Canım, algısı gayet iyi. Her söyleneni anlıyır ve yapıyor. Bizimkilerden bir yaş büyük geçen eylülde kreşe başladı. O zamanlar yemeğini kendi yiyip ayakkabısını giyiyordu. Öğretmeni bu yönleri yaşıtlarından iyi diyor. Kardeşimler çok çok ifazla ilgileniyor.ama konuşmayınca işte...yok, ver, al gibi basit 20-30kelime söylüyor.
Niye kustu acaba?rahatsız olup ağlamıştır.
Ramazan 4ten herkese gunaydiiiin! Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..
Bugun kv leri iftara alacaktim, musait deillermis..
Ben de direksiyon dersine geldim. Aksam icin incirli tatli yapmak istiyorum ama icindeki seker mikrari gozumu korkutiyiiiii :111:
herkese günaydın hayırlı sabahlar
born canım ok geçmiş olsun yaa herşey üst üste gelmiş neyseki atlatmışsınız
temizlik işide bir yardımcı ile biter sonra hiçbirşeye elini sürme valla artık doğumu
bekle ciciler al falan kafanı dağıt biraz
pempiş ayy çok tatlıymış gömleğiniz güle güle giysin doğru düşünmüşsün o kadar para vermeye gerek yok
böylede çok şık olur bence
aryam demekki tansiyonun düştü içli köfteye bende bayılırım ellerine sağlık
colıcos sen yeni işyerinde baya rahatsın artık değilmi sıkıntı yok ?
ilbilgehatun kızz sen adanalımıydın şalgam suyu seven sendin değilmi :44:
nfk canım şanslarını kaybettiler desene artık ben çağırdım dersin siz gelmediniz
direksiyon dersinde başarılar
pamukhelva ohh baya temizliğe girişmişsin maşallah valla güle güle kirlet
dün akşam annem ve eltimle melisanın doğum gününü sahilde yapmak istediğimi söyledim ikiside sağolsunlar hevesimi kırdılar
yok iftarda sulu yemek olmazsa gelen akrabalardan birkaçı doymazmış çok kuru olurmuş iftar
oturacak yer bulmak ayrı dertmiş tabak çanak taşımak ayrı dertmiş güzel olur ama olmazmış herkes oraya gelirmiymiş falan da falan
eltimde evde yap diyor salona iki masa birde yan odaya bir masa koyarsak hepsi bir arada çıkar diyor offf senin içinde rahat olur eşyaların evden çıkmaz
sonrasında kalabalığız hallederiz herşeyi burda diyorlar şimdide yemek sorunsalı olacak çorba pilav ana yemek salata zeytinyağlı ve tatlı olarakda pasta olacak sanırım normalde pazar günü doğum günü ama cumartesi yapayım ertesi gün iş olmasın diyorum pasta işinide bu sene çok özenmeyeceğim pempiş senin gibi üstüne birkaç süs koyarım tamam olur hadi hayırlısı olsun bakalım
kız için pasta süsü olarak koyulabilecek iki çeşit bulabildim sizce hangisi ?
Eki Görüntüle 1173913 Eki Görüntüle 1173912
Gunaydinnn arkadaslarr..oruc tutan herkese Allah kolayliklar versin..kaldi 26 gun ha gayrett..yogun bi hafta gecirdik..kuzenimin nisani ziyadesiyle yordu beni..oynamayip oturs aydim iyiydi ama napimm..gobusume bakmadan bide..gecmise baktim ama yazamadim dun..kissadan hisseye gecelim..yine sondan basliyayim..
Born cum sorma benim karnimda bayagi buyudu..h af ta saymaya basladik hatta..fenaliklar ust uste gelmis seninde..rabbim daha kotusunden korusun canim..pire iside mesakatli gercekten atlatmissindir..
Busmaii sona geldinn demek bebisi saglik la kucagina alirsin insallah..basina ne gelecegibi bilmek mi yoksa bilmemek mi daha iyi acaba:)dogum acisindan y an i
Pembis..diyetine bayagi sadiksin yoksa gecen seneki iftar hazirliklarini hatirliyorumda oooo..gomlekte guzel bence daha ne olsun..altinada beyaz pant kurtarir bence geceyi..
