Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydinnn arkadaslarr..oruc tutan herkese Allah kolayliklar versin..kaldi 26 gun ha gayrett..yogun bi hafta gecirdik..kuzenimin nisani ziyadesiyle yordu beni..oynamayip oturs aydim iyiydi ama napimm..gobusume bakmadan bide..gecmise baktim ama yazamadim dun..kissadan hisseye gecelim..yine sondan basliyayim..
Born cum sorma benim karnimda bayagi buyudu..h af ta saymaya basladik hatta..fenaliklar ust uste gelmis seninde..rabbim daha kotusunden korusun canim..pire iside mesakatli gercekten atlatmissindir..
Busmaii sona geldinn demek bebisi saglik la kucagina alirsin insallah..basina ne gelecegibi bilmek mi yoksa bilmemek mi daha iyi acaba:)dogum acisindan y an i
Pembis..diyetine bayagi sadiksin yoksa gecen seneki iftar hazirliklarini hatirliyorumda oooo..gomlekte guzel bence daha ne olsun..altinada beyaz pant kurtarir bence geceyi..
Ilbilgecim yigenin icin uzuldun canim..umarim en kisa zamanda toparlanir ve arayi kapatir umarim..neyseki dedigin gibi maddi durumlari karsilamaya uygunmus diger turlu daha buyuk izdirap olurdu anne babaya bisey yapamamak..
Pamuk helva 31 kisiyle basa cikmak zor..gelenlerden nazinin gectiklerine yaptir valla biseler..onlarda zaten kalkarlar yardima diye dusunuyorum ama..
Nfk cimm hafta sonu sinavinda basarilarr..sen bu isi bitirirsin bence ikinciye kalmadan..
Colicous yeni isinde rahat olmana sevindim canim..hersey kotu olacak degil ya..bi bakmissin sonrada kendi evinize cikmissinizz...
Sekerportakalim d gunu telasesi almis ama piknik sanirim en az yorucu olan plan..hersey sana kalmiyacak illaki biseyler yapacaklardir..ustelik once ve sonra temizlik derdide yokk..daha ne olsun

Bence en önemlisi algı olayı. Konuşma eninde sonunda öğrenilir. Yakın bir arkadaşımın çocuğu 3,5 yaşında kreşe gidince konuşmaya başlamıştı. Evde herkes onu anlayıp ona göre davrandığı için konuşma ihtiyacı hissetmiyodu. Eminim kardeşinin de kızında öyle bir durum vardır.

Kork tabikiiiii :) ama kocan istiyo evde bi tatlı olsun o yüzden yap bence

Kvlerin iftara gelmemesine çok üxüldüm

Canım sizler de ok dediniz ya tmmdır bu iş :)

Eğer üç masa açma imkanın varsa tabiki evde yap. Sonuçta sana daha kolay yardım ederler

kız için pasta süsü olarak koyulabilecek iki çeşit bulabildim sizce hangisi ?

Eki Görüntüle 1173913 Eki Görüntüle 1173912

Tabiki balerinnnnnnnnnn :)

Seni gidi oynamayı seven şey seniiii :) iyi yapmışın tabi sefan olsun :)

Geçen sene oruç değildim, oğlum bu kadar kuduruk değildi ve kardeşimin düğününe 2 ay yoktu tabi tüm bunlar birleşince böyle oldu. Ama bugün malzeme alıp kuru baklava yapmak gibi bir niyetim var :)

ohhh yandan iyi yapmışsın kurtların dökülmüş doğum öncesi

balerin diyorsun demekki daha zarif duruyor değilmi
bende dün akşam sütlaç yaptım bugünede 2 kase kaldı
ama iftara ne yapacağım bugün muamma :44:

aaa o kdr alinti yaptim telim caldi kapatinca baktkmki hepsi gitmis ins hepsini hatirlayabilirim...
sekerportakalim bence de balerin cok hos ayrica bende gecen yil disarda iftarli yapmistim biz mama yapalim fikrinden hickimse hoslanmamis ve sulu yemek fikirleri o zaman da cikmisti bende disarda biyerle anlasmistim evde o kdr insana iftar vermek de maaliyetli ve cok yorucu bi is disarda cok daha rahat oldu evde cok bunalabilirsin yardim.eden birileri olmazsa
pembis gomlek bencede gayet guzel zaten iki saat bisey boyle bisey varken bidaha niye arayasin beyaz pantolonu da kullanir hem sonradan..
nfkcim sana da derslerde kolau gele bacim bosver iftar telasindan kurtulmusun :)
aryacim arya simdi nasil ins usutmemistir

aaa doğruya sende iftar yemekli yapıştın demek büyük insanlar aynı şekilde düşünüyor illa sulu yemek
dışarda yemek olayı bize daha pahalıya patlayabilir yalnız evde yapmak daha mantıklı maliyet açısından
inşallah yardımcılarım olur diye düşünüyorum mutlaka sonuçta annem görümcem eltim falan yardım ederler sağolsunlar o şekilde bu da aradan
çıkmış olur artıkım

31 kişi mi?:18::18:saygılar pembişim.
O zaman ramazandan sonra bir atak bekliyorum.
bi yanlış anlaşılmadır gidiyor.. ecrin de aynısını yazmış..
31 kişi misafir ağırlayacak olan pembiş değil, şeker portakalımmm

hay Allah! bi kere kusup rahatladıysa iyi..
gece zaten birkaç saat, onda da yat kalk. bi de sabahın köründe bu veletler ayağa dikiliyor..
zahidemm, gurbanın olaam, ne olacak halımıııız?! :111:

eğer derin uyurken bezini değiştirebilirsen kısa vadede rahat edersin..
ne zaman gece beslenmeleri biter, sızma sorunu da biter.. yakında onu da kesersin inş..

bence iyi düşündün. ağustosun sıcağında yelek giymesi eziyet de olur çocuğa. bir de bilmiyorum; düğün kapalı yerde mi olacak?
hareketli bebe, terler de.. bu gömlek güzelmiş. hem kısa kollu, hem şık papyonu bilemm var
tam düğün gömleği.

nfk canım şanslarını kaybettiler desene artık ben çağırdım dersin siz gelmediniz
direksiyon dersinde başarılar
sınav önümüzdeki haftaya ertelenmiiiiş!
içime bi umut doğdu belki geçerim bugün başka bi kadın hocayla çalıştım..
bi tane hanım hoca var sanıyordum. harcandı onunla geçirdiğim ders saatleri..
bu hoca çok iyi anlatıyor. bilmediğim bi sürü ayrıntı ve püf noktası verdi bugün..

kız için pasta süsü olarak koyulabilecek iki çeşit bulabildim sizce hangisi ?

Eki Görüntüle 1173913 Eki Görüntüle 1173912
e madem öyle diyorlar, o zaman herkes elini taşın altına sokacak dostum!
yardım edeceklerse ne ala.. sen iyi bi işbölümü yap önceden, herkes görevini bilsin.. hatta tüm yemekleri yık onlara..
sen evi toparla, salatayı yap, pastayı al

pastalardan da ikincisi cazip görünüyor. böyle çok karmaşık figürlü olanlar hoş görünmüyor.
ne kadar sadeyse, tek renkse o kadar güzel.. üstüne bi kız bebek ya da balerin figürü tamamm!

süppersin bacııııım!!!
hiçbirşeyden geri kalmaa, oooh sefan olsun..
inş geçerim, ama hayırlısı olsun. iyi öğrenelim de varsın geç olsun..

he ben de, ben de ne üzüldüm ne üzüldümmm!
akşama yapacaklarım azaldı. etli taze fasulye ve fırın makarna var mönüde.. dünkü ıslak kekten bir iki dilim var.

kuru baklava hiç yemedim ama güzel görünüyor, malzemeleri tahayyül edince lezzetli gibi geldi
sen bi dene bakalım, biz de yaparız inş

