine 2 gün kala yasirde kızarıklıklar olmaya başladı alerjik zannettik ilk ama sonra okuldan da böyle bişey gelince kızarıklık da çoğalınca aşırı sinirim bozuldu evdeki tüm ama tüm herşeyi kaynattım diyebilirim ama çocuk her uyandıgında kaşınıyo ağlıyo bizde çareyi evi ilaçlatmakta bulduk ilaçlama şirketi şu anda bi salgın oldugunu söyledi ayrıca şimdiye kadar yıkadıklarımının bişey ifade etmediğini ilaçlama sonrası tekrar yıkanması gerektiğini söyledi !!!
yani sil baştan oldu bugün yeni bi kızarıklık cıkmadı doktora götürdük jel falan verdi sürdük o değil bize bişey olmadı çocuk mahvoldu yavrum inş artık geçmiştir ilaç etkili olması için 2 gün derin temizlik yapılmıcak dediler yarın zaten doktor randevum var bakalım kızce napıyo onu cok ihmal ettik bu ara sonra da temizliğe bi yardımcıyla girişicem dua edin kızlar kurtulmus olalım cok sinir bozucu bir durum inanın geçmişi hiç okuyamadım busmai doğum bu hafta mı doktor dinlen falan demiş herkesi çok merak ediyorum inş herşey yolundadır
canlarım çok teşekkür ediyorum epey süre ihmal ettim farkındayım ama çok geçerli sebeplerim var hırsızlık cenaze onlar geçti gitti ama hamile halle uğraşılması zor başka da bişey oldu evi pire bastı !!!
seminer dönemi boyunca yasire bakıcak kımse olmayınca(!) 2 hafta yasir eşimle okula gitti geldi meğer okulda pire varmıs ama ilaçladıktan sonra söylemişler ve seminerin bitmesine 2 gün kala yasirde kızarıklıklar olmaya başladı alerjik zannettik ilk ama sonra okuldan da böyle bişey gelince kızarıklık da çoğalınca aşırı sinirim bozuldu evdeki tüm ama tüm herşeyi kaynattım diyebilirim ama çocuk her uyandıgında kaşınıyo ağlıyo bizde çareyi evi ilaçlatmakta bulduk ilaçlama şirketi şu anda bi salgın oldugunu söyledi ayrıca şimdiye kadar yıkadıklarımının bişey ifade etmediğini ilaçlama sonrası tekrar yıkanması gerektiğini söyledi !!!
yani sil baştan oldu bugün yeni bi kızarıklık cıkmadı doktora götürdük jel falan verdi sürdük o değil bize bişey olmadı çocuk mahvoldu yavrum inş artık geçmiştir ilaç etkili olması için 2 gün derin temizlik yapılmıcak dediler yarın zaten doktor randevum var bakalım kızce napıyo onu cok ihmal ettik bu ara sonra da temizliğe bi yardımcıyla girişicem dua edin kızlar kurtulmus olalım cok sinir bozucu bir durum inanın geçmişi hiç okuyamadım busmai doğum bu hafta mı doktor dinlen falan demiş herkesi çok merak ediyorum inş herşey yolundadır
Canım benim, çok sağ ol. Bizimki de inş. Öyle olur. Özel konuşma dersi aldırıyorlar haftada 4 saat. Allah'tan maddi imkanları var. Bir dersi sadece 125 tl. Bir de kreş derken aylık 2500 tl ama hiçbiri gözlerine görünmüyor.
31 kişi mi?:18::18:saygılar pembişim.
O zaman ramazandan sonra bir atak bekliyorum.
canlarım çok teşekkür ediyorum epey süre ihmal ettim farkındayım ama çok geçerli sebeplerim var hırsızlık cenaze onlar geçti gitti ama hamile halle uğraşılması zor başka da bişey oldu evi pire bastı !!!
Aaaa!, bende samsunda köyde öğretmenlik yaparken öyle bişi olmuştu. Söz konusu dsğ köyü olunca ilaçlatma olayı da yoktu, kendim ilaçlayarak zor başa çıktım:)) geçmiş olsun canım, bence de artık bi temizlikçiyle halledersin, kendini yorma bu kadar. Bi de huylu bişi bu, aklına geldikçe başlıyor insan kaşınmaya, pire olmasa da! 2 gün çocuğa bakamsyan insanlara da selamımı yolluyorum burdan!!!canlarım çok teşekkür ediyorum epey süre ihmal ettim farkındayım ama çok geçerli sebeplerim var hırsızlık cenaze onlar geçti gitti ama hamile halle uğraşılması zor başka da bişey oldu evi pire bastı !!!
Çocuğun algısı nasıl peki?? Yani her söyleneni anlıyor mu?? Çok şükür ki imkanları var. Bunlar da geçecek ve onlar güzel günler yaşayıp bu günleri unutacaklar inşallah...