Ilbilgecim yigenin icin uzuldun canim..umarim en kisa zamanda toparlanir ve arayi kapatir umarim..neyseki dedigin gibi maddi durumlari karsilamaya uygunmus diger turlu daha buyuk izdirap olurdu anne babaya bisey yapamamak..
Pamuk helva 31 kisiyle basa cikmak zor..gelenlerden nazinin gectiklerine yaptir valla biseler..onlarda zaten kalkarlar yardima diye dusunuyorum ama..
Nfk cimm hafta sonu sinavinda basarilarr..sen bu isi bitirirsin bence ikinciye kalmadan..
Colicous yeni isinde rahat olmana sevindim canim..hersey kotu olacak degil ya..bi bakmissin sonrada kendi evinize cikmissinizz...
Sekerportakalim d gunu telasesi almis ama piknik sanirim en az yorucu olan plan..hersey sana kalmiyacak illaki biseyler yapacaklardir..ustelik once ve sonra temizlik derdide yokk..daha ne olsun
Gunaydinnn arkadaslarr..oruc tutan herkese Allah kolayliklar versin..kaldi 26 gun ha gayrett..yogun bi hafta gecirdik..kuzenimin nisani ziyadesiyle yordu beni..oynamayip oturs aydim iyiydi ama napimm..gobusume bakmadan bide..gecmise baktim ama yazamadim dun..kissadan hisseye gecelim..yine sondan basliyayim..
Born cum sorma benim karnimda bayagi buyudu..h af ta saymaya basladik hatta..fenaliklar ust uste gelmis seninde..rabbim daha kotusunden korusun canim..pire iside mesakatli gercekten atlatmissindir..
Busmaii sona geldinn demek bebisi saglik la kucagina alirsin insallah..basina ne gelecegibi bilmek mi yoksa bilmemek mi daha iyi acaba:)dogum acisindan y an i
Pembis..diyetine bayagi sadiksin yoksa gecen seneki iftar hazirliklarini hatirliyorumda oooo..gomlekte guzel bence daha ne olsun..altinada beyaz pant kurtarir bence geceyi..
Ilbilgecim yigenin icin uzuldun canim..umarim en kisa zamanda toparlanir ve arayi kapatir umarim..neyseki dedigin gibi maddi durumlari karsilamaya uygunmus diger turlu daha buyuk izdirap olurdu anne babaya bisey yapamamak..
Pamuk helva 31 kisiyle basa cikmak zor..gelenlerden nazinin gectiklerine yaptir valla biseler..onlarda zaten kalkarlar yardima diye dusunuyorum ama..
Nfk cimm hafta sonu sinavinda basarilarr..sen bu isi bitirirsin bence ikinciye kalmadan..
Colicous yeni isinde rahat olmana sevindim canim..hersey kotu olacak degil ya..bi bakmissin sonrada kendi evinize cikmissinizz...
Sekerportakalim d gunu telasesi almis ama piknik sanirim en az yorucu olan plan..hersey sana kalmiyacak illaki biseyler yapacaklardir..ustelik once ve sonra temizlik derdide yokk..daha ne olsun
Bence en önemlisi algı olayı. Konuşma eninde sonunda öğrenilir. Yakın bir arkadaşımın çocuğu 3,5 yaşında kreşe gidince konuşmaya başlamıştı. Evde herkes onu anlayıp ona göre davrandığı için konuşma ihtiyacı hissetmiyodu. Eminim kardeşinin de kızında öyle bir durum vardır.