Yaşarken kabustu köy hayatı, şimdi özlüyorum o günleri:))

Bilmiyorum ki niye kustu? Koruyucu şurubunuzu kestik, idrar yolları iltihabı mı korkusu beynimi kemiriyor

Başka bi marka denesen?? Ne kullanıyordun şuanda? Molfixi bi dene istersen. Geceleri onu takıp gündüzleri normal beze geçerek eritirsin stokları
Güzel olur bence
Kız benim arkadaşımın yeğeni de anlattığın gbymiş, sanırım seninde bahsettiğin ayda 4 kez o konuşma kurslarına falan gittiler, en son ayda bire düştü ve şimdi de tamamen bıraktılar kursu. Çocuk konuşmayı öğrendi, herşey normale döndü. İnşallah senin yeğen de açığı hemen kapatır.

Bilmiyorum niye kustuğunuuu
Valla kendime geldim akşam. En çok dün sahurda yedim, en çok bugün açıktım, bu nasıl bir muamma?

Bende bi ara dışarda iftar yemeği gb mi yapsak diye düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Hem baya maliyetli, hem evde çoluk çocukla daha eğleniriz gb geldi. Ramazandan sonraya kaldı.

Arya grip hala, baya akmaya devam ediyor burnusu:/ herşeye ama herşeye ağlıyor, annesi allahtan sabır diliyor:) kusma tekrar olmadı, anlamadım ki?

yalnız biz bu kaçakları n'apıcaz? günlerdir yazmıyorlar..

elifnaz
dilanaz
destiny

evet 31 kişi ağırlayamaya çalışacak olan benim
aynen canım herkes elini taşın altına koyacak dur bakalım bir görev dağılımı yapacağım ben onlara
balerin pastası olacak o zaman arayıp fiyat alacağım bakalım 30 kişilik ne kadar diyecekler:44:
aslında bir tane daha beğendim pasta figürü ama satan yer bulamadım
menünde güzelmiş daha ne olsun ellerine sağlık

aaa bak direksiyon derside ertelendi bu bir işaret hadi hayırlısı

bende tam sana soracaktım sen ne yaptın diye seninkide ramazandan sonraya kalmış

Ben de incirli tatlı yaptım. Şu an dolapta, iftarı sabırsızlıkla bekliyorum.

Şalgama bayılırım.
Bence piknik tarzı güzel olurdu. En önemlisi çok yorulmazdın.
pasta üstü süsü olarak bunları çok beğenmiştim ama bulamadım satan yer
Eki Görüntüle 1174079 Eki Görüntüle 1174080
Bunlara bayıldım.

İnş. Kızlar bir an önce konuşur.
Aryam, bunu duymam iyi oldu. Eylülde yeğeniminki de sanırım 2 saate inecekmiş. Çok faydasını gördüler. Bir an önce konuşsaydı.

Ecrin08 bilmemek daha kötü heralde :) insan bildiğinden korkmuyor

selamlar herkeze hayırlı ramazanlar...
bizde havalar parçalı bulutlu kızımda bilmediğim bir ateş çıkması var günde 2 kez ateş düşürücü veriyorum ve nasıl bir rahatlıksa hala doktora götürmedim çünkü doktor olayı ayrı bir tramva bizde...işin tuhafı ateş ve mızmızlıktan başka belirti de yok..acaba idrar yolumu soruları bende de başladı..
oğlan iyi tepemde geziyorlar oruç mu beni ben mi orucu tutyorum belli değil Allah kabul ederse...ama özlemişim ramazanı..aç bırakmayı özlemişim kendimi...rejim yapmaya çalışırken hep bir kaçamak kapısı arardım buyur bakalım kaçamak kapısı yok hoşuma gitti:) ama 1 ay yeterli süre
bugün bide temizlik yaptım... hep arızalar bana denk geliyor sanırım dün kadın gelecekti köpeklerden siteye girememişmiş...sen bana sabır ver yarabbim öptüm seni dedim kapattım iş bana kaldı ve kuzularla kavga dövüş yorucuydu...hala da bitmedi...babaları gemeye çıkardı azıcık dinleniyorum tabi akşam yemek yapmaya çalışıyorum...
bu arada pembişe gıcık oluyorum...onun temposu hep yüksek nasıl dayanıyor...ben çok tembelim
hasta bebiş ve anneler okudum kusura bakmazsanız topluca geçmiş olsun diyorum
benimkiler gece besleniyor ve hiç bırakacak gibi durmuyorlar iki fırt çekmeden dalamıyorlar. sırada çiş eğitimi de var kızın hastalığını bekliyorum ...yani bana yine uykular haram üstüne bol bol çamaşır
herkesi öpüyorum iyi akşamlar