Valla bayramda kvlerdeyiz. Sonra oteliydi tatiliydi derken eve ne zaman döneriz bilmemayrıca düğüne kadar bişi yapmasak olmaz mıııı?? :)
Şöyle bişi yapar hep arkadaşım ve tadından yenmez hakkatennnn :)
http://yemektarifleri.kadın.net/tahinli-kuru-baklava/
aryacim senin de baya anin varmis :) koy okulunda hadi anlarimda ist.un gobeginde bu derece bakimsizlik cok sinir bozucu ama saniyorum kurtulduk cok sukur temizlikcisiz de zatenn yapamam ki kizlar artik baya buyudu karnim yasir de hic durmuyo zaten temizlik yapilirken artik disarlarda dolancaz veya kayinvalidenin evi bos oraya geceriz olmadi gecmis olsunlar icin cok saolun ins bidaha hickimsenin basina gelmesn cok gicik bi durum busmai sana da cok az kalmis yahuu cok heyecanlandim.ablamin benegini de haftaya aliyolar dogurun sira bana gelsinn :))
Aaaa!, bende samsunda köyde öğretmenlik yaparken öyle bişi olmuştu. Söz konusu dsğ köyü olunca ilaçlatma olayı da yoktu, kendim ilaçlayarak zor başa çıktım:)) geçmiş olsun canım, bence de artık bi temizlikçiyle halledersin, kendini yorma bu kadar. Bi de huylu bişi bu, aklına geldikçe başlıyor insan kaşınmaya, pire olmasa da! 2 gün çocuğa bakamsyan insanlara da selamımı yolluyorum burdan!!!
Yine köyde çalışırken bi kere de bitlenmiştim:)) çok vefakar bir mesleğimiz var yahu, şimdi hatırlayınca! Lojmanı fare bastığı da olmuştu, ıyy, neler çektim neleranılarım depreşti.
Ağustos ayı hareketli sizde desene:) sen seminerde eve zor atarsın artık kendini o zaman. Gez arkadaşım gez, hakettindüğün ne zaman?
aryacim senin de baya anin varmis :) koy okulunda hadi anlarimda ist.un gobeginde bu derece bakimsizlik cok sinir bozucu ama saniyorum kurtulduk cok sukur temizlikcisiz de zatenn yapamam ki kizlar artik baya buyudu karnim yasir de hic durmuyo zaten temizlik yapilirken artik disarlarda dolancaz veya kayinvalidenin evi bos oraya geceriz olmadi gecmis olsunlar icin cok saolun ins bidaha hickimsenin basina gelmesn cok gicik bi durum busmai sana da cok az kalmis yahuu cok heyecanlandim.ablamin benegini de haftaya aliyolar dogurun sira bana gelsinn :))
Herkese günaydınnn... Uykumu alamıyorum, uykumu alamıyorum, uykumu alamıyoruuuuumm
Gece biz sahur yaparken arya ağladı. Yanına gittim bi aldım kucağıma, kustu. Yatağı yorganı temizledikten sonrada uyutmaya uğraşırken baktım olmayacak kaldırdım tekrar, beraber sahur yaptık:) sabahın bu saatinde de uyandık://
Canım, algısı gayet iyi. Her söyleneni anlıyır ve yapıyor. Bizimkilerden bir yaş büyük geçen eylülde kreşe başladı. O zamanlar yemeğini kendi yiyip ayakkabısını giyiyordu. Öğretmeni bu yönleri yaşıtlarından iyi diyor. Kardeşimler çok çok ifazla ilgileniyor.ama konuşmayınca işte...yok, ver, al gibi basit 20-30kelime söylüyor.Çocuğun algısı nasıl peki?? Yani her söyleneni anlıyor mu?? Çok şükür ki imkanları var. Bunlar da geçecek ve onlar güzel günler yaşayıp bu günleri unutacaklar inşallah...
Valla bayramda kvlerdeyiz. Sonra oteliydi tatiliydi derken eve ne zaman döneriz bilmemayrıca düğüne kadar bişi yapmasak olmaz mıııı?? :)
Şöyle bişi yapar hep arkadaşım ve tadından yenmez hakkatennnn :)
http://yemektarifleri.kadın.net/tahinli-kuru-baklava/
Niye kustu acaba?rahatsız olup ağlamıştır.Herkese günaydınnn... Uykumu alamıyorum, uykumu alamıyorum, uykumu alamıyoruuuuumm
Gece biz sahur yaparken arya ağladı. Yanına gittim bi aldım kucağıma, kustu. Yatağı yorganı temizledikten sonrada uyutmaya uğraşırken baktım olmayacak kaldırdım tekrar, beraber sahur yaptık:) sabahın bu saatinde de uyandık://
Efeye bu gömleği geçen Ankara ziyaretimizde almıştım.
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-cocuk/Gomlek/2141149/431130
Altına bi de beyaz pant alıp düğünde giydirmeyi planlıyorum. Benim sıkıntılı oğlum yelek de pant askısı da kullandırtmıyo. Bi gün için de 100-150 lira vermek bana çok geliyo valla.. Yanlış mı düşünüyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?