Kork tabikiiiii :) ama kocan istiyo evde bi tatlı olsun o yüzden yap bence
Kvlerin iftara gelmemesine çok üxüldüm
Canım sizler de ok dediniz ya tmmdır bu iş :)
Eğer üç masa açma imkanın varsa tabiki evde yap. Sonuçta sana daha kolay yardım ederler
Tabiki balerinnnnnnnnnn :)
Seni gidi oynamayı seven şey seniiii :) iyi yapmışın tabi sefan olsun :)
Geçen sene oruç değildim, oğlum bu kadar kuduruk değildi ve kardeşimin düğününe 2 ay yoktu tabitüm bunlar birleşince böyle oldu. Ama bugün malzeme alıp kuru baklava yapmak gibi bir niyetim var :)
aaa o kdr alinti yaptim telim caldi kapatinca baktkmki hepsi gitmis ins hepsini hatirlayabilirim...
sekerportakalim bence de balerin cok hos ayrica bende gecen yil disarda iftarli yapmistim biz mama yapalim fikrinden hickimse hoslanmamis ve sulu yemek fikirleri o zaman da cikmisti bende disarda biyerle anlasmistim evde o kdr insana iftar vermek de maaliyetli ve cok yorucu bi is disarda cok daha rahat oldu evde cok bunalabilirsin yardim.eden birileri olmazsa
pembis gomlek bencede gayet guzel zaten iki saat bisey boyle bisey varken bidaha niye arayasin beyaz pantolonu da kullanir hem sonradan..
nfkcim sana da derslerde kolau gele bacim bosver iftar telasindan kurtulmusun :)
aryacim arya simdi nasil ins usutmemistir
bi yanlış anlaşılmadır gidiyor.. ecrin de aynısını yazmış..31 kişi mi?:18::18:saygılar pembişim.
O zaman ramazandan sonra bir atak bekliyorum.
hay Allah! bi kere kusup rahatladıysa iyi..Herkese günaydınnn... Uykumu alamıyorum, uykumu alamıyorum, uykumu alamıyoruuuuumm
Gece biz sahur yaparken arya ağladı. Yanına gittim bi aldım kucağıma, kustu. Yatağı yorganı temizledikten sonrada uyutmaya uğraşırken baktım olmayacak kaldırdım tekrar, beraber sahur yaptık:) sabahın bu saatinde de uyandık://
Kızlar ya Efenin bezini 6 bağlıyorum ama o da sızdırıyoama bez napsın?? Yani çok sıvı tüketiyo maşallah. Saat 9:30 gibi bağlıyorum akşam, sabah 8:30a taşıyo. Aslında 6:30da kalkıyo ve bi posta daha süt içip hamakta sallanıyo 7:30 gibi uyuyo. Olmadı o arada bezini değiştiricem. Uykusu iyice kaçarsa da geçmiş olsunnnn :/ belki de bezi taşmazsa 9da kalkar...? Umut fakirin ekmeği
eğer derin uyurken bezini değiştirebilirsen kısa vadede rahat edersin..Efeye bu gömleği geçen Ankara ziyaretimizde almıştım.
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-cocuk/Gomlek/2141149/431130
Altına bi de beyaz pant alıp düğünde giydirmeyi planlıyorum. Benim sıkıntılı oğlum yelek de pant askısı da kullandırtmıyo. Bi gün için de 100-150 lira vermek bana çok geliyo valla.. Yanlış mı düşünüyorum????
sınav önümüzdeki haftaya ertelenmiiiiş!nfk canım şanslarını kaybettiler desene artık ben çağırdım dersin siz gelmediniz
dün akşam annem ve eltimle melisanın doğum gününü sahilde yapmak istediğimi söyledim ikiside sağolsunlar hevesimi kırdılar
yok iftarda sulu yemek olmazsa gelen akrabalardan birkaçı doymazmış çok kuru olurmuş iftar
oturacak yer bulmak ayrı dertmiş tabak çanak taşımak ayrı dertmiş güzel olur ama olmazmış herkes oraya gelirmiymiş falan da falan
eltimde evde yap diyor salona iki masa birde yan odaya bir masa koyarsak hepsi bir arada çıkar diyor offf senin içinde rahat olur eşyaların evden çıkmaz
sonrasında kalabalığız hallederiz herşeyi burda diyorlar şimdide yemek sorunsalı olacak çorba pilav ana yemek salata zeytinyağlı ve tatlı olarakda pasta olacak sanırım normalde pazar günü doğum günü ama cumartesi yapayım ertesi gün iş olmasın diyorum pasta işinide bu sene çok özenmeyeceğim pempiş senin gibi üstüne birkaç süs koyarım tamam olur hadi hayırlısı olsun bakalım
e madem öyle diyorlar, o zaman herkes elini taşın altına sokacak dostum!kız için pasta süsü olarak koyulabilecek iki çeşit bulabildim sizce hangisi ?