Ben hiç öyle anlaşıldığını anlamadım valla oruç oruç okuduğumu anlamam da kıtlaştı hahaha. Ben de geçen seneye göre bu ramazan performansım beğenilmedi diye düşünüyordum...

Valla hazırladım da çok yoruldum baklava yufkası çok sinir bozucu bişimiş... Bakalım kocam beğenecek mi onca uğraşa... ??

Balgam falan olduysa ondan da kusmuştur. Yada geniz akıntısı... Hasta bebe kalmasınnnnnnnn.

yalnız biz bu kaçakları n'apıcaz? günlerdir yazmıyorlar..

elifnaz
dilanaz
destiny

Evet ya nerde bu kaçaklar???

Ben pastanın üstüne koyacağım o iş makınası için 4-5 yere baktım kızımmmmmm. En sonunda markette buldum :) sen de halk pazarlarına ve marketlere bakıcan ve hoşuna giden figür bulucan inşallahhhh.

Ama ben seni seviyommmmmm kızımmmmm sendeki enerji az mı Allah aşkına?? İki veletle uğraşıyosun bi de temizlik yapıyosun!! Ben hiç temizlik yapmıyorum valla. Sadece arada süpür sil, banyo tuvalet... Halim yok yani :) en bişi yapmayanamız bile çok şey yapıyo aslında kızkna da geçmiş olsun canım. Eğer geçmezse götür bak iki gün olmuş zaten :/ belki 6. hastalıktır??? Yani geçer gider ve döküntü bırakır...

Bugün çooook yorucu bir gündü. Şükürler olsun ki sona yaklaşıyoruz :) sabahtan oğluşla cebelleştk. Sonra 10:30 gibi babamızı uyandırdık. Babamız bizden bıktı çünkü çok yaramazdık :) 12 de teyzemiz gelince dışarı çıktık. Eve bikaç bişi ve de pompa aldık havuz şişirmeye. Havuz eşşek kadarmış tüm balkonu kapladı. Neyse oğluş havuzdaylen ben biraz Kuran okudum. Sonra su soğudu ve çocuğu çıkarmak istedik ama çocuk bunu istemedi :) kavga kıyamet ve ağlama. Teyzesi zaptedemedi kendini dolaplara vurdu. Ben balkon yerlerine havuzun suyunu boşaltıp temizlemekle uğraştım. Sonra oğlumu eyledim. Yarım saat sürdü krizinin geçmesi. Sonra baklavaya giriştim. Malzeme çok gelince o tariften 4 ölçek yapıp pişirdim, 2 tane de buzluğa attım. Sonra saat 4 gibi kalan Kuranımı okudum ve 4:30 da uyuya kaldım. Oğluşun ağlamasına 6da kalktım ki teyzeyi yollamış babamız ve ben ölü gibi uyumuşum :) çok şükür bugün de sona yaklaşıyoooo :)))

biz 6. hastalık geçirdik bidaha olurmu acaba? yok zaten yarın da devam ederse bi gidelim artık. bu arada benim kız oğlandan fena yaw herkez oğlandan çeker ben kızımdan...ananesi anasına çekmiş kızım darılma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…