Eki Görüntüle 1173913 Eki Görüntüle 1173912
süppersin bacııııım!!!Gunaydinnn arkadaslarr..oruc tutan herkese Allah kolayliklar versin..kaldi 26 gun ha gayrett..yogun bi hafta gecirdik..kuzenimin nisani ziyadesiyle yordu beni..oynamayip oturs aydim iyiydi ama napimm..gobusume bakmadan bide..gecmise baktim ama yazamadim dun..kissadan hisseye gecelim..yine sondan basliyayim..
he ben de, ben de ne üzüldüm ne üzüldümmm!Kvlerin iftara gelmemesine çok üxüldüm
Geçen sene oruç değildim, oğlum bu kadar kuduruk değildi ve kardeşimin düğününe 2 ay yoktu tabitüm bunlar birleşince böyle oldu. Ama bugün malzeme alıp kuru baklava yapmak gibi bir niyetim var :)
Yaşarken kabustu köy hayatı, şimdi özlüyorum o günleri:))Kızım nasıl okulmuş o yaaaaa?!?! Elm sokağı kabusu gibi :))
Seminerde de rapor alıp başka bi yerlere akmayı planlıyoruz bakalım :)
Canım şimdiden ablana da Allah kurtarsın sağlıkla diyelim :)
Niye kustu ki acaba...? Geçmiş olsun canım. Çok haklısınnnn. Yani ben uykusuzluğa güya alışkınım ama salak oluyorum valla :)
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Kızlar ya Efenin bezini 6 bağlıyorum ama o da sızdırıyoama bez napsın?? Yani çok sıvı tüketiyo maşallah. Saat 9:30 gibi bağlıyorum akşam, sabah 8:30a taşıyo. Aslında 6:30da kalkıyo ve bi posta daha süt içip hamakta sallanıyo 7:30 gibi uyuyo. Olmadı o arada bezini değiştiricem. Uykusu iyice kaçarsa da geçmiş olsunnnn :/ belki de bezi taşmazsa 9da kalkar...? Umut fakirin ekmeği
Güzel olur benceEfeye bu gömleği geçen Ankara ziyaretimizde almıştım.
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/erkek-cocuk/Gomlek/2141149/431130
Altına bi de beyaz pant alıp düğünde giydirmeyi planlıyorum. Benim sıkıntılı oğlum yelek de pant askısı da kullandırtmıyo. Bi gün için de 100-150 lira vermek bana çok geliyo valla.. Yanlış mı düşünüyorum????
Kız benim arkadaşımın yeğeni de anlattığın gbymiş, sanırım seninde bahsettiğin ayda 4 kez o konuşma kurslarına falan gittiler, en son ayda bire düştü ve şimdi de tamamen bıraktılar kursu. Çocuk konuşmayı öğrendi, herşey normale döndü. İnşallah senin yeğen de açığı hemen kapatır.Canım, algısı gayet iyi. Her söyleneni anlıyır ve yapıyor. Bizimkilerden bir yaş büyük geçen eylülde kreşe başladı. O zamanlar yemeğini kendi yiyip ayakkabısını giyiyordu. Öğretmeni bu yönleri yaşıtlarından iyi diyor. Kardeşimler çok çok ifazla ilgileniyor.ama konuşmayınca işte...yok, ver, al gibi basit 20-30kelime söylüyor.
Niye kustu acaba?rahatsız olup ağlamıştır.
Valla kendime geldim akşam. En çok dün sahurda yedim, en çok bugün açıktım, bu nasıl bir muamma?herkese günaydın hayırlı sabahlar
temizlik işide bir yardımcı ile biter sonra hiçbirşeye elini sürme valla artık doğumu
pempiş ayy çok tatlıymış gömleğiniz güle güle giysin doğru düşünmüşsün o kadar para vermeye gerek yok
nfk canım şanslarını kaybettiler desene artık ben çağırdım dersin siz gelmediniz
aaa o kdr alinti yaptim telim caldi kapatinca baktkmki hepsi gitmis ins hepsini hatirlayabilirim...
sekerportakalim bence de balerin cok hos ayrica bende gecen yil disarda iftarli yapmistim biz mama yapalim fikrinden hickimse hoslanmamis ve sulu yemek fikirleri o zaman da cikmisti bende disarda biyerle anlasmistim evde o kdr insana iftar vermek de maaliyetli ve cok yorucu bi is disarda cok daha rahat oldu evde cok bunalabilirsin yardim.eden birileri olmazsa
pembis gomlek bencede gayet guzel zaten iki saat bisey boyle bisey varken bidaha niye arayasin beyaz pantolonu da kullanir hem sonradan..
nfkcim sana da derslerde kolau gele bacim bosver iftar telasindan kurtulmusun :)
aryacim arya simdi nasil ins usutmemistir
bi yanlış anlaşılmadır gidiyor.. ecrin de aynısını yazmış..
31 kişi misafir ağırlayacak olan pembiş değil, şeker portakalımmm
sınav önümüzdeki haftaya ertelenmiiiiş!
içime bi umut doğdu belki geçerimbugün başka bi kadın hocayla çalıştım..
bi tane hanım hoca var sanıyordum. harcandı onunla geçirdiğim ders saatleri..
bu hoca çok iyi anlatıyor. bilmediğim bi sürü ayrıntı ve püf noktası verdi bugün..
e madem öyle diyorlar, o zaman herkes elini taşın altına sokacak dostum!
yardım edeceklerse ne ala.. sen iyi bi işbölümü yap önceden, herkes görevini bilsin.. hatta tüm yemekleri yık onlara..
sen evi toparla, salatayı yap, pastayı al
pastalardan da ikincisi cazip görünüyor. böyle çok karmaşık figürlü olanlar hoş görünmüyor.
ne kadar sadeyse, tek renkse o kadar güzel.. üstüne bi kız bebek ya da balerin figürü tamamm!
he ben de, ben de ne üzüldüm ne üzüldümmm!
akşama yapacaklarım azaldı. etli taze fasulye ve fırın makarna var mönüde.. dünkü ıslak kekten bir iki dilim var.
kuru baklava hiç yemedim ama güzel görünüyor, malzemeleri tahayyül edince lezzetli gibi geldi
sen bi dene bakalım, biz de yaparız inş
Yaşarken kabustu köy hayatı, şimdi özlüyorum o günleri:))
Bilmiyorum ki niye kustu? Koruyucu şurubunuzu kestik, idrar yolları iltihabı mı korkusu beynimi kemiriyor
Başka bi marka denesen?? Ne kullanıyordun şuanda? Molfixi bi dene istersen. Geceleri onu takıp gündüzleri normal beze geçerek eritirsin stokları
Güzel olur bence
Kız benim arkadaşımın yeğeni de anlattığın gbymiş, sanırım seninde bahsettiğin ayda 4 kez o konuşma kurslarına falan gittiler, en son ayda bire düştü ve şimdi de tamamen bıraktılar kursu. Çocuk konuşmayı öğrendi, herşey normale döndü. İnşallah senin yeğen de açığı hemen kapatır.
Bilmiyorum niye kustuğunuuu
Valla kendime geldim akşam. En çok dün sahurda yedim, en çok bugün açıktım, bu nasıl bir muamma?
Bende bi ara dışarda iftar yemeği gb mi yapsak diye düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Hem baya maliyetli, hem evde çoluk çocukla daha eğleniriz gb geldi. Ramazandan sonraya kaldı.
Arya grip hala, baya akmaya devam ediyor burnusu:/ herşeye ama herşeye ağlıyor, annesi allahtan sabır diliyor:) kusma tekrar olmadı, anlamadım ki?
Ben de incirli tatlı yaptım. Şu an dolapta, iftarı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ramazan 4ten herkese gunaydiiiin! Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..
Bugun kv leri iftara alacaktim, musait deillermis..
Ben de direksiyon dersine geldim. Aksam icin incirli tatli yapmak istiyorum ama icindeki seker mikrari gozumu korkutiyiiiii :111:
Şalgama bayılırım.herkese günaydın hayırlı sabahlar
Bence piknik tarzı güzel olurdu. En önemlisi çok yorulmazdın.dün akşam annem ve eltimle melisanın doğum gününü sahilde yapmak istediğimi söyledim ikiside sağolsunlar hevesimi kırdılar
Bunlara bayıldım.pasta üstü süsü olarak bunları çok beğenmiştim ama bulamadım satan yer
Eki Görüntüle 1174079 Eki Görüntüle 1174080
İnş. Kızlar bir an önce konuşur.Yaşarken kabustu köy hayatı, şimdi özlüyorum o günleri:))
Bilmiyorum ki niye kustu? Koruyucu şurubunuzu kestik, idrar yolları iltihabı mı korkusu beynimi kemiriyor
Başka bi marka denesen?? Ne kullanıyordun şuanda? Molfixi bi dene istersen. Geceleri onu takıp gündüzleri normal beze geçerek eritirsin stokları
Güzel olur bence
Kız benim arkadaşımın yeğeni de anlattığın gbymiş, sanırım seninde bahsettiğin ayda 4 kez o konuşma kurslarına falan gittiler, en son ayda bire düştü ve şimdi de tamamen bıraktılar kursu. Çocuk konuşmayı öğrendi, herşey normale döndü. İnşallah senin yeğen de açığı hemen kapatır.
Valla kendime geldim akşam. En çok dün sahurda yedim, en çok bugün açıktım, bu nasıl bir muamma?
Bende bi ara dışarda iftar yemeği gb mi yapsak diye düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Hem baya maliyetli, hem evde çoluk çocukla daha eğleniriz gb geldi. Ramazandan sonraya kaldı.
Arya grip hala, baya akmaya devam ediyor burnusu:/ herşeye ama herşeye ağlıyor, annesi allahtan sabır diliyor:) kusma tekrar olmadı, anlamadım ki?
bi yanlış anlaşılmadır gidiyor.. ecrin de aynısını yazmış..
31 kişi misafir ağırlayacak olan pembiş değil, şeker portakalımmm
hay Allah! bi kere kusup rahatladıysa iyi..
gece zaten birkaç saat, onda da yat kalk. bi de sabahın köründe bu veletler ayağa dikiliyor..
zahidemm, gurbanın olaam, ne olacak halımıııız?! :111:
eğer derin uyurken bezini değiştirebilirsen kısa vadede rahat edersin..
ne zaman gece beslenmeleri biter, sızma sorunu da biter.. yakında onu da kesersin inş..
bence iyi düşündün. ağustosun sıcağında yelek giymesi eziyet de olur çocuğa. bir de bilmiyorum; düğün kapalı yerde mi olacak?
hareketli bebe, terler de.. bu gömlek güzelmiş. hem kısa kollu, hem şık papyonu bilemm var
tam düğün gömleği.
sınav önümüzdeki haftaya ertelenmiiiiş!
içime bi umut doğdu belki geçerimbugün başka bi kadın hocayla çalıştım..
bi tane hanım hoca var sanıyordum. harcandı onunla geçirdiğim ders saatleri..
bu hoca çok iyi anlatıyor. bilmediğim bi sürü ayrıntı ve püf noktası verdi bugün..
e madem öyle diyorlar, o zaman herkes elini taşın altına sokacak dostum!
yardım edeceklerse ne ala.. sen iyi bi işbölümü yap önceden, herkes görevini bilsin.. hatta tüm yemekleri yık onlara..
sen evi toparla, salatayı yap, pastayı al
pastalardan da ikincisi cazip görünüyor. böyle çok karmaşık figürlü olanlar hoş görünmüyor.
ne kadar sadeyse, tek renkse o kadar güzel.. üstüne bi kız bebek ya da balerin figürü tamamm!
süppersin bacııııım!!!
hiçbirşeyden geri kalmaa, oooh sefan olsun..
inş geçerim, ama hayırlısı olsun. iyi öğrenelim de varsın geç olsun..
he ben de, ben de ne üzüldüm ne üzüldümmm!
akşama yapacaklarım azaldı. etli taze fasulye ve fırın makarna var mönüde.. dünkü ıslak kekten bir iki dilim var.
kuru baklava hiç yemedim ama güzel görünüyor, malzemeleri tahayyül edince lezzetli gibi geldi
sen bi dene bakalım, biz de yaparız inş
Yaşarken kabustu köy hayatı, şimdi özlüyorum o günleri:))
Güzel olur bence
yalnız biz bu kaçakları n'apıcaz? günlerdir yazmıyorlar..
elifnaz
dilanaz
destiny
evet 31 kişi ağırlayamaya çalışacak olan benim
aynen canım herkes elini taşın altına koyacak dur bakalım bir görev dağılımı yapacağım ben onlara
balerin pastası olacak o zaman arayıp fiyat alacağım bakalım 30 kişilik ne kadar diyecekler:44:
aslında bir tane daha beğendim pasta figürü ama satan yer bulamadım
menünde güzelmiş daha ne olsun ellerine sağlık
aaa bak direksiyon derside ertelendi bu bir işaret hadi hayırlısı
selamlar herkeze hayırlı ramazanlar...
bizde havalar parçalı bulutlu kızımda bilmediğim bir ateş çıkması var günde 2 kez ateş düşürücü veriyorum ve nasıl bir rahatlıksa hala doktora götürmedim çünkü doktor olayı ayrı bir tramva bizde...işin tuhafı ateş ve mızmızlıktan başka belirti de yok..acaba idrar yolumu soruları bende de başladı..
oğlan iyi tepemde geziyorlar oruç mu beni ben mi orucu tutyorum belli değil Allah kabul ederse...ama özlemişim ramazanı..aç bırakmayı özlemişim kendimi...rejim yapmaya çalışırken hep bir kaçamak kapısı arardım buyur bakalım kaçamak kapısı yok hoşuma gitti:) ama 1 ay yeterli süre
bugün bide temizlik yaptım... hep arızalar bana denk geliyor sanırım dün kadın gelecekti köpeklerden siteye girememişmiş...sen bana sabır ver yarabbim öptüm seni dedim kapattımiş bana kaldı ve kuzularla kavga dövüş yorucuydu...hala da bitmedi...babaları gemeye çıkardı azıcık dinleniyorum tabi akşam yemek yapmaya çalışıyorum...
bu arada pembişe gıcık oluyorum...onun temposu hep yüksek nasıl dayanıyor...ben çok tembelim
hasta bebiş ve anneler okudum kusura bakmazsanız topluca geçmiş olsun diyorum
benimkiler gece besleniyor ve hiç bırakacak gibi durmuyorlar iki fırt çekmeden dalamıyorlar. sırada çiş eğitimi de var kızın hastalığını bekliyorum ...yani bana yine uykular haram üstüne bol bol çamaşır
herkesi öpüyorum iyi akşamlar
Ama ben seni seviyommmmmmkızımmmmm sendeki enerji az mı Allah aşkına?? İki veletle uğraşıyosun bi de temizlik yapıyosun!! Ben hiç temizlik yapmıyorum valla. Sadece arada süpür sil, banyo tuvalet... Halim yok yani :) en bişi yapmayanamız bile çok şey yapıyo aslında kızkna da geçmiş olsun canım. Eğer geçmezse götür bak iki gün olmuş zaten :/ belki 6. hastalıktır??? Yani geçer gider ve döküntü bırakır